Jel nasi jos uvjek ganjaju burekovica iz celika, vidim svi im otisli raspadaju se a fin igrac, mada i kramaric je fin igrac plus taj husic koliko bi valjalo gomilat ih.
Ma nece miske nigdje.
TACNO TAKO JOS GLEDAMO NEKE IZREZIRANE EMISIJE FOL KAO SMIJEMO SE NA FORUMIMA HAJMO JEDNO IMATI MUDA I OKUPITI SE NARAVNO MIRNO ALI POKAZATI DA DO ZADNJEG DANA SMO TUcikazubo je napisao/la:Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..Hadzijalagic je napisao/la:A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
Omar500 je napisao/la:Ma moras prijavit tu setnju, tipa ja prijavim u MUP-u i samim tim odgovorno tvrdim da odgovaram za sve sto ce se desiti, a sta ja znam ko ce doci na setnju, poslao bi onaj Koldzo oraguntane neke svoje koji bi napravili belaj i sta ces tu -.-
Ali da je trebala biti neka reakcija - trebala je. Stid me je iskreno, kao da se ne sjecamo perioda prije Amara Osima, a bilo bi nam sad i jos gore kada bi ovi ljudi otisli, kao da bi se Amar opet vratio da se s lesinarima bori, kao da vise iko snage ima. Danas svi na tekmu!
Pa evo nam danas prilike.. Neka nas dodje tri milje i da porucimo svim ublehama sta mislimo o njima..CARSONIO je napisao/la:TACNO TAKO JOS GLEDAMO NEKE IZREZIRANE EMISIJE FOL KAO SMIJEMO SE NA FORUMIMA HAJMO JEDNO IMATI MUDA I OKUPITI SE NARAVNO MIRNO ALI POKAZATI DA DO ZADNJEG DANA SMO TUcikazubo je napisao/la:Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..Hadzijalagic je napisao/la: A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..
ALI BI TO DUSMANI ISKORISTILI I MURIJA BI NAS SLOMILA ZATO MORAS PRIJAVITIpsihopata je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Ma moras prijavit tu setnju, tipa ja prijavim u MUP-u i samim tim odgovorno tvrdim da odgovaram za sve sto ce se desiti, a sta ja znam ko ce doci na setnju, poslao bi onaj Koldzo oraguntane neke svoje koji bi napravili belaj i sta ces tu -.-
Ali da je trebala biti neka reakcija - trebala je. Stid me je iskreno, kao da se ne sjecamo perioda prije Amara Osima, a bilo bi nam sad i jos gore kada bi ovi ljudi otisli, kao da bi se Amar opet vratio da se s lesinarima bori, kao da vise iko snage ima. Danas svi na tekmu!
šta imaš prijavljivati,dogovori se sve na internetu i društvenim mrežama i izadje se na ulicu,tako pojedinac ne bi bio odgovoran za proteste nego svi zajedno,pa nismo penzioneri da prijavljujemo proteste i mirno šetamo s parolama.
BURAZ DOK TRI HILJADE NE BUDE ISPRED ONE JADNE OPCINE NISTA OD TOGAHadzijalagic je napisao/la:Pa evo nam danas prilike.. Neka nas dodje tri milje i da porucimo svim ublehama sta mislimo o njima..CARSONIO je napisao/la:TACNO TAKO JOS GLEDAMO NEKE IZREZIRANE EMISIJE FOL KAO SMIJEMO SE NA FORUMIMA HAJMO JEDNO IMATI MUDA I OKUPITI SE NARAVNO MIRNO ALI POKAZATI DA DO ZADNJEG DANA SMO TUcikazubo je napisao/la: Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..
Yebo Stilica kakav ti nemir unesesNeandertalac je napisao/la:Ne pisite nista dok ne bude zvanicna objavila.
Nisam trebao nista ni reci.
Jel zavrsilo?Neandertalac je napisao/la:Ne pisite nista dok ne bude zvanicna objavila.
Nisam trebao nista ni reci.
ne bi,ako ne bi pravili probleme,nego samo izrazili nezodovoljstvo,da npr. kreneš kamenovati opštinu onda bi bio belaj,ali mogli smo se skupiti izraziti nezadvoljstvo bez pravljenja pičvajza.CARSONIO je napisao/la:ALI BI TO DUSMANI ISKORISTILI I MURIJA BI NAS SLOMILA ZATO MORAS PRIJAVITIpsihopata je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Ma moras prijavit tu setnju, tipa ja prijavim u MUP-u i samim tim odgovorno tvrdim da odgovaram za sve sto ce se desiti, a sta ja znam ko ce doci na setnju, poslao bi onaj Koldzo oraguntane neke svoje koji bi napravili belaj i sta ces tu -.-
šta imaš prijavljivati,dogovori se sve na internetu i društvenim mrežama i izadje se na ulicu,tako pojedinac ne bi bio odgovoran za proteste nego svi zajedno,pa nismo penzioneri da prijavljujemo proteste i mirno šetamo s parolama.
Izlija je napisao/la:SVI NA UTAKMICU
Ne moze pred opstinu tek tako. Svaki skup mora biti unaprijed organizovan i prijavljen. Ovako samo moze izbiti problem. Dovoljno je da se sto vise raje skupi na utakmiciblueheart je napisao/la:Izlija je napisao/la:SVI NA UTAKMICU
Poslije utakmice ne bi iko loše svratiti pred opštinu