Garant imaju nekih 40-50% od narednog tansfera, ako ga zaobidju povrede donijece on veliki novac Hajduku i Sirokom 100%..Kapiten je napisao/la:jebi ga, realno to je premalo za onakvog igraca, a imao je ugovor jos dvije godine...ChWilla je napisao/la:pišljivi su kad ih imaš...
Ma sta se i cudim. Cudo ga braci nisu za dz dali.
Imaju 30 %,strasan igrac !cikazubo je napisao/la:Garant imaju nekih 40-50% od narednog tansfera, ako ga zaobidju povrede donijece on veliki novac Hajduku i Sirokom 100%..Kapiten je napisao/la:jebi ga, realno to je premalo za onakvog igraca, a imao je ugovor jos dvije godine...ChWilla je napisao/la:pišljivi su kad ih imaš...
Ma sta se i cudim. Cudo ga braci nisu za dz dali.
Napredujemo u svakom pogledu, samo ustrajati u zajednickom nam cilju. Nadam se da ce Kostic i Lesnik ostati na kormilu Zeljeznicara dugi niz godina, jer vec prvi dan su donijeli promjene. Mislim da rezultat ne bi trebao izostati. Bit ce teska ova liga 12, ali imamo apsolutno pravo da kazemo da smo glavni kandidat za vrh tabele, pa ako hocete i tu titulu. Vidjet cemo ovih dana vjerovatno jos mnogo novina, i radujem se svakoj novoj sitnici koja ce unaprijediti nasu igru i klub.Blueworld21 je napisao/la:Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton
Je li to ona generacija što su bili u Bijeljini?Kapiten je napisao/la:Raspored turnira " Igraj fudbal, živi život " (U-17) :
edit: evo Kozulj u Hajduku za pisljivih 200 000 € ...
Tamo su igrali momci koji su 2000. godiste tj. mlađi kadeti, a ovdje ce i stariji kadeti (99'). ( Refikov mali, Besirovic, Velic, Sehic i oni koji su predstavljeni prije neki dan.)Plava Porodica je napisao/la:Je li to ona generacija što su bili u Bijeljini?Kapiten je napisao/la:Raspored turnira " Igraj fudbal, živi život " (U-17) :
edit: evo Kozulj u Hajduku za pisljivih 200 000 € ...
Nadam se da nije,da nas ne obrukaju nasred Grbavice..
Drug ovo je 15 dimenzija jutros trening i popodne nasi kao da su prvi put vidjeli loptu nemogu da vjerujem hajd ovi nasi iz bih vec ovi sto su vani bili.Meni ovo izgleda kao da djete od godinu dana ucis da hoda. A ovo je milina gledati trening jos kad pofataju nasi i naravno prihvate bit ce ovo extra.Blueworld21 je napisao/la:Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton
Sto ce reci da su i oni dosadasnji nekakvi rezultati, od Newcasle-a, do Serifa bili na cisti talenat, inspiraciju ili inat. Tek sada se moze vidjeti, kako se radi u prosjecnom europskom klubu, a sudeci po svemu - tek cemo vidjeti.iggy2377 je napisao/la:Drug ovo je 15 dimenzija jutros trening i popodne nasi kao da su prvi put vidjeli loptu nemogu da vjerujem hajd ovi nasi iz bih vec ovi sto su vani bili.Meni ovo izgleda kao da djete od godinu dana ucis da hoda. A ovo je milina gledati trening jos kad pofataju nasi i naravno prihvate bit ce ovo extra.Blueworld21 je napisao/la:Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton
Uvijek odmjeren, uvijek oprezan. Neka, treba to balkanskoj ludoj glavi.FKZ1921 je napisao/la:Hajde da ne pretjeramo s tim impresijama sa prvih treninga...Odvadite malo! Realno je da ocekujemo neka poboljsanja u trenaznom procesu,u odnosima,u redu i disciplini,pravilnom vrednovanju rada i kvaliteta igraca...Ali da bas ocekujemo neku revoluciju,ne vidim da je to realno.
Eh sad,i neko realno poboljsanje bi trebalo biti dovoljno da budemo prilicno ozbiljniji nego prosle sezone. A ako u spanjolcu,Husicu,Radinovicu,Secerovicu i Pozderu stvarno imamo pojacanja,mozda budemo i ozbiljan kandidat za sam vrh tabele.