Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 6:37 pm

irfo je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
super1 je napisao/la:samo da pozdravim druga mirsu,sta kaze lozi vas :rofl: :rofl: :rofl: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nema sta bog si svih inidajdrera jasam bewaba pogodio i reko da je nas znam za jos jednoog za kojeg iti znas 8-)
reci nam mirso ko to jos dolazi nemoj raju iznevjerit :zeljeznicar1:
Mirso se počeo ponašati ko pravi insajder, baci bombu i ode

irfo

čet jun 23, 2016 6:42 pm

ž'21 je napisao/la:Mirso se počeo ponašati ko pravi insajder, baci bombu i ode
Mirso je insajder iz naroda, ja vjerujem da ce nam uskoro otkriti ko dolazi :shisha:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:46 pm

irfo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Mirso se počeo ponašati ko pravi insajder, baci bombu i ode
Mirso je insajder iz naroda, ja vjerujem da ce nam uskoro otkriti ko dolazi :shisha:
Mirso Don Juan - jer narod zna :ganja:

Elegant
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:47 pm

Nasi na Kupresu vrijedno radne, treniraju, Milos ih lomi a kada padnu na zemlju od umora prikljucuju ih na nargile da dođu sebi. :djavo:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jale_lav Tm87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:51 pm

Zelim samo da pozz plavu bracu
A sto bi rekli novi sam na forumu..
Al Zeljo mi je u krvi..
Odma da kazem nisam se prijavio da vodim diskusije vec da citam.. i vidim razmisljanja ostale plave ekipe... jos jednom ZELJO DO GROBA.. :zeljeznicar1:

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:57 pm

flux je napisao/la:Moze li neko napisati cijeli tekst one nase pjesme "sve sto zelim u ovom trenutku"?
SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEEDI
ZA NAMA CE OSTATI NEREDI....
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEDI !

VESELO MI S TOBOM NEKAD BESE
DOK JE OSIM PREDVODIO PLAVE
TAD SMO BILI NA VRHUNCU SLAVE
Ova?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:58 pm

upravo mi jedan drug rece da Kostic nece racunati na Acu i Kramarica ...i da uveliko trazi rjesenje umjesto Ace ....zna li neko vise o tome ??....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:59 pm

Jale_lav Tm87 je napisao/la:Zelim samo da pozz plavu bracu
A sto bi rekli novi sam na forumu..
Al Zeljo mi je u krvi..
Odma da kazem nisam se prijavio da vodim diskusije vec da citam.. i vidim razmisljanja ostale plave ekipe... jos jednom ZELJO DO GROBA.. :zeljeznicar1:
Dobro dosao..
Srcu draga, boja PLAVA !

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 23, 2016 6:59 pm

@addyno1 druze ne moras mi pp slati, ja se ni s kim ne prepucavam, samo sam napisao da iznosis lazi...to sto si mi poslao da ti se ne svidja sa Dadom, ni meni se ne svidja, al ne lazem i ne pisem postove kao ti... i rekao sam da si zasluzio ban sto lazes i iznosis potpune neistine, a ne zato sto ti se neke stvari ne svidjaju trenutno, jer i meni se ne svidja dosta stvari, al je vise onih koji mi se svidja... cisto sumnjam da nemas neke koristi, jer si potpuno drugacije prije pisao, al eto vrijeme ce pokazati kakve su ti namjere..

Ako smatras da si pogrijesio, najbolje bi bilo da kazes ljudi izvinite, malo sam se zanio, nisam zelio reci da je Jeleskovic otjeran i pogrijesio sam, nece se ponovit.. u tom slucaju cu ti vjerovati na dobrim namjerama, a u suprotnom morat ces dokazivati svoje dobre namjere... Zivio

exbabilon
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:01 pm

Cekam jos da neko objavi da Kostic vise ne racuna na Lesnika.

psihopata
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:02 pm

exbabilon je napisao/la:Cekam jos da neko objavi da Kostic vise ne racuna na Lesnika.
ili misimovića...
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

irfo

psihopata je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Cekam jos da neko objavi da Kostic vise ne racuna na Lesnika.
ili misimovića...
:rofl1: :rofl1:

Hurmasica
Kontakt:

:rofl1:

Ma to čisto sumnjam za Acu, ne ide kapiten niđe :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:03 pm

delinjo je napisao/la:upravo mi jedan drug rece da Kostic nece racunati na Acu i Kramarica ...i da uveliko trazi rjesenje umjesto Ace ....zna li neko vise o tome ??....
što se tiče Kramarića ima logike. Prvo, jer je stranac, a trenutno imamo na njegovoj poziciji još 2 igrača. Kostić voli trkače, ovaj to nije. Ima Kramarić svojih prednosti itekako, ali sumnjam da se uklapa u Kostićevu viziju igre.
Jučer KrajPrice napisa da je i Aci "zagarantovano" mjesto u prvih 11, tako da sumnjam za Acu
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Spoiler:
slika

slika

slika
Ne znam kako ni u jednoj formaciji nisi stavio Javija, al hajd ispostavit ce se vremenom ko je kakav.

Sretno Dini i Stevi, jako dobri igraci, jaci smo tim s njima. Mislim da ce Bevab biti top igrac.

Kostic je na potezu. Uradio je neke velike rezove, doveo je sebi igrace koje je trazio a i kako rekose jos nije zavrseno. Nadam se da ce ostati tu sto duze jer ne bi valjalo da ode, jer dolazi novi trener koji sebi pravi ekipu i tako u krug.
Mislim da je izrazito bitan pocetak za Kostica, to kako ce uci u prvenstvo. Bit ce pljuvaca, koji ce kritikovati. Naravno, ja cu kritikovati ako ne bude nikakvog napretka u odnosu na Edisa. Ako bude nesto dobro, nesto za sta se mozemo uhvatiti i reci to je bolje i to daje nadu, ja cu biti uz Kostica, jer samo kontinuitet nam moze donijeti titulu, a i vidjeli smo svi da smo i sa onakvom losom igrom sa Edisom bili 3 kola pred kraj u borbi za 2. mjesto pored onog zaostatka. Ako Kostic donese napredak, mozemo se nadati tituli jer ne treba u ovoj ligi neki aman zaman napredak da bi bio konkurent za sami vrh.

Poceraj Kosticu.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :titula:

sofronije
Kontakt:

IvanOsim je napisao/la:@addyno1 druze ne moras mi pp slati, ja se ni s kim ne prepucavam, samo sam napisao da iznosis lazi...to sto si mi poslao da ti se ne svidja sa Dadom, ni meni se ne svidja, al ne lazem i ne pisem postove kao ti... i rekao sam da si zasluzio ban sto lazes i iznosis potpune neistine, a ne zato sto ti se neke stvari ne svidjaju trenutno, jer i meni se ne svidja dosta stvari, al je vise onih koji mi se svidja... cisto sumnjam da nemas neke koristi, jer si potpuno drugacije prije pisao, al eto vrijeme ce pokazati kakve su ti namjere..

Ako smatras da si pogrijesio, najbolje bi bilo da kazes ljudi izvinite, malo sam se zanio, nisam zelio reci da je Jeleskovic otjeran i pogrijesio sam, nece se ponovit.. u tom slucaju cu ti vjerovati na dobrim namjerama, a u suprotnom morat ces dokazivati svoje dobre namjere... Zivio
:palacgore: Tako bi svi trebali kad pogrijese da priznaju nekad a ne da tjeraju opet po svome jer ih niko nece ozbiljno shvatiti...odlicno si to napisao.
:zeljeznicar1:

flux
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:04 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
flux je napisao/la:Moze li neko napisati cijeli tekst one nase pjesme "sve sto zelim u ovom trenutku"?
SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEEDI
ZA NAMA CE OSTATI NEREDI....
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEDI !

VESELO MI S TOBOM NEKAD BESE
TAD SMO BILI NA VRHUNCU SLAVE
Ova?
Daaa, hvala bratee! Ovaj drugi dio nikako nisam mogao skontati. Hvala ti jos jednom

Veteran1965
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:04 pm

delinjo je napisao/la:upravo mi jedan drug rece da Kostic nece racunati na Acu i Kramarica ...i da uveliko trazi rjesenje umjesto Ace ....zna li neko vise o tome ??....
Iskreno me ne bi iznenadilo ništa
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:05 pm

psihopata je napisao/la:
ili misimovića...
senad, dejo, šiljak i almir manuel mu se ne uklapaju u koncepciju i traži se rješenje i nova sredina za njih...
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

čet jun 23, 2016 7:08 pm

Za Kramarica se zna od prije,al ovo za Acu cisto sumnjam ! Moze li neko potvrditi ovo ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava