Taj samManijak1921 je napisao/la:Dobri su ti streamovi, gledao sam par preko youtube (ako nisam fulio korisnika) perfektna slika, al' šupci sa BH Telekoma te ugasiše, kako sam pukao onda protiv Veleža kad si prenosio kad smo dobili 1-0 nekako, ugasi se stream 15 minuta pred kraj.
Taj sam hahaManijak1921 je napisao/la:@LARS1921
Gledao sam i ostale klipove, pratim te redovno na youtube, nedavno si mi se javljao da ti šerujem jedan video preko FB, ono za trening, nebitno koja stranica![]()
Samo nastavi![]()
A negdje sam pročitao naslov da će se sve tekme ove sezone prenositi... msm da je bio na sport1.ba
@Omar500 meni sasvim svejedno ili Željo dobio ili Sarajevo izgubilo samo nek je 2-0
Ne treba se nadat, ne znam kad su zadnji put prenosili na bhtu ili areni, ne sjecam se na kojem je bio onaj prosle godine za tituluManijak1921 je napisao/la:@LARS1921
Samo da se BHT1 opet ne napravi budala pa uzmne derbi začelja, tu će naravno kao i uvijek MOJA Tv da uzme najjače tekme, al' zato si ti tu da nam obezbjediš gostujuće tekme Želje
Ma imamo jedne od najgorih prenosa u regionu, prenose ljudi samo finale kupa, ostale tekme ko je*e, ovako uzmu koja im je najjeftinija tekma, MOJA Tv kupi skoro sve gostujeće tekme i uzima pare, jedino što mi se sviđa što uzmu i derbi pa raja mora otiči na tekmu da gleda a ne da se zeza sa streamom, bar će više raje doći na derbi ako već ne dolaze na ostale tekme, ustvari ko hoće ide ko neće yebe se sa linkovima, al' eto ide liga 12 fala bogu pa je ovaj sistem, valjda će biti i prenosi kako tako boljiLARS1921 je napisao/la:
Ne treba se nadat, ne znam kad su zadnji put prenosili na bhtu ili areni, ne sjecam se na kojem je bio onaj prosle godine za titulu
nikson je napisao/la:Ebo vas Memisevic vise ko da je Chiellini...odigrao sezonu dobro - to jeste i stoji, al je odigrao i citav Radnik....ko ti moze garantovati da ce biti dobar ovu....pustite Talijane, Grke nek dodju nek pocnu trenirati, mozda u njima imamo Memisevica a ne znamo...
Od ove sezone bi mogla biti svaka utakmica u direktnom prenosu na tv ako se uspiju dogovoriti.Manijak1921 je napisao/la:Ma imamo jedne od najgorih prenosa u regionu, prenose ljudi samo finale kupa, ostale tekme ko je*e, ovako uzmu koja im je najjeftinija tekma, MOJA Tv kupi skoro sve gostujeće tekme i uzima pare, jedino što mi se sviđa što uzmu i derbi pa raja mora otiči na tekmu da gleda a ne da se zeza sa streamom, bar će više raje doći na derbi ako već ne dolaze na ostale tekme, ustvari ko hoće ide ko neće yebe se sa linkovima, al' eto ide liga 12 fala bogu pa je ovaj sistem, valjda će biti i prenosi kako tako boljiLARS1921 je napisao/la:
Ne treba se nadat, ne znam kad su zadnji put prenosili na bhtu ili areni, ne sjecam se na kojem je bio onaj prosle godine za titulu
To je taj jug. Kad mi neko kaže 5 milja puno za jug. Ma ja bih volio da jug može imati cenera tamam se zapad nikad nenapravio. Jug prije rata nikad nije bio ispod cenera čim je jača tekma. Jug je imo tri nivoa kad niko nije imao pojma šta je to: do zida, iznad zida i šuma kao treći nivoOmar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=Z2NoGqYCjf0[/video]
Znaci nemam nista protiv da se ponovi ovaj rezultat![]()
Ali ono sto me uvijek fascinira na ovom snimku jeste posjeta...sjever prekrcat, navijaci nisu odvojeni kordonom policije i slobodnim prostorom od par metara, istok krcat takodjer, a jug ja iskreno ne pamtim, nisam dozivio ovako pun i krcat. Sta je ovo ljudi dragi![]()
Sto se Slobode tice, ne mora to nista znaciti. Dobili Olimpiju, prvaka Slovenije, onda poslije toga debakl. Pripremne su to utakmice i nista ne moraju predstavljati u konacnici. Mi trebamo sebe gledati, oni nek rade sta god pozele, boda nece dobiti u ovoj sezoni
Al opet ce ti one najzanimljivije utakmice ici na MojaTV, tj vecima utakmica.Grbavica je napisao/la:Od ove sezone bi mogla biti svaka utakmica u direktnom prenosu na tv ako se uspiju dogovoriti.Manijak1921 je napisao/la:Ma imamo jedne od najgorih prenosa u regionu, prenose ljudi samo finale kupa, ostale tekme ko je*e, ovako uzmu koja im je najjeftinija tekma, MOJA Tv kupi skoro sve gostujeće tekme i uzima pare, jedino što mi se sviđa što uzmu i derbi pa raja mora otiči na tekmu da gleda a ne da se zeza sa streamom, bar će više raje doći na derbi ako već ne dolaze na ostale tekme, ustvari ko hoće ide ko neće yebe se sa linkovima, al' eto ide liga 12 fala bogu pa je ovaj sistem, valjda će biti i prenosi kako tako boljiLARS1921 je napisao/la: