Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 5:37 pm

Mislio sam da smo se nepravedno ponijeli prema edisu kad nije dobio funkciju u klubu da radi sa omladinom nakon otkaza, ali nakon ovog sto je miske isprico to je bila apsolutno ispravna odluka :palacgore:

kvalitet
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:40 pm

Treneri, stručnjaci, selektori..... šta vam je? Hajmo redom.

Bogičević nije kvalitet za Želju. Vidjeli smo svi da je u evropskim okvirima smiješan (Maribor).

Stanić isto tako. Puno trke, ali bespotrebne često. Ako do sada nije naučio kako, šta, gdje u fudbalu, neće nikad.

Zolotić je bio na posudbi.

Hodžurda slabija verzija Bogičevića, ukratko.

Zahirović odigrao dvije i po dobre utakmice za Želju. Riskirati s njim da li će se vratiti u formu ili ne, a ima veliku plaću, ne vjerujem da je pametno.

Enis definitivno nije za Želju kakvog mi hoćemo.

Damira mi je malo žao (ako ode), jer je povremeno pokazivao da zna. Ali, ako nije u trenerovim planovima, Bože moj. Na kraju krajeva taj trener odgovara za rezultate. Možda je bolje da se Damir pošalje na posudbu, ali ako on neće to, a uz to nas uvjetuje bratom....žao mi je onda.

Tako da vam je sva priča nikakva, da se blago izrazim.

Kad su pojačanja u pitanju, uvijek možeš pogriješiti i griješit ćeš. Svi klubovi na svijetu to rade. Ali moraš nešto pokušati promijeniti, pokušati napredovati, a to se, koliko vidim, radi. S ovim gore igračima ne možemo u Evropu, odnosno možemo, ali tamo nećemo napraviti puno toga. Možda nećemo moći ni s novim igračima, ali važno je da nešto radimo, pokušavamo...

I još kratko što se tiče SD, recite vi ime tog čovjeka, a da znate sigurno da nije u talu s menadžerima. Tu nije rizik kao i za igrače. Tu moraš pogoditi. I vala mi je draže da Uprava dovodi u konsultacijama sa SŠ, jer znam da to rade u Željinom interesu, nego nekakvi prevaranti. Na kraju krajeva, oni su doveli Lendrića, Miroslava....
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ISB87
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:41 pm

@Neandertalac tvoj "problem" je u tome sto tebe obuzme nekakva huja i na takav nacin to napises.Daleko od toga da si ti neki anti-uprava lik.
Ali ja se ne bi slozio s tobom oko Dade ako je paket u pitanju (Dado + Enis), dosta se oko toga pisalo, oko talova etc...Raja je nije zadovoljna zato sto se Enis drzi, a ustv je tu zbog Dade? Zasto yaya toure nije piz.dio kad je kolo napustao city? Hoces da budes profesionalac? Mani se mahale je.emu.Da izvine ovi koji poste.I ne treba porediti Bekrica i Dadu...Bekric je dobio te pare sa nadom da ce ih opravdati, svi su ocekivali da nosi nasu igru, ali to u prosloj sezoni nije funkcionisalo, ustvari u tom drugom dijelu sezone nista nije funkcionisalo, sto se tice sportskog dijela.Ja od njega ocekujem da bude nas najbolji igrac i da mu svi podudlamo.

Ove godine ce se popraviti i sportski dio, a uprava ce, u svom dijelu posla, opet da ponizi strukture prije njih, koje su nas dovela u ova gov.na.

P.S. bezveze napadate likove odma, forum sluzi za diskusiju, naravno da nije sve bajno i neko ima potrebu da napise takav komentar.Nije to nikakav napad na upravu kluba.
MIRZA RASCIC

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:41 pm

irfo je napisao/la:Mislio sam da smo se nepravedno ponijeli prema edisu kad nije dobio funkciju u klubu da radi sa omladinom nakon otkaza, ali nakon ovog sto je miske isprico to je bila apsolutno ispravna odluka :palacgore:
Edis je ispao bezobrazan u vise slucajeva a to nasi ne trpe.

Znat ce se sve sutra, Dado nije otjeran.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:44 pm

kvalitet je napisao/la:
I još kratko što se tiče SD, recite vi ime tog čovjeka, a da znate sigurno da nije u talu s menadžerima. Tu nije rizik kao i za igrače. Tu moraš pogoditi. I vala mi je draže da Uprava dovodi u konsultacijama sa SŠ, jer znam da to rade u Željinom interesu, nego nekakvi prevaranti. Na kraju krajeva, oni su doveli Lendrića, Miroslava....
suština što se ne dovodi SD, bolje da se radi u dogovoru sa sš dok se ne nađe neko rješenje za koje smo sigurni, da dovedu nekog pa da pocne je.bavati opet bi bilo po upravi

irfo

pon jun 20, 2016 5:44 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
irfo je napisao/la:Mislio sam da smo se nepravedno ponijeli prema edisu kad nije dobio funkciju u klubu da radi sa omladinom nakon otkaza, ali nakon ovog sto je miske isprico to je bila apsolutno ispravna odluka :palacgore:
Edis je ispao bezobrazan u vise slucajeva a to nasi ne trpe.

Znat ce se sve sutra, Dado nije otjeran.
ne samo da je bezobrazan ispo prema upravi i ljudima, nego je prema igracima po prici uzasan bio, a posebno me naljutilo ovo sto kaze misimovic da su mu juniori krugove trcali po turskoj

GoodisonPark
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:45 pm

Bolne su ove revizije ali...

Boccaccio je najbolje objasnio za Dadu, moguće je da ako ode bude nezamjenjiv u toj novoj ekipi, ali na žalost kod nas nikad neće doći na nivo koji bi svi mi željeli. Nema se tu šta mnogo pričati, Željo mora i može mnogo bolje, skoro svi koji su bili tu imali su priliku da nas uvjere u svoje igračke sposobnosti, nisu na žalost i od srca im želim svu sreću u njihovom daljem loptanju :palacgore:

Da budem iskren meni je Enisa najviše žao jer momak je uvijek davao maksimum u ono malo prilika za igru što je dobijao :(

Samo još da ovaj rat stane - a u stvari stao je! Mislio sam, samo još da uprava prestane dovoditi igrače mimo trenera i struke, zaigrali su se malo previše jbg :shock: ha ha ha :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:45 pm

Ako Kostić ne donese trofej(e), teško mu se. Definitivno.
U slučaju eventualnog Kostićevog neuspjeha, skoro bi svi tražili njegovu smjenu. Onda dolaskom novog trenera, koji će imati autonomiju u radu, će doći neka nova imena i otići igrači koje je Kostić doveo i tako u krug.
Ovo gledamo danas. Mulalić bio, doveo igrače, sad neki od tih igrača dobijaju ispisnicu. Svaki transfer rok dovodimo 10 igrača i odvodimo isto toliko.
O čemu govorim. Ako se ne pokaže kao totalni promašaj, zalažem se da Kostić ostane i ako (slučajno) ne osvoji trofej. Moramo imati viziju i na sportskom planu, a to nećemo postići mijenjanjem trenera svakih pola godine. Lutalo se malo na sportskom planu, ali da se stvari uzimaju pod kontrolu je i činjenica da smo trenera birali mjesec dana. Nismo srljali, mogli smo upoznati koga dovodimo i nadam se da će Kostić ostati puuuuno duže nego njegovi prethodnici.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

plavi kanarinac
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:46 pm

Chelsea da 50 mil€ za Toressa on ki*a, Man.Utd za Di Mariu 45 mil€ on isto, nula bodova...Boze moj, ne mora uvijek izgledati super pa da i bude super... A obojica su bila na vrhuncu kada su se prodali ali dzaba..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:50 pm

Dado je na treningu samo da znate :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 20, 2016 5:52 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ako Kostić ne donese trofej(e), teško mu se. Definitivno.
U slučaju eventualnog Kostićevog neuspjeha, skoro bi svi tražili njegovu smjenu. Onda dolaskom novog trenera, koji će imati autonomiju u radu, će doći neka nova imena i otići igrači koje je Kostić doveo i tako u krug.
Ovo gledamo danas. Mulalić bio, doveo igrače, sad neki od tih igrača dobijaju ispisnicu. Svaki transfer rok dovodimo 10 igrača i odvodimo isto toliko.
O čemu govorim. Ako se ne pokaže kao totalni promašaj, zalažem se da Kostić ostane i ako (slučajno) ne osvoji trofej. Moramo imati viziju i na sportskom planu, a to nećemo postići mijenjanjem trenera svakih pola godine. Lutalo se malo na sportskom planu, ali da se stvari uzimaju pod kontrolu je i činjenica da smo trenera birali mjesec dana. Nismo srljali, mogli smo upoznati koga dovodimo i nadam se da će Kostić ostati puuuuno duže nego njegovi prethodnici.
Slažem se s tobom vezano za Kostica, treba mu dati 2-3 godine pa onda ocjenjivati njegov rad i znanje. Za ovu sezonu bio bi zadovoljan da izborimo Evropu, a ako uzmemo titulu još bolje. Jer ipak smo mi Željezničar :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

fk1921

pon jun 20, 2016 5:54 pm

arelinho je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Dado je na treningu samo da znate :D
A ostali sa spiska nisu tu. :pljesak: :pljesak:
I Dzenis je tu. Evo rekose mi momci sto prate trening da je jutros grk bio na treningu
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:55 pm

@arelinho, bas tako

grk je isto tu
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kvalitet
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:57 pm

LARS1921 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
suština što se ne dovodi SD, bolje da se radi u dogovoru sa sš dok se ne nađe neko rješenje za koje smo sigurni, da dovedu nekog pa da pocne je.bavati opet bi bilo po upravi
Ma jasno je meni to, ali nije mi jasno kako neko može kritikovati klub zbog ovoga. Ponavljam, svaki klub ima nekoliko fula kada je riječ o pojačanjima. I SD bi griješio ponekad, sigurno. Možda manje, ali bi. No, bolje je čekati pravo rješenje za tu funkciju, nego pod svaku cijenu nekoga dovoditi da je obnaša..
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

phily
Kontakt:

pon jun 20, 2016 5:59 pm

Je li to Grk na probi ???
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 20, 2016 6:03 pm

arelinho je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Dado je na treningu samo da znate :D
A ostali sa spiska nisu tu. :pljesak: :pljesak:
Kao sto sam rekao Dado nije otjeran i dajte pustite ovih tzv. Portala. Procitaju po forumu sta ima sta raja nagadja i sklope sebi pricu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 20, 2016 6:06 pm

Gledaj ti celika 16 igrača na prozivci, kontaju li gdje onaj burekovic i popovic da idu :D

GoodisonPark
Kontakt:

pon jun 20, 2016 6:07 pm

Nećemo sad slaviti što nas napuštaju neki igrači, nismo pitari :ne: Zahvaliti se svima i poželiti im sreću to je najmanje što možemo uraditi ;)

Vidim često se vode neke polemike i diskusije oko nekih loših stvari a ja baš ne razumijem o čemu se tu radi, fakat ne kontam??? Ponavlja se poturanje nekih teza i "argumenata" a da to nema veze sa logikom i konstruktivnom kritikom. Mogu li "kritičari" ko god da su, napisati u tačkama od 1-20 šta to nije nikako dobro trenutno u Želji i da se konačno utvrdi gdje su te greške, da i to razriješimo već jednom?!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

amerosm
Kontakt:

pon jun 20, 2016 6:11 pm

Neki drame kao da je Iniesta u pitanju...

Imam jedno pitanje za sve navijace...Je li zelite i dalje da smo provincijski klub ili da se izdignemo iz okvira PLBiH ?

Provincijski klub glumi crveni kriz / merhamet i vodi se politikom ako je nase dijete onda neka ga u ekipi iako nema kvalitet koji uprava/struka trazi, dok s druge strane evropski klub gleda samo kvalitet i nije mu bitno gdje je igrac ponikao.

Sta je po Vama npr. Bayern trebao uraditi 2007 ? Ostaviti Guerrera kao napadaca i ne dovoditi Klose-a koji je tada bio najbolji napadac Bundeslige, jer je Guerrero ponikao u njihovoj akademiji .

PS: Ovim nas nikako ne poredim sa Bayernom vec samo navodim primjer.

boja mora
Kontakt:

pon jun 20, 2016 6:16 pm

Zolotiču se mogla produžiti posudba da se htjelo i toliko više o tome ipak je naše dijete i zbog toga mi je posebno drag. Kao i dado djenis vedran pa i stana iako nije poniko kod nas i naravno memija hiroš mujaga oni se moraju gledati drugim očima jeli ko gledao grka na treningu kakav je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava