Vedran ne igra prve tri, Jovan jednu.pinki je napisao/la:Sad sam se tek sjetio da nam ne igra Blagoje prva tri kola... Znači veza Hervas Uglješa ili Šećerović ili Bekrić?
Vedran ne igra prve tri, Jovan jednu.pinki je napisao/la:Sad sam se tek sjetio da nam ne igra Blagoje prva tri kola... Znači veza Hervas Uglješa ili Šećerović ili Bekrić?
Pa nece brata vjecito voditi sa sobom..Leon_Professional je napisao/la:Pa rekose da Dado nije nogiran vec se i misli poslati ga na posudbu, ali on zbog brata ili svojih razloga ne zeli posudbu, zeli papire. Znaci na Dadi je, klub ga se nije valjda odrekao..
U pravu si sve, pa on je izmjene radio od 80.minute pa nadalje, pa mogao je bar nekad zamjeniti od 60 min. nekoga.Hurmasica je napisao/la:I imaš situaciju da ti npr. lupam sad, Dženis i ono malo forme što je uhvatio propadne. Što? Pa jednu utakmicu na klupi, jednu uđe u 88. minuti, 2 završi na tribinama i tako u krug. Nije možda bilo ovako, ali približno da. Igrači su se morali malo više rotirati čisto iz razloga da vidimo šta mogu, da ne izgube tu takmičarsku formu, a i da prvotimci barem malo više odmora imaju. Što to nije rađeno samo vrapci na grani znaju. Zato bih volio da ovaj stručni štab uvede ponovo i prijateljske utakmice tokom reprezentativne pauze, ili kada god je to mogućeteatrale36 je napisao/la:E upravo je ovo i uradio Edis, sve dobro je on pokvario sa svojim strahom od promjena i tvrdoglavoscu, dovedes 13 igraca i jedni te isti igraju ostali sjede na klupi ili tribinama. A svi su oni u pet deka osim par izuzetaka tipa Lendrić, Stevanović, Blagojević.Hurmasica je napisao/la:Pa da je Edis rotirao malo više možda bismo imali sada jasniju sliku o ekipi. Forsiraš jedne te iste igrače dok ti oni na klupi propadnu ko žeton jer nemaju takmičarskih utakmica, pa makar i prijateljske. Nije bilo nikakvog balansa, imao si 11 igrača + 3 izmjene koji igraju svaku utakmicu da bi na kraju i njih stigao umor, i imaš igrače na klupi koji su ispali iz forme upravo zbog manjka rotacije.
Ma provlacila se ta prica ovdje po forumu, ali evo FKZ1921 je rekao da ce se svim igracima ponuditi sporazumni raskid.Okolele je napisao/la:Pa nece brata vjecito voditi sa sobom..Leon_Professional je napisao/la:Pa rekose da Dado nije nogiran vec se i misli poslati ga na posudbu, ali on zbog brata ili svojih razloga ne zeli posudbu, zeli papire. Znaci na Dadi je, klub ga se nije valjda odrekao..
nece valjda fejzic braniti?salemprolic je napisao/la:Vedran ne igra prve tri, Jovan jednu.pinki je napisao/la:Sad sam se tek sjetio da nam ne igra Blagoje prva tri kola... Znači veza Hervas Uglješa ili Šećerović ili Bekrić?
Ugljesa je potpisao na 3,5, a Toskas nije ispod dvije ne znam tacno.fcz je napisao/la:Na koliko su potpisali Ugljesa i Toskas??
da postoji neko ko Dadu zeli kupiti, nasi bi ga prodali jer je evidentno da na njega ne racunaju u ovom trenutku a on ne zeli na posudbu.Grbavica je napisao/la:znaju matematiku, ne znaju fudbal...za_zivot_cijeli je napisao/la:ja ne bi sumnjao u sposobnost ove uprave kada je matematika u pitanju. znaju oni racunicu i sigurno ce izabrati najmanje losu opciju za nas.Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
siguran sam u slucaju Dade Sadikovica postoji jos dosta toga sto mi ne znamo a oni znaju....pa odatle i dolaze potezi koje vuku...
mnogi su zalili za Mulalicem i okrivljivali upravu, a u pozadini je bilo nesto sto niko osim njih nije znao.... tako je i u slucaju Dade.
malo vise povjerenja.....
kapiten mlade reprezentacije je mogo otići makar za plaćene pripreme, a on ode džabe, odlična matematika.
Tako je. To je sva poenta price. Novac.mirzza je napisao/la:Sta kazu, otici ce, pa ostat ce, pa posudba i sad sporazumni raskid. Puca mi neka stvar za Dadom, ali mi smo finansijski na gubitku, za decka su se mogle uzeti fine pare. Nadam se da ce ova odluka pokazati ispravnom u buducnosti u suportnom neko ce morati odgovarati za ovakvu katastrofalnu procjenu i odluku.
u pravu si... do mene jesalemprolic je napisao/la:Vedran ne igra prve tri, Jovan jednu.pinki je napisao/la:Sad sam se tek sjetio da nam ne igra Blagoje prva tri kola... Znači veza Hervas Uglješa ili Šećerović ili Bekrić?
Mene samo nervira sto mi od 10000 dobrih stvari uvijek se uhvatimo neceg sto je lose ili bar to mi mislimo i samo o tome trunimo .Daj ba da uzivamo ljudi imamo ekipu za deset samo ovo treba dobro posloziti ,istok se pravi ,lijepi dresovi ,pripreme obezbjedjene najbolju upravu poslije rata .Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Slazem se u potpunosti..chile je napisao/la:Kako vam ne dosadi ponavljati o Sadikovicu.
Momak s potencijalom kojeg je pokazao u 4-5 utakmica u 3 godine. Ocito navijaci previse vjeruju u njega i nisu objektivni sekunde.
To da je finansijski gubitak je smjesno napisati...on da odskace kao sto pojedinci to vide odavno bi napravio transfer ovako ostaje vjeciti talent od koga se ocekivao iskorak ni prvi ni zadnji takav.
Momka ne treba ni dizati ni kuditi vec pozeliti mu srecu, a vrijeme ce pokazati njegove domete.
A mi se okrenuti biducnosti i nasim ogracima koji se celice.
Valjda docekamo da ekipe padaju od grceva zadnjih 20 min.
to se nekako ceka otkako se igra ova nasa liga.
Sent from my Plavo Sokocalo
Pa niko nikoga ne tjera. Samo konstatujem da je to loš potez po meni. Ko što bi u svakoj ekipi bio loš potez.CARSONIO je napisao/la:Mene samo nervira sto mi od 10000 dobrih stvari uvijek se uhvatimo neceg sto je lose ili bar to mi mislimo i samo o tome trunimo .Daj ba da uzivamo ljudi imamo ekipu za deset samo ovo treba dobro posloziti ,istok se pravi ,lijepi dresovi ,pripreme obezbjedjene najbolju upravu poslije rata .Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo to u Želji je od 2012 do juce, i u ove 4 godine nije nista posebno pokazao izuzev par bljeskova a odigro je dosta otakmica. u ove 4 godine koliko je u Želji svake godine smo polagali racune u njega kao sad ce bljesnuti i tako svake godine a on samo stangira bolje priliku dati evo ovoj nasoj djeci sto su sad potpisala da se dokazu a on je imao prilike da se dokazuje u ove 4 godine ja koliko znam da nijednu ozbiljnu ponudu za njega nismo dobili tako da ta prica o nekom velikom talentu pada u vodu.chile je napisao/la:Kako vam ne dosadi ponavljati o Sadikovicu.
Momak s potencijalom kojeg je pokazao u 4-5 utakmica u 3 godine. Ocito navijaci previse vjeruju u njega i nisu objektivni sekunde.
To da je finansijski gubitak je smjesno napisati...on da odskace kao sto pojedinci to vide odavno bi napravio transfer ovako ostaje vjeciti talent od koga se ocekivao iskorak ni prvi ni zadnji takav.
Momka ne treba ni dizati ni kuditi vec pozeliti mu srecu, a vrijeme ce pokazati njegove domete.
A mi se okrenuti biducnosti i nasim ogracima koji se celice.
Valjda docekamo da ekipe padaju od grceva zadnjih 20 min.
to se nekako ceka otkako se igra ova nasa liga.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ajzea je napisao/la:Mi jos uvijek nismo u stanju da dovedemo 11 provjerenih igraca. Daleko smo od toga, pomirite se sa tim. Ne mi, nego kompletna liga koja je zadnja rupa na svirali te koja je zadnja opcija igracima. Promasi se sa igracima koji se placaju po 70 miliona, a ne sa igracima koje dovodis dzaba i dajes mu platu u iznosu od 2000KM. Ne gubite dodir sa realnoscu, ostavite se komsiluka..
Mi imamo dosta odlicnih individua, ali nemamo tim. Prednost je sto ga niko drugi, bar jos uvijek nema te sto su nama bar neke konture prvog tima sa polusezone ipak zadrzane. Eto, primjera radi, komsijama nisu.
Znači ode i Dženis. Bio Bogi, za par dana ode, bio Dado, za par dana noga, Stanić isto tako... Znači ovako uprava i Kostić poručuju ko će ići1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Dženis Beganović
http://1921.ba/1921-tv-upitnik-dzenis-beganovic-2388" target="_blank