Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 1:11 pm

Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.
イビチャ・オシム

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:13 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Niko se danas pametan ko misli umirat i polagat račun na Sudnjem danu ne bavi politikom, ali je problem kad se ona počne baviti nama, a bavi se itekako. U takvoj situaciji ne smijemo biti naivni. Ako Koldžo opet prođe a do izbora ne dobijemo papire, nikad mi stadion napraviti nećemo. Ako nam ne prođe ona promjena regulacionog plana opet mi stadion napraviti nećemo. Ovo ti nema veze ni sa kakvim zakonima i pravima već isključivo sa guzonjama iz političkiih partija, pa ti vidi kako ćemo bez "bavljenja" politikom.
pravednima Bog pomaze!
To je istina, ali to je toliko rijetka kategorija da kao i da ne postoji i ne bih se time bavio. Krupne su to riječi.
ne znam, ja sam takav. vjerujem da se pravednost, postenje, trud, rad i sve ono sto insana cini insanom s vremenom isplati. neko ceka duze a neko krace, ali pravedni na kraju budu pobjednici. mozda sam otisao predaleko sa ovom pricom ali zaista vjerujem da je tako.

maloprije sam na prethodni post dodao i rijeci naseg Joska pa cu ih i sada ponoviti u nadi da ce nam upravo one biti vodilja do onoga sto je ispravno ciniti u ovom i svakom drugom vremenu.

"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"

Josip Joško Domorocki
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

shzna
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:15 pm

Ajzea je napisao/la: Ako se kojim slucajem dovede stoper Kostic, bicu uvjeren da u i oko kluba vlada nepotizam. Zato, ne dovodite Kostica !
Krepaj shzna. :kafa:
Dabogda ti Uglješa nikad ne dao autogram. :psujem:
1987

mirzza
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:16 pm

exbabilon je napisao/la:Ne znas ko je gori, Koldzo ili protukandidati...nit glasat za nekog od njih, nit ne glasat, a ni glasat za njega... tugo moja..
Opcija nije glasati za Koldzu ni ne glasati.
Glasati za protukandidata, pa ko god je. Nemojte se igrati ljudi, i zaboravljati ovu opstrukciju oko gradnje stadiona i uskracivanja dozvola.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u čet jun 09, 2016 1:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Mirek11
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:17 pm

DANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Sta reci?! Ne odustaju dusmani pa ko moze reci da je ovo slucajno.
Uprava radi transparetno, sve objavi javno oni dolaze nama dva puta a nekim ne dodju 10 godina!
Ovo je bas postalo smjesno, klub radi sve kako treba, hoce nesto da napravi, sam se bori kako zna i umije a vlast koci li, koci.
Na momente covjek zaboravi gdje zivi i da je u nasoj BiH sve moguće.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:18 pm

Hajde Miske kandiduj se za predsjednika.
イビチャ・オシム

terabajt
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:19 pm

DANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
jel to znači da je opet neko poslao inspekciju, oni dolaze po prijavi.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:20 pm

Izlija je napisao/la:Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.
Drzava i jeste u ovakvom jadnom stanju zato što vecina samo slijeze ramenima i kaze šta ja tu mogu promjeniti.Narod koji zeli nešto promjeniti on ce to i uraditi.Davno je neko rekao da narod zasluzuje vlast koju ima.Kakav narod takva vlast.Ja garantujem da ako 3000 manijaka sa svojim clanovima porodice zaokruzi njegovog protukandidata on gubi izbore.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:20 pm

Sta je problem sto je dosla porezna inspekcija? Dosli, nasi pokazali da je sve po zakonu i kako treba, oni se pokupili i otisli.
Neka dolaze sto cesce, koristit ce nama navijacima. Znat cemo da li je sve po PSu ili zapravo ima nekih stvari koje izazivaju sumnju.

terabajt
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:21 pm

Dolina je napisao/la:Kada se vidi ko su mu protivkandidati dođe mi da se grohotom nasmijem. Ostaće načelnik definitivno a mi ćemo graditi stadion i bez njega.
Nema veze ko je protukandidat sigurno neće imati interese da grabi zemljište od zelje kao što ovaj radi. Protiv Kodže pa ko god bio protukandidat jer tako čuvamo zelju i sto je njegovo.
ANTIKOLDŽO !!!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:22 pm

ako sve radimo po slovu zakona, nema inspekcije koje se trebamo bojati. naprotiv, sve su bi trebale biti dobrodosle.

kada sve silne inspekcije dodju po par puta i ne nadju nista, shvatit ce da se stvari u nasem kolektivu mijenjaju i to ce biti momenat kada cemo sa dna nezaustavljivo krenuti prema vrhu. nama se jos uvijek ne vjeruje od strane nasih navijaca a ocekujemo da nam vjeruje drustvena zajednica, inspekcije, protivnici i svi ostali....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:23 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:ako sve radimo po slovu zakona, nema inspekcije koje se trebamo bojati. naprotiv, sve su bi trebale biti dobrodosle.

kada sve silne inspekcije dodju po par puta i ne nadju nista, shvatit ce da se stvari u nasem kolektivu mijenjaju i to ce biti momenat kada cemo sa dna nezaustavljivo krenuti prema vrhu. nama se jos uvijek ne vjeruje od strane nasih navijaca a ocekujemo da nam vjeruje drustvena zajednica, inspekcije, protivnici i svi ostali....
Od rijeci do rijeci !
Neka dolaze svaki mjesec !

fk1921

čet jun 09, 2016 1:28 pm

Imal ista od booma ove sedmice?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 1:28 pm

Sve je proslo u redu.
Sto ta poreska ne ode malo do hercegovine komplet pa malo i do njihovih klubova koji eto zbog savjesti sve redovno izmiruju i nemaju dugovanja

Sent from my C5303 using Tapatalk

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:37 pm

I manite se politike ovdje.Ovo.je sportski forum.a o politici mozete na chatu....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Plavo - Bijeli

čet jun 09, 2016 1:38 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Sve je proslo u redu.
Sto ta poreska ne ode malo do hercegovine komplet pa malo i do njihovih klubova koji eto zbog savjesti sve redovno izmiruju i nemaju dugovanja

Zrinjski i Siroki bi se instant ugasili.
BOG BOSNA I BOSNJACI

damirfile
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:40 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Sve je proslo u redu.

Opće poznato je ko šalje te inspekcije. Inspekcija ide po prijavi.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:42 pm

pravednima Bog pomaze!
To je istina, ali to je toliko rijetka kategorija da kao i da ne postoji i ne bih se time bavio. Krupne su to riječi.
ne znam, ja sam takav. vjerujem da se pravednost, postenje, trud, rad i sve ono sto insana cini insanom s vremenom isplati. neko ceka duze a neko krace, ali pravedni na kraju budu pobjednici. mozda sam otisao predaleko sa ovom pricom ali zaista vjerujem da je tako.

maloprije sam na prethodni post dodao i rijeci naseg Joska pa cu ih i sada ponoviti u nadi da ce nam upravo one biti vodilja do onoga sto je ispravno ciniti u ovom i svakom drugom vremenu.

"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"

Josip Joško Domorocki
Nisu tada uspjeli, a nece ni sada. Kopirao bih ove rijeci velikog Josipa u potpis, ali je predug nazalost za isti.
Tvoje NE ucinilo te legendom!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:44 pm

Inspekcija u zadnjih desetak dana dosta intenzivno radi.. Navodno su dosli iz drugih kantona a primarni zadatak im je kaznjavanje radi neprijavljenih radnika.. Mozda su i nama svratili u okviru tih aktivnosti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:56 pm

Bili su i kod onih hadalja u SD.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava