Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 11:50 am

ChWilla je napisao/la:budite malo detaljniji kad već prenosite utiske :ganja:
Sacekao da trening zavrsi.
Zadovoljan sam vidjenim iako je tek pocetak. Igraci su svi spremni. Odavno nisam na jednom mjestu vidio vecu kolicinu moitvacije i zelje za uspijehom. Necu reci borba jer je to malo agresivna rijec. Ono danas je izgledalo kao kad cura se nadje medju 20tak momaka i svaki hoce da se dokaze i da je pokupi. Mislim da ce ih na Kupresu bas nategnuti, i da ce gore ici iskljucivo zbog fizicke spreme.
Posto ih je puno nisam mogao sve upratiti pojedinacno. Odusevio me Secerovic jer vidi se da momak zna igrati, jednim potezom me kupio.
4 golmana treniraju. Cutahija se oporavio i tu je. Onaj mali sto je na probi, karem-abdul-aziz kako vec, se citavo vrijem dere open open, nasi mu ne dodaju valjda ne znaju engleski :lol:
Kostic kao licnost veliki je autoritet i mislim.da nece kod njega niko povlasten biti. Zaustavice jednu vjezbu 40 puta dok je ne odrade da valja.
Karic radio sa golmanima, a Lesnik i Seferovic vodili vjezbe.
Od prinova ima jedino to da se Alihodzic mali tetovirao. Trening odradili cini mi se svi osim Hervasa.
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u uto jun 14, 2016 11:57 am, ukupno mijenjano 1 put.

Kapiten
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:52 am

Minjore je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:budite malo detaljniji kad već prenosite utiske :ganja:
Onaj mali sto je na probi, karem-abdul-aziz kako vec, se citavo vrijem dere open open, nasi mu ne dodaju valjda ne znaju engleski :lol:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:53 am

I na kraju treninga su neki ljudi ubadali instrumente u teren, mjerili nešto pa eto ako neko zna šta su radili neka nam kaže :DD:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:55 am

Hurmasica je napisao/la:I na kraju treninga su neki ljudi ubadali instrumente u teren, mjerili nešto pa eto ako neko zna šta su radili neka nam kaže :DD:
Poslo ih neko da traze naftu

Veteran1965
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:57 am

Hurmasica je napisao/la:I na kraju treninga su neki ljudi ubadali instrumente u teren, mjerili nešto pa eto ako neko zna šta su radili neka nam kaže :DD:
Slovenci rade analizu terena, i glavnog i pomoćnog i pokušavaju ih unaprijediti....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:59 am

audit terena. nisam ni ja znao da to ima do juče-prekjuče...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:01 pm

Vidiš i ja sam ko Minjore mislio da je Miske poslao neke ljude da traže naftu :ganja: , ajde nek se i to uradi konačno :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:14 pm

slika
slika
slika
slika

tm8782
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:23 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
slika
slika
slika
Kad si se popeo da slikas, ja ti govorim je li to za forum ti nista... :D :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:26 pm

Haha, ovo je od minjorea, ja sam ti tehničar za laptopom :D

DR.HOUSE
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:27 pm

fino je bilo raje ,ali mene je kostic a i pomocnik vec kupio kako galame koja borba sto rece kolega minjore
ali kada se kostic na memiju dernu mislim da ga je pola grbavice culo :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ma ja minjore okolo hoda slika nikog ne pozdravlja (doduse ne znamo se) ,ali koja je to zvijezda umisljena :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :skoljka: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 12:27 pm

LARS1921 je napisao/la:Haha, ovo je od minjorea, ja sam ti tehničar za laptopom :D
Aha a to je minjore...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:28 pm

DR.HOUSE je napisao/la:fino je bilo raje ,ali mene je kostic a i pomocnik vec kupio kako galame koja borba sto rece kolega minjore
ali kada se kostic na memiju dernu mislim da ga je pola grbavice culo :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ma ja minjore okolo hoda slika nikog ne pozdravlja (doduse ne znamo se) ,ali koja je to zvijezda umisljena :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :skoljka: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja:
Hahahhaha. Zamisli da jos ima akreditaciju sebe ne bi vidio...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Minjore
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:29 pm

Dejo Nikolic mi dao akreditaciju :ganja:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:42 pm

Nebih da osporavam ničije mišljenje ali očigledno da raja nije upoznata sa radom kluba dok im padaju na pamet ideje za nekim širim društvom predlagača. Iako je brainstorming priznata metoda rješavanja problema i iznalaženje novih načina rješavanja određenih zadataka kao takva nije primljenjiva u ovom slučaju. Uz nekih pedesetak ljudi u upravi ima još deset puta toliko u pozadini koji u tišini svojim trudom, radom i umijećem pomažu rad uprave kako bi ostvarili zadane ciljeve u sklopu budžeta sa kojim klub raspolaže. Ako samo prelistamo ovaj pdf možemo naći desetak stvarno konkretnih prijedloga koji bi unaprijedili naš klub ali bi realizacija istih mogla dovesti u pitanje realizaciju trenutnih aktivnosti pa su zanemarene za neko vrijeme. Nije istina ako neko tvrdi da klub ne osluškuje svoje navijače jer svaka se naša pametna riječ daleko čuje samo na žalost svih nas neke stvari će ostati na pauzi određeno vrijeme jer su neke preče stvari sada u realizaciji. Neke stvari ( ne neke već mnoge ) koje su navijači predlagali su već realizovane a neke su u fazi izvođenja, kada kažem navijači onda moram da dodam da nas navijača ima raznih kvalifikacija i šarena je paleta ljudi na koje se Željo može osloniti kroz svoju fan bazu mada nije bitno dali taj prijedlog dolazi od prof.dr.mr. ili od srednjoškolaca jer se gleda bit prijedloga a ne ko ga je predložio. Mi smo Željo i tu smo svi isti, nemojte dozvoliti da vam neko priča suprotno.
イビチャ・オシム

zeljeznicka21

uto jun 14, 2016 12:44 pm

Je li neko primijetio Kosorićevu košulju sa prozivke sa FCŽ detaljom, strašno izgleda :palacgore:

Ima li neko vise informacija, gdje se moze kupiti, cijena ?
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Model1964

uto jun 14, 2016 12:47 pm

Brkoo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Tek danas zapravo možeš vidjeti koja smo mi smijurija od države i smijurija od kluba (u odnosu na evropski prosjek samo). Nevjerovatnim zvuči da ljudi nisu znali iskoristiti potencijal Željezničara kao najvećeg kluba u državi. Nekada bi mi bila želja raditi za klub i promovisati sve te vrijednosti, slati pisma, molbe, namjere, učestvovati u javnim raspravama o nekoj ideji, mislim da klub ima odličan potencijal da otvara javne rasprave i traži mišljenja ČLANOVA kluba (ili neki vid full registracije profila na zvaničnoj stranici gdje će se odabrati neka skupina od 200 ljudi različitih profila, koji žele učestvovati u radu kluba, sa kategorijama, tipa trenažni proces, pa tu pišu ljudi koji su kompetentni za tu oblast, a ima ih među našim navijačima, pa zatim kategorija navijača, šta to njima smeta i kako uz što manje investicije povećati komfor na stadionu, itd. itd. bezbroj je mogućnosti), pa da isti mogu slati svoje prijedloge e-mailom vezano za neku ideju, i to bilo kakvu, bubam izbor detalja na novom Željinom dresu, Vaše ideje i prijedlozi, pa na kraju glasanje na zvaničnoj, itd. Tako treba podizati članstvo i svijest o Želji, da svako da neki svoj doprinos ako to želi, da se promovišu i te vrijednosti članstva, napraviti neke akcije kojima ćeš konstantno povećavati broj članova, najave dolazaka u škole npr. gdje možeš u Sarajevu prodati 1000 članskih minimalno, pa popust na kupovinu karata, dresova, fan shop pogodnosti, dodatni ulazi, itd.. To je pokazala i ova akcija gdje je davao koliko je ko mogao za evropsku Grbavicu. Ne zaboravimo da je ideja BESPLATNA i ta može puno više donijeti klubu. Ako jedni te isti ljudi uvijek učestvuju u svemu, to ne valja, možda nekada u nekoj mjeri zbog svojih obaveza možda neće istražiti ili kontati o nekim stvarima detaljno ili jednostavno im neće pasti na pamet iako su išli u najboljoj namjeri sve, a u navijačkoj bazi među članovima leže stotine ideja.

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :klanjase2:
Da ovaj post hoče ko iz uprave pročitati.
Hajde štreberi koji ste na forumu ,da vas ne prozivam :) , učinite nešto od ovog, korist je za sve velika.
Meni je vecina ovoga sto je napisao SWRA_1921 tako besmisleno, da ne kazem glupo. Svi su imali priliku da ucestvuju u radu kluba, kupis clansku koja kosta cvaju, prijavis se i ako te izaberu postanes clan skupstine koja je najveci organ kluba i tu na legitimnom mjestu iznosis ideje, prijedloge, pohvale, kritike itd. Ovo kako je doticni forumas napisao je klasican mahalski nacin vodjenja klubom gdje bi mahala pametovala o svemu i svacemu i gdje bi se glas mahale uvazavao. Mi smo vec od toga odmakli i krenuli sa profesionalizmom u svakom segmentu..
Brko, Brko :)
Daleko je ovo od mahale.
Radim u jednoj velikoj firmi koja surađuje sa puno drugih firmi. Imamo unutar firme i u krugu partnera otvorenu platformu sa prijedlozima i sugestijama. Raspravljati može svako ko je na bilo koji način registriran(papir, net, fax....imenom i prezimenom) Unutar firme se svaka korisna ideja nagradi od 50e pa dalje.Na azuriranju i razvrstavanju pristiglog materijala radi samo jedna osoba. O korisnosti ideje raspravlja trust mozgova iz svih područja djelovanja. Sagledaju sve aspekte i onda odluče. Jednom heftično trust zasjeda dva sata. Ako šta valja ide se u operativni dio. Vrijeme je novac :) . Od kada su uveli ovaj način djelovanja(10godina) produktivnost se povečala 65 procenata a uštede su prosjeku oko milion eura godišnje. Takav način poslovanja je več dugo normalna stvar kod razvijenih kapitalista. Društveno odgovorno poslovanje je uzimanje i davanje. Samo kod naših novokonponovanih kapitalista je uzimanje...zato jesmo tu gdje jesmo. Sve ovo Željo može dobiti besplatno jer ljubav se ne naplačuje. Nije valjda da u armiji Manijaka nema pametnih ljudi?
Što se nekih promotivnih akcija tiče čak je generalni direktor u radnoj uniformi bio na ulici i agitirao i predstavljao planove i projekte.
Tip koji je predložio to uzeo lovu a direktor sa oduševljenjem prihvatio :) . Vjerujem da bi ogromno navijača sa ponosom besplatno učestovalo u akcijama koje organizira ili podrži klub.
Sada mi ti reci jeli ovo mahala? :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

krajisnik87
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:47 pm

19adi21 je napisao/la:Je li neko primijetio Kosorićevu košulju sa prozivke sa FCŽ detaljom, strašno izgleda :palacgore:

https://m.facebook.com/Sablja-45350561662/" target="_blank
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

SWRA_1921
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:55 pm

krajisnik87 je napisao/la:
19adi21 je napisao/la:Je li neko primijetio Kosorićevu košulju sa prozivke sa FCŽ detaljom, strašno izgleda :palacgore:

https://m.facebook.com/Sablja-45350561662/" target="_blank
Vidim da cesto nafataju igrace koji nose njihove proizvode, da li je to klupska stranica? Sramota je da se ovi promovisu preko Zeljinih igraca a sve preko jaranskih veza...

1921.ba
Kontakt:

uto jun 14, 2016 12:56 pm

Slovenac, hoćeš ići u Velenje na tekmu ? :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

Prijava