Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 2:56 pm

AsharaK je napisao/la:Kod starijih navijaca bit ce i suza :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nikad neces bit prvak ti dok je zelje moje ljubavi , vi ste samo malo sarjvo male horde malo kosevo :karanje:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

pet jun 24, 2016 2:58 pm

*ebe @Don Juan, ne vadi :mrgreen:

Okolele
Kontakt:

pet jun 24, 2016 2:58 pm

Mogli bi nasi jos jednu prijateljsku na Kupresu dog.evo nrp Zrinjski..I oni su gore..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

irfo

pet jun 24, 2016 2:59 pm

Za ovaj derbi treba opet zvati onog slovenca motivatora da ih nafura :karanje:

ž'21
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:01 pm

Okolele je napisao/la:Mogli bi nasi jos jednu prijateljsku na Kupresu dog.evo nrp Zrinjski..I oni su gore..
Teško brate u sedam dana organizovati dvije prijateljske. Imaće tri u Sloveniji i Metalleghe ovdje, po meni sasvim dovoljan broj utakmica u 20-ak dana pripremnog perioda :)

rios
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:02 pm

boccaccio je napisao/la:Definitivno prvo kolo i derbi protiv komsija ce biti najveca nepoznanica u istoriji derbija sto se tice kvaliteta ekipa i za nas i za komsije. Ovde ce prognoze biti apsolutno nemoguce. Niti mi mozemo reci da imamo sjajnu ekipu, kada to ne znamo, niti to mogu reci pitari. Nijedni ni drugi ne znamo sa kakvom ekipom raspolazemo. Nama je minus sto ce braniti rezervni golman i sto nema Blagojevica koji je vec upoznat s tim kako je igrati derbi. Nama ce onda komplet vezna linija igrati po prvi put derbi, osim ako Bekric zaigra odmah. Stoperski par nam je upitan sa uigranoscu, jer to se tesko moze uigrati odmah. Igracemo i promijenjenu formaciju kako Kostic najavljuje. A i kod pitara je slicna situacija sa igrackim kadrom. Prednost je nasa, sto je teren nas i bice vise nasih navijaca koji ce davati podrsku.
Bez obzira na moguci kvalitet nase ekipe, jer zaista moze biti da imamo trenera koji jedobar takticar ili motivator, ja sam prije govorio da cemo u prva tri kola vidjeti otprilike na sta mozemo racunati, ali ova zrijeb je paklen za Kostica. On ako ovo odradi dobro, na konju smo. Tacno smo na vagi, ne znamo sta da ocekujemo, svi se nadamo, svi prizeljkujemo. Svi moramo da spustimo loptu i da im probamo omoguciti najvecu mogucu podrsku sa sto manje pritiska jer nismo sigurni kako ce se pojedini novi igraci nositi sa takvim pritiskom koje nosi prvo a i naredna tri kola. Bice zestoko, umjereni sam optimista.
Bravo,posebno za drugi dio posta :palacgore:

Djelim misljenje sa @boccacciom,zrijeb je jako tezak za Kostica.U prva 4 kola mi igramo sa 3 od 4 najveca rivala za trofeje i plasman u Evropu..Za novog trenera koji pravi skoro pa novu ekipu teze nije moglo zaista.
To sto nam je gradski derbi prvo kolo je posebna prica,uospte nisam sretan zbog toga,prerano je..Svi znamo kakva je to utakmica,koliko god da se zeli predstaviti kao tekma za 3 boda ona je vise od toga,valjda nikome ne treba pricati zasto..Obzirom da nece bit poznato ni jednim ni drugim forma i mogucnosti onih drugih,pa ni svoje ekipe na kraju krajeva kao sto rece i @boccaccio,to po meni moze biti mac sa dvije ostrice.S jedne strane ce se i jedni i drugi nadati pobjedama i pozitivnom odgovoru svoje ekipe i dobrom pocetku sezone sto se i moze desiti na kraju krajeva,a sa druge strane negativan rezultat bi stavio dodatni teret na ionako teska bremena i jednima i drugima i napravio pritisak veliki vec na samom startu.
Mi se sad susrecemo sa velikim izazovom,prakticno nakon 4 kola ova ekipa ce imati ili ogromno povjerenje ili veliku sumnju,kako ekipa tako i trener.Ali,tako je kako je,liga je skracena,za ocekivati je i bilo nesto slicno,mozda ne bas ovako,ali eto..Nama je sad samo da se nadamo da ce ekipa dobro spremiti,posloziti,funkcionisati,da ce se odraditi odredjen skautinig protivnika,Siroki i SLoboda ce igrati i u Evropi do tada,Sarajevo neke prijatljeske,moci ce se izvuci neki materijal za spremanje.

Procitah i Kosticev intervju,kaze da smatra da je ekipa uravnotezena,ja nesto mislim da nije,stoper jos jedan kvalitetan je neophodan.Imati 5 napadaca a 3 stopera po meni nije ravnoteza,ali vjerujem da ce se uraditi nesto na tom planu,bilo je i ovdje najava da ce biti dolazaka.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet jun 24, 2016 3:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

LAPAZ
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:03 pm

irfo je napisao/la:Za ovaj derbi treba opet zvati onog slovenca motivatora da ih nafura :karanje:
I u upravi imamo takvih ljudi koji mogu govorom animirat igrace da dobiju dodatni vjetar u ledja, mada ja se ne brinem i vjerujem da to imaju Kostic i Lesnik :)

pintol_TM87
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:03 pm

irfo je napisao/la:Za ovaj derbi treba opet zvati onog slovenca motivatora da ih nafura :karanje:
on se slucajno zadesio gore , nije bilo namjenski..bio je seminar necega..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:05 pm

Za mustuluk bih pozlatioooo :pljesak:

pintol_TM87
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:06 pm

Minjore je napisao/la:Za mustuluk bih pozlatioooo :pljesak:
pomalo ti :D

sajo10
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:08 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Za mustuluk bih pozlatioooo :pljesak:
pomalo ti :D
:lol: :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:10 pm

Ja odoh odmorit malo, možda mi kasnije bude žao,no Bože moj :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

pet jun 24, 2016 3:11 pm

Daj recite sta je u pitanju, ne mogu bilijara na miru da igram zbog booma xd
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:12 pm

Stigli papiri za Yoshidu.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:13 pm

Eeeh što Danan komplet medije navuče na temu :lol: :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:16 pm

Pa rekao vam covjek, urbanisticka izdata. Sad ganjati gradjevinsku

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

exbabilon
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:17 pm

A bilo je pitanje trenutka ako cemo posteno...nikakav sad neocekivani i veliki boom, ako se o tome radi.

Whisperer

pet jun 24, 2016 3:20 pm

fk1921 je napisao/la:Daj recite sta je u pitanju, ne mogu bilijara na miru da igram zbog booma xd
prati danas zvanicnuuuuuuuuuuuu , svi ce te u trans alahami :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:20 pm

:ganja:

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

BHDragons
Kontakt:

pet jun 24, 2016 3:22 pm

Pa je li ovo moguće? :ganja:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava