ne znam, ja sam takav. vjerujem da se pravednost, postenje, trud, rad i sve ono sto insana cini insanom s vremenom isplati. neko ceka duze a neko krace, ali pravedni na kraju budu pobjednici. mozda sam otisao predaleko sa ovom pricom ali zaista vjerujem da je tako.Rodom s mejtaša je napisao/la:To je istina, ali to je toliko rijetka kategorija da kao i da ne postoji i ne bih se time bavio. Krupne su to riječi.za_zivot_cijeli je napisao/la:pravednima Bog pomaze!Rodom s mejtaša je napisao/la:
Niko se danas pametan ko misli umirat i polagat račun na Sudnjem danu ne bavi politikom, ali je problem kad se ona počne baviti nama, a bavi se itekako. U takvoj situaciji ne smijemo biti naivni. Ako Koldžo opet prođe a do izbora ne dobijemo papire, nikad mi stadion napraviti nećemo. Ako nam ne prođe ona promjena regulacionog plana opet mi stadion napraviti nećemo. Ovo ti nema veze ni sa kakvim zakonima i pravima već isključivo sa guzonjama iz političkiih partija, pa ti vidi kako ćemo bez "bavljenja" politikom.
Dabogda ti Uglješa nikad ne dao autogram.Ajzea je napisao/la: Ako se kojim slucajem dovede stoper Kostic, bicu uvjeren da u i oko kluba vlada nepotizam. Zato, ne dovodite Kostica !
Krepaj shzna.
Opcija nije glasati za Koldzu ni ne glasati.exbabilon je napisao/la:Ne znas ko je gori, Koldzo ili protukandidati...nit glasat za nekog od njih, nit ne glasat, a ni glasat za njega... tugo moja..
Sta reci?! Ne odustaju dusmani pa ko moze reci da je ovo slucajno.DANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
jel to znači da je opet neko poslao inspekciju, oni dolaze po prijavi.DANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Drzava i jeste u ovakvom jadnom stanju zato što vecina samo slijeze ramenima i kaze šta ja tu mogu promjeniti.Narod koji zeli nešto promjeniti on ce to i uraditi.Davno je neko rekao da narod zasluzuje vlast koju ima.Kakav narod takva vlast.Ja garantujem da ako 3000 manijaka sa svojim clanovima porodice zaokruzi njegovog protukandidata on gubi izbore.Izlija je napisao/la:Nisam nikada (pa ni u ratu ) bio član ijedne stranke jer mi je babo na vrijeme objasnio neke stvari i hvala bogu pa mu je podario dovoljno mudrosti i znanja da to uradi. Nije problem u stranci već u ljudima koji je vode i predstavljaju, pred tim ljudima se nikada nesmije povijati i pokleknuti kada rade proiv naroda. I mi smo narod koji naseljava ove prostore i naš se glas mora čuti i prihvatati, svaki dušman koji udari na našu kuću je zaslužio naš bijes i niko nebi trebao iz naših redova da nas ušutkuje. Na našu žalost nemaju protukandidata koji bi mogli donjeti zadovoljavajuće promjene pa bi naša bitka možda bila neefikasna i kontraproduktivna jer bi mogli kroz kontraofanzivu nam još više nanjeti štete ali nismo kurbani spremni i poredani za klanje pa da ovo mirno posmatramo. Ja neću da mirno šutim i gledam kako neko guši klub i uništava ono što smo gradili više puta u zadnjih 95 godina. Ako su naši pretci imali snage i petlje u daleko gorim uslovima da im kažu NE šta onda nas smije spriječiti da hodamo njihovim stopama i glasno to ponovimo.
Nema veze ko je protukandidat sigurno neće imati interese da grabi zemljište od zelje kao što ovaj radi. Protiv Kodže pa ko god bio protukandidat jer tako čuvamo zelju i sto je njegovo.Dolina je napisao/la:Kada se vidi ko su mu protivkandidati dođe mi da se grohotom nasmijem. Ostaće načelnik definitivno a mi ćemo graditi stadion i bez njega.
Od rijeci do rijeci !za_zivot_cijeli je napisao/la:ako sve radimo po slovu zakona, nema inspekcije koje se trebamo bojati. naprotiv, sve su bi trebale biti dobrodosle.
kada sve silne inspekcije dodju po par puta i ne nadju nista, shvatit ce da se stvari u nasem kolektivu mijenjaju i to ce biti momenat kada cemo sa dna nezaustavljivo krenuti prema vrhu. nama se jos uvijek ne vjeruje od strane nasih navijaca a ocekujemo da nam vjeruje drustvena zajednica, inspekcije, protivnici i svi ostali....
Sto ta poreska ne ode malo do hercegovine komplet pa malo i do njihovih klubova koji eto zbog savjesti sve redovno izmiruju i nemaju dugovanjaDANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Zrinjski i Siroki bi se instant ugasili.MrRiccoli je napisao/la:Sto ta poreska ne ode malo do hercegovine komplet pa malo i do njihovih klubova koji eto zbog savjesti sve redovno izmiruju i nemaju dugovanjaDANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Opće poznato je ko šalje te inspekcije. Inspekcija ide po prijavi.MrRiccoli je napisao/la:Sto ta poreska ne ode malo do hercegovine komplet pa malo i do njihovih klubova koji eto zbog savjesti sve redovno izmiruju i nemaju dugovanjaDANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Nisu tada uspjeli, a nece ni sada. Kopirao bih ove rijeci velikog Josipa u potpis, ali je predug nazalost za isti.za_zivot_cijeli je napisao/la:ne znam, ja sam takav. vjerujem da se pravednost, postenje, trud, rad i sve ono sto insana cini insanom s vremenom isplati. neko ceka duze a neko krace, ali pravedni na kraju budu pobjednici. mozda sam otisao predaleko sa ovom pricom ali zaista vjerujem da je tako.Rodom s mejtaša je napisao/la:To je istina, ali to je toliko rijetka kategorija da kao i da ne postoji i ne bih se time bavio. Krupne su to riječi.za_zivot_cijeli je napisao/la:
pravednima Bog pomaze!
maloprije sam na prethodni post dodao i rijeci naseg Joska pa cu ih i sada ponoviti u nadi da ce nam upravo one biti vodilja do onoga sto je ispravno ciniti u ovom i svakom drugom vremenu.
"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"
Josip Joško Domorocki