Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 10:17 pm

Dejo i Miske citaju temu "Zeljo na FM" :rofl: :rofl:

Sta bi ovo trebalo da znaci :
Jedini razlog za ne dovođenje određenih igrača, konkretno Aleksandra Subića, su bili odnosi fudbalera sa matičnim klubom.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:19 pm

ChWilla je napisao/la: kažem ja lijepo manite se djeco skripti...ali avaj...
da bar to iz skripti nauče :ne: :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Whisperer

pet jun 24, 2016 10:21 pm

Leon_Professional je napisao/la:Dejo i Miske citaju temu "Zeljo na FM" :rofl: :rofl:

Sta bi ovo trebalo da znaci :
Jedini razlog za ne dovođenje određenih igrača, konkretno Aleksandra Subića, su bili odnosi fudbalera sa matičnim klubom.
To je to :DD:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

FK Željezničar: Natpisi o nedostatku novca za Subića su deplasirani

http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-natpisi ... plasirani/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Vrag

SWRA_1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.
Trenirao ga 8 kola, znaci 2 mjeseca, a ubacio ga 4 zadnje utakmice. Sigurno da ima potencijala, ali nikakav garant uspjeha, pogotovo neiskusan za ovu ligu, ove terene, ali eto vidjecemo. Ja mislim da se on nece naigrati.
Ja ne mislim nista. Generalno skeptičan sam sto se tice sve i jednog igraca osim za Secerovica i Nikolica. Ali opet mi je draze da ovako Kostic dovede nekog koga je trenirao.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:22 pm

Kako misle matičnim klubom ?

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:22 pm

Ima yebeni transfermarkt kojeg uređuje levat zukanović sa onog nazovi foruma i normalno da je to apsolutno relevantno za procjenu bilo kojeg našeg igrača! :kafa:
diego1921 je napisao/la:Godison brate ne mislim ja nista lose,nego neki pretjeruju..Nismo u situaciji da pravimo istok i da dovodimo strasne igrace.Volio bi i ja da smo doveli Jahica,Dzidica i Memisevica,pa da se sprdamo s ligom,al polako. Doci ce i to nekad ako Bog da !!
Tvoj post je bio sasvim na mjestu, nego sam se ja nadovezao na ono što si napisao. Naravno da moramo biti realni a obzirom na sva dešavanja oko stadiona i sva ulaganja mi moramo biti prezadovoljni igračkim kadrom i strukom!

Demant :karanje:

:shisha:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:23 pm

nikakva biografija nije garant uspjeha, eto vidjeli smo sa zahirovićem. ali da su im tanke, tanke su.

generalno mi sa "bum" pojačanjima i nemamo neka iskustva. ko god je došao kao "najbolji ________ lige" u nas to nije bio. još od arsima prepolija i jasmina memiševića, preko tice i mudrinića do joce stokića. a dođe jedan nyema koji je i prije i poslije nas igrao u zemljama poznatijim po svemu osim po fudbalu i prekuca, tomić koji se nije mogao nametnuti ni u gošku na posudbi, protiv newcastlea beka dobro odigra lik koji nekoliko godina poslije završi s tacnom, protiv lilestroma almir ćosić izgleda k'o igrač, i tako dalje.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:24 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.
Trenirao ga 8 kola, znaci 2 mjeseca, a ubacio ga 4 zadnje utakmice. Sigurno da ima potencijala, ali nikakav garant uspjeha, pogotovo neiskusan za ovu ligu, ove terene, ali eto vidjecemo. Ja mislim da se on nece naigrati.
Griješiš, Kostić je na čelo Krke došao 7. aprila. Od tada, Boccacini je igrao utakmice 10. aprila, 16. aprila, 24. aprila, 30. aprila, 7. maja, 11. maja, 14. maja te posljednju utakmicu sezone 21. maja. Dakle nije samo 4 tekme nego 8 tekmi i to otkako je mjesto šefa stručnog štaba preuzeo Kostić. Nekada pored transfermarkta treba pogledati i zvaničnu stranicu Krke :)
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pet jun 24, 2016 10:35 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

FKZ1921
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:26 pm

Imam dojam da neki zamisljaju kako je nas omladinski pogon,manje vise,ciganluk... nered,zajebancija,amaterizam...
Pa nije bas tako...U klubu je trenutno cca 500 djece,s njima radi 15 trenera. Treneri su takvi kakve trenutno mozes imati...neki bolji,neki losiji,neki slabi...Uglavnom svi pomalo uce naku skolu,vecina njih napreduje u poslu,neki su nedavno promjenjeni,neki ce se mijenjati kad se mognu priustiti bolji...
Imas evidenciju(licni karton)za svako dijete...
Imas psihologa u klubu koji se uglavnom bavi omladinskim pogonom...Imas nutricionistu koji doduse ne moze puno uticati na djecu u ovom dobu...pokusava se roditeljima sugerisati sta je bitno oko ishrane djeteta koje se bavi sportom.
Ima propisan kodeks ponasanja djece i roditelja...da bi se dijete upisalo u Zelju,roditelji moraju potpisati taj kodeks ponasanja.
Situacija s terenima je znatno bolja...prije svega zbog terena u Halilovicima koji ima reflektore,tako da se djeca koja su razlicite smjene u skoli,mogu skupiti i zajedno trenirati. Brzo ide i ova rekonstrukcija plastike na Grbavici i to ce biti jos bolje...
Nije ovo vrh,nije ono sto se zeli...Ambicije su puno vece,ali nije ni na tako niskom nivou kako se cesto misli...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:27 pm

LARS1921 je napisao/la:Kako misle matičnim klubom ?
Pa Partizanom valjda. Još je njihov igrač.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:27 pm

Inace, predivan dan.
Ovim putem bih pozelio srecu Emiru i sve najbolje u nastavku karijere. Emir je sve sto je odigrao odradio sasvim korektno, bez obzira sto je po dolasku bio predmet ismijavanja. Na kraju krajeva, on se pokazao daleko vecim pojacanjem od jednog Stepanova. Sretno, Emire !

Manite se transfermarkta te istu ne uzimajte kao bilo sta relevantno. Tamo je Sevko Okic kostao 1,2 miliona KM.

@Lars
Misli se na Partizan.

Djulaga_
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:28 pm

Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Smije li se napisati da neki igrac ne valja majka mu stara.
Sta je problem sto bih ja gurao Kemu sad odmah na stopera, a da ne gledam kakav je ovaj talijan.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:28 pm

i ja sam to pitao.. Moze li neko nama da objasni zbog cega Subic nije doveden, tj. sta im znaci ova recenica

Pročitajte više na: http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-natpisi ... plasirani/" target="_blank

exbabilon
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:31 pm

Pa nedefinisan status u klubu. Jos je njihov, pod ugovorom.. ne mozes tek tako doci i reci e ovaj vam ne igra konstantno, od danas je nas..

Plavo - Bijeli

GoodisonPark je napisao/la:Ima yebeni transfermarkt kojeg uređuje levat zukanović sa onog nazovi foruma i normalno da je to apsolutno relevantno za procjenu bilo kojeg našeg igrača! :kafa:
diego1921 je napisao/la:Godison brate ne mislim ja nista lose,nego neki pretjeruju..Nismo u situaciji da pravimo istok i da dovodimo strasne igrace.Volio bi i ja da smo doveli Jahica,Dzidica i Memisevica,pa da se sprdamo s ligom,al polako. Doci ce i to nekad ako Bog da !!
Tvoj post je bio sasvim na mjestu, nego sam se ja nadovezao na ono što si napisao. Naravno da moramo biti realni a obzirom na sva dešavanja oko stadiona i sva ulaganja mi moramo biti prezadovoljni igračkim kadrom i strukom!

Demant :karanje:

:shisha:
transfermarkt moze uredjivati bilo ko
BOG BOSNA I BOSNJACI

LARSSON
Kontakt:

Djulaga_ je napisao/la:Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Sta je problem sto bih ja gurao Kemu sad odmah na stopera, a da ne gledam kakav je ovaj talijan.
Transfermarkt nije relevantant ni 10%. Sad bih ti odgovorio (nije psovka nit slicno) ali popljuvat ce me neki

@maticni klub kontam da je to borac ili sam pogresno razumio maticni klub?

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 10:32 pm

Leon_Professional je napisao/la:
i ja sam to pitao.. Moze li neko nama da objasni zbog cega Subic nije doveden, tj. sta im znaci ova recenica

Pročitajte više na: http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-natpisi ... plasirani/" target="_blank
Procita na fb : Dok rijesi sa grobarima eto ga vamo.

Mozda je i to razlog ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Kapiten
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:33 pm

E cuj transfermarket relevantan :lol:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Ajzea
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:34 pm

Djulaga_ je napisao/la:Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Evo, ja sam skeptican po pitanju Talijana, kao i Grka, izmedju ostalog. Zasto Talijan ne valja? Vjerujem da si ga gledao pa sa sigurnoscu mozes tvrditi isto.

Transfermarkt je irelevantan, a postao je onog momenta kada sam saznao kakva ubleha to uredjuje.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pet jun 24, 2016 10:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava