Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

super1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 9:35 pm

diego1921 je napisao/la:Kakva je ovo lakrdija ovdje,ne mogu da vjerujem,cast izucecima :palacgore:
Picke samo znate srati a nije covijek ni poceo,nismo jos nijednu tekmu odigrali,niko od nas ne zna ko ide a ko ostaje,svrsavali smo na Zahirovica i Bekrica a dobili smo karinu od njih.Ne zasluzujemo mi jakog Zelju i dobar stadion..Vjerujem da zbog vas nekih Milos nece dokcekati kraj sezone :palacgore:
po onom sto gledam na treninzima ja sam prezadovoljan sa komplet ss i nadam se da ce ostati dugi niz godina

avlami97
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:36 pm

Meni je BUM svaki dan, kada ovo vidim :zeljeznicar1:
slika
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

IvanOsim
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:37 pm

super1 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
izmedju njega i kene se biralo,,,draza mi ova opcija
Dobro je pa ne dodje Keno... Ne bi ga volio vidjeti ni na tribini... al mslim da on nema nikakve licence, mada za trenera golamana i ne treba, al mislim da su nasi trazili licencu... u svakom slucaju meni je drago sto je Karic tu, ako nista sto je onako javno na tv rekao kako je Bekric podbacio...

fk1921

uto jun 14, 2016 9:38 pm

avlami97 je napisao/la:Meni je BUM svaki dan, kada ovo vidim :zeljeznicar1:
slika
treci si koji je objavljuje xD
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:40 pm

Joj @super što najavi Grka,ne možeš se otarasiti ovih guests na temi.
Baš zasjeli..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:40 pm

cak na jutrosnjem treningu ko je bio uvazila se trenerova konstatacija da je teren malo tvrd,dolazila ekipa sa nekim instrumentima i po citavom terenu nesto vadila i mjerila,,veliki plus za upravu kao i za popratne stvvari sto su obezbjedili za treninge koje su neophodne za normalno treniranje i koje nismo imali a ova uprava pokazala da se radi evropski pa kako ko to god dozivljavaoi zelio prikazati...mene su kupili a nadam se da ce ui njih sreca posluziti i na tom sportskom planu

M87
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:42 pm

kad smo vec kod zelja , moja zelja je na lijevom krilu Agim Ibraimi , suspendovan u mariboru...

Poslano sa mog Smartphone 3.1 koristeći Tapatalk
MANIJACI , ŽELJO , BOG I ČARŠIJA , NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA ! :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:44 pm

super1 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Kakva je ovo lakrdija ovdje,ne mogu da vjerujem,cast izucecima :palacgore:
Picke samo znate srati a nije covijek ni poceo,nismo jos nijednu tekmu odigrali,niko od nas ne zna ko ide a ko ostaje,svrsavali smo na Zahirovica i Bekrica a dobili smo karinu od njih.Ne zasluzujemo mi jakog Zelju i dobar stadion..Vjerujem da zbog vas nekih Milos nece dokcekati kraj sezone :palacgore:
po onom sto gledam na treninzima ja sam prezadovoljan sa komplet ss i nadam se da ce ostati dugi niz godina
Sumnjam ja brate da ce on ostati dugo,nismo mi navikli na profsionalizam, juce smo svrsavali na neku opremu,to je dokaz kolko mi zaostajemo za drugim klubovima..I ja bi volio da on ostane dugo al poznavajuci nas mentalitet,to je tesko !
Model uzivaj :palacgore:

Leon_Professional
Kontakt:

super1 je napisao/la:cak na jutrosnjem treningu ko je bio uvazila se trenerova konstatacija da je teren malo tvrd,dolazila ekipa sa nekim instrumentima i po citavom terenu nesto vadila i mjerila,,veliki plus za upravu kao i za popratne stvvari sto su obezbjedili za treninge koje su neophodne za normalno treniranje i koje nismo imali a ova uprava pokazala da se radi evropski pa kako ko to god dozivljavaoi zelio prikazati...mene su kupili a nadam se da ce ui njih sreca posluziti i na tom sportskom planu
I mene takodjer i stvarno mislim da je Kostic dobar za nas. Eto 2 dana, 4 teninga i vidis novitet, vidis da s njim mozemo samo napredovati, ali bojim se odzivu igraca na to. Slicno se desilo kod kona sa Kodrom, otjerali su ga igraci a bio je dobar trener.

Hocee li taj Grk vcrs ako nece da idem uciti :ganja:

Format
Kontakt:

Ja bi samo volio da dozivim da me nije strah svaki prelazni rok hoce li nas napustit Steva .Lendric i tako vec 15 godina i vise,da stanemo na noge u tom smislu.

baxuz87
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:45 pm

Ne razumijem potrebu za pesimizmom. U klubu je pozitiva, dobra se prica fura, pljujete Kostu, a covjek je doveo strucnjake za travu sa sobom. Halo bolan, pa nasi se s*ebali kad im je rekao, mlad trener, profesionalan, ima velike zahtjeve ali zato su i ocekivanja veca.
Jos jedna odlicna stvar uradjena je ta da igrace vise necemo vidjat po shishama u sred bijela dana kad bi trebali da treniraju :-)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Plava Porodica
Kontakt:

M87 je napisao/la:kad smo vec kod zelja , moja zelja je na lijevom krilu Agim Ibraimi , suspendovan u mariboru...

Druže kome on nije želja? A ko će ga plaćat.
Ima sigurno 4 puta veću platu,od Zahirovića što je imao.
Daleko smo mi još od tog nivoa, malo par promjena,finih dešavanja u klubu,svi kontaju ko da nas je šeik kupio pa možemo plaćati takve igrače..ne govorim samo o tebi,neko uopćeno moj dojam na raznorazne konstatacije.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

M87 je napisao/la:kad smo vec kod zelja , moja zelja je na lijevom krilu Agim Ibraimi , suspendovan u mariboru...

tesko cemo do njeg doc zbog visine plate jbg :(
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

uto jun 14, 2016 9:47 pm

salemprolic je napisao/la:Moramo biti malo zabrinuti...ipak evo treci prelazni rok 90% igraca dovedenih pola godine prije, odlazi. I to su svi manje vise potpisali visegodisnje ugovore. Lutamo na sportskom planu i to je ocigledno. Ja se nadam da je dolaskom novog sefa tome dosao kraj, ali opet kako kazu ko se oprzio o mlijeko i u jogurt puše. Ono sto ja ocekujem od uprave je to da ako ne dao Bog zaredamo par losih rezultata, a navijaci krenu sa pritiskom i pocnu traziti odlazak Kostica, stanu iza njega i kazu ovo je covjek kojeg smo izabrali izmedju 20 kandidata, 100% stojimo iza njega i on je nas dugorocni plan, a ne da gase pozar nekim Adzemom, Mulalicem, Memicem...ono sto meni ulijeva nadu je ovo sto sam vidio u par ovih treninga, i stvarno mislim da ni sekunde nismo pogrijesili sa odabirom sefa strucnog staba. Sretno svima, ovim sto nas napustaju a pogotovo ovim sto su nam dosli.

black64
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:47 pm

baxuz87 je napisao/la:Ne razumijem potrebu za pesimizmom. U klubu je pozitiva, dobra se prica fura, pljujete Kostu, a covjek je doveo strucnjake za travu sa sobom. Halo bolan, pa nasi se s*ebali kad im je rekao, mlad trener, profesionalan, ima velike zahtjeve ali zato su i ocekivanja veca.
Jos jedna odlicna stvar uradjena je ta da igrace vise necemo vidjat po shishama u sred bijela dana kad bi trebali da treniraju :-)
kako to ? :zeljeznicar1:

M87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 9:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:

Druže kome on nije želja? A ko će ga plaćat.
Ima sigurno 4 puta veću platu,od Zahirovića što je imao.
Daleko smo mi još od tog nivoa, malo par promjena,finih dešavanja u klubu,svi kontaju ko da nas je šeik kupio pa možemo plaćati takve igrače..ne govorim samo o tebi,neko uopćeno moj dojam na raznorazne konstatacije.
ja kazem sta mi je zelja i da bi se s njim prosetali , i znam da nemamo tolike pare za njega ali kada bi se rijesili par igraca i njihovih plata , npr sadikovica oba , beganovica , turkovica oslobodio bi se vala prostor za jedno opasno ime :) ali opet kazem nema sanse da se to desi bar trenutno

MANIJACI , ŽELJO , BOG I ČARŠIJA , NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA ! :zeljeznicar1:

Model1964

uto jun 14, 2016 9:49 pm

baxuz87 je napisao/la:Ne razumijem potrebu za pesimizmom. U klubu je pozitiva, dobra se prica fura, pljujete Kostu, a covjek je doveo strucnjake za travu sa sobom. Halo bolan, pa nasi se s*ebali kad im je rekao, mlad trener, profesionalan, ima velike zahtjeve ali zato su i ocekivanja veca.

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mašalllaaa
Za crnu noč :) nek se pobrine Sefer sa spirometrom :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:53 pm

kako tačno? da nije izmišljeno nešto za šišu k'o disulfram za alkoholičare :rofl:
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 9:55 pm

M87 je napisao/la: ja kazem sta mi je zelja i da bi se s njim prosetali , i znam da nemamo tolike pare za njega ali kada bi se rijesili par igraca i njihovih plata , npr sadikovica oba , beganovica , turkovica oslobodio bi se vala prostor za jedno opasno ime :) ali opet kazem nema sanse da se to desi bar trenutno

opet vidim to trpanje enisa i dade u isti koš, pa pobogu momak je standardni mladi reprezentativac sa još dvije godine ugovora. nije nikad dosad mogao postići konstantu, ali opet ne možeš ne vidjeti šta umije i da se to šta umije ne uči...

a i enis je "prepljuvan", na zadnjem veznom njegove partije su mahom vrlo korektne...
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:57 pm

ChWilla je napisao/la:kako tačno? da nije izmišljeno nešto za šišu k'o disulfram za alkoholičare :rofl:
čudno se izrazio,ali mislim da je htio reći da sad imaju 2 treninga pa neće imati vremena kao prije da vise na šiši.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava