Vidi se da su neki momci radili tokom pauze, neki su radili malo manje, dok se na nekima vidi da nisu radili ništa
E da mi je znati ko je ovo, čuj ništa nisu radili

ko li bozeHurmasica je napisao/la:Samo mi je ovo malo zasmetalo...
Vidi se da su neki momci radili tokom pauze, neki su radili malo manje, dok se na nekima vidi da nisu radili ništa
E da mi je znati ko je ovo, čuj ništa nisu radili
Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesmeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Slomi se da saznam gdje ce nam biti baza u SLO. Niko nema pojma. Zvao sve agencije, hotele, onom Damiru šaljem sms ko velim možda on zna, pitam slo. novinare.....Niko ništa![]()
Evo sad i on i interviju... ništa
Ma jaEisenbahner1921 je napisao/la:Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesmeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Slomi se da saznam gdje ce nam biti baza u SLO. Niko nema pojma. Zvao sve agencije, hotele, onom Damiru šaljem sms ko velim možda on zna, pitam slo. novinare.....Niko ništa![]()
Jesam to nesto nepovezano rekao, da imam restoran, da u kopu sam pratio tekme, da nova garnituta manijaka je kari*a. Da li je ovdje tebi nesto cudno ili ti je jednostvno ego uzdrman pa si odmah presao na vrijedjanje jer argumenata nemas?nikad_izvini je napisao/la:Degeneriče, ja mislim da samo laješ i provociraš ili imaš halucinacije.Lampard je napisao/la: Haj mi ti objasni sto njemu tamo nije mjesto ? Jel navija za Želju? Jel Manijak? Jel nekog bog odredio specijalno da bude u "jezgru grupe" ? Haj da smo mi neka organizovana grupa pa ja bih rekao, da mi smo ti, sa tim koreografijama, dekorom, tucama.. Da sad ne nabrajam šta zahtjeva navijački svijet, pa vi ne možete da se gledate na tribini zbog te borbe ko ce bit jezgro grupe. Kad se sjetim kad smo krali baklje iz euforove baze da bi nešto zapalili,a vi danas ne možete da se gledate pa i ubijate se radi ega i sličnih stvari. Izvinjavam se, znam da nije navijački forum al ne mogu ih više nikako.
Ti krao baklje prije 20 godina, pa u kopu si od prve utakmice ove sezone, pa imaš kafanu, pa Manijaci 2013, haluciniraš moronu.
Lampard je napisao/la:Danas sjedi Lendra u mom lokalu i zezam ga ja malo.. Ajde shishu i to kaze on 'Hebo ga forum, ne mogu nigdje izac'![]()
Lampard je napisao/la:U kopu sam od prve utakmice ove sezoneJaozinho22 je napisao/la: Ma najlakše im je srat sa straneLampard je napisao/la:Ma daj o kakvoj familiji pricas, generacija 9 je bila familija! Ovo se ne smije poredit s njimaJaozinho22 je napisao/la:Malo poštovanja za FAMILIJU s juga,nema potrebe za izrazima "krezubi" "dva zuba u glavi" "mole da ih puste na stadion" itd itd.Ti si moj *****, a ne navijač Željezničara.Lampard je napisao/la:nemoj me krivo shvatit al sto se tice ultra fazona mi samo gluposti neke kupimo i zato mislim da bi kamere uzdrmale odnose na relaciji tzv. 'Manijaci 2013' i uprave i to ne bi volio jer turbulencije znaju proizic u glupostdell21 je napisao/la:Kamere imaju i u italiji,njemačkoj,poljskoj pa je atmosfera vrh sto se tiče ultra fazona.
Gukni golubeChWilla je napisao/la:ama ne pravite paniku zbog par hala šta vam je koji...
Eisenbahner1921 je napisao/la:Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesmeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Sigurno?exdomorocki je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesmeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Pohorje
PohorjeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Planinaexdomorocki je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesmeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Pohorje
Ma treba ih u kakvu šumetinu odvesti, gdje ne dopire internet signal, da poprave krvnu slikuModel1964 je napisao/la:Ma jaEisenbahner1921 je napisao/la:Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesmeModel1964 je napisao/la:Je.bo te Kostiću ko te posla u Sarajevo![]()
Evo sad i on i interviju... ništanegdje u Fužinama
ili Bosanskom Nvom
![]()
Pa gojzerice na Šmarnu goruna tri bira
Kakva ba planinafk1921 je napisao/la:Planinaexdomorocki je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la: Kod Kostića kući spavaju izgleda, na utakmice idu zborno trčeći i pjevajući Željine pjesme
Pohorje