Mi ako želimo napraviti neki iskorak treba da imamo brže bekove i brže stopere, Mirko to nije ali slažem se s tobom da je o.k. igrač, isto to mislim za Bogija ali ako želimo nešto da napravimo, stoperi moraju početi učestvovati u igri i pomagati sredini terena, a moderni današnji bekovi moraju igrati od 16 do 16, s Bevabom i Memijom na bekovima imamo upravo to, pitanje je samo šta nam može ponuditi ovaj Grk i Italijanan za čije kvalitete garantuje KosticKapiten je napisao/la:Sretno Mirku !
Meni je bas zao njega i Bogija. Kramaric je dobar igrac, od pocetka mi se svidio. Skolovan, strasan sut i centarsut, kontrola lopte, moze pokriti vise pozicija... Spor jeste, ali ovo je PLBIH, a ne EPL... On realno nije dobio nikakvu priliku, a vec odlazi.. To mi se ne svidja.
Bogija mi je zao jer je igrao sasvim ok, a i kada pogledam trenutno stanje sa stoperima... uf. Mislim da ce nam bas faliti ako ne dodje kakav bas dobar stoper, provjeren ( Jahic).
Bravo Enise, nek se Sablja ugleda na tebeLAPAZ je napisao/la:Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Novi šef ima drugačije ideje, više vjeruje svojim igračima nego nama koji smo ranije bili tu, a slagao bih da kažem da nisam bio potresen. Razočarenje je postojalo. Ipak, Željezničaru želim sve najbolje u budućnosti i poštujem svaku odluku, a vrijeme će pokazati da li su donesene odluke bile dobre ili ne. U mom srcu Željezničar će uvijek imati posebno mjesto jer je to klub u kojem sam stekao reputaciju", podvukao je na kraju Sadiković. Tako je Enise. Gospodski
Prvih pet kola, a ne samo jedna utakmica i to derbi. Naravno da ce i ona pokazati, ali ja cu gledati prvih pet kola, inace paklenih.Elegant je napisao/la:Ljudi prvo kolo ce pokazati na cemu smo, derbi je pravi pokazatelj truda i htjenja od pojedinca pa do kolektiva. Kostic ima svoju viziju i plan rada, dobio je dosta igraca a nekima se zahvalio, na kraju teren je jedino mjerilo.
jedna lasta ne cini proljece... trebat ce vise od jedne utakmice da bi se moglo bilo sta reci.Elegant je napisao/la:Ljudi prvo kolo ce pokazati na cemu smo, derbi je pravi pokazatelj truda i htjenja od pojedinca pa do kolektiva. Kostic ima svoju viziju i plan rada, dobio je dosta igraca a nekima se zahvalio, na kraju teren je jedino mjerilo.