LARS1921 je napisao/la:Đermanović otišao iz Olimpije, Olimpija osvojila titulu, Đermanović otišao iz Želje, Željo...?

Nasi na Kupresu Trening

LARS1921 je napisao/la:Đermanović otišao iz Olimpije, Olimpija osvojila titulu, Đermanović otišao iz Želje, Željo...?
Vidi buraz, boli me kurrac dal' me cijeniš ili ne, ali ako ti se moj post ne sviđa onda ili ga preskočiš ili argumentovano obrazložiš svoj stav. Ovo najgluplji post na temi govori upravo suprotno o tom "cijenjenju", ali to više tebe opisuje.salle86 je napisao/la:Cijenim te ko forumaša ali ovo konkuriše za najgluplji post na temiGrbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Nikako u isti koš ne mogu svi, da mogu onda nebi postojale pozicije na terenu već bi svako igrao sve
Da sam za puštanje Dade, nisam.
Ali ne treba mješati kruške i jabuke
Pozz
Ma losije na njih djeluje cist zrakChWilla je napisao/la:niđe kafane, niđe nargile u krugu 100 km...
gdje nadje ovu sliku?Don Juan je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Đermanović otišao iz Olimpije, Olimpija osvojila titulu, Đermanović otišao iz Želje, Željo...?![]()
Nasi na Kupresu Trening
dobro ti je sale rekao xd sta se ljutis odma...Grbavica je napisao/la:Vidi buraz, boli me kurrac dal' me cijeniš ili ne, ali ako ti se moj post ne sviđa onda ili ga preskočiš ili argumentovano obrazložiš svoj stav. Ovo najgluplji post na temi govori upravo suprotno o tom "cijenjenju", ali to više tebe opisuje.salle86 je napisao/la:Cijenim te ko forumaša ali ovo konkuriše za najgluplji post na temiGrbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Nikako u isti koš ne mogu svi, da mogu onda nebi postojale pozicije na terenu već bi svako igrao sve
Da sam za puštanje Dade, nisam.
Ali ne treba mješati kruške i jabuke
Pozz
Normalno da mogu u isti koš. Namjerno sam izostavio Mujagića, Žerića i Osmankovića jer o njima imam mišljenje kao i o Damiru, a to je da imaju ogroman talent i da se mogu finansijski isplatiti, pa koliko toliko. Za Hasanovića, Durakovića i Ćutahiju ne mislim tako. Damir je od Dine stariji godinu dana a ima oko 80 nastpa za Želju ako računamo PL, kup i evropu. Uz to je postizao golove i u evropi, od toga oba su bila odlučujuća. Gol Mogrenu u gostima za prolaz dalje i gol Balzanu na Koševu za pobjedu. Ako je od 17 godine prvotimac, znači da ima nešto u sebi i da može biti nešto od njega, kao što su i Žera i Mujaga prije 18. rođendana igrali za prvi tim. Dalje, Damir je mladi reprezentativac, Hasanović, Duraković i Ćutahija nisu, tako da i to ide u njegovu korist. Ne želim da me neko pogrešno shvati u vezi Ćutahije, Hasanovića i Durakovića. Oni su Željina djeca, ja njih sve volim i poštujem, ali neko je malo bolji, neko je malo gori i moje mišljenje je da je Damir imao mjesta u ekipi koja ide na Kupres.
Čitam piše se Damir je propali talent sa 21. godinom, ne vrijedi ga čekati, a ova sezona je mogla biti ključna za njegovu prodaju gledajući prethodne sezone kada je Bajić prodan sa 21 godinom, Višća također. Svraka je bio tu do 25. godine pa je upao i u reprezentaciju, ali neise.
Damir više nije igrač našeg kluba, sretno mu na posudbi i ovim postom je ta tema za mene završena.
Nema revanša, znači zijanili smo titulu. Ne mogu da vjerujem, zar je Borac tako dobar.pintol_TM87 je napisao/la:izgubise pioniri od borca 2 0..steta
fk1921 je napisao/la:gdje nadje ovu sliku?Don Juan je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Đermanović otišao iz Olimpije, Olimpija osvojila titulu, Đermanović otišao iz Želje, Željo...?![]()
Nasi na Kupresu Trening
Ne ljutim se, diskutujem. Forum i služi za razmjenu različitih mišljenja, zar ne?fk1921 je napisao/la: dobro ti je sale rekao xd sta se ljutis odma...
tobejarabi koji ce nam on k....super1 je napisao/la:Dobrodosao Stevo
Jeste otac mu je direktor Unigradnje.cikazubo je napisao/la: Za ovog Durakovica malog kazu da mu je stari direktor Unigradnje ( to sam cuo od raje protiv olimpika kad smo igrali ), pa i ne cudi sto je kod nas pod ugovorm s obzirom da ce oni kako znam raditi istok, a dijete nema pojma blago receno..
Dado je talenat ali drugi faktori su utjecali na to dal ce on ostati u klubu ili ne. Ukljuci bake mozak maloGrbavica je napisao/la:Ne ljutim se, diskutujem. Forum i služi za razmjenu različitih mišljenja, zar ne?fk1921 je napisao/la: dobro ti je sale rekao xd sta se ljutis odma...
Bevab sa 23 potencijal i pojačanje, Dado sa 21 propali talent...
ama lozionicka sta se palite odmahMrRiccoli je napisao/la:tobejarabi koji ce nam on k....super1 je napisao/la:Dobrodosao Stevo