Je li produzio ugovor?!pinki je napisao/la:Samo da napisem 'dobronamjernim' koji su govorili da Lendra ode:
Mozete se sageti Upravi!
Znaš da sam i ja to danas pomislioirfo je napisao/la:ja se nadam kad ih ubiju na kupresu da cemo izgledati u ovoj ligi ko hapoel one godine protiv nas
TheSvenderMan je napisao/la:Gledam "reveal" dresova vec peti put o samo se stipam za obraz. Samo se sjetite onih patrickovih dresova sto smo nosili u polusezoni kada smo sa mariborom igrali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I dalje imam imam tu utakmicu u nocnim morama, nasi izgledali ko da ih je neko sa ulice pokupio i stavio da igraju, ubili nas ljudi za pet minuta, nasi ko djeca izgledali, tad sam tek skonto kolko je vazna fizicka spremaModel1964 je napisao/la:Znaš da sam i ja to danas pomislioirfo je napisao/la:ja se nadam kad ih ubiju na kupresu da cemo izgledati u ovoj ligi ko hapoel one godine protiv nas![]()
Joj, ako sve bude ok ... a slika te tekme predocima
Dresevi sa pijace, Ko da bi Talijani posebno za nas radili. Vake ima i Lokomotiva iz Donje Pizdohije
![]()
Ovaj crni u SLO. ce se nositi za svecane prilike. Cefuri vole trenerke i dresove
SveAsharaK je napisao/la:Koji dres kupiti?
Sva triAsharaK je napisao/la:Koji dres kupiti?
Ozbiljno razmatram tu opcijuSIMA_SIMAU je napisao/la:SveAsharaK je napisao/la:Koji dres kupiti?
Ne zivimo u SlovenijiModel1964 je napisao/la:Sva triAsharaK je napisao/la:Koji dres kupiti?![]()
Pomozi klubu