Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 50

Jaozinho22
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

čet jun 16, 2016 2:20 am

Ma i @Neandertalac je igrao menadzera ba pa mu prodala uprava Memiju u Shaktar za 700k pa je ogorčen :DD:
@Plava Porodica napreduje :klanjase2:
@delinjo brate il @Larson ko je već pitao za regene,pratite po tim gore nabrojanim zemljama i naći ććete dosta toga kvalitetnog za 4 puta manje para od ovih igrača....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:38 am

Ma vjerujte mi samo mlade po 15-16 godina dovoditi.
Doveo ja Veladzica od pitara,što bih i tebi preporučio @fedelta za 120k eura.Za sezonu igranja u omladinskom pogonu kod mene,ni debitovao nije u prvok timu,stiže ponuda od rome i dogovorimo se za 2,5 mil eura.
Zato kažem sad ću komolet transfer budžet dati za par najvećih potencijala po 15-16 godina iz regiona,taman ako budem milion morao izdvojiti,za sezonu dvije će vam ključni igrači biti,a prodaćeš ih za masne pare.
A u prvi tim svake godine ubacim 1 ili 2 mlada,i dovodim sve jače igrače,starije iskusnije na neke pozicije uz neki kostur tima a to je Aco-Miroslav-Pandža.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet jun 16, 2016 2:39 am

igre i vnago, ne mogu dovest nikoga, i livaja zadovoljan u svojoj ekipi kae nece kod mene

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 3:26 am

slika
Da ne bude ja lazem :ganja: Vec 18 asistencija ima, strasno dobar igrac. Iskren da budem, puno sam se lomio kad sam ga htio dovesti, jer sam imao Ahmedia i Miroslava, pa sam prodao Miroslava i doveo njega.
Ovo su mladi igraci od kojih ce se moci uzeti pare i koji ce igrati bitnu ulogu sljedece godine.
Spoiler:
slikaslikaslikaslikaslikaslika
Dinga i Joveljic vec igraju u 1. timu, a ovi ostali su u juniorima, doduse i ovog Angula sam sad doveo na zimu. Jakupovic, Tomasevic i Babovic prekucavaju Juniorsku i Reserve ligu, eto mozete im dole vidjeti brojke, stvarno impozantne brojke. :kafa:
Kad se njima dodaju jos Masic i Zera koji su na posudbama. Nisic 19.god. koji vec odavno igra bitnu ulogu u timu. Prodao sam SAsu Lukica, Glavcica, Burzanovica koje sam doveo za male pare a za njih sam ukupno dobio preko 10 miliona. :karanje:
Nastavljam tu politiku iako sam doveo 2 kapitalca, ali sam Balkansko trziste dosta istrosio i moram traziti po Juznoj Americi. Gledao sam dosta igraca, ali mnogo su skupi, bar oni koji su bili zanimljivi. Nekima ugovor istice za god. pa cu ih posmatrati i probati ugrabiti za djabe. Vec jedan ima, ali trazi platu 8-10 hiljada, sto mu necu dati da je Messi novi.. :cigara:

slika
Evo ekipa, Delinjo mozda moze pomoci da dovedes nekog od ovih, mlada ekipa mnogo, sad sam skoro svima morao pojacavati ugovor jer svi su bili trazeni.

LP do sljedeceg javljanja iz Doline Cupova :zeljeznicar1:

Jaozinho22

čet jun 16, 2016 6:43 am

Kod @Leona ekipa vrvi od talenta :ganja: :ganja:
Brekalo je zvijer,poslije Pjace najbolje hrvatsko krilo,dobro si ga ubo,vidim nema ni veliku platu,Dinga isto i ova desetka strašni :klanjase2: :klanjase2:
Ovi malci su isto potencijali trebalo bi od njih nešto biti :kafa:
Ekipa u kojoj Bičakčić sjedi na klupi sigurno nije naivna ekipa :ganja: :ganja:
Usput Gledaj Bajka legendarnog golmana :klanjase2: :klanjase2:
Kako si prošao u LP brate ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

čet jun 16, 2016 6:54 am

Evo nešto i od mene... Pretraživao sam dosta zemalja našao 3-4 igrača al mi nisu potrebna pa neću da gomilam,ekipica je TOP,dodao sam joj desnog beka Stojanovića
slika
I Goga Karačića koji je jeftino došao jer mu se ne da borit za opstanak s Zrinjom :ganja:
Kad smo već kod trpanja pozdrav za Ožegovića :kafa:
slika
Nastao pravi rat za ove malce,ne znam kako ću odolit ponudama :roll:
slika
Ova bratina igra sve pozicije u sredini :ganja:
slika
A ovog je Dejo doveo na svoju odgovornost iako ja nisam bio za to. :kafa:
slika
slika
Brat sidraš,2 metra. Tek od slijedeće sezone očekujem čuda od njega :karanje:
slika
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:07 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kod @Leona ekipa vrvi od talenta :ganja: :ganja:
Brekalo je zvijer,poslije Pjace najbolje hrvatsko krilo,dobro si ga ubo,vidim nema ni veliku platu,Dinga isto i ova desetka strašni :klanjase2: :klanjase2:
Ovi malci su isto potencijali trebalo bi od njih nešto biti :kafa:
Ekipa u kojoj Bičakčić sjedi na klupi sigurno nije naivna ekipa :ganja: :ganja:
Usput Gledaj Bajka legendarnog golmana :klanjase2: :klanjase2:
Kako si prošao u LP brate ?
Ma Bicakcic je odmarao jednu laksu tekmu, vidis da mi je i Antolic igrao na centralnom jer zgusnut mi je raspored i Nisica i Bicakcica nisam ni vodio na tekmu da se odmore malo.
Bajko je dobra rezerva, Veca se povrijedio i ovaj strasan bio.
Ma u LP ni bod nisam uzeo, Atl. i City me ubijali, a s Wolfsburgom zadnju sam bio dobar ali slomise me zadnjih 20 minuta i dobise 2-0 :cigara:
Moram pohvaliti juniore koji su prosli grupu u LP :karanje: :karanje: :karanje:

Joj Jaozinho ovaj Stojanovic je strasan kod mene na sejvu. Preporucuje mi ga skaut odavno, ali imao sam bekove i nisam htio dovesti, igra sad u Dinamu, predobar igrac bgm.. :karanje:
Dobar Mujaga :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Kod mene bi tek sljedece sezone mogao zaigrati ako prodam Dzenisa.
Oscar ala Ezil :klanjase2: :klanjase2: Mujica First Touch i Long Shots :karanje: :karanje: Dobro si ga upratio, svaka cast :ganja:
Sidras je novi Kanu, valjda pokaze se dobro jer ima dobre ocjene :DD:

Buraz, stvarno ja sam nekih 2 sata trazzio po Americi igrace, ono sto je pravo dobro je skupo bas, nema nista ispod 2 mil. Neki su bili ono sa 17 god. i nisu imali profi ugovore, jednog sam izabrao ali trazi platu 8-10 milja, ne znam ima li to smisla.. Mada pratim par ovih pod ugovorom, uskoro ce im isteci ugovor pa bi ih mogao klepiti. :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 12:21 pm

Znam da se bas dobro pokazala formacija sa 2 napadaca. Ne znam da li si to pokusao, ali nezgodno je u pola sezone praviti potpuno novu taktiku jer treba dosta vremena da se dostigne vrh uigranosti. Ja inace preferiram onu formaciju, gdje su mi krila Insajd Forward i Bekovi dosta se prikljucuju i imaju mnogo asistencija, ubacuju one rezantne ubacaju ne znam tacno kako se zove. Na pocetku je bilo problema jer smo i primali puno golova ali sad dosta dobro, dajem najvise golova u ligi, a i smanjen je broj primljenih.
Probaj vratiti formaciju staru i izgurati prvenstvo do kraja, pa onda uigravati novu formaciju ili sad neku sloziti i halaliti prvenstvo ali bas ce biti uigrani za sljedecu.. :D

shzna
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:23 pm

Probaj sa Team Meetingom, dešava se svima pad forme.
1987

Plavo - Bijeli
Tema Autor/ica

čet jun 16, 2016 1:32 pm

Juce odvojim dan da gledam sve utakmice EP i usput na laptopu zapocnjem karijeru kao nezaposlen na FM-u.

Uzme me radnicki iz lukavca, cilj sredina tabele.

Ostale 4 utakmice do kraja, ja imam 5 bodova prednosti i sansu za ulazak u drugu ligu kad ono BLUESCREEN. Ugasi mi se laptop u pola utakmice.. haj rekoh nema veze, nije mi tesko nadoknaditi 2 utakmice iako su bile pobjede.

Upalim igru, load last save, kad ono 10 kolo. Zaboravio ukljuciti auto save jer sam testirao nesto prije toga pa sam ga iskljucio. Tako ode 6h mog zivota u nepovrat ***** ti igru
BOG BOSNA I BOSNJACI

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 1:46 pm

Minuta sutnje i podrska za palog brata :cry:

Jaozinho22

čet jun 16, 2016 3:11 pm

Hehe,tačno minut šutnje.
@Leone,ma skupa amerika pravo...Peru je jeftin ovo ostalo nisu normalni hoce par miliona za nekog klinju a on platu od 10 hiljada,pa nije Ronaldinho.
Stojanović bio godinu u Celju,najboolja ocjena lige sad na kraju od januara ga pratim prvo trazili 9 miliona pa sad spustili na 2,5,naravno na 48 rata :DD:
Imam na piku Močinića i Vlašića,al su skupi obojica po 7 miliona traže Hajduk i Rijeka a moram dovest 2-3 TOP igrača da pokušam nešto u LP jer je prevelika stvarno razlika vidiš i sam jedan igrač osrednjeg kluba ima platu kao čitav Željo i šta možeš tu,igrat na kontre čekat i na kraju te uzmu na kvalitet,pišaj ga...
@Arelinho,definitivno team meeting,plus spucaj igračima kazne,prvo upozorenje za loše igre onda skidaj plate,pa im zaprijeti da ako ne budu bili na nivou da idu na klupu,radi pvrovjereno.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:26 pm

Uzeo Nebeskoplave, Lazio. Otjerao Konka i Braafhajda za neku sicu, prodao Lulica u PSG za 11Mil jer mi je visak... nisam nikog doveo... izbacio Valenciu u kvalifikacijama za LP, kuci 1-1, na strani 1-2 nakon produzetaka, oba gola dijete Lazia, Cataldi :shisha: :shisha: u LP grupa Arsenal, Benfica i Lech....

a da, zijanio sam superkup od juvea 3-1 :palacdole:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 4:48 pm

slika
Brat sinoc dao gol i sad malo uziva.. Ne vidi se bas koji klub vodi :cigara:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 5:21 pm

Priključiše mi se lige..au kakvih talenata ima u partizanu i voši :klanjase2:
I doveo sam bio vjerovatno najboljeg štopera na balkanu iz rijeke,za 1,6 mil eura,dogovorio i platu i bonjse samo trebo da dođe,i izgleda ode u salzburg za manje pare..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

čet jun 16, 2016 6:34 pm

Što ne može da se pokrene ovaj klip gore?

:rofl1:
1987

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 6:40 pm

shzna je napisao/la:Što ne može da se pokrene ovaj klip gore?

:rofl1:
Bjezi tamo :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
@Plava Porodica, sad ces teki imati igraca za dovesti :ganja:

irfo

čet jun 16, 2016 8:35 pm

Ja doveo Marcosa Sennu u drugoj sezoni 40 mu godina, nije nesto al se zato tutoring isplatio, digo zericu i sabanhadzovicu determination sa 5-6 na 18 , odmah igracine postali obojica :ganja: , ponudit cu mu da ostane trener kad se oprosti, i nije losa ideja dovodit ove na oprostaju sa velikim determination ocjenom, odlicni su za tutoring

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 9:39 pm

Meni Anelka radi u klubu ko kondicioni.
Eno ih ko lavovi trče komplet sezonu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavo - Bijeli
Tema Autor/ica

čet jun 16, 2016 10:50 pm

slika

Budzet za sedmicnu platu cijele moje ekipe (47 igraca) je 2.000KM.

Odoh ja na Make Board Request - Plant Maline on the football field
BOG BOSNA I BOSNJACI
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 50

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava