Sacekao da trening zavrsi.ChWilla je napisao/la:budite malo detaljniji kad već prenosite utiske
Zadovoljan sam vidjenim iako je tek pocetak. Igraci su svi spremni. Odavno nisam na jednom mjestu vidio vecu kolicinu moitvacije i zelje za uspijehom. Necu reci borba jer je to malo agresivna rijec. Ono danas je izgledalo kao kad cura se nadje medju 20tak momaka i svaki hoce da se dokaze i da je pokupi. Mislim da ce ih na Kupresu bas nategnuti, i da ce gore ici iskljucivo zbog fizicke spreme.
Posto ih je puno nisam mogao sve upratiti pojedinacno. Odusevio me Secerovic jer vidi se da momak zna igrati, jednim potezom me kupio.
4 golmana treniraju. Cutahija se oporavio i tu je. Onaj mali sto je na probi, karem-abdul-aziz kako vec, se citavo vrijem dere open open, nasi mu ne dodaju valjda ne znaju engleski

Kostic kao licnost veliki je autoritet i mislim.da nece kod njega niko povlasten biti. Zaustavice jednu vjezbu 40 puta dok je ne odrade da valja.
Karic radio sa golmanima, a Lesnik i Seferovic vodili vjezbe.
Od prinova ima jedino to da se Alihodzic mali tetovirao. Trening odradili cini mi se svi osim Hervasa.