Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 26, 2016 1:56 am

Ako ne bude stream, bio bi dobar i snimak da se pogleda kasnije, ali budemo vidjeli jos. Mozda utakmica bude zatvorena za javnost ili nesto slicno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 26, 2016 1:59 am

Ne treba, hvala.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:02 am

Zeeeeeeeeljooooooooooo :zeljeznicar1:
Srcu draga, boja PLAVA !

Manijak1921
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:08 am

Dobri su ti streamovi, gledao sam par preko youtube (ako nisam fulio korisnika) perfektna slika, al' šupci sa BH Telekoma te ugasiše, kako sam pukao onda protiv Veleža kad si prenosio kad smo dobili 1-0 nekako, ugasi se stream 15 minuta pred kraj.
Željezničar iznad svega.
Željezničar za život cijeli.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:11 am

Svakog sunčanog dana iznad naših glava prostire se plavetnilo neba. Većina nas se nekada nije zapitala zašto je nebo plavo. To prihvatamo kao činjenicu i ne razmišljamo o tome, ali…
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:14 am

Ljudi gledao sam danas Slobodu,nije se sa loptom sastavila,ali bukvalno.Hval Bogu pa nam Djidic ne dodje,danas mu sudija bio dao crveni karton i ona se treneri dogovorise da povuce karton i tako on nastavi igrati,usput je i prvi penal skrivio,kriv za 2 gola.Piric umislio da je zvijezda,iz slobodnog mu lopta ispade iz ruku i udje u go.Iskreno onakve se Slobode ne bojim,smijesi su danas bili (zadnja linija totalno neuigrana,vezni red jedino Ordagic sto je malo igrao,inace Zeba se nije vidio,u napadu pokusavaju na dugim loptama na Karica,ali NISTA) Sloboda je jedan konkurent manje,ubiti ce ih Izraelci :D

LARSSON
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:16 am

Manijak1921 je napisao/la:Dobri su ti streamovi, gledao sam par preko youtube (ako nisam fulio korisnika) perfektna slika, al' šupci sa BH Telekoma te ugasiše, kako sam pukao onda protiv Veleža kad si prenosio kad smo dobili 1-0 nekako, ugasi se stream 15 minuta pred kraj.
Taj sam :D Nema sad mečeva nema streamova :D

Za ove prijateljske ne znam, to bi trebali radit sport1 ako kostic ne bude trazio zatvorenog tipa

@tmolovo ne mora to ništa značiti

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:17 am

ŽELJO TEBI PJEVAM JA
LJUBAV SI MI JEDINA
SAMO HRABRO BORI SE
NAŠA PJESMA ORI SE!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:21 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Z2NoGqYCjf0[/video]
Znaci nemam nista protiv da se ponovi ovaj rezultat :karanje:
Ali ono sto me uvijek fascinira na ovom snimku jeste posjeta...sjever prekrcat, navijaci nisu odvojeni kordonom policije i slobodnim prostorom od par metara, istok krcat takodjer, a jug ja iskreno ne pamtim, nisam dozivio ovako pun i krcat. Sta je ovo ljudi dragi :DD:
Sto se Slobode tice, ne mora to nista znaciti. Dobili Olimpiju, prvaka Slovenije, onda poslije toga debakl. Pripremne su to utakmice i nista ne moraju predstavljati u konacnici. Mi trebamo sebe gledati, oni nek rade sta god pozele, boda nece dobiti u ovoj sezoni :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Manijak1921
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:23 am

@LARS1921

Gledao sam i ostale klipove, pratim te redovno na youtube, nedavno si mi se javljao da ti šerujem jedan video preko FB, ono za trening, nebitno koja stranica :D

Samo nastavi :D

A negdje sam pročitao naslov da će se sve tekme ove sezone prenositi... msm da je bio na sport1.ba

@Omar500 meni sasvim svejedno ili Željo dobio ili Sarajevo izgubilo samo nek je 2-0 :D
Željezničar iznad svega.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:25 am

Manijak1921 je napisao/la:@LARS1921

Gledao sam i ostale klipove, pratim te redovno na youtube, nedavno si mi se javljao da ti šerujem jedan video preko FB, ono za trening, nebitno koja stranica :D

Samo nastavi :D

A negdje sam pročitao naslov da će se sve tekme ove sezone prenositi... msm da je bio na sport1.ba

@Omar500 meni sasvim svejedno ili Željo dobio ili Sarajevo izgubilo samo nek je 2-0 :D
Taj sam haha :D napisem na ovih par naskih stranica da seruju :D hvala

Trebalo bi ako se raspored nekako skonta, 3 utakmice jedan dan, tri utakmice drugi dan, arena moja tv i bht

Manijak1921
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:28 am

@LARS1921

Samo da se BHT1 opet ne napravi budala pa uzmne derbi začelja, tu će naravno kao i uvijek MOJA Tv da uzme najjače tekme, al' zato si ti tu da nam obezbjediš gostujuće tekme Želje :D
Željezničar iznad svega.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:30 am

Manijak1921 je napisao/la:@LARS1921

Samo da se BHT1 opet ne napravi budala pa uzmne derbi začelja, tu će naravno kao i uvijek MOJA Tv da uzme najjače tekme, al' zato si ti tu da nam obezbjediš gostujuće tekme Želje :D
Ne treba se nadat, ne znam kad su zadnji put prenosili na bhtu ili areni, ne sjecam se na kojem je bio onaj prosle godine za titulu

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:35 am

Ja mislim da će na derbiju biti oboren rekord Grbavice u posljednjih par sezona.
Imam osjećaj da će onaj dio ispod tribine na Jugu,biti haos haos haos ispunjen.Sjever pun,obje zdenke,moja procjena 14-15 milja će se natrpat.
Sat prije tekme ući na Grbavicu i rahat... :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Manijak1921
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:38 am

LARS1921 je napisao/la:
Ne treba se nadat, ne znam kad su zadnji put prenosili na bhtu ili areni, ne sjecam se na kojem je bio onaj prosle godine za titulu
Ma imamo jedne od najgorih prenosa u regionu, prenose ljudi samo finale kupa, ostale tekme ko je*e, ovako uzmu koja im je najjeftinija tekma, MOJA Tv kupi skoro sve gostujeće tekme i uzima pare, jedino što mi se sviđa što uzmu i derbi pa raja mora otiči na tekmu da gleda a ne da se zeza sa streamom, bar će više raje doći na derbi ako već ne dolaze na ostale tekme, ustvari ko hoće ide ko neće yebe se sa linkovima, al' eto ide liga 12 fala bogu pa je ovaj sistem, valjda će biti i prenosi kako tako bolji :D
Željezničar iznad svega.

salle86
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:40 am

nikson je napisao/la:Ebo vas Memisevic vise ko da je Chiellini...odigrao sezonu dobro - to jeste i stoji, al je odigrao i citav Radnik....ko ti moze garantovati da ce biti dobar ovu....pustite Talijane, Grke nek dodju nek pocnu trenirati, mozda u njima imamo Memisevica a ne znamo...
:palacgore:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

ned jun 26, 2016 2:54 am

Manijak1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Ma imamo jedne od najgorih prenosa u regionu, prenose ljudi samo finale kupa, ostale tekme ko je*e, ovako uzmu koja im je najjeftinija tekma, MOJA Tv kupi skoro sve gostujeće tekme i uzima pare, jedino što mi se sviđa što uzmu i derbi pa raja mora otiči na tekmu da gleda a ne da se zeza sa streamom, bar će više raje doći na derbi ako već ne dolaze na ostale tekme, ustvari ko hoće ide ko neće yebe se sa linkovima, al' eto ide liga 12 fala bogu pa je ovaj sistem, valjda će biti i prenosi kako tako bolji :D
Od ove sezone bi mogla biti svaka utakmica u direktnom prenosu na tv ako se uspiju dogovoriti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jun 26, 2016 3:07 am

Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=Z2NoGqYCjf0[/video]
Znaci nemam nista protiv da se ponovi ovaj rezultat :karanje:
Ali ono sto me uvijek fascinira na ovom snimku jeste posjeta...sjever prekrcat, navijaci nisu odvojeni kordonom policije i slobodnim prostorom od par metara, istok krcat takodjer, a jug ja iskreno ne pamtim, nisam dozivio ovako pun i krcat. Sta je ovo ljudi dragi :DD:
Sto se Slobode tice, ne mora to nista znaciti. Dobili Olimpiju, prvaka Slovenije, onda poslije toga debakl. Pripremne su to utakmice i nista ne moraju predstavljati u konacnici. Mi trebamo sebe gledati, oni nek rade sta god pozele, boda nece dobiti u ovoj sezoni :ganja:
To je taj jug. Kad mi neko kaže 5 milja puno za jug. Ma ja bih volio da jug može imati cenera tamam se zapad nikad nenapravio. Jug prije rata nikad nije bio ispod cenera čim je jača tekma. Jug je imo tri nivoa kad niko nije imao pojma šta je to: do zida, iznad zida i šuma kao treći nivo :lol:
Eh kad se sjetim Videotona. Nažalost tu masu nikad više na Grbavici nećemo doživiti. Bem ti stolice, 5 milja i gluposti.

cala
Kontakt:

ned jun 26, 2016 3:15 am

Grbavica je napisao/la:
Manijak1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Od ove sezone bi mogla biti svaka utakmica u direktnom prenosu na tv ako se uspiju dogovoriti.
Al opet ce ti one najzanimljivije utakmice ici na MojaTV, tj vecima utakmica.

malta071
Kontakt:

ned jun 26, 2016 3:46 am

Odgledah po 14. put, govor Misimovica, i primjetih oborene glave vecine clanova skupstine nakon svakog postavljenog pitanja, ili momenta kad im je kamerman dao sekundicu. O ideji za istok ne treba ni komentarisati...
Dobro bih se zamislio da napisem kritiku na racun uprave da sam na vasem mjestu.
Mnogo veza i talova, prijateljstava ce biti zavrseno. Par kriticara ce se pojavit niotkud.
Svako ko misli Zelji dobro ce sagledati situaciju, ako treba sacekati i uvidjeti da li pojedina odluka dobra ili losa, i na kraju krajeva oprostiti neku gresku ljudima koji ulazu toliko za nas klub. Vrijeme, ideje i sve ostalo koje kako kaze Miske mnogi naplacuju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava