Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 10:50 pm

Aco ostaje i sl sezonu nosi traku oko ruke ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:01 pm

slika

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:02 pm

tm8782 je napisao/la:Aco ostaje i sl sezonu nosi traku oko ruke ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
:palacgore:

Hiljadu puta sam napisao,i još jednom ću!
Pravi kapiten,lider,kako na terenu tako i van njega! Živ ti nama bio Koske :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:11 pm

Model1964 je napisao/la:
kontranogama je napisao/la:Ljudi u regionu pocinju da uvidjaju sta se desava u FK Zeljeznicaru. A mnogi od nas ne vide sta se trenutno desava. Ovo su stvari o kojima ce buduce generacije Zeljovaca da prepricavaju ko sto mi sada pisemo o Domorockom. Ako se nastavi ovaj nacin rada odgovorno tvrdim da ce Zeljo u skorijoj buducnosti postati nesto kao Maribor ili Dinamo. Samo da nam Bog da zdravlja i snage ovoj upravi da nam sto duze potraje. VTZ
Ja to trubim vec dugo :) . Dupla ove godine :D , pa napredak u evropi i onda skoro redovno u grupama u evropskim takmicenjima. Nece se đaba graditi nova Grbavica ;) . Za ligu 12 je dobra i ovakva :lol: . Za EU :) mora biti napucana do kraja. Nije Misimović nako napravio uspješnu firmu niti je nako došao u Želju. Tip radi sve do kraja ili nedira ništa. Uz njega ovi mladi štreberi :) mogu cuda da naprave.
Sada je do nas Manijaka! :zeljeznicar1:
Ja govorim u kontekstu buducnosti, ne za 1-2 godine. Sa ovakvim pristupom i ostvarivanjem 1-2 kola vise (u evropi) nego do sada, postajemo interesantni svim igracima iz regiona i sire, jer mozemo biti stepenica ka puno bogatijim klubovima. Igraci koji imaju malo mozga ce prihvatiti da igraju za Zelju cak i za ove pare koje mi trenutno nudimo, do momenta kad budemo solventni toliko da mozemo kupovati ono sto nam treba a ne samo ono sto je tog momenta za dzabe na raspolaganju. Ovaj put transparentnosti i put konsolidacije finansija je pravo al pravo zayeban al' fala bogu pa uprava ne odustaje od njega. Moramo istrpiti (mladim manijacima nece biti lako) ali rezultat bi trebao doci. Zeljo nije novokomponovani klub, istorija je za nama i zbog buducnosti moramo da prepoznamo sta se desava u ovom trenutku i ponovo kazem da se strpimo.
A i ova akutna desavanja u klubu su dobra, ovo nije gomilanje igraca ovo je samo filterisanje. Ponasanje novog SS do sada je po meni perfektno, nadam se da cu ovako hvaliti i poslije 5-6 kola prvenstva.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:14 pm

Svi ste raspleli priču mahalsku o Aci..
A niko ne piše za ove naše malce što potopiše Talijane i osvojiše turnir.
http://fkzeljeznicar.ba/u-10-selekcija- ... koj/20935/" target="_blank
BRAVO DJECO! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:Svi ste raspleli priču mahalsku o Aci..
A niko ne piše za ove naše malce što potopiše Talijane i osvojiše turnir.
http://fkzeljeznicar.ba/u-10-selekcija- ... koj/20935/" target="_blank
BRAVO DJECO! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Morat će se proširivati i ona vitrina sa trofejima omladinaca, ne može stati više :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:37 pm

Ovo za Acu je glupost, prelazni rok nije zavrsen :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:38 pm

Gdje nam je ba Italijan, jel to na granici zapeo? Model poguraj to malo majku mu :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:41 pm

Hurmasica je napisao/la:Gdje nam je ba Italijan, jel to na granici zapeo? Model poguraj to malo majku mu :mrgreen: :mrgreen:
@boccaccio ga zadržo na iftaru :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:45 pm

ChWilla je napisao/la:delinjo baci bombu i ode spavati :rofl:
nisam drug majke mi bio na terminu ....a nisam bacio bombu to je meni drug rekao da se razumijemo ja ne znam nista o tome zato sam i pitao ovdje raju ....da ne bude zabune :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:46 pm

Znači trenutno u ekipi imamo Fadila Jahića, a Mustafa Hajrulahović tek treba da potpiše za nas. Zanimljivo :kafa:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

braco
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:51 pm

Model1964 je napisao/la:
Ima smisla ovo podebljano.
Alipašino je kao po običaju nadrobio i i umutio da je dobio bezmisaomu masu slova :lol:
Sada se bavi fudbalom i Kurto i Panto jer su namirisali lovu i kao slavu. Treneri su neškolovani i puni sebe. Koriste prazan prostor koji je nastao od rata i traje do danas. Malo mito, malo rođacke veze ( zna to boccaccio najbolje:lol: :lol: ) malo dobar foler u vidu menađerica,roditelji napadaju trenere, poguraju te mediji i eto fudbalera :r . Zato se cesto desi da igraci koji posjeduju to nešto teško i kasno isplivaju pored ovih nazovi fudbalera.
Maksimalno se mora poboljšati i izmjeniti OP. Šerbo ili bilo ko ko je na čelu OP mora dobro zasukati rukave. Infrastruktura jeste veliki plus ako imaš sređeno ili minus ako nemaš. Nije opredjeljujuci faktor u radu OP. Treneri bi u mlađim kategorijama morali imati neke vrste ispita svako dvije godine. Prije toga jasne standarde rada, pismenu evidenciju o razvoju svakog mladog igraca... i još puno stvari za odraditi :) a ne briigo moja pređi na drugoga, ja odoh fuka.Osim trenera tu moraju biti i psiholozi, nutricionisti, ljekari i još svašta nešto :) Za kontrolu i usmjeravanje kao i za povezivanje OP i prvog tima je sportski direktor. Ko misli da je SD samo za transfer grdno se vara.
Teško možemo imati cijeli tim od naše djece jer su druga vremena i djeca odlaze rano. Da možemo izbacivati kompletnije i kvalitetnije igrace, možemo.
Kao svuda tako i u fudbalu je bolje proizvoditi nego kupovati. Proizvod bolji, lova veca. Cudite se kako komšije i susjedi utope djecu za dobru lovu a mi ne. Nisu u velikim klubovima veslo sisali da nam daju milione za to šta im nudimo. Poluproizvod od dobrog materijal, to mudimo. Danas nema niko vremena da dorađuje poluproizvod. Cini mi se da je ova uprava svjesna toga i da je pocela raditi na tome.
Sanjam obnovljenu Grbavicu ali da se ja pitam i da mogu birati rađe bi izabrao moderan trenažni kamp. Da se sa Bajom, Arom, Amirom i drugim bolje radilo mi bi sada imali novu Grbavicu.
:palacgore:

Vidjeli smo da je Miske najavio reformu omladinskog pogona, što je jedna od ključnih stvari u klubu. Svi se nadamo da će ostvariti stvari iz tvog posta, jer inače će se stvarati još veći jaz nego što je trenutno između nas i timova iz regiona u kontekstu "proizvodnje" novih kvalitetnih igrača . Nećemo se vazda oslanjati na to 'oćel se Džeko prodat ili ne, jednostavno je prioritet stvaranje kvalitetnih mladih igrača jer ako ne onda nema love,a ako nema love onda možeš qrcu svirat. Mada ja ne bih ovo ništa ni pisao da nemam povjerenja u ovu upravu (tj da su u upravi paraziti i lopovi), jer onda ne bi imalo smisla uopšte pričati o toj cijelokupnoj promjeni sistema omladinskog pogona

kenant
Kontakt:

čet jun 23, 2016 11:55 pm

Memisevic dolazio u Sarajevo (dok uveliko traju pripreme za europu u radniku) da li mozda na pregovore hmmm...
Grad Sarajevo da ne bude zabune.
Zadnja izmjena: kenant, dana/u pet jun 24, 2016 12:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:03 am

kenant je napisao/la:Memisevic dolazio u Sarajevo (dok uveliko traju pripreme za europu u radniku) da li mozda na pregovore hmmm...
Kad kazes u Sarajevo...?

LARSSON
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:04 am

Misli na grad Sarajevo :D

sajo10
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:06 am

LARS1921 je napisao/la:Misli na grad Sarajevo :D
Eto ja mislio na Nikaragvu. Hahahaha pa reko mozda da nije nesto se divovima to... nismo jedini :p da je reko Grbavicu pa haj :p Hahaha

baxuz87
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:11 am

Nije odavno bio kakav bum :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Vrag

pet jun 24, 2016 12:12 am

Devetnaestogodišnji fudbaler Veleža, Demir Peco, karijeru će nastaviti u Radniku iz Bijeljine.

Ovaj fudbaler, koji je ove sezone privukao pažnju na sebe igrama u Veležu, dogovorio je prekid saradnje sa Rođenim i u narednim danima bi trebao potpisati za Radnik.

U ovom prelaznom roku Radnika je već pojačao jedan bivši fudbaler Mostaraca, Senedin Oštraković.

Ne mogu da vjerujem da smo mi ovo dopustili. Ordagic br.2

exbabilon
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:14 am

Dovodjenjem Memisevica zavrsiti prelazni rok i spremati ekipu za prvo kolo i pohod na titulu.

EDIT I meni je zao Pece, veliki talenat, ali mi i svojima dajemo slobodne papire, tako da...

LARSSON
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:15 am

Da je došao opet bi bilo "gomilanje" igrača, teško da će Memišević kod nas, ako dođe asharak se skida go i trči kroz grad :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava