Sta bi ovo trebalo da znaci :
Jedini razlog za ne dovođenje određenih igrača, konkretno Aleksandra Subića, su bili odnosi fudbalera sa matičnim klubom.
Jedini razlog za ne dovođenje određenih igrača, konkretno Aleksandra Subića, su bili odnosi fudbalera sa matičnim klubom.
da bar to iz skripti naučeChWilla je napisao/la: kažem ja lijepo manite se djeco skripti...ali avaj...
To je toLeon_Professional je napisao/la:Dejo i Miske citaju temu "Zeljo na FM"![]()
Sta bi ovo trebalo da znaci :Jedini razlog za ne dovođenje određenih igrača, konkretno Aleksandra Subića, su bili odnosi fudbalera sa matičnim klubom.
Ja ne mislim nista. Generalno skeptičan sam sto se tice sve i jednog igraca osim za Secerovica i Nikolica. Ali opet mi je draze da ovako Kostic dovede nekog koga je trenirao.SWRA_1921 je napisao/la:Trenirao ga 8 kola, znaci 2 mjeseca, a ubacio ga 4 zadnje utakmice. Sigurno da ima potencijala, ali nikakav garant uspjeha, pogotovo neiskusan za ovu ligu, ove terene, ali eto vidjecemo. Ja mislim da se on nece naigrati.Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.
Tvoj post je bio sasvim na mjestu, nego sam se ja nadovezao na ono što si napisao. Naravno da moramo biti realni a obzirom na sva dešavanja oko stadiona i sva ulaganja mi moramo biti prezadovoljni igračkim kadrom i strukom!diego1921 je napisao/la:Godison brate ne mislim ja nista lose,nego neki pretjeruju..Nismo u situaciji da pravimo istok i da dovodimo strasne igrace.Volio bi i ja da smo doveli Jahica,Dzidica i Memisevica,pa da se sprdamo s ligom,al polako. Doci ce i to nekad ako Bog da !!
Griješiš, Kostić je na čelo Krke došao 7. aprila. Od tada, Boccacini je igrao utakmice 10. aprila, 16. aprila, 24. aprila, 30. aprila, 7. maja, 11. maja, 14. maja te posljednju utakmicu sezone 21. maja. Dakle nije samo 4 tekme nego 8 tekmi i to otkako je mjesto šefa stručnog štaba preuzeo Kostić. Nekada pored transfermarkta treba pogledati i zvaničnu stranicu KrkeSWRA_1921 je napisao/la:Trenirao ga 8 kola, znaci 2 mjeseca, a ubacio ga 4 zadnje utakmice. Sigurno da ima potencijala, ali nikakav garant uspjeha, pogotovo neiskusan za ovu ligu, ove terene, ali eto vidjecemo. Ja mislim da se on nece naigrati.Vrag je napisao/la:Pa covjek ga trenirao. Ako iko poznaje njegove kvalitete to je Kostic jbt.
Pa Partizanom valjda. Još je njihov igrač.LARS1921 je napisao/la:Kako misle matičnim klubom ?
i ja sam to pitao.. Moze li neko nama da objasni zbog cega Subic nije doveden, tj. sta im znaci ova recenicaLARS1921 je napisao/la:Kako misle matičnim klubom ?
Pročitajte više na: http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-natpisi ... plasirani/" target="_blank
transfermarkt moze uredjivati bilo koGoodisonPark je napisao/la:Ima yebeni transfermarkt kojeg uređuje levat zukanović sa onog nazovi foruma i normalno da je to apsolutno relevantno za procjenu bilo kojeg našeg igrača!![]()
Tvoj post je bio sasvim na mjestu, nego sam se ja nadovezao na ono što si napisao. Naravno da moramo biti realni a obzirom na sva dešavanja oko stadiona i sva ulaganja mi moramo biti prezadovoljni igračkim kadrom i strukom!diego1921 je napisao/la:Godison brate ne mislim ja nista lose,nego neki pretjeruju..Nismo u situaciji da pravimo istok i da dovodimo strasne igrace.Volio bi i ja da smo doveli Jahica,Dzidica i Memisevica,pa da se sprdamo s ligom,al polako. Doci ce i to nekad ako Bog da !!
Demant![]()
Transfermarkt nije relevantant ni 10%. Sad bih ti odgovorio (nije psovka nit slicno) ali popljuvat ce me nekiDjulaga_ je napisao/la:Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Smije li se napisati da neki igrac ne valja majka mu stara.
Sta je problem sto bih ja gurao Kemu sad odmah na stopera, a da ne gledam kakav je ovaj talijan.
Procita na fb : Dok rijesi sa grobarima eto ga vamo.Leon_Professional je napisao/la:i ja sam to pitao.. Moze li neko nama da objasni zbog cega Subic nije doveden, tj. sta im znaci ova recenicaLARS1921 je napisao/la:Kako misle matičnim klubom ?Jedini razlog za ne dovođenje određenih igrača, konkretno Aleksandra Subića, su bili odnosi fudbalera sa matičnim klubom.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-natpisi ... plasirani/" target="_blank
Evo, ja sam skeptican po pitanju Talijana, kao i Grka, izmedju ostalog. Zasto Talijan ne valja? Vjerujem da si ga gledao pa sa sigurnoscu mozes tvrditi isto.Djulaga_ je napisao/la:Jok, eto transfermarket nije relevantan, nego ste vi relevantni.
Smije li se napisati da neki igrac ne valja majka mu stara.
Sta je problem sto bih ja gurao Kemu sad odmah na stopera, a da ne gledam kakav je ovaj talijan.