Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

CARSONIO
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 19, 2016 5:55 pm

Ljudi sta mi cekamo, svaka cast meni je srce ko trebevic kad se bilo sta pravi na nasoj svetinji volio bi da se i mi organizujemo da nesto uradimo onaj dio juga kad bi ofarbali u plavo bi bilo super

Grbavica
Kontakt:

pet feb 19, 2016 5:58 pm

Ajzea je napisao/la:slika
Nedostajat ćeš nam..
Biće sad prostora u ovom semaforu, mogla bi se kakva kafana u njemu napraviti :shisha: :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

barbarez
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:02 pm

rodrigo87 je napisao/la:Ne znam da li je toliko tesko izdvojiti 20km godisnje za clansku. Pa evo koliko lijepih stvari nam se desava u posljednje vrijeme, a mi se ne zapitamo jesmo li to sve zasluzili ? Ima nas bolesnika, kojima je to obaveza, ali ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod. I sutra ce neko reci gledaj uradili stepenice na jugu pa mogli ste vala uradit i one ispod iz kojih izbija korov. Gledaj promijenili krov za zapadu, mogli ste vala i onaj drugi dio malo zamijenit. I tako dalje i dalje, a ne zapitaju se imaju li oni pravo komentarisati ovu garnituru ljudi u klubu ? ZATO JE BITNO BITI ČLAN ! Tako male stvari nam trebaju...
Biti clan kluba i kupovina clanskih je generalno problem u shvatanju i razmisljanju ljudi ovog podnevlja. To je malo i sfera tradicije i nacina zivljenja, a mi taj sistem Engleskih i Spanskih izraza odansosti klubu nemamo. Ono kad gledas **** 20 km. Ali nasi ljudi drugacije razmisljaju.
Ja bih volio da je tako i kod nas. Ali jebiga nas covjek konta da mu je to nekako bacena para. Pa ce radije kupit sal ili kartu ili tako nesto.
Evo ja krenem od sebe . Ja sam kupio 3 nova dresa i sal iskesirao odjednom 200 km , a nisam kupio clansku. Nije da ne mogu kupicu ih 5 ,jer Zeljo je moje djetinstvo ,moj zivot. U Zelji sam odrastao igrajuci i navijajuci.Ali ono kontam uzecu 3 dresa, imacu nesto svakodnevno a za clansku ma haj sutra cu..itd.
I sad imas raznih slucajeva tako i na kraju ispadne imas 2000 clanskih. Ja mislim dq se raja moze nauciti na te clanske , ako bi se napravio neki mali marketinski trik. Da recimo povezu je sa polugodisnjom kartom ili godisnjom, ili nesto slucno. Jer raja ce otic platit 70 km za polugodisnju jer u biti zna da od nje ima neke koristi, ma clanska hajde drugi put.
Treba samo raju navici na to. Ja opet kazem ja sam ove godine dao para klubu kroz fan shop 10 puta vise nego kroz clansku ali izvadicu je prvom prilikom.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u pet feb 19, 2016 6:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:02 pm

Moze i kladionica pa da bacamo binga

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SeyoTM
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet feb 19, 2016 6:07 pm

pile87 je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..
Hoce klinac svaki put moram boccaccia peglat koja je minuta ne vidim :)
Pljuvaci sa sjevera :mrgreen:

rodrigo87
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:15 pm

barbarez je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Ne znam da li je toliko tesko izdvojiti 20km godisnje za clansku. Pa evo koliko lijepih stvari nam se desava u posljednje vrijeme, a mi se ne zapitamo jesmo li to sve zasluzili ? Ima nas bolesnika, kojima je to obaveza, ali ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod. I sutra ce neko reci gledaj uradili stepenice na jugu pa mogli ste vala uradit i one ispod iz kojih izbija korov. Gledaj promijenili krov za zapadu, mogli ste vala i onaj drugi dio malo zamijenit. I tako dalje i dalje, a ne zapitaju se imaju li oni pravo komentarisati ovu garnituru ljudi u klubu ? ZATO JE BITNO BITI ČLAN ! Tako male stvari nam trebaju...
Biti clan kluba i kupovina clanskih je generalno problem u shvatanju i razmisljanju ljudi ovog podnevlja. To je malo i sfera tradicije i nacina zivljenja, a mi taj sistem Engleskih i Spanskih izraza odansosti klubu nemamo. Ono kad gledas **** 20 km. Ali nasi ljudi drugacije razmisljaju.
Ja bih volio da je tako i kod nas. Ali jebiga nas covjek konta da mu je to nekako bacena para. Pa ce radije kupit sal ili kartu ili tako nesto.
Evo ja krenem od sebe . Ja sam kupio 3 nova dresa i sal iskesirao odjednom 200 km , a nisam kupio clansku. Nije da ne mogu kupicu ih 5 ,jer Zeljo je moje djetinstvo ,moj zivot. U Zelji sam odrastao igrajuci i navijajuci.Ali ono kontam uzecu 3 dresa, imacu nesto svakodnevno a za clansku ma haj sutra cu..itd.
I sad imas raznih slucajeva tako i na kraju ispadne imas 2000 clanskih. Ja mislim dq se raja moze nauciti na te clanske , ako bi se napravio neki mali marketinski trik. Da recimo povezu je sa polugodisnjom kartom ili godisnjom, ili nesto slucno. Jer raja ce otic platit 70 km za polugodisnju jer u biti zna da od nje ima neke koristi, ma clanska hajde drugi put.
Treba samo raju navici na to. Ja opet kazem ja sam ove godine dao para klubu kroz fan shop 10 puta vise nego kroz clansku ali izvadicu je prvom prilikom.
Apsolutno se slažem. Eto po tvom primjeru, ti si opet dao odličan doprinos klubu. Ali općenito je problem što ljudi ništa ne daju, a mnogo toga traže. Pa ni yebenih 20km koje će svakako za 7 dana potrošiti na bingo, kladionicu, kafe... Ali eto, valjda nam nekad dodje iz guzice u glavu.

cala
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:18 pm

Bice malo neobicno sa novim semaforom. Sto neko rece, treba ovaj stari pokloniti nekom klubu jer je jos uvijek 100% funkcionalan a ima stadiona u BiH koji nemaju semafora.
Jos jednom, svaka cast upravi na svemu. Pocevsi od prelaznog roka, osiguranih vrhunskih priprema, potpisanih sponzora pa evo i na kraju usminkavanju stadiona... Bice ovo sve bolje i bolje vremenom :zeljeznicar1:

Svi govore nema koristi od clanske al' eto samo skontaj ako kupis jednom, dva puta nesto u fan shopu sama ce se isplatiti i na kraju dodje dzaba. Raja razumije samo jezik para i beneficija, treba im objasniti sta se sve dobije time a da ne kazem koliko pomazemo klubu sa velikim brojem clanova.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet feb 19, 2016 6:20 pm

pile87 je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..
Hoce klinac svaki put moram boccaccia peglat koja je minuta ne vidim :)
Ostarilo se moj pile :o
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Dominic
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:23 pm

Grbavica je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..
Biće sad prostora u ovom semaforu, mogla bi se kakva kafana u njemu napraviti :shisha: :ganja:
Je li ostaje konstrukcija ista u koju bi se LED semafor samo ugradio ili se rusi sve i pravi novo postolje, zna li neko?

cala
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:26 pm

Vjerovatno ide na ovu konstrukciju, zasto rusiti potpuno zdrave nosace.

Grbavica
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:30 pm

Samo bi bilo lijepo da prefarbaju nosače i to je to.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

pet feb 19, 2016 6:30 pm

cala je napisao/la:Vjerovatno ide na ovu konstrukciju, zasto rusiti potpuno zdrave nosace.
Samo neka ociste i prefarbaju valjda to nije problem, ovaj grb desno izlizan vise valjalo bi ga zamjeniti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet feb 19, 2016 7:12 pm

I iznad grba Ipetu mjesto za još jednu kameru nek urede.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

pet feb 19, 2016 7:12 pm

Inicijativa o ulici Ivice Osim centralno je pitanje večerašnjeg dnevnika na Face TV.Glasati još možete samo večeras.
Podržite ovu inicijativu i glasajte za nju!

slika
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pet feb 19, 2016 7:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

pet feb 19, 2016 7:14 pm

Broj, molim lijepo?
edit: Zahvaljujem :)

chile
Kontakt:

pet feb 19, 2016 7:30 pm

Gledam skoro svi nasi velebajni portali prenijeli slike i info o radovima na stadionu. Vrhunac naseg novinarstva niko se nije udostojio otici do Grbavice i skljocnuti neku fotku. Sve sami copy-paste novinarvici.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Vrag

pet feb 19, 2016 7:39 pm

Par lijepih poteza uprave. Novu godinu su odlicno započeli. Ali sezonu katastrofalno, vidjet ćemo kraj. Ako trofej dodje(aBd) može se reći uspješna sezona i definitivno su zaslužili pohvale na sva zvona.

Plava Porodica
Kontakt:

pet feb 19, 2016 7:41 pm

Bajic u prvoj postavi,Amira ni na klupi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

blueheart
Kontakt:

pet feb 19, 2016 7:45 pm

Treba im platiti smjestaj pa da nesto kvalitetno odrade.... :kafa:

Mene ove clanske bas nekako vezuju u jednu porodicu... imam je od prije a od prosle godine ima i sin a sada na red dolaze sipruga i kcer pa da se to objedini, treba ravnopravnost ispostovati
DRZAVA ZELJO

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet feb 19, 2016 8:05 pm

blueheart je napisao/la:Treba im platiti smjestaj pa da nesto kvalitetno odrade.... :kafa:

Mene ove clanske bas nekako vezuju u jednu porodicu... imam je od prije a od prosle godine ima i sin a sada na red dolaze sipruga i kcer pa da se to objedini, treba ravnopravnost ispostovati
STOP zapostavljanju žena u porodici! :DD: :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava