Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 9:23 am

Braćo da vas pitam nešto, nema veze sa temom, ima li neko da mi objasni kako da osposobim karticu kreditnu ili debitnu svejedno,da mogu primati uplate i isplate preko interneta, znam da nešto može preko PayPal-a, ako ima neko stručan može i na pp. Hvala

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:24 am

Velahalve je napisao/la:Braćo da vas pitam nešto, nema veze sa temom, ima li neko da mi objasni kako da osposobim karticu kreditnu ili debitnu svejedno,da mogu primati uplate i isplate preko interneta, znam da nešto može preko PayPal-a, ako ima neko stručan može i na pp. Hvala
Pisi pm

exbabilon
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:31 am

Sanjao sam sinoc cudan san...
Sezona 2016./1017., Tusanj, Sloboda-Zeljo 0:1...Stanic strijelac iz penala, igrac utakmice Haris Medunjanin u dresu Zelje, jes mi krivo bilo kad sam se probudio...

btw
Zeba pod normalnim okolnostima nikad nebi niti ce obuci dres Sarajeva, 100%.

reks1
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:58 am

Povukli ste mi neka sjecanja ovim sjajnim clancima o legendama Ribaru i Skiji.Nazalast obojica gledaju Zeljine tekme sa nekih drugih tribina.Tu kolonu sa aerodroma nakon njihovog povratka iz Beograde i cuvenog razvaljivanja velike Zvezde i velike cetvorke ako hocete cu uvjek pamtiti.Nedavno ste me nazalost podsjetili na Ribara pricama o nekim igrackim opstrukcijama Ode od strane ovog onog.Slicna prica je svojevremeno pala nakon derbija na Kosevu i meni najtezeg poraza koje sam kao dijete zapamtio
Izgubili smo sa 5-1(gluho bilo ne ponovilo se).Uvali nam njihov centarfor,cini mi se da ja bio Dautovic,gol u maltene prvom napadu Tada smo kao gostujuci bili na istoku i naravno nikad vise poslije toga moja noga na istok nije krocila a Ribar nakon tekme podnjeo ostavku.A Skiju opet najvise pamte po onom cuvenom golu protiv Spanaca u kvalifikacijama a eto ja pamtim njegov go u oprostajnoj prijateljskoj protiv Nice.Nidje veze nebitan go ali su tad odlasci vani bili jako kasno i rijetko pa je zal za odlascima valjda bila veca.I kad spomenuh "bojkote "igracke talove ,dogovore ima ona cuvena tekma na Kosevu kad je veliki Osim razvalio "navodne dogovore o stimanju"u poluvremenu cuvene tekme sa Hajdukom kad smo u drugom poluvremenu stigli razliku od 3 gola minusa.Pamtim tu tekmu i po vatrogasnom topu koji me na zapadu ostavi mokrog do gole koze.Poletili su neki komadici betona sa tribine na teren zbog lose igre u prvom poluvremenu a tada nije bilo demokratije pa su se stvari na tribinama i bilo kakvi problemi expresno rjesavalI.
Ma sa Zeljom nikad nije bilo dosadno

salle86
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:50 am

Slučajno naletih da je danas našem Špancu 27-i rođendan. Pa nek je sa srećom, da ako Bog da dogodine slavi ga opet negdje na Pirinejima a mi da se oparimo :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mirzza
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:14 am

Jozo Spikic slobodan igrac.

exbabilon
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:18 am

mirzza je napisao/la:Jozo Spikic slobodan igrac.
Nije Jahic, nije Dzidic, to je nas Jozo Spikic.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:27 am

exbabilon je napisao/la:
Nije Jahic, nije Dzidic, to je nas Jozo Spikic.
:rofl: :rofl:

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:32 am

Prosjecan igrac, i insajderi zakazali, il mudro sute, ili ne znaju ni oni...
Srcu draga, boja PLAVA !

teteac8684
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:43 am

Sumnjiva mi je ova šutnja, baš sumnjiva :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:44 am

teteac8684 je napisao/la:Sumnjiva mi je ova šutnja, baš sumnjiva :ganja:
tzv. predtransferska šutnja :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:46 am

Prije ce se zavrsit "mala nevjesta", neg ova pauza :r
:zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:46 am

Sad kad nas pocnu bombardovat ihhh
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

dell21
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:53 am

Ima li bagera na svom mjestu :ganja:

Mirek11
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:58 am

Jedna informacija koja može biti interesantna za Grbavicu i daljnju borbu oko gradnje:

N1 saznaje da će kandidat za načelnika Općine Centar biti Nedžad Ajnadžić, trenutno predsjedavajući Općinskog Vijeća dok će kandidati za načelnike preostalih sarajevskih općina biti aktuelni načelnici: Nedžad Koldžo u Novom Sarajevu i Semir Efendić u Novom Gradu.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MATORI
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:07 pm

Mirek11 je napisao/la:Jedna informacija koja može biti interesantna za Grbavicu i daljnju borbu oko gradnje:

N1 saznaje da će kandidat za načelnika Općine Centar biti Nedžad Ajnadžić, trenutno predsjedavajući Općinskog Vijeća dok će kandidati za načelnike preostalih sarajevskih općina biti aktuelni načelnici: Nedžad Koldžo u Novom Sarajevu i Semir Efendić u Novom Gradu.
Još jednom,
što saletimo papira i radova do izbora - saletili smo!
Biću jako obradovan ako me stvarnost poslije oktobra demantuje
i prihvatiti sve kritike tipa da memam pojma, da sam bez veze dramio,
da se više ne javljam - ma sve šta god bilo ko od vas kaže...

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:13 pm

Mirek11 je napisao/la:Jedna informacija koja može biti interesantna za Grbavicu i daljnju borbu oko gradnje:

:palacdole:

Dovoljno je da glasa protiv njega samo pola od onih deset milja ljudi kada je obecao bagere. 8-)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

logme
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:22 pm

boju dao si nebu... je napisao/la: :palacdole:

Dovoljno je da glasa protiv njega samo pola od onih deset milja ljudi kada je obecao bagere. 8-)
Namazan je on svim bojama. Garant će opet penzionerima dati šta para pred izbore

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:22 pm

mi trebamo zauzeti jasan stav za predstojece izbore. po mom misljenju mislim da uopste ne trebamo niti davati podrsku niti nekoga sabotirati.
ukoliko trenutni nacelnik i kandidat za novi mandat zeli da nam pomogne neka to ucini bez ikakvih pritisaka ili podrske. ukoliko ne zeli, i to je ok. isto vazi i za nekog drugog ko bi eventualno mogao doci na mjesto nacelnika.

bilo kakvo zauzimanje strana u ovoj prljavoj politckoj borbi, koja nije nasa jer smo mi sportski kolektiv a na politicka partija, moze nas samo odvesti u sunovrat i stvoriti nam probleme.

politicka scena nije nas teren i tako treba ostati.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Blueworld21
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:28 pm

Počeo je već sa isplatom po 50 KM penzionerima
I sto je najgore ljudi misle da on to iz svog džepa daje, a ne da su to svakako njihove pare tj pare poreznih obveznika...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava