1921 TV, UPITNIK: Damir Sadiković
http://1921.ba/1921-tv-upitnik-damir-sadikovic-2161" target="_blank
Kakav je on mogao biti igrac da je htio1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Damir Sadiković
Hmm, znači ode neko od ovih što su došli.DANAN je napisao/la:Jedan ce biti bas bolan i uz to jos kokuzna varijanta dobit cemo tuki za uho naravno ako se sta ne promijeni ovo dan dva.KrajPrice je napisao/la:Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo parefcz je napisao/la:
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno.
Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
nije mu 29, može još uvijek.mula je napisao/la:Kakav je on mogao biti igrac da je htio1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Damir Sadiković
E svašta. Da smo mi to znali pa ovog Sarića uzeti. Meni je bolji od Šećerovića i Radinovića zajedno.Ajzea je napisao/la:Ne pusta ga, povjerovali su svi da su im, zamisli, automatski produzeni ugovori na jos godinu dana. Sam Azmir je to izjavio, sto mi je totalno neozbiljno i neshvatljivo. Komsije ga kontaktirale, i evo dovele. Kakav danak neiskustvu Uprave FK Sloboda.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovaj Sarić je pravi igrač. Ćudi me da ga Sloboda pušta.
Hajde hvala Bogu neki konkretan postFKZ1921 je napisao/la:Tema je zadnjih par dana dosla sebi...
Igracka krizaljka...Nikakvih ponuda nema ni za koga...osim opet nesta za Memiju.
Plan je ovakav...okupljanje 13.06.,radice se u Sarajevu do 18.06. U subotu,18.06. ce se igrati sa Olimpikom.Nakon toga selekcija. Dakle,sef ima 6 dana rada sa ekipom,plus utakmica,plus ovo sto su do sad pregledali i sto ce pregledati utakmica,da odluci koja 24 igraca plus tri golmana ce ciniti tim z a narednu sezonu.
Nakon utakmice sa Olimpikom,ide se ili na Igman(obici ce se teren)ili na Kupres...
Zavrsni dio priprema u Sloveniji.
Po meni jedino Stevo i Lendra su trenutno teško nadoknadivi i eventualno Blagoje. Sve ostalo nek ide gdje god hoće. Memiju sam davno halalio da će od njega išta biti čak bi i volio da ode jer nam kvari koncepciju. Na silu se za njega traži mjesto u ekipi a on realno nije ono ćemu smo se nadali. Dao bih ga za dvije glave još večeras ako ima ko da ga hoće.DANAN je napisao/la:Jedan ce biti bas bolan i uz to jos kokuzna varijanta dobit cemo tuki za uho naravno ako se sta ne promijeni ovo dan dva.KrajPrice je napisao/la:Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo parefcz je napisao/la:
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno.
Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
TAčno, Memiju treba tušnuti dok se bilo šta može uzeti za njega.pile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Baš takopile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.