Još dok je igrao u jednom selu na Majevici sam za ovog klinju rekao da ima potencijala i tad sam mu predviđao da bi mogao igrati u daleko jačem klubu. Mali Lazić ima potencijal ali ga je već vrijeme pregazilo da napravi zavidniju karijeru jer je kroz kvalitetnije školovanje mogao već sada biti ozbiljan igrač. Iako igra krilne pozicije po mom skromnom mišljenju je bolji na lijevom beku, možda ja i griješim ali po onom što sam uspio vidjeti nije loš igrač i uspješno igra na više pozicija, stamen je i podnosi guranje odbrambenih igrača. U svakom slučaju bolja opcija od Memije na lijevoj strani i biće pojačanje.zubanovic89 je napisao/la:Mene koliko pamcenje sluzi velika vecina ovog foruma je govorila prije par dana kad je Lazic potpisao da smo izgubili kompas, da dovodimo polovnjake koji ne igraju a tjeramo nasu djecu i slicno. Danas, Lazic ispade najbolji igrac koji je potpisao za nas ovaj prelazni rok. Meni je to fascinantno.
Igrao utakmicu a odradio?boja mora je napisao/la:Mislim da je on dobio samo jednu utakmicu i da je odradio protiv Slavije
dobio je zuti u utakmici protiv slavije, ako je vjerovati pravilima, onda nema pravo nastupa u prvom kolu...boja mora je napisao/la:Mislim da je on dobio samo jednu utakmicu i da je odradio protiv Slavije
E ne znam šta Lendrić tu ima pristajati ili ne pristajati, to je koliko znam samo na klubu da li želi da produži ugovor na još godinu dana ili ne.Omar500 je napisao/la:Ako pristane Lendric na to, ne zavisi samo od nas. Budemo vidjeli, volio bih kada bi se sada to moglo rijesiti sa Lendricem i Stevom.FaraonTM je napisao/la:Lendrić koliko znam u ugovoru ima opciju o produženju na još jednu godinu (nakon isteka jednoipogodišnjeg ugovora iduće ljeto) tako da ukoliko budemo željeli sigurno ga možemo zadržati do ljeta 2018-te.Elegant je napisao/la:
Nadam se da ce biti u najgorem slucaju da na svakom zaradimo od prodaje da ne odu đaba sa istekom ugovora.
Mi jedino mozemo zaraditi na omladincima.. Memija, Vedran, Zeric, Mujagic i Osmankovic nam mogu donijeti lovu ako se budu izborili za kvalitetnu minutazu.. Od ovih starijih rijetko kad ima nekog hajra, bar sto se prodaje tice..IvanOsim je napisao/la:Ne mozemo im ozivljavati karijere i dzabe da odlaze... sad imamo dovoljno napadaca, il produzi, il juniori i tribine, pa vidjet cemo da li ima vremena jos jednu godinu da izgubi... a kad njemu tako, Miroslav ce poletiti da produzi... ja bi tako postupio...
Nijedan igrac nije nedodirljiv, pa tako ni Aco u slucaju ako bude igrao daleko ispod njegovog nivoa. To je valjda svima vec do sada jasno. Neznam zasto se neko cudi zbog ovog ili onog igraca. Meni je drago da napokon imamo opet trenera sa auktoritetom i sto nece trpiti (nadam se) nekoga.Veteran je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da bi kapiten mogao na klupi zavrsit i napustiti nas na polusezoni?