Omar500 je napisao/la:Plavo - Bijeli je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:
Ajdee Subaa

Ne bih nacionaliste u nasu ekipu al nikako. Veliki minus ekipe ako ga dovede. Teski velikosrbin taj Subic
Posalji mi dokaz da je Subic nacionalista u privatnu poruku. Sto ne mogu vise ove price.
Rodjen je u BL, takve su prilike u drzavi, ne znam sta se ocekuje. Da je imao neke ispade, nije, tj nigdje nisam nasao informaciju da je imao. Sasvim normalan momak, i dobar igrac sto bi jedino trebalo biti bitno. Sta su za Vukomanovica govorili....
Ovo je sport ljudi i to treba ostaviti sa strane. Znaci znam da svako ima svoje misljenje, ali mrzim kad se neko napada bez ikakvih dokaza.
Pa i hajka na Slavka Petrovica, a one izjave dao Ljupko Petrovic
I ne bih ja puno ocekivao od dolaska Subica, nazalost. Tesko da ce doci kod nas, vjerujem da mu nije mala plata.
Neko ko je simpatizer ratnih zlocinaca i institucija koji su pobili na desetine hiljada mojih sunarodnjaka ne smije nikad da se gleda kroz prste!
Imas mu na njegovom profilu sto lola nije stigao obrisati sve, a bilo je da Bog sacuva... od podrske Seselju, do ocjepljenja RS-a do bojkota koncerta dine merlina u beogradu, a pobrisao je ocigledno bruku postova ali pojedini se mogu jos naci... ovo je sto ti mogu dati na ruke, a inace znam dosta o tim "sportistima" iz borca iz licnog iskustva, a i sireg poznanstva
Ne mogu se takve stvari pravdati parolom "ovo je samo sport". Nikad necu pozeliti dobrodoslicu onome ko simpatise one sto su palili grbavicu, protjerivali narod i pobijali.