Plavo-Bijeli halali al ne moze..Jedino Zuka to moze,mi ostali mozemo samo gledati !Plavo - Bijeli je napisao/la:transfermarkt moze uredjivati bilo koGoodisonPark je napisao/la:Ima yebeni transfermarkt kojeg uređuje levat zukanović sa onog nazovi foruma i normalno da je to apsolutno relevantno za procjenu bilo kojeg našeg igrača!![]()
Tvoj post je bio sasvim na mjestu, nego sam se ja nadovezao na ono što si napisao. Naravno da moramo biti realni a obzirom na sva dešavanja oko stadiona i sva ulaganja mi moramo biti prezadovoljni igračkim kadrom i strukom!diego1921 je napisao/la:Godison brate ne mislim ja nista lose,nego neki pretjeruju..Nismo u situaciji da pravimo istok i da dovodimo strasne igrace.Volio bi i ja da smo doveli Jahica,Dzidica i Memisevica,pa da se sprdamo s ligom,al polako. Doci ce i to nekad ako Bog da !!
Demant![]()
Što se tiče derbija i prvog kola, dodao bih da smo mi nedavno imali sličan ispit protiv Širokog na otvaranju i uspješno smo ga položili, samo sam htio da kažem da neki naši igrači imaju već to iskustvo koje može biti od presudne važnosti kao u ostalom i navijači.reks1 je napisao/la:Puno sjajnih vijesti,Nadam se da se ova euforija i zadovoljstvo oko stadiona,terena za trening svih selekcija nece zaboraviti bez obzira na rezultate pogotovo u prvim kolima.Prva utakmica je vazda u grcu,i nekako nosi jedno posebno breme .Kod nas je to sad sve na kub uzevsi u obziri novog trenera i nove igrace,sistem itd.Stoga nikako ne smijemo stvar lomiti preko koljena.Ovaj prvi derbi je bodovno mozda i najmanje vazan jer ce derbiji u drugom dijelu lige za prvaka biti mnogo vazniji.Znamo i sami da favorita u debijima nema ,Znaci kako god odigrali derbi mi moramo napuniti vec stadion protiv Sirokog.Mi naperosto moramo vjerovati u ovo sto se pokusava na Grbavici
I mene zanima ima li sta od tih nekih terena van grada,Eto "Model" spomenu kasarnu u Trnovu.Naravno bilo bi previse da sad pored "istoka"ocekujemo i kamp ali to je nesto bez cega ne mozemo ocekivati level vise.Ovi tereni u gradu su sjajni ali kad se sjetim skoro pa dvomjesecnih magli u Sarajevu tokom zimskog perioda onda se micanje van grada u buducnosti namece kao imperativ.A ni u Trnovu nema shisa pa smo dvostruko uboli.
Subic ima poveznice s Borcem kao i Amir s namaLARS1921 je napisao/la:
@maticni klub kontam da je to borac ili sam pogresno razumio maticni klub?
Ama, mislim relevantna neka bliza cijena igraca.Ajzea je napisao/la:Evo, ja sam skeptican po pitanju Talijana, kao i Grka, izmedju ostalog. Zasto Talijan ne valja? Vjerujem da si ga gledao pa sa sigurnoscu mozes tvrditi isto.Djulaga_ je napisao/la:Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Smije li se napisati da neki igrac ne valja majka mu stara.
Sta je problem sto bih ja gurao Kemu sad odmah na stopera, a da ne gledam kakav je ovaj talijan.
Transfermarkt je irelevantan, a postao je onog momenta kada sam saznao kakva ubleha to uredjuje.
Mozda Radovac kosta toliko, a prodaju ga za 100 hiljada.LARS1921 je napisao/la:Znači Radovac košta oko milion, mailson 250k€ a imao jedan nastup..
Lendric 375k€Djulaga_ je napisao/la:Ama, mislim relevantna neka bliza cijena igraca.Ajzea je napisao/la:Evo, ja sam skeptican po pitanju Talijana, kao i Grka, izmedju ostalog. Zasto Talijan ne valja? Vjerujem da si ga gledao pa sa sigurnoscu mozes tvrditi isto.Djulaga_ je napisao/la:Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Smije li se napisati da neki igrac ne valja majka mu stara.
Sta je problem sto bih ja gurao Kemu sad odmah na stopera, a da ne gledam kakav je ovaj talijan.
Transfermarkt je irelevantan, a postao je onog momenta kada sam saznao kakva ubleha to uredjuje.
Hoces da kazes da nas Kemo ne vrijedi 75 milja, nego milion?
Bajicu i Amiru su npr bile cifre za koje smo ih prodali, bilo relevantno ili ne.
Ima li kakvog videa za Italijana?LARS1921 je napisao/la:Znači Radovac košta oko milion, mailson 250k€ a imao jedan nastup..
Kako sam.cuo momku je karijera u pitanju radi povrede ledja.Djulaga_ je napisao/la:Mozda Radovac kosta toliko, a prodaju ga za 100 hiljada.LARS1921 je napisao/la:Znači Radovac košta oko milion, mailson 250k€ a imao jedan nastup..
Ma puni smo ko brodAsharaK je napisao/la:FK Željezničar: Natpisi o nedostatku novca za Subića su deplasirani
http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-natpisi ... plasirani/" target="_blank
Ne znaju svi ocito.ChWilla je napisao/la:pa znamo.
Moze svako ko se registruje urediti profil igraca, kluba, takmicenja itd... onda ide na provjeru i ako nazovimo ih moderatori odluce da si objektivan oni prihvate tvoj prijedlog. Isto ko wikipedijaGoodisonPark je napisao/la:=
Plavo - Bijeli, kad je tako stavi nam odmah za Lendrića 4m evrića
Evo ja npr ne pratim taj.Ajzea je napisao/la:
Lendric 375k€
Miroslav Stevanovic 400k€
Emir Plakalo 300k€
Samir Radovac 1 mil.€
Sevko Okic 450k € (bio 600k €)
DENI SIMEUNOVIC 500K€
Adnan Osmanovic 300k€