Biće sad prostora u ovom semaforu, mogla bi se kakva kafana u njemu napravitiAjzea je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..
Biti clan kluba i kupovina clanskih je generalno problem u shvatanju i razmisljanju ljudi ovog podnevlja. To je malo i sfera tradicije i nacina zivljenja, a mi taj sistem Engleskih i Spanskih izraza odansosti klubu nemamo. Ono kad gledas **** 20 km. Ali nasi ljudi drugacije razmisljaju.rodrigo87 je napisao/la:Ne znam da li je toliko tesko izdvojiti 20km godisnje za clansku. Pa evo koliko lijepih stvari nam se desava u posljednje vrijeme, a mi se ne zapitamo jesmo li to sve zasluzili ? Ima nas bolesnika, kojima je to obaveza, ali ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod. I sutra ce neko reci gledaj uradili stepenice na jugu pa mogli ste vala uradit i one ispod iz kojih izbija korov. Gledaj promijenili krov za zapadu, mogli ste vala i onaj drugi dio malo zamijenit. I tako dalje i dalje, a ne zapitaju se imaju li oni pravo komentarisati ovu garnituru ljudi u klubu ? ZATO JE BITNO BITI ČLAN ! Tako male stvari nam trebaju...
Pljuvaci sa sjeverapile87 je napisao/la:Hoce klinac svaki put moram boccaccia peglat koja je minuta ne vidimAjzea je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..
Apsolutno se slažem. Eto po tvom primjeru, ti si opet dao odličan doprinos klubu. Ali općenito je problem što ljudi ništa ne daju, a mnogo toga traže. Pa ni yebenih 20km koje će svakako za 7 dana potrošiti na bingo, kladionicu, kafe... Ali eto, valjda nam nekad dodje iz guzice u glavu.barbarez je napisao/la:Biti clan kluba i kupovina clanskih je generalno problem u shvatanju i razmisljanju ljudi ovog podnevlja. To je malo i sfera tradicije i nacina zivljenja, a mi taj sistem Engleskih i Spanskih izraza odansosti klubu nemamo. Ono kad gledas **** 20 km. Ali nasi ljudi drugacije razmisljaju.rodrigo87 je napisao/la:Ne znam da li je toliko tesko izdvojiti 20km godisnje za clansku. Pa evo koliko lijepih stvari nam se desava u posljednje vrijeme, a mi se ne zapitamo jesmo li to sve zasluzili ? Ima nas bolesnika, kojima je to obaveza, ali ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod. I sutra ce neko reci gledaj uradili stepenice na jugu pa mogli ste vala uradit i one ispod iz kojih izbija korov. Gledaj promijenili krov za zapadu, mogli ste vala i onaj drugi dio malo zamijenit. I tako dalje i dalje, a ne zapitaju se imaju li oni pravo komentarisati ovu garnituru ljudi u klubu ? ZATO JE BITNO BITI ČLAN ! Tako male stvari nam trebaju...
Ja bih volio da je tako i kod nas. Ali jebiga nas covjek konta da mu je to nekako bacena para. Pa ce radije kupit sal ili kartu ili tako nesto.
Evo ja krenem od sebe . Ja sam kupio 3 nova dresa i sal iskesirao odjednom 200 km , a nisam kupio clansku. Nije da ne mogu kupicu ih 5 ,jer Zeljo je moje djetinstvo ,moj zivot. U Zelji sam odrastao igrajuci i navijajuci.Ali ono kontam uzecu 3 dresa, imacu nesto svakodnevno a za clansku ma haj sutra cu..itd.
I sad imas raznih slucajeva tako i na kraju ispadne imas 2000 clanskih. Ja mislim dq se raja moze nauciti na te clanske , ako bi se napravio neki mali marketinski trik. Da recimo povezu je sa polugodisnjom kartom ili godisnjom, ili nesto slucno. Jer raja ce otic platit 70 km za polugodisnju jer u biti zna da od nje ima neke koristi, ma clanska hajde drugi put.
Treba samo raju navici na to. Ja opet kazem ja sam ove godine dao para klubu kroz fan shop 10 puta vise nego kroz clansku ali izvadicu je prvom prilikom.
Ostarilo se moj pilepile87 je napisao/la:Hoce klinac svaki put moram boccaccia peglat koja je minuta ne vidimAjzea je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..
Je li ostaje konstrukcija ista u koju bi se LED semafor samo ugradio ili se rusi sve i pravi novo postolje, zna li neko?Grbavica je napisao/la:Biće sad prostora u ovom semaforu, mogla bi se kakva kafana u njemu napravitiAjzea je napisao/la:
Nedostajat ćeš nam..![]()
Samo neka ociste i prefarbaju valjda to nije problem, ovaj grb desno izlizan vise valjalo bi ga zamjeniti.cala je napisao/la:Vjerovatno ide na ovu konstrukciju, zasto rusiti potpuno zdrave nosace.
STOP zapostavljanju žena u porodici!blueheart je napisao/la:Treba im platiti smjestaj pa da nesto kvalitetno odrade....![]()
Mene ove clanske bas nekako vezuju u jednu porodicu... imam je od prije a od prosle godine ima i sin a sada na red dolaze sipruga i kcer pa da se to objedini, treba ravnopravnost ispostovati