Onda cemo osvojiti duplu krunu aBdLARS1921 je napisao/la:A ako ne odu?
Onda cemo osvojiti duplu krunu aBdLARS1921 je napisao/la:A ako ne odu?
Napiši izvor koji ti je rekao da ce ici, ili ban.mula je napisao/la:Onda cemo osvojiti duplu krunu aBdLARS1921 je napisao/la:A ako ne odu?
Opali ban, najvise bih volio da nisam upravu. LpLARS1921 je napisao/la:Napiši izvor koji ti je rekao da ce ici, ili ban.mula je napisao/la:Onda cemo osvojiti duplu krunu aBdLARS1921 je napisao/la:A ako ne odu?
Znači nemaš izvor nego izmišljaš?mula je napisao/la:Opali ban, najvise bih volio da nisam upravu. LpLARS1921 je napisao/la:Napiši izvor koji ti je rekao da ce ici, ili ban.mula je napisao/la: Onda cemo osvojiti duplu krunu aBd
Odmah ga banuj jer ni Lendrić niti bilo ko u klubu nema pojma. Izvor mu onaj tamo forum.LARS1921 je napisao/la:Napiši izvor koji ti je rekao da ce ici, ili ban.mula je napisao/la:Onda cemo osvojiti duplu krunu aBdLARS1921 je napisao/la:A ako ne odu?
Je.biga ako je zaštičen.za_zivot_cijeli je napisao/la:ako cemo pricati o maskoti za koju mislim da je trebamo imati radi najmladjih, pravi put je raspisivanje konkursa na kojem cemo traziti rjesenje od onih kojima je to posao. za konacnu odluku bi bilo lijepo da se pitaju navijaci u anketi na zvanicnoj web stranici birajuci izmedju svih pristiglih prijedloga. tako cemo u izbor ukljuciti i one najmladje zbog kojih se to i radi. roditelji bi mogli zatraziti misljenje svoje djece i glasati....
strumf je odlican ali je zasticen i ne mozemo ga koristiti.
DAAA! Sa legendarnom kanticomChWilla je napisao/la:mašinovođa, najjednostavnije i najefektnije.
ChWilla je napisao/la:mašinovođa, najjednostavnije i najefektnije.
Tjesan bi mu bio kostimChWilla je napisao/la:da ipe spoji funkcije novinara i maskote...
ja bi nesto ovako. kombinacija zeljeznicara i lokomotiveModel1964 je napisao/la:DAAA! Sa legendarnom kanticomChWilla je napisao/la:mašinovođa, najjednostavnije i najefektnije.
A mi se zalimo na Bekricevu platuLjubimac koševske publike će prema pisanju Faktora sa bordo klubom potpisati dvogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati 200.000 eura.
Također, u ugovor će biti uključeni i bonusi, a jedan od njih je da će svaki pogodak u dresu Sarajeva naplatiti sa po dodatnih 1.000 eura, piše Faktor.