pa to i ja kažem, ne možeš onakvu vizuelnu razliku napraviti za 12 dana. očito da je radio.Ajzea je napisao/la:Vi ako mislite da ce neko biti u punoj formi zbog par pravih kondicionih treninga, grdno se varate. Da ce bice spremniji, hoce sigurno. Da li ce biti znatno spremniji? Ne vjerujem, za to je ipak potreban kontinuitet i individualni rad samih igraca.
Bekric je, koliko vidim, sam na sebi radio i to me raduje. Bravo, Samire. Tvoj povratak bi bio najvece pojacanje..
Pravi pakaš je ispao, fol vraća se u Brazil, znači prekrizen jePlava Porodica je napisao/la:Joj Tiaga je.bo sliku svoju..
Kakav je pakaš fuj
rekoh ja da je najspremniji došao na pripreme.ChWilla je napisao/la:pa to i ja kažem, ne možeš onakvu vizuelnu razliku napraviti za 12 dana. očito da je radio.Ajzea je napisao/la:Vi ako mislite da ce neko biti u punoj formi zbog par pravih kondicionih treninga, grdno se varate. Da ce bice spremniji, hoce sigurno. Da li ce biti znatno spremniji? Ne vjerujem, za to je ipak potreban kontinuitet i individualni rad samih igraca.
Bekric je, koliko vidim, sam na sebi radio i to me raduje. Bravo, Samire. Tvoj povratak bi bio najvece pojacanje..
Treba mu spamat slike na fb mamicu muVelahalve je napisao/la:Pravi pakaš je ispao, fol vraća se u Brazil, znači prekrizen jePlava Porodica je napisao/la:Joj Tiaga je.bo sliku svoju..
Kakav je pakaš fuj
Znam da nisi niša loše misliopile87 je napisao/la:Nisam mislio nista loseModel1964 je napisao/la:Ovo smatram komplimentompile87 je napisao/la: Gotivan mi je slovenac a ispostavilo se tacno dosta toga sto mu je neko tamo dohaberio u sloveniji, a tamo se svi poznaju kolika je drzava![]()
Država je toliko velka da je svako sa svakim išo u školu ili je famelijacak ako mozes opet nam daj par informacija o trenerima i sta smjeraju imah ih vise nego vecina nas u Sarajevu!
Ma imas na fejsu njegovom. Znas da sve zivo objavi, isto kakav balavac.cala je napisao/la:Dajte link za Tiaga, ne mogu da nadjem.
Blokiro te Tiagocala je napisao/la:Onda mu je zatvoren profil, ne vidim nista.
kakve veze imaphily je napisao/la:Tiago potpisao za Cibaliu, a ko fol nedostaje mu Brazil, odmah sam njegi i onu maskotu mailsona izbrisao iz prijatelja.....
vjerovatno, jer se na istoku radovi odvijaju na tribini tako da...salle86 je napisao/la:kakve veze imaphily je napisao/la:Tiago potpisao za Cibaliu, a ko fol nedostaje mu Brazil, odmah sam njegi i onu maskotu mailsona izbrisao iz prijatelja.....
neka ga
dok je bio kod nas bio je OK, nek mu je sa srećom
ne treba odma tražiti temu za pisanje stranica i stranica niočemu
tek vidjeh da se radilo na asfaltiranju iza zapada
kontam da će se tuda ulaziti na jug u narednom periodu ???
sta sam ti napisao , od derbija to traje..valjda dogovoreLAPAZ je napisao/la:Ajde Jaha svega ti, zapelo oko sitnica