Dolaskom italijanskog Slovenca i odlaskom Kramarica,valjda je gotovo...
Mada nekima nikad nije dosta. Mnogima dan nema smisla ako ne dodje novi igrač ili ako se makar ne najavi nečiji dolazak.
Svejedno je bitno je da poslije 4 kola imamo 21 bod,inace je Kosticu bananavrbanjusa je napisao/la:1 kolo Zrinjski u Mostaru
2 kolo Široki kući
3 kolo Sloboda u TZ
4 kolo Sarajevo Koševo
moja želja
Btw Zeljo na Kosevu nije pobijedio citava dva mjesecaElegant je napisao/la:I to na Kosevu da im olaksamo !Plava Porodica je napisao/la:Daj divove u prvom kolu
Ti definitivno nisi nas ondaHare79 je napisao/la:šta je gg.ba?
tm8782 je napisao/la:Ti definitivno nisi nas ondaHare79 je napisao/la:šta je gg.ba?
Naravno da sam naš, samo nisam toliko insajderski upućen da bih to znao...tm8782 je napisao/la:Ti definitivno nisi nas ondaHare79 je napisao/la:šta je gg.ba?
Prodaje ih reprezentacija, izlog koji mi skoro da i nemamo. Do nedavnog turnira u Japanu igraci iz nase lige su dobijali pozive tek reda radi a igrali jos rjedje cak i u prijateljskim uz pokoji bljesak, npr Svraka. Kada tome dodate da u europskim klupskim ne mozemo sa sigurnoscu garantovat prolaz niti protiv slasticara iz Albanije postane jasno zasto svrsavamo kada nam ponude po mill € za nekog vrh talenta.exbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako...
reci šta da odigram na kladari danasPlava Porodica je napisao/la:Daj divove u prvom kolu
Ako aludiraš na Luburića, ništa ćudno, mene samo ćudi da mu još ulicu nisu dali, a možda i jesu. Kopleksaši, najveći na Balkanu. Nećemo o njima da ne kvarimo temu.ChWilla je napisao/la:ni manje ni više nego maks.Rodom s mejtaša je napisao/la:Djeca razaraju:Plava Porodica je napisao/la:Svi ste raspleli priču mahalsku o Aci..
A niko ne piše za ove naše malce što potopiše Talijane i osvojiše turnir.
http://fkzeljeznicar.ba/u-10-selekcija- ... koj/20935/" target="_blank
BRAVO DJECO!![]()
"Nogomet Event" je organizirao i posebnu nogometnu poslasticu. Naime, sudionike turnira i gledatelje je zabavljala i Nogometna fun zona, koja uključuje elektronički gol i elektronički dribling. Gol mjeri brzinu i preciznost udarca, a dribling brzinu driblanja. Na gol je pucalo točno 970 malih nogometaša. Najjači udarac imao je nogometaš Maksimaira Maks Drakulić koji je čija je jačina udarca bila čak 102 km na sat. Najprecizniji je bio nogometaš ŽELJEZNIČARA Mirza Prguda koji je od maksimalnih 300 bodova pogodio 280.
Od 970 djece biti najprecizniji. Svaka čast momčiću.
kako se to truje od malena, kako je nenormalno postalo normalno...
Amar je imao taj peh da nije imao ove ljude u klubu i da nije bilo novaca kao sto ih sada ima ...e sad zamisli njegove rezultate i njegova pojacanja uz ovu upravu ...to bi bilo nesto savrseno ...jednostavno mi smo se u ono vrijeme krpili ....da je ova uprava bila siguran sam da bi sada imali skroz renoviran stadion i igrali grupe el...ok to se ne moze garantovati ali sve vodi jedno ka drugom ....sta bi bilo kad bi bilo cuvena nasapinki je napisao/la:Bitno je da je Amar digao ljestvicu...
Isto tako je digao i sa Svrakom, Čolićem, Kvesom, Jamakom i ostalim...