Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 06, 2016 12:11 pm

Okolele je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ovo sto Larson najavljuje ? Dzidic/Jahic ?
Ma najavio boom sa Tabije ali pobrkao satnicu..
Ne posti :rofl1:

Grbavica
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:17 pm

terabajt je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ovo sto Larson najavljuje ? Dzidic/Jahic ?
Ma najavio boom sa Tabije ali pobrkao satnicu..
Ne posti :rofl1:
:klanjase2: :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:20 pm

Bože sačuvaj..................................................................................................................................................

Elegant
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:21 pm

Da hoce zvanicna barem nove slike objaviti sa zapada, prostorija, istoka, ... a sto se tice ovih najava i bomova nemojte sa time vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:21 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:--------------------------3-5-2------------------------

-------------------------Kjosevski-----------------------------

----------Bogicevic-------Kosoric-------Zahirovic----------

-----------------Radinovic-------Blagojevic----------------

-----M. Stevanovic-------Bekric----------Hervas----------

-------------------Lendric-------Pozder--------------------

svidja mi se 3-5-2 koju sam naveo prvu. onako, nacrtano sa imenima mi izgleda ubitacno.
Ih koliko sam ja zagovarao ovu taktiku jos dok.je Kvesa bio tu. Sad nazalost ne bi mogli to isforsirat jer bespotrebno bi miru stevanovica trosili u defanzivi sa tom formacijom. Takodjer lijevog beka takvog nemamo.
To se moglo uraditi kada si u ekipi imao igrace u top formi poput stanica i kvesica, kada su bili kao navijeni.

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:24 pm

Ajzea je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da zadnjih pet-sest stranica su samo o parama. Ko sta ima, ko kolko zaradjuje, nagadjanja itd. itd.. Pa dokle vise yebemu.. Pa da je to neka rasprava.. Kako mrzim kad moram igrati ulogu nekog pametnjakovica ali stvarno sto je mlogo, mlogo je. Zasto je narod toliko opsjednut parama i ko koliko zaradjuje? Neka zaradjuje koliko hoce ako mu sef misli da ih je zasluzio i da love ima. Zasto da se razglaba na tu temu... Izvinjvam se, morao sam... :ne: :ne:
Dobro, slazem se i ja da su nam u klubu ljudi koji, ako ista znaju, znaju racionalno trositi i zaraditi novac. Eto, taman da nista ne znaju, to znaju i niko me u suprotno ubijediti ne moze. Ali yebiga, pouceni prijasnjim iskustvima, uvijek postoji neka bojazan kada se radi o tvom klubu. Mozda mi tako ne zelimo, ali tako valjda mora biti.
Vjerujem da si na mnogim forumima imao priliku citati postove koji se odnose na troskove Reala ili Barcelone, te koliko se komentarise oko njihovog trosenja, preplacenosti pojedinih igraca, etc. Dakle, komentarisu se cak i oni koji milijarde imaju, i to Bosnju briga za novac Real Madrida i tesko mu pada jer je za nekog igraca potroseno 80 mil. eura a ne da se ne komentarise o novcu naseg kuba. Yebiga, takva nam narav valjda.. Ma neka za sve postoji neka doza opreza. Niko ne zeli lose svom klubu, jednostavno, strah te je svakog loseg poteza i eventualnih posljedica.
Tako je @ajzea. Tvoji ozbiljni postovi su baš dobri :) šteta što su rijetki. Dobri su i ovi podjeb...... hahahhhah
Samo bih još nešto dodao oko priče koja je bila prije neki dan o troškovima za stadion. Ljudi izbacili sve troškove javno heeeeeej javno. Pa ne mogu da shvatim da je neko posumljao u to. Znači dali ljudi na izvollite i u ovakvoj siutaciji kad nas napadaju sa svih strana da su ti troškovi ekstremno veliki ili nerealni našao bi se neki građevinac ili sličan koji bi bacio bubicu. Vjerujem da sve imaju crno na bijelo za bilo kakve revizije i gluposti kojima bi ih neko htio oblatiti i izbaciti u javnosti. Pogotovo sada.
Na stranu sada i to. Toliko je krađa u ovoj državi od 96-te do danas i nerealnih cijena, lopovluka i sl i niko nije odgovarao ni otišao u zatvor, a istovremeno nije ništa ni napravio.
Ovi ljudi prave, grade, daju nam sve na uvid. Kad bi sad ušla neka revizija i našla da smo mogli imati 30% niže cijene i da postoji mogućnost krađe ja bi im rekao halal bilo. Utrošili ljudi svoje vrijeme za koje ne dobijaju nakanadu da nama svima bude bolje. Uradili svašta do sada, pa eto ako ukradu nešto halal im. Ne znam samo kako dođe ta tema neki dan.
Tako isto za igrače. Postoji matematika i nek se ljudi bave njom. Kad vide da je neko preskup za ono što pruža nogirat će ga. Opustite se ljudi.

Pričalo se i o Bekriji. Moje mišljenje je da je ova liga napredovala i da on kao igrač koji je isti kao prije pet godina u njoj ne može igrati. Zalaže se on i sve ali ne može brzinom kretanja, briznom davanja lopte, brzinom oslobađanja od protivnika. Ne može lik. On treba ulaziti u malim tekmama da kreativnošću probije bunker i to je to. MOžda me razuvjeri pa bude do trenera ali ja ovako vidim stvari.

kalechw
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:31 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ima li kakvih novih slika sa istoka? Jel se kolko odradilo?
Evo ja sad bio, nemam slika ali rusi se ono brdo na istoku, radi bager i 2 kamiona

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 06, 2016 12:35 pm

kalechw je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ima li kakvih novih slika sa istoka? Jel se kolko odradilo?
Evo ja sad bio, nemam slika ali rusi se ono brdo na istoku, radi bager i 2 kamiona
Nek se samo radi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:39 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Pa nek izginemo
slika
:lol:
garantujem da bi pobjedili barem pola utakmica ovako... a rezultati bi bili 9-5, 8-2, 3-7, 10-4 :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:39 pm

Radi bager punom parom, žao mi onog djeteta što ko fol čuva da raja ne ulazi, mislim da mu je jezik otrnuo objašnjavajući raji da je zabranjen ulazak.
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

pon jun 06, 2016 12:40 pm

Izlija je napisao/la:Radi bager punom parom, žao mi onog djeteta što ko fol čuva da raja ne ulazi, mislim da mu je jezik otrnuo objašnjavajući raji da je zabranjen ulazak.
Kace izlija to lijevo krilo da izginemo ? :ganja: :ganja:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:06 pm

LARS1921 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Radi bager punom parom, žao mi onog djeteta što ko fol čuva da raja ne ulazi, mislim da mu je jezik otrnuo objašnjavajući raji da je zabranjen ulazak.
Kace izlija to lijevo krilo da izginemo ? :ganja: :ganja:
Hvala Liga, znao sam da ces to pitati. Ako si citao ovo do sad onda znas odgovor :lol:
I ako treba da ginemo nek izgine @izlija ispred nas sviju..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:14 pm

Dobro bi bilo kad bi se kakva kamera stavila, recimo iznad semafora, da snima radove na istoku. Kao što telecom ima svoje kamere na raznim lokacijama. To bi baš bio dobar fol, a nije neka nauka niti su neki troškovi.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:26 pm

Krila a ne krilo :karanje:
イビチャ・オシム

cikazubo
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:26 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Dobro bi bilo kad bi se kakva kamera stavila, recimo iznad semafora, da snima radove na istoku. Kao što telecom ima svoje kamere na raznim lokacijama. To bi baš bio dobar fol, a nije neka nauka niti su neki troškovi.
Ma ne treba ni kamera, nek ode neko baci live preko facebooka par puta dnevno po 5 min i to je to.. :mrgreen:

LARSSON
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:27 pm

Izlija je napisao/la:Krila a ne krilo :karanje:
Gledaj izlije sto brani čast želje po klixu :D

kaće ta krila :D

crnamamba96
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:29 pm

Iz nekih ne toliko provjerenih informacija izgleda da bi mogao da doleti jos jedan igrac Borca :kafa:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:32 pm

LARS1921 je napisao/la:
Gledaj izlije sto brani čast želje po klixu :D

kaće ta krila :D
Nije da branim klub nego tebe :rofl: a krila dok prođu proceduru pa ako sve zadovolje će da potpišu :karanje:
イビチャ・オシム

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:33 pm

To, množina :palacgore: To nam treba
Ja ne bih imao ništa protiv M. Popovića i T. Jovića ako već Zivković neće doći :djavo:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

pon jun 06, 2016 1:34 pm

Izlija je napisao/la: Nije da branim klub nego tebe :rofl: a krila dok prođu proceduru pa ako sve zadovolje će da potpišu :karanje:
Vidis da imam imunitet nece charuga da me banuje :ganja:

@mamba ko :D

Jovic je nešto povrijeđen?

Iz Borca dovesti još i S.O

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava