Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
tm8782 je napisao/la:Aco ostaje i sl sezonu nosi traku oko ruke
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ja govorim u kontekstu buducnosti, ne za 1-2 godine. Sa ovakvim pristupom i ostvarivanjem 1-2 kola vise (u evropi) nego do sada, postajemo interesantni svim igracima iz regiona i sire, jer mozemo biti stepenica ka puno bogatijim klubovima. Igraci koji imaju malo mozga ce prihvatiti da igraju za Zelju cak i za ove pare koje mi trenutno nudimo, do momenta kad budemo solventni toliko da mozemo kupovati ono sto nam treba a ne samo ono sto je tog momenta za dzabe na raspolaganju. Ovaj put transparentnosti i put konsolidacije finansija je pravo al pravo zayeban al' fala bogu pa uprava ne odustaje od njega. Moramo istrpiti (mladim manijacima nece biti lako) ali rezultat bi trebao doci. Zeljo nije novokomponovani klub, istorija je za nama i zbog buducnosti moramo da prepoznamo sta se desava u ovom trenutku i ponovo kazem da se strpimo.Model1964 je napisao/la:Ja to trubim vec dugokontranogama je napisao/la:Ljudi u regionu pocinju da uvidjaju sta se desava u FK Zeljeznicaru. A mnogi od nas ne vide sta se trenutno desava. Ovo su stvari o kojima ce buduce generacije Zeljovaca da prepricavaju ko sto mi sada pisemo o Domorockom. Ako se nastavi ovaj nacin rada odgovorno tvrdim da ce Zeljo u skorijoj buducnosti postati nesto kao Maribor ili Dinamo. Samo da nam Bog da zdravlja i snage ovoj upravi da nam sto duze potraje. VTZ. Dupla ove godine
, pa napredak u evropi i onda skoro redovno u grupama u evropskim takmicenjima. Nece se đaba graditi nova Grbavica
. Za ligu 12 je dobra i ovakva
. Za EU
mora biti napucana do kraja. Nije Misimović nako napravio uspješnu firmu niti je nako došao u Želju. Tip radi sve do kraja ili nedira ništa. Uz njega ovi mladi štreberi
mogu cuda da naprave.
Sada je do nas Manijaka!
Morat će se proširivati i ona vitrina sa trofejima omladinaca, ne može stati višePlava Porodica je napisao/la:Svi ste raspleli priču mahalsku o Aci..
A niko ne piše za ove naše malce što potopiše Talijane i osvojiše turnir.
http://fkzeljeznicar.ba/u-10-selekcija- ... koj/20935/" target="_blank
BRAVO DJECO!![]()
@boccaccio ga zadržo na iftaruHurmasica je napisao/la:Gdje nam je ba Italijan, jel to na granici zapeo? Model poguraj to malo majku mu![]()
nisam drug majke mi bio na terminu ....a nisam bacio bombu to je meni drug rekao da se razumijemo ja ne znam nista o tome zato sam i pitao ovdje raju ....da ne bude zabuneChWilla je napisao/la:delinjo baci bombu i ode spavati
Model1964 je napisao/la:
Ima smisla ovo podebljano.
Alipašino je kao po običaju nadrobio i i umutio da je dobio bezmisaomu masu slova![]()
Sada se bavi fudbalom i Kurto i Panto jer su namirisali lovu i kao slavu. Treneri su neškolovani i puni sebe. Koriste prazan prostor koji je nastao od rata i traje do danas. Malo mito, malo rođacke veze ( zna to boccaccio najbolje:lol:) malo dobar foler u vidu menađerica,roditelji napadaju trenere, poguraju te mediji i eto fudbalera
. Zato se cesto desi da igraci koji posjeduju to nešto teško i kasno isplivaju pored ovih nazovi fudbalera.
Maksimalno se mora poboljšati i izmjeniti OP. Šerbo ili bilo ko ko je na čelu OP mora dobro zasukati rukave. Infrastruktura jeste veliki plus ako imaš sređeno ili minus ako nemaš. Nije opredjeljujuci faktor u radu OP. Treneri bi u mlađim kategorijama morali imati neke vrste ispita svako dvije godine. Prije toga jasne standarde rada, pismenu evidenciju o razvoju svakog mladog igraca... i još puno stvari za odraditia ne briigo moja pređi na drugoga, ja odoh fuka.Osim trenera tu moraju biti i psiholozi, nutricionisti, ljekari i još svašta nešto
Za kontrolu i usmjeravanje kao i za povezivanje OP i prvog tima je sportski direktor. Ko misli da je SD samo za transfer grdno se vara.
Teško možemo imati cijeli tim od naše djece jer su druga vremena i djeca odlaze rano. Da možemo izbacivati kompletnije i kvalitetnije igrace, možemo.
Kao svuda tako i u fudbalu je bolje proizvoditi nego kupovati. Proizvod bolji, lova veca. Cudite se kako komšije i susjedi utope djecu za dobru lovu a mi ne. Nisu u velikim klubovima veslo sisali da nam daju milione za to šta im nudimo. Poluproizvod od dobrog materijal, to mudimo. Danas nema niko vremena da dorađuje poluproizvod. Cini mi se da je ova uprava svjesna toga i da je pocela raditi na tome.
Sanjam obnovljenu Grbavicu ali da se ja pitam i da mogu birati rađe bi izabrao moderan trenažni kamp. Da se sa Bajom, Arom, Amirom i drugim bolje radilo mi bi sada imali novu Grbavicu.
Kad kazes u Sarajevo...?kenant je napisao/la:Memisevic dolazio u Sarajevo (dok uveliko traju pripreme za europu u radniku) da li mozda na pregovore hmmm...
Eto ja mislio na Nikaragvu. Hahahaha pa reko mozda da nije nesto se divovima to... nismo jedini :p da je reko Grbavicu pa haj :p HahahaLARS1921 je napisao/la:Misli na grad Sarajevo