za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ne znam kako ni u jednoj formaciji nisi stavio Javija, al hajd ispostavit ce se vremenom ko je kakav.
Sretno Dini i Stevi, jako dobri igraci, jaci smo tim s njima. Mislim da ce Bevab biti top igrac.
Kostic je na potezu. Uradio je neke velike rezove, doveo je sebi igrace koje je trazio a i kako rekose jos nije zavrseno. Nadam se da ce ostati tu sto duze jer ne bi valjalo da ode, jer dolazi novi trener koji sebi pravi ekipu i tako u krug.
Mislim da je izrazito bitan pocetak za Kostica, to kako ce uci u prvenstvo. Bit ce pljuvaca, koji ce kritikovati. Naravno, ja cu kritikovati ako ne bude nikakvog napretka u odnosu na Edisa. Ako bude nesto dobro, nesto za sta se mozemo uhvatiti i reci to je bolje i to daje nadu, ja cu biti uz Kostica, jer samo kontinuitet nam moze donijeti titulu, a i vidjeli smo svi da smo i sa onakvom losom igrom sa Edisom bili 3 kola pred kraj u borbi za 2. mjesto pored onog zaostatka. Ako Kostic donese napredak, mozemo se nadati tituli jer ne treba u ovoj ligi neki aman zaman napredak da bi bio konkurent za sami vrh.
Poceraj Kosticu..