Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 13, 2016 8:15 pm

jašta nego premalo.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:16 pm

Kapiten je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pišljivi su kad ih imaš... :rofl:
jebi ga, realno to je premalo za onakvog igraca, a imao je ugovor jos dvije godine...
Ma sta se i cudim. Cudo ga braci nisu za dz dali. :mrgreen:
Garant imaju nekih 40-50% od narednog tansfera, ako ga zaobidju povrede donijece on veliki novac Hajduku i Sirokom 100%..

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:16 pm

Sad za sad znamo da smo sa Kosticem i Lesnikom digli se stepenicu dvije sto se tice profesionalnosti,obojica idu od igraca do igraca nadgledaju objasnjavaju,ukazuju na greske,Lesnik je uglavnom nezadovoljan,radili su neke stvari s kojima se nasi vjerovatno tek susrecu pa je bilo cirkusa malo hahah bruku igraca ne mozes ih sve pofatati,vidi se da grizu svi sto je najbitnije.

diego1921
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:25 pm

cikazubo je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pišljivi su kad ih imaš... :rofl:
jebi ga, realno to je premalo za onakvog igraca, a imao je ugovor jos dvije godine...
Ma sta se i cudim. Cudo ga braci nisu za dz dali. :mrgreen:
Garant imaju nekih 40-50% od narednog tansfera, ako ga zaobidju povrede donijece on veliki novac Hajduku i Sirokom 100%..
Imaju 30 %,strasan igrac ! :palacgore:

Blueworld21
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:27 pm

Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:34 pm

Blueworld21 je napisao/la:Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton
Napredujemo u svakom pogledu, samo ustrajati u zajednickom nam cilju. Nadam se da ce Kostic i Lesnik ostati na kormilu Zeljeznicara dugi niz godina, jer vec prvi dan su donijeli promjene. Mislim da rezultat ne bi trebao izostati. Bit ce teska ova liga 12, ali imamo apsolutno pravo da kazemo da smo glavni kandidat za vrh tabele, pa ako hocete i tu titulu. Vidjet cemo ovih dana vjerovatno jos mnogo novina, i radujem se svakoj novoj sitnici koja ce unaprijediti nasu igru i klub.
A Kozulj je jedan od najboljih igraca u ligi, nadam se da cemo od ove nase omladine dobiti igraca takvog kalibra mozda vec ove godine, jer ima tu dosta kandidata koji bi mogli odskociti. Na njima je da rade, a strucni stab ce to sigurno prepoznati i dati im priliku.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kapiten
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:36 pm

U koliko je sutra trening, ili pak treninzi :D ? Danas se nije imalo vremena ni za jedan pa da malo sutra pogledam
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:37 pm

Ovi treninzi ne da su novina, nego apsolutno druga dimenzija u odnosu na prethodne. Ima vjerovatno i do toga što nakon drugo vremena znamo ko je šef, ko pomoćnik, ko trener golmana i šta je kome zadatak...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:38 pm

Bez rijeci sam, koliko sam samo ponosan na ovaj klub. Fenomenalno!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:40 pm

Kapiten je napisao/la:Raspored turnira " Igraj fudbal, živi život " (U-17) :
slika

edit: evo Kozulj u Hajduku za pisljivih 200 000 € ...
Je li to ona generacija što su bili u Bijeljini?
Nadam se da nije,da nas ne obrukaju nasred Grbavice..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Raspored turnira " Igraj fudbal, živi život " (U-17) :
slika

edit: evo Kozulj u Hajduku za pisljivih 200 000 € ...
Je li to ona generacija što su bili u Bijeljini?
Nadam se da nije,da nas ne obrukaju nasred Grbavice..
Tamo su igrali momci koji su 2000. godiste tj. mlađi kadeti, a ovdje ce i stariji kadeti (99'). ( Refikov mali, Besirovic, Velic, Sehic i oni koji su predstavljeni prije neki dan.)

EDIT: 27.06. Mladost DK- Željezničar na Kupresu.
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u pon jun 13, 2016 8:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

iggy2377

pon jun 13, 2016 8:42 pm

Blueworld21 je napisao/la:Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton
Drug ovo je 15 dimenzija jutros trening i popodne nasi kao da su prvi put vidjeli loptu nemogu da vjerujem hajd ovi nasi iz bih vec ovi sto su vani bili.Meni ovo izgleda kao da djete od godinu dana ucis da hoda. A ovo je milina gledati trening jos kad pofataju nasi i naravno prihvate bit ce ovo extra.

storm_raider
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:44 pm

iggy2377 je napisao/la:
Drug ovo je 15 dimenzija jutros trening i popodne nasi kao da su prvi put vidjeli loptu nemogu da vjerujem hajd ovi nasi iz bih vec ovi sto su vani bili.Meni ovo izgleda kao da djete od godinu dana ucis da hoda. A ovo je milina gledati trening jos kad pofataju nasi i naravno prihvate bit ce ovo extra.
Sto ce reci da su i oni dosadasnji nekakvi rezultati, od Newcasle-a, do Serifa bili na cisti talenat, inspiraciju ili inat. Tek sada se moze vidjeti, kako se radi u prosjecnom europskom klubu, a sudeci po svemu - tek cemo vidjeti.

Elegant
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:44 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:46 pm

Jes Tiaga krenulo, evo i zena mu trudna koliko sam skontao po statusu :D

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:50 pm

@Kapiten u pravu si..ono je bilo do 16 godina.. 2000-ta godišta.
Tih par pojedinaca što si naveo imaju dobrog potencijala za budućnost.Dokaz je bio nedavno.
Neka dvojica uspiju se probiti od njih 7, eto keša od arkadaša.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Blueworld21
Kontakt:

pon jun 13, 2016 8:52 pm

Ma nema vise sta, uloženo u infrastrukturu, ulaze se u sportski dio, jbg sad kad dodje neko da bude neki veći sponzor i ti mu predocis da trošiš na suplemente ko nečija trogodišnja plata znat će koliko onda mora da se isplazi da bi dobio svoje mjesto da bude vidjen, samo ovakvim radom, ulaganjem, profesionalizom možeš dovesti i veće sponzore, tad sami se nude..

FKZ1921
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:00 pm

Hajde da ne pretjeramo s tim impresijama sa prvih treninga...Odvadite malo! Realno je da ocekujemo neka poboljsanja u trenaznom procesu,u odnosima,u redu i disciplini,pravilnom vrednovanju rada i kvaliteta igraca...Ali da bas ocekujemo neku revoluciju,ne vidim da je to realno.
Eh sad,i neko realno poboljsanje bi trebalo biti dovoljno da budemo prilicno ozbiljniji nego prosle sezone. A ako u spanjolcu,Husicu,Radinovicu,Secerovicu i Pozderu stvarno imamo pojacanja,mozda budemo i ozbiljan kandidat za sam vrh tabele.

dell21
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:01 pm

Samo da nas povrede ne krenu zbog ovog novog načijna treniranja i odnosa prema treningu, ipak nisu naucili ovaj sistem.
Salim se naravno, sve je to davno isprobano i od ovoga samo mogu biti bolji i jaci.

storm_raider
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:04 pm

FKZ1921 je napisao/la:Hajde da ne pretjeramo s tim impresijama sa prvih treninga...Odvadite malo! Realno je da ocekujemo neka poboljsanja u trenaznom procesu,u odnosima,u redu i disciplini,pravilnom vrednovanju rada i kvaliteta igraca...Ali da bas ocekujemo neku revoluciju,ne vidim da je to realno.
Eh sad,i neko realno poboljsanje bi trebalo biti dovoljno da budemo prilicno ozbiljniji nego prosle sezone. A ako u spanjolcu,Husicu,Radinovicu,Secerovicu i Pozderu stvarno imamo pojacanja,mozda budemo i ozbiljan kandidat za sam vrh tabele.
Uvijek odmjeren, uvijek oprezan. Neka, treba to balkanskoj ludoj glavi. :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava