Edis je ispao bezobrazan u vise slucajeva a to nasi ne trpe.irfo je napisao/la:Mislio sam da smo se nepravedno ponijeli prema edisu kad nije dobio funkciju u klubu da radi sa omladinom nakon otkaza, ali nakon ovog sto je miske isprico to je bila apsolutno ispravna odluka
suština što se ne dovodi SD, bolje da se radi u dogovoru sa sš dok se ne nađe neko rješenje za koje smo sigurni, da dovedu nekog pa da pocne je.bavati opet bi bilo po upravikvalitet je napisao/la:
I još kratko što se tiče SD, recite vi ime tog čovjeka, a da znate sigurno da nije u talu s menadžerima. Tu nije rizik kao i za igrače. Tu moraš pogoditi. I vala mi je draže da Uprava dovodi u konsultacijama sa SŠ, jer znam da to rade u Željinom interesu, nego nekakvi prevaranti. Na kraju krajeva, oni su doveli Lendrića, Miroslava....
ne samo da je bezobrazan ispo prema upravi i ljudima, nego je prema igracima po prici uzasan bio, a posebno me naljutilo ovo sto kaze misimovic da su mu juniori krugove trcali po turskojSIMA_SIMAU je napisao/la:Edis je ispao bezobrazan u vise slucajeva a to nasi ne trpe.irfo je napisao/la:Mislio sam da smo se nepravedno ponijeli prema edisu kad nije dobio funkciju u klubu da radi sa omladinom nakon otkaza, ali nakon ovog sto je miske isprico to je bila apsolutno ispravna odluka
Znat ce se sve sutra, Dado nije otjeran.
Slažem se s tobom vezano za Kostica, treba mu dati 2-3 godine pa onda ocjenjivati njegov rad i znanje. Za ovu sezonu bio bi zadovoljan da izborimo Evropu, a ako uzmemo titulu još bolje. Jer ipak smo mi ŽeljezničarEisenbahner1921 je napisao/la:Ako Kostić ne donese trofej(e), teško mu se. Definitivno.
U slučaju eventualnog Kostićevog neuspjeha, skoro bi svi tražili njegovu smjenu. Onda dolaskom novog trenera, koji će imati autonomiju u radu, će doći neka nova imena i otići igrači koje je Kostić doveo i tako u krug.
Ovo gledamo danas. Mulalić bio, doveo igrače, sad neki od tih igrača dobijaju ispisnicu. Svaki transfer rok dovodimo 10 igrača i odvodimo isto toliko.
O čemu govorim. Ako se ne pokaže kao totalni promašaj, zalažem se da Kostić ostane i ako (slučajno) ne osvoji trofej. Moramo imati viziju i na sportskom planu, a to nećemo postići mijenjanjem trenera svakih pola godine. Lutalo se malo na sportskom planu, ali da se stvari uzimaju pod kontrolu je i činjenica da smo trenera birali mjesec dana. Nismo srljali, mogli smo upoznati koga dovodimo i nadam se da će Kostić ostati puuuuno duže nego njegovi prethodnici.
I Dzenis je tu. Evo rekose mi momci sto prate trening da je jutros grk bio na treninguarelinho je napisao/la:A ostali sa spiska nisu tu.Hurmasica je napisao/la:Dado je na treningu samo da znate![]()
Ma jasno je meni to, ali nije mi jasno kako neko može kritikovati klub zbog ovoga. Ponavljam, svaki klub ima nekoliko fula kada je riječ o pojačanjima. I SD bi griješio ponekad, sigurno. Možda manje, ali bi. No, bolje je čekati pravo rješenje za tu funkciju, nego pod svaku cijenu nekoga dovoditi da je obnaša..LARS1921 je napisao/la:suština što se ne dovodi SD, bolje da se radi u dogovoru sa sš dok se ne nađe neko rješenje za koje smo sigurni, da dovedu nekog pa da pocne je.bavati opet bi bilo po upravikvalitet je napisao/la:
I još kratko što se tiče SD, recite vi ime tog čovjeka, a da znate sigurno da nije u talu s menadžerima. Tu nije rizik kao i za igrače. Tu moraš pogoditi. I vala mi je draže da Uprava dovodi u konsultacijama sa SŠ, jer znam da to rade u Željinom interesu, nego nekakvi prevaranti. Na kraju krajeva, oni su doveli Lendrića, Miroslava....
Kao sto sam rekao Dado nije otjeran i dajte pustite ovih tzv. Portala. Procitaju po forumu sta ima sta raja nagadja i sklope sebi pricu.arelinho je napisao/la:A ostali sa spiska nisu tu.Hurmasica je napisao/la:Dado je na treningu samo da znate![]()