super1 je napisao/la:Svi digli.ruke za ovu upravu...niko nije bio protiv ni suzdrzan
E ovo je sva poenta naše priče.
Jedinstvo,svi kao jedan,sa istim mislima,a to je dobro Želji.
Niko nije slijep da ne vidi šta se dešava, kakav posao ljudi rade,pa da neko bude protiv.
Ti ljudi na skupštini su predstavnici nas,porodice koja broji hiljade i hiljade članova.
Naravno vi ste opet po grupi napali,a isti takav posao rade oni koji vode ovu grupu.Najlakše je sjediti na sjeveru,jugozapadu gledati navijanje,i komentarisati fini su ovo momci.Lijepo ovo izgleda,a čim se nešto loše spomene,drvlje i kamenje na njih.
Hvala skupštini što su pokazali ko je Željo,i da sa armijom nema zaje.bancije.Neka dignu ruke polahko svi koji se motaju oko kluba, mi smo uz njih.Mi smo Željo,i nedamo na svoje!
Svoju vjernost i najveću podršku ćemo dati učlanjivanjem,brojkom na utakmicama,kupovinom u fanshopu,uzimanjem godišnjih i polugodišnjih.
Ništa više nam ne treba,sasvim dovoljno da svima otvorimo oči.Pokazali smo u prošloj sezoni kako je kad inat proradi,skupili smo nevjerovatnu cifru iz priče koja je potekla od navijača,koja je krenula iz raje da dokažu koliko im znači Željo,a ta je priča obišla svijet.
Nastaviti u još jačem ritmu,dušmani će odustajati jedan po jedan.
A sad lagano pripremati se za utakmicu...ko da je derbi,ključa u meni nešto