Sviraj kraj sudija.
Mislio sam da si i ti funtu stavljaoAjzea je napisao/la:E yebiga prijatelju, postavio si isto. Pogledaj valute.
Ja ne znam šta je ovo danas, kad god uđem plačstorm_raider je napisao/la:Danas cirkus na forumu. Ova sparina mnogima u glavu udarila izgleda.
napravio sam tamo novi profil jer sam davno uredjivao transfermarkt pa sam zaboravio loginGoodisonPark je napisao/la:U pravu si može svako uređivati.. do mene je![]()
Istina..na prozivci slučajno sam čuo kada jedan nama poznat lik iz Uprave govori drugom golobradom mladiću da smo ovde na forumu,da ulete ponekad i bace mahalskustorm_raider je napisao/la:Ovo sam cekao. I ako se neko pita da li prate sta se pise. Da, ponekad pojedinci sto sjede u Upravi provjere ovaj forum, cisto onako, da se oslusne atmosfera i da vide sta raja pise. Raja koja nema drugog interesa, osim dobrobit Zelje. Eto malog buma.Hurmasica je napisao/la:Demant FK Željezničar na pisanja pojedinih medija
http://fkzeljeznicar.ba/demant-fk-zelje ... ija/20923/" target="_blank
Hurmasica je napisao/la:Ja ne znam šta je ovo danas, kad god uđem plačstorm_raider je napisao/la:Danas cirkus na forumu. Ova sparina mnogima u glavu udarila izgleda.
ionako ce biti sve kako @Virtual kažeLARS1921 je napisao/la:Ako nas prate da mi organizujemo svaki prelazni rok anketu i da mi kazemo koga hocemo