Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boja mora
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 1:38 pm

Mislim da je on dobio samo jednu utakmicu i da je odradio protiv Slavije

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:39 pm

zubanovic89 je napisao/la:Mene koliko pamcenje sluzi velika vecina ovog foruma je govorila prije par dana kad je Lazic potpisao da smo izgubili kompas, da dovodimo polovnjake koji ne igraju a tjeramo nasu djecu i slicno. Danas, Lazic ispade najbolji igrac koji je potpisao za nas ovaj prelazni rok. Meni je to fascinantno.
Još dok je igrao u jednom selu na Majevici sam za ovog klinju rekao da ima potencijala i tad sam mu predviđao da bi mogao igrati u daleko jačem klubu. Mali Lazić ima potencijal ali ga je već vrijeme pregazilo da napravi zavidniju karijeru jer je kroz kvalitetnije školovanje mogao već sada biti ozbiljan igrač. Iako igra krilne pozicije po mom skromnom mišljenju je bolji na lijevom beku, možda ja i griješim ali po onom što sam uspio vidjeti nije loš igrač i uspješno igra na više pozicija, stamen je i podnosi guranje odbrambenih igrača. U svakom slučaju bolja opcija od Memije na lijevoj strani i biće pojačanje.
イビチャ・オシム

Grbavica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:40 pm

boja mora je napisao/la:Mislim da je on dobio samo jednu utakmicu i da je odradio protiv Slavije
Igrao utakmicu a odradio?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:41 pm

boja mora je napisao/la:Mislim da je on dobio samo jednu utakmicu i da je odradio protiv Slavije
dobio je zuti u utakmici protiv slavije, ako je vjerovati pravilima, onda nema pravo nastupa u prvom kolu... :palacdole:
100/94/37/34 - i to je to!

FaraonTM
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:45 pm

Omar500 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Nadam se da ce biti u najgorem slucaju da na svakom zaradimo od prodaje da ne odu đaba sa istekom ugovora.
Lendrić koliko znam u ugovoru ima opciju o produženju na još jednu godinu (nakon isteka jednoipogodišnjeg ugovora iduće ljeto) tako da ukoliko budemo željeli sigurno ga možemo zadržati do ljeta 2018-te.
Ako pristane Lendric na to, ne zavisi samo od nas. Budemo vidjeli, volio bih kada bi se sada to moglo rijesiti sa Lendricem i Stevom.
E ne znam šta Lendrić tu ima pristajati ili ne pristajati, to je koliko znam samo na klubu da li želi da produži ugovor na još godinu dana ili ne.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:57 pm

Nek Lendara odradi ugovor u svom maksimumu i što se mene tiče može ići kao slobodan igrač. Bolje imati igrača motiviranog 100 % godinu nego 50% deset
イビチャ・オシム

IvanOsim
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:03 pm

Ne mozemo im ozivljavati karijere i dzabe da odlaze... sad imamo dovoljno napadaca, il produzi, il juniori i tribine, pa vidjet cemo da li ima vremena jos jednu godinu da izgubi... a kad njemu tako, Miroslav ce poletiti da produzi... ja bi tako postupio...

1921.ba
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:07 pm

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LAPAZ
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:10 pm

Svaka cast @1921.ba :palacgore:

tm8782
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:11 pm

Respekt!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:11 pm

:pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

sri jun 29, 2016 2:15 pm

:klanjase2: :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

teteac8684
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:16 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

mula
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:17 pm

Ako se pregovaralo sa Zakarićem, znači da za nas još prelazni rok nije završen. Ne bi se pregovaralo oko dovođenja tog igrača , a da nam ne treba na toj poziciji. Ubjeđen sam da će do kraja prelaznog roka doći najmanje 1 igrač.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 2:25 pm

IvanOsim je napisao/la:Ne mozemo im ozivljavati karijere i dzabe da odlaze... sad imamo dovoljno napadaca, il produzi, il juniori i tribine, pa vidjet cemo da li ima vremena jos jednu godinu da izgubi... a kad njemu tako, Miroslav ce poletiti da produzi... ja bi tako postupio...
Mi jedino mozemo zaraditi na omladincima.. Memija, Vedran, Zeric, Mujagic i Osmankovic nam mogu donijeti lovu ako se budu izborili za kvalitetnu minutazu.. Od ovih starijih rijetko kad ima nekog hajra, bar sto se prodaje tice..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:31 pm

Svaka cast @1921.ba :!:

:palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Elegant
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:32 pm

Samo da se u ovih nesto vise od dvadeset dana posloze i uigraju koliko je god moguce da uzmemo derbi i dignemo samopouzdanje za nastavak lige.

Definitivno smo bez Vece prva tri kola, Blagojevica mislim damo derbi, jos da vidimo da li Stevanovic propusta derbi.

Uglavnom ima ko da ih zamjeni mislim da ne bi trebali imati problema, opet prva je utakmica ni pitari nisu nista uigraniji sa njihovim novajlijama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:34 pm

Mene raduje činjenica da smo pregovarali sa Zakarićem, to što naši neće igrača na posudbu, razumijem, ali postati najozbiljniji kanditat za dovođenje najboljih igrača iz naše lige je dokaz kako ova uprava uopšte radi!

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:47 pm

Jesam li jedini koji misli da bi kapiten mogao na klupi zavrsit i napustiti nas na polusezoni?
Samo 5% i ni stolice više!!!!

sajo10
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:52 pm

Veteran je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da bi kapiten mogao na klupi zavrsit i napustiti nas na polusezoni?
Nijedan igrac nije nedodirljiv, pa tako ni Aco u slucaju ako bude igrao daleko ispod njegovog nivoa. To je valjda svima vec do sada jasno. Neznam zasto se neko cudi zbog ovog ili onog igraca. Meni je drago da napokon imamo opet trenera sa auktoritetom i sto nece trpiti (nadam se) nekoga.

P.s. jesi ti opet cuo od nekog jarana il slicno pa doso da provjeris?

Aco je kapiten! Nas stub odbrane i ocekujem da s Jahicem bude tip top tandem! Ima ugovor na jos dvije godine i izjavio je vise puta da ga ne interesuje odlazak i da je samo fokusiran na Zelju! Tacka!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava