Mislim da ce se tuzlaci boriti za opstanak sa ovim svojim tamnoputim pojacanjimaVrag je napisao/la:Citam rasulo na Tusnju. Treba zaganjati Veselinovica i Ordagica. Ne moze se pogriješiti, Ordagic sigurno ne bi visak bio.
Ma utanjili su sa MamuTima, a realno najbolje pjesme imaju, naravno posle Tife i Pusenja, bilo je predobro kad se puštalo ono Šalalala, bilo bi dobro iskombinovat sa sirenom lokomotivePlava Porodica je napisao/la:Imali smo nešto slično u onoj sezoni kad smo prvaci bili.Hurmasica je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=dNQkXivwHJk[/video]
Eh kad bi se i kod nas nešto slično uvelo prilikom postizanja gola..
Nešto se puštalo mešćini šalaaaaaalallalala Željezničar.Ne sjećam se tačno.Ali ono je meni perverzija bilo.Sad imamo ovaj fazon sa lokomotivom,što nije loše,mada bi opet ubacio ti neki dodatak sa nekom pjesmom.
Nemoj Boga ti njega sa Šiljkom sastavljati.Vapile bi tribine prazne.EdisMulalic je napisao/la:radovac kod nas? zna li ko sta vise o tome?
Nisam rekao da je bolji nego vrijedniji.fk1921 je napisao/la:Zato Ordagic igra u SlobodiVrag je napisao/la:E jbg sad. Ordagic vrijedi vise nego Pozder, Bekric i Harves zajedno.fk1921 je napisao/la: Da imamo viska novca pa hajde...dobar igrac, slazem se sa tobom al da je bolji od Javiera to cemo vidjeti kad krene sezona
od Bekrica ja igram bolje haha
Kakav radovacPlava Porodica je napisao/la:Nemoj Boga ti njega sa Šiljkom sastavljati.Vapile bi tribine prazne.EdisMulalic je napisao/la:radovac kod nas? zna li ko sta vise o tome?
Sprndacija amora i popare po fbModel1964 je napisao/la:Kakav radovacPlava Porodica je napisao/la:Nemoj Boga ti njega sa Šiljkom sastavljati.Vapile bi tribine prazne.EdisMulalic je napisao/la:radovac kod nas? zna li ko sta vise o tome?Gluho bilo
Bolje je da sa igračem manje igramo
Boli nas ku.rac,igrat ćemo u formaciji 2-7-1.Hurmasica je napisao/la:I ljudi dragi haj kad već špekulišete o imenima bolje spomenite kakvo krilo ili štopera pa da imamo o čemu pričati. Spomene li još neko veznjaka fakat mu ban treba spucat![]()
Bro Hymn bi legla samo tako, koji delirij, šutka u kopu, reflektor dajvingcikazubo je napisao/la:A jesi me pogodio u zivac, buraz i ja smo malo bolesni za bundesligom i mrzimo hoffenheim izmedjuostalog zbog te pjesme koja godinama para usiHurmasica je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=dNQkXivwHJk[/video]
Eh kad bi se i kod nas nešto slično uvelo prilikom postizanja gola..Imamo mi svojih pjesama za pustanje, al ako je vec strana onda bro hymn.
Evo jedna slovenskaPlava Porodica je napisao/la:Boli nas ku.rac,igrat ćemo u formaciji 2-7-1.Hurmasica je napisao/la:I ljudi dragi haj kad već špekulišete o imenima bolje spomenite kakvo krilo ili štopera pa da imamo o čemu pričati. Spomene li još neko veznjaka fakat mu ban treba spucat![]()
Fali nam još 2,3 veznjaka da upotpunimo.
Ovo ako budeModel1964 je napisao/la: Evo jedna slovenskamahalska
Pouzdani izvor bilizak Kostiču kaže da je Miloš skoro pa odlučio (nakon detaljne analize igračkog kadra) da igra 3-5-2. Visoki presing i stalna kontrola lopte. Ako ovo budne točnopola će igrača završiti na Barama
Eto posla za mlade ljude koji vole i zele dobro Zelji.ChWilla je napisao/la:možda na spidu ili kokainu da bi to i upalilo, ali bez toga sam nešto skeptičan sa našim igračima...
On ce poceti trenirati tek u devetom mjesecu radi nekakve povrede.Model1964 je napisao/la:Ja trubio pa prestoo T Joviću. Niko ni habera