Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 7:45 pm

LARS1921 je napisao/la:Đermanović otišao iz Olimpije, Olimpija osvojila titulu, Đermanović otišao iz Želje, Željo...? :ganja:
slika

Nasi na Kupresu Trening :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri jun 22, 2016 7:49 pm

niđe kafane, niđe nargile u krugu 100 km... :ganja:
gradi željo boli te *****

plavi kanarinac
Kontakt:

sri jun 22, 2016 7:55 pm

Imamo vala na papiru kvalitetnih igraca mozemo dvije ekipe za ligu da se bore napraviti, realno..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Grbavica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 7:57 pm

salle86 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Cijenim te ko forumaša ali ovo konkuriše za najgluplji post na temi
Nikako u isti koš ne mogu svi, da mogu onda nebi postojale pozicije na terenu već bi svako igrao sve
Da sam za puštanje Dade, nisam.
Ali ne treba mješati kruške i jabuke
Pozz ;)
Vidi buraz, boli me kurrac dal' me cijeniš ili ne, ali ako ti se moj post ne sviđa onda ili ga preskočiš ili argumentovano obrazložiš svoj stav. Ovo najgluplji post na temi govori upravo suprotno o tom "cijenjenju", ali to više tebe opisuje.
Normalno da mogu u isti koš. Namjerno sam izostavio Mujagića, Žerića i Osmankovića jer o njima imam mišljenje kao i o Damiru, a to je da imaju ogroman talent i da se mogu finansijski isplatiti, pa koliko toliko. Za Hasanovića, Durakovića i Ćutahiju ne mislim tako. Damir je od Dine stariji godinu dana a ima oko 80 nastpa za Želju ako računamo PL, kup i evropu. Uz to je postizao golove i u evropi, od toga oba su bila odlučujuća. Gol Mogrenu u gostima za prolaz dalje i gol Balzanu na Koševu za pobjedu. Ako je od 17 godine prvotimac, znači da ima nešto u sebi i da može biti nešto od njega, kao što su i Žera i Mujaga prije 18. rođendana igrali za prvi tim. Dalje, Damir je mladi reprezentativac, Hasanović, Duraković i Ćutahija nisu, tako da i to ide u njegovu korist. Ne želim da me neko pogrešno shvati u vezi Ćutahije, Hasanovića i Durakovića. Oni su Željina djeca, ja njih sve volim i poštujem, ali neko je malo bolji, neko je malo gori i moje mišljenje je da je Damir imao mjesta u ekipi koja ide na Kupres.
Čitam piše se Damir je propali talent sa 21. godinom, ne vrijedi ga čekati, a ova sezona je mogla biti ključna za njegovu prodaju gledajući prethodne sezone kada je Bajić prodan sa 21 godinom, Višća također. Svraka je bio tu do 25. godine pa je upao i u reprezentaciju, ali neise.
Damir više nije igrač našeg kluba, sretno mu na posudbi i ovim postom je ta tema za mene završena.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 22, 2016 7:58 pm

ChWilla je napisao/la:niđe kafane, niđe nargile u krugu 100 km... :ganja:
Ma losije na njih djeluje cist zrak :ganja:

fk1921

sri jun 22, 2016 8:01 pm

Don Juan je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Đermanović otišao iz Olimpije, Olimpija osvojila titulu, Đermanović otišao iz Želje, Željo...? :ganja:
slika

gdje nadje ovu sliku? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

fk1921

sri jun 22, 2016 8:02 pm

Grbavica je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Cijenim te ko forumaša ali ovo konkuriše za najgluplji post na temi
Nikako u isti koš ne mogu svi, da mogu onda nebi postojale pozicije na terenu već bi svako igrao sve
Da sam za puštanje Dade, nisam.
Ali ne treba mješati kruške i jabuke
Pozz ;)
Vidi buraz, boli me kurrac dal' me cijeniš ili ne, ali ako ti se moj post ne sviđa onda ili ga preskočiš ili argumentovano obrazložiš svoj stav. Ovo najgluplji post na temi govori upravo suprotno o tom "cijenjenju", ali to više tebe opisuje.
Normalno da mogu u isti koš. Namjerno sam izostavio Mujagića, Žerića i Osmankovića jer o njima imam mišljenje kao i o Damiru, a to je da imaju ogroman talent i da se mogu finansijski isplatiti, pa koliko toliko. Za Hasanovića, Durakovića i Ćutahiju ne mislim tako. Damir je od Dine stariji godinu dana a ima oko 80 nastpa za Želju ako računamo PL, kup i evropu. Uz to je postizao golove i u evropi, od toga oba su bila odlučujuća. Gol Mogrenu u gostima za prolaz dalje i gol Balzanu na Koševu za pobjedu. Ako je od 17 godine prvotimac, znači da ima nešto u sebi i da može biti nešto od njega, kao što su i Žera i Mujaga prije 18. rođendana igrali za prvi tim. Dalje, Damir je mladi reprezentativac, Hasanović, Duraković i Ćutahija nisu, tako da i to ide u njegovu korist. Ne želim da me neko pogrešno shvati u vezi Ćutahije, Hasanovića i Durakovića. Oni su Željina djeca, ja njih sve volim i poštujem, ali neko je malo bolji, neko je malo gori i moje mišljenje je da je Damir imao mjesta u ekipi koja ide na Kupres.
Čitam piše se Damir je propali talent sa 21. godinom, ne vrijedi ga čekati, a ova sezona je mogla biti ključna za njegovu prodaju gledajući prethodne sezone kada je Bajić prodan sa 21 godinom, Višća također. Svraka je bio tu do 25. godine pa je upao i u reprezentaciju, ali neise.
Damir više nije igrač našeg kluba, sretno mu na posudbi i ovim postom je ta tema za mene završena.
dobro ti je sale rekao xd sta se ljutis odma...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:03 pm

pintol_TM87 je napisao/la:izgubise pioniri od borca 2 0..steta
Nema revanša, znači zijanili smo titulu. Ne mogu da vjerujem, zar je Borac tako dobar.

Whisperer

sri jun 22, 2016 8:04 pm

fk1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
slika

gdje nadje ovu sliku? :D
slika

evo jos jedna sa Kupresa :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rios
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:05 pm

Znaci Bevab dosao,ili skoro pa dosao..Lijepo,puno srece u plavom dresu i njemu :palacgore:
Bio je,koliko se sjecam,veliki potencijal,u kakvoj je formi sad ne znam,vidjet cemo..

Nego,sad na lijevom beku imamo Kramarica,Husica i Bevaba..Malo previse po meni..Sad,gurati nekog na krilo je improvizacija jer su oni bekovi,moramo biti posteni.Ne kazem da neko od njih ne moze to odigrati,Husic posebno,ali primarne pozicije im to nisu.

P.S.
O Dadi sam pisao neki dan,po meni takodjer je imao mjesta jos uvijek u Zelji ako se radi samo o igrackim kvalitetima.Al elem,puno srece mu zelim u nastavku karijere,kao i svim ostalim koji nisu vise dio Zelje,nadam se da ce otici ngdje ce ce dalje napredovati u karijeri.
Zadnja izmjena: rios, dana/u sri jun 22, 2016 8:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

cikazubo
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:06 pm

Meni je katastrofa izostavljanje Dade, bas mi je zao, nadam se da ispao seronja ili da je problem sa Enisom, jer ako je iskljcivo zbog igrackih kvaliteta otjeran meni je to bas veliki gubitak i šteta.
Za ovog Durakovica malog kazu da mu je stari direktor Unigradnje ( to sam cuo od raje protiv olimpika kad smo igrali ), pa i ne cudi sto je kod nas pod ugovorm s obzirom da ce oni kako znam raditi istok, a dijete nema pojma blago receno..

Grbavica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:07 pm

fk1921 je napisao/la: dobro ti je sale rekao xd sta se ljutis odma...
Ne ljutim se, diskutujem. Forum i služi za razmjenu različitih mišljenja, zar ne?

Bevab sa 23 potencijal i pojačanje, Dado sa 21 propali talent... :r
Ko nas je kleo, nije dangubio.

super1
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:08 pm

Dobrodosao Stevo

MrRiccoli
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:08 pm

jel zavrsena prica o Dadi da se vratim svakodnevnom citanju foruma

MrRiccoli
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:09 pm

super1 je napisao/la:Dobrodosao Stevo
tobejarabi koji ce nam on k....

Elegant
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:09 pm

cikazubo je napisao/la: Za ovog Durakovica malog kazu da mu je stari direktor Unigradnje ( to sam cuo od raje protiv olimpika kad smo igrali ), pa i ne cudi sto je kod nas pod ugovorm s obzirom da ce oni kako znam raditi istok, a dijete nema pojma blago receno..
Jeste otac mu je direktor Unigradnje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

sri jun 22, 2016 8:13 pm

Grbavica je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: dobro ti je sale rekao xd sta se ljutis odma...
Ne ljutim se, diskutujem. Forum i služi za razmjenu različitih mišljenja, zar ne?

Bevab sa 23 potencijal i pojačanje, Dado sa 21 propali talent... :r
Dado je talenat ali drugi faktori su utjecali na to dal ce on ostati u klubu ili ne. Ukljuci bake mozak malo :ganja: pa nisu i nasi glupi, tj coravi :D
04.03.2015

Whisperer

sri jun 22, 2016 8:14 pm

MrRiccoli je napisao/la:
super1 je napisao/la:Dobrodosao Stevo
tobejarabi koji ce nam on k....
ama lozionicka sta se palite odmah :lol:

Format
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:14 pm

Ma ja,malo nam je 4 napadaca toliko nema Real

LARSSON
Kontakt:

sri jun 22, 2016 8:15 pm

Sad čekamo da avaz potvrdi :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava