Pisi pmVelahalve je napisao/la:Braćo da vas pitam nešto, nema veze sa temom, ima li neko da mi objasni kako da osposobim karticu kreditnu ili debitnu svejedno,da mogu primati uplate i isplate preko interneta, znam da nešto može preko PayPal-a, ako ima neko stručan može i na pp. Hvala
Nije Jahic, nije Dzidic, to je nas Jozo Spikic.mirzza je napisao/la:Jozo Spikic slobodan igrac.
exbabilon je napisao/la:Nije Jahic, nije Dzidic, to je nas Jozo Spikic.mirzza je napisao/la:Jozo Spikic slobodan igrac.
Prosjecan igrac, i insajderi zakazali, il mudro sute, ili ne znaju ni oni...mirzza je napisao/la:Jozo Spikic slobodan igrac.
tzv. predtransferska šutnjateteac8684 je napisao/la:Sumnjiva mi je ova šutnja, baš sumnjiva
Još jednom,Mirek11 je napisao/la:Jedna informacija koja može biti interesantna za Grbavicu i daljnju borbu oko gradnje:
N1 saznaje da će kandidat za načelnika Općine Centar biti Nedžad Ajnadžić, trenutno predsjedavajući Općinskog Vijeća dok će kandidati za načelnike preostalih sarajevskih općina biti aktuelni načelnici: Nedžad Koldžo u Novom Sarajevu i Semir Efendić u Novom Gradu.
Mirek11 je napisao/la:Jedna informacija koja može biti interesantna za Grbavicu i daljnju borbu oko gradnje:
N1 saznaje da će kandidat za načelnika Općine Centar biti Nedžad Ajnadžić, trenutno predsjedavajući Općinskog Vijeća dok će kandidati za načelnike preostalih sarajevskih općina biti aktuelni načelnici: Nedžad Koldžo u Novom Sarajevu i Semir Efendić u Novom Gradu.
Namazan je on svim bojama. Garant će opet penzionerima dati šta para pred izboreboju dao si nebu... je napisao/la:![]()
Dovoljno je da glasa protiv njega samo pola od onih deset milja ljudi kada je obecao bagere.