Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 3:17 pm

1921 TV, UPITNIK: Damir Sadiković

http://1921.ba/1921-tv-upitnik-damir-sadikovic-2161" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

mula
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:23 pm

1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Damir Sadiković

Kakav je on mogao biti igrac da je htio :shisha:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ublehas
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:24 pm

DANAN je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno. :)

Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo pare :)
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
Jedan ce biti bas bolan i uz to jos kokuzna varijanta dobit cemo tuki za uho naravno ako se sta ne promijeni ovo dan dva.
Hmm, znači ode neko od ovih što su došli.

Bekrić ili Zahirović (navodno im je ponuđeno smanjenje plate jer nisu nešto posebno pokazali, a imaju dobre plate) - oni ako odu, vjerovatno će biti neki raskid ugovora
Lendrić (ponuđen mu novi ugovor, do prije nekoliko dana se nije izjasnio) - njega bi ipak prodali. Obzirom da nema veliku platu, ili ćemo ga prodati za neku cifru (ne veliku) ili ostaviti, pa neka ide džaba kad mu istekne ugovor
Stevanović - Sumnjam da bi njega pustili jeftino.

Po meni bi odlazak ove druge dvojice bio bolan, tako da se nadam, da ako neko bude išao, da je to neko od ove prve dvojice.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:25 pm

Ma i ja mislim, ako neko bude išao to će biti Bekrić ili Zaha.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:31 pm

mula je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Damir Sadiković

Kakav je on mogao biti igrac da je htio :shisha:
nije mu 29, može još uvijek.

strašno frustrirajuće je za gledati kako on odigra evropu, u kakvoj konkurenciji, i onda opet tačka nestajanja...
gradi željo boli te *****

Blueworld21
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:32 pm

Za Bekricem iskreno ne bi se pocesao a ni nesto posebno za zahom. Makar sad u veznom redu imamo opcija raznih... Dado Žera Javi Ugljesa Šećer Blagoje

fk1921

sri jun 08, 2016 3:33 pm

Ja bi najsretniji bio kad bi mnogi insajderi sutili na ovoj temi. Sta ja imam od vasih info "mogao bi nas neko napustiti" "idu strasna pojacanja" i slicno da bi na kraju rekli ne saljite pp...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:34 pm

Ajzea je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovaj Sarić je pravi igrač. Ćudi me da ga Sloboda pušta.
Ne pusta ga, povjerovali su svi da su im, zamisli, automatski produzeni ugovori na jos godinu dana. Sam Azmir je to izjavio, sto mi je totalno neozbiljno i neshvatljivo. Komsije ga kontaktirale, i evo dovele. Kakav danak neiskustvu Uprave FK Sloboda.
E svašta. Da smo mi to znali pa ovog Sarića uzeti. Meni je bolji od Šećerovića i Radinovića zajedno.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:35 pm

Ma znalo se, cuj automatski produzen ugovor :ganja: Mozda nasi na umu imaju neke bolje

shzna
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:36 pm

Ode Bekrić u Slobodu. :ganja:
1987

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:37 pm

Tema je zadnjih par dana dosla sebi...
Igracka krizaljka...Nikakvih ponuda nema ni za koga...osim opet nesta za Memiju.
Plan je ovakav...okupljanje 13.06.,radice se u Sarajevu do 18.06. U subotu,18.06. ce se igrati sa Olimpikom.Nakon toga selekcija. Dakle,sef ima 6 dana rada sa ekipom,plus utakmica,plus ovo sto su do sad pregledali i sto ce pregledati utakmica,da odluci koja 24 igraca plus tri golmana ce ciniti tim z a narednu sezonu.
Nakon utakmice sa Olimpikom,ide se ili na Igman(obici ce se teren)ili na Kupres...
Zavrsni dio priprema u Sloveniji.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:38 pm

FKZ1921 je napisao/la:Tema je zadnjih par dana dosla sebi...
Igracka krizaljka...Nikakvih ponuda nema ni za koga...osim opet nesta za Memiju.
Plan je ovakav...okupljanje 13.06.,radice se u Sarajevu do 18.06. U subotu,18.06. ce se igrati sa Olimpikom.Nakon toga selekcija. Dakle,sef ima 6 dana rada sa ekipom,plus utakmica,plus ovo sto su do sad pregledali i sto ce pregledati utakmica,da odluci koja 24 igraca plus tri golmana ce ciniti tim z a narednu sezonu.
Nakon utakmice sa Olimpikom,ide se ili na Igman(obici ce se teren)ili na Kupres...
Zavrsni dio priprema u Sloveniji.
Hajde hvala Bogu neki konkretan post :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Vrag

sri jun 08, 2016 3:42 pm

Ne znam zbog cega Zahirovic da ide kada momak nije uopste lose odigrao polusezonu. I jos je van forme. Glup potez ako ga se rijesimo.
Ako vec neko iz veze treba da ide to neka bude Bekric, Damir i Enis.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:46 pm

DANAN je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno. :)

Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo pare :)
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
Jedan ce biti bas bolan i uz to jos kokuzna varijanta dobit cemo tuki za uho naravno ako se sta ne promijeni ovo dan dva.
Po meni jedino Stevo i Lendra su trenutno teško nadoknadivi i eventualno Blagoje. Sve ostalo nek ide gdje god hoće. Memiju sam davno halalio da će od njega išta biti čak bi i volio da ode jer nam kvari koncepciju. Na silu se za njega traži mjesto u ekipi a on realno nije ono ćemu smo se nadali. Dao bih ga za dvije glave još večeras ako ima ko da ga hoće.

sergejevic

sri jun 08, 2016 3:48 pm

Situacija oko Sarica je zanimljiva, ja se sjecam prosle godine da je bio medju najlosijim i da su ga tjerali, a vec ove godine je bio jako dobar. Po meni i najvazniji igrac Slobode, mnogo je radio iz drugog plana. Ipak, mislim da je on igrac koji dosta zavisi od sistema i da ce se teze uklopiti u igru Sarajeva nego je to bilo u Tuzli. Kako god dobro je sto su uspjeli oslabiti jednog konkurenta, mislim naravno dobro za nas.

Ocekuje nas zestoka naredna sezona i stvarno vjerujem da cemo za dvije ili tri godine presisati ove lige u regionu gdje se vec sada zna ko je sampion za narednu godinu. Mnogo zanimljivih utakmica je pred nama i ovo je pravi potez da se vrati publika na stadion. Ne treba praviti pricu da smo apsolutni favoriti, naravno medju favoritima jesmo, ali se moramo dobro oznojiti da dodjemo do trofeja. Raja se treba tako i postaviti da se sutra niko ne razocara poslije nekog losijeg rezultata, svi igraju fudbal i zele pobjediti. Radimo na stadionu, imamo dobre igrace u klubu, vise derbi utakmica, lijepa je atmosfera, nema belaja i mislim da vise nema izgovora da ne dolazimo u velikom broju na stadion. Prije toga se obavezno uclaniti u klub. Nadam se nekoj kampanji iz kluba da to ispostujemo sto vise.

pile87
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:48 pm

Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

vrbanjusa
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:51 pm

pile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
TAčno, Memiju treba tušnuti dok se bilo šta može uzeti za njega.
21 10 4

Petrović Slavko

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ako mene pitate sve je na prodaju uz adekvatno obestecenje.
u igri sto se mene tice mogu biti i Lendric i Miro i Zaha i Bekric i Blagojevic i Memija.... svakako ih ne mozemo sve prodati pa taj eventualni odlazak, jednog, dvojice ili trojice, ne bi znatno uticao na nas s obzirom na igrace koji su dosli i koji ce tek doci.
s obzirom da sa Kosticem idemo iz nule ni ta neka izgubljena uigranost nam nece nedostajati, ako smo je uopste i imali.
vjerujem da se mnogi nece sloziti sa mnom, i to je ok.
ipak, lova je u modernom fudbalu na prvom mjestu. ako zelimo biti takva ekipa moramo raditi odlican scouting, dovoditi slobodne igrace, podizati ih kroz igre, rezultate, medije i ostalo pa ih onda prodavati dalje uz ostvarenu razliku izmedju ulazne i izlazne cijene racunajuci i sve troskove nastale izmedju trenutka kupovine i prodaje.
s druge strane, kroz omladinski pogon mi moramo stvarati igrace i drzati ih do njihove 21. godine i prodavati ih tada za najbolju mogucu cijenu uz molbu Bogu da jedan od njih ostvari par vrhunskih transfera od kojih bi mi ubrali famoznih 3,5% kao naknadu sa treniranje.

to je nasa sudbina u BiH. drugacije se ne moze. trziste je malo, slabo i nepotentno. novca nema ni tamo gdje bi ga trebalo biti....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

Jedini ciji odlazak bi bio bolan, i za kojima bih zaplakao su Blagojevic, Lendric i Boske. Niko drugi.. Ostali mogu ici ako se u planu imaju bolji ili ako su vec dovedeni bolji.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Baš tako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava