Hahahahaha a koja smo mi drama od navijaca hahaha. Citajuci komentare mislio sam da nas napusta Amir vol.2 djabe a ne Dado koji godinama osim nekoliko dobri utakmica nista nije pokazao

Da se razumijemo odma na pocetku, ja bi najradije volio da se momak posalje na posudbu jer sam bio odavno jedan od rijetki koji su "branili" Dadu kada se je vecina mu yebala od do. Eto do jucer je vecina mu govorila nema sta nema, a od danas se place za njim. Pa kako mozete (vi koji se prepoznajete) biti tolike prelivode u pm? Ja vam se divim.
Zasto trcite pred rudu. Jel bilo sve gotovo za Bogicevica jer su prenjeli to neki portali? Pa izadje na zvanicnoj da ide na posudbu? Znaci sacekajte. Ja sam 100 % siguran da Dado ide na posudbu. Ali Boze dragi ovi komentari, toliko stranica. Od jucer igracu familiju ne vadis iz usta a sad mu se klanjas pa zao mi ga, pa ovo pa ono. Zasto bi mene bilo zao ikoga? Pa ugledajte se malo na ostale igrace tipa Visca, Kvesa... koji su zivili sportski zivot i koji su trenirali, koji su se borili i na kraju sebi osigurali buducnost dok ce nekolikod njih (Ara, Bajic, Amir) i u buducnosti najvjerovatnije biti standardni A-reprezentativci. Zasto Dado nije jedan medju njih? Pa de se malo upitajte? Za Stanica necu ni da pisem nista jer je bila greska iz prve ga dovesti iz Olimpica. Isto vazi i za Jadranka. Ovdje vecina pise kako ti momci ne izlaze iz ti kafana, restoranima sa shisom, da piju, puse... i sad kao ma zao mi ga je. Ma nek se goni ko god da je. Pa nije Zeljo merhamet. A moj licni favorit je kad neko spomene "pa on je veliki navijac...". Pa bujrum brate na tribinu sa ostalim navijacima jer ti mjesto na igralistu sigurno nije.
Hajmo malo da se uozbiljimo. Nebi nam skodilo.
crnamamba96 je napisao/la:Mislim da niko od nas nije kompetentan da bilo šta prigovara za igrački kadar tu je trener, stučni štab da to odlučuje....

Nebi se nimalo slozio za ovu recenicu. Ima nas na forumu koji itekako poznajemo ovu igru a ima i onih koji su dosta upuceni u rad kluba etc. Znaci dok imas argumente, dok imas pricu koja ima smisao i dok se izrazavas na korektan nacin itekako je to zdrava i dobra rasprava. Ali cim krenemo u neke budalastine koje sam vec naveo tipa, pa zao mi, ma on navijac kluba.. on je lijep, vozi dobra kola... eh to je vec druga stvar. Ne kazem da nemoze niko iznijeti takav stav jer svako ima svoje mislenje, ali ja mislim ako vec hocemo da licinom na jedan ozbiljan klub, sto nam i jeste zelja, onda moramo popustiti ovaj mentalitet koji je itekako dalek od onog sto mi zelimo da budemo. Taj mentalitet i ta prica nista na nivou onog Zelje kojeg mi hocemo.