Ajzea je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da zadnjih pet-sest stranica su samo o parama. Ko sta ima, ko kolko zaradjuje, nagadjanja itd. itd.. Pa dokle vise yebemu.. Pa da je to neka rasprava.. Kako mrzim kad moram igrati ulogu nekog pametnjakovica ali stvarno sto je mlogo, mlogo je. Zasto je narod toliko opsjednut parama i ko koliko zaradjuje? Neka zaradjuje koliko hoce ako mu sef misli da ih je zasluzio i da love ima. Zasto da se razglaba na tu temu... Izvinjvam se, morao sam...

Dobro, slazem se i ja da su nam u klubu ljudi koji, ako ista znaju, znaju racionalno trositi i zaraditi novac. Eto, taman da nista ne znaju, to znaju i niko me u suprotno ubijediti ne moze. Ali yebiga, pouceni prijasnjim iskustvima, uvijek postoji neka bojazan kada se radi o tvom klubu. Mozda mi tako ne zelimo, ali tako valjda mora biti.
Vjerujem da si na mnogim forumima imao priliku citati postove koji se odnose na troskove Reala ili Barcelone, te koliko se komentarise oko njihovog trosenja, preplacenosti pojedinih igraca, etc. Dakle, komentarisu se cak i oni koji milijarde imaju, i to Bosnju briga za novac Real Madrida i tesko mu pada jer je za nekog igraca potroseno 80 mil. eura a ne da se ne komentarise o novcu naseg kuba. Yebiga, takva nam narav valjda.. Ma neka za sve postoji neka doza opreza. Niko ne zeli lose svom klubu, jednostavno, strah te je svakog loseg poteza i eventualnih posljedica.
Tako je @ajzea. Tvoji ozbiljni postovi su baš dobri

šteta što su rijetki. Dobri su i ovi podjeb...... hahahhhah
Samo bih još nešto dodao oko priče koja je bila prije neki dan o troškovima za stadion. Ljudi izbacili sve troškove javno heeeeeej javno. Pa ne mogu da shvatim da je neko posumljao u to. Znači dali ljudi na izvollite i u ovakvoj siutaciji kad nas napadaju sa svih strana da su ti troškovi ekstremno veliki ili nerealni našao bi se neki građevinac ili sličan koji bi bacio bubicu. Vjerujem da sve imaju crno na bijelo za bilo kakve revizije i gluposti kojima bi ih neko htio oblatiti i izbaciti u javnosti. Pogotovo sada.
Na stranu sada i to. Toliko je krađa u ovoj državi od 96-te do danas i nerealnih cijena, lopovluka i sl i niko nije odgovarao ni otišao u zatvor, a istovremeno nije ništa ni napravio.
Ovi ljudi prave, grade, daju nam sve na uvid. Kad bi sad ušla neka revizija i našla da smo mogli imati 30% niže cijene i da postoji mogućnost krađe ja bi im rekao halal bilo. Utrošili ljudi svoje vrijeme za koje ne dobijaju nakanadu da nama svima bude bolje. Uradili svašta do sada, pa eto ako ukradu nešto halal im. Ne znam samo kako dođe ta tema neki dan.
Tako isto za igrače. Postoji matematika i nek se ljudi bave njom. Kad vide da je neko preskup za ono što pruža nogirat će ga. Opustite se ljudi.
Pričalo se i o Bekriji. Moje mišljenje je da je ova liga napredovala i da on kao igrač koji je isti kao prije pet godina u njoj ne može igrati. Zalaže se on i sve ali ne može brzinom kretanja, briznom davanja lopte, brzinom oslobađanja od protivnika. Ne može lik. On treba ulaziti u malim tekmama da kreativnošću probije bunker i to je to. MOžda me razuvjeri pa bude do trenera ali ja ovako vidim stvari.