Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 05, 2016 9:22 pm

-------- Hervas -------
--Ugljesa -- Blagojevic--

Uh veznog reda...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:26 pm

Po meni je Celik sljedece sezone jedan od kandidata za ispadanje. Ove su imali jaku ekipu, ali situacija u klubu je kriticna haos. Otici ce im pola igraca. Sad, kakva ce konkurencija biti, ne znam, niti me previse zanima :D
Sto se Jahica tice, nek mi neko od upucenih posalje u pm koliku platu trazi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

bianco blu
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:28 pm

zna li ko dokle se došlo sa izborom za trenera golmana?

Vrag

ned jun 05, 2016 9:29 pm

Elegant je napisao/la:Popovic, Dzidic se vezu za nas !
Ko ih veze?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:29 pm

bianco blu je napisao/la:zna li ko dokle se došlo sa izborom za trenera golmana?
Konkurs traje do sedmog, vjerovatno cekaju da se i on zavrsi, a do prozivke bi trebao biti izabran.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sofronije
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:31 pm

Jestel to svi Bekrica otpisali :) . Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice :r
:zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:32 pm

Omar500 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:zna li ko dokle se došlo sa izborom za trenera golmana?
Konkurs traje do sedmog, vjerovatno cekaju da se i on zavrsi, a do prozivke bi trebao biti izabran.
Ma kompletirat će se sve do početka priprema :) , eto na ovom portalu je izašlo da bi se i Dragan Škrba trebao prijaviti na konkurs, a posebno me interesuje ko će nam biti kondicioni trener.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:34 pm

**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.

Vrag

ned jun 05, 2016 9:35 pm

Charlie Sheen je napisao/la:**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.
Nabroji ih

bianco blu
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:37 pm

Hurmasica je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Ma kompletirat će se sve do početka priprema :) , eto na ovom portalu je izašlo da bi se i Dragan Škrba trebao prijaviti na konkurs, a posebno me interesuje ko će nam biti kondicioni trener.
dobar kondicioni je prijeko potreban

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:44 pm

sofronije je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali :) . Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice :r
Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.
Zaha - Blagi - Javi, a na klupi imaju Secer, Radinovic, Dado, Bekric koji imaju istu sansu da budu u prvih 11 kao i Zaha i Blagi, mislim da je samo Javi 100% siguran.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:49 pm

svaka čast blagojeviću ali on ne može biti glavni igrač šampionskog želje. utakmice gdje ga drugi u veznom redu nisu pratili, mi nismo ni dobili ili smo sasvim slučajno dobili.
gradi željo boli te *****

sofronije
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali :) . Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice :r
Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.
Zaha - Blagi - Javi, a na klupi imaju Secer, Radinovic, Dado, Bekric koji imaju istu sansu da budu u prvih 11 kao i Zaha i Blagi, mislim da je samo Javi 100% siguran.
A sta HIN je , ne mozes biti pametan, kad ne znamo ni ko ce otici ali po meni je jaka konkurencija za sredinu ali bas bas
:zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:51 pm

Charlie Sheen je napisao/la:**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.
osim halvadzica i stevanovica ko jos igra krilnu poziciju ? nemoj samo izmisljat pozicije i ubacivat enisa
lijevo krilo i po meni stoper su nam deficitarne pozicije
meni je zao hasanovica i zerica tesko da ce dobit priliku sa ovoliko veznih igraca, a i mujagic i beganovic naprijed... ne bi trebali te momke zapostavit
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:53 pm

Hasanovića bi najbolje bilo na posudbu poslati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MU'MIN T.M.
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:54 pm

Nek ide Jahić u Olimpic, za sve do sada što je igrao u Želji hvala mu.Bio on il Bogičevići, nije neki napredak, bolje da se traži na tu poziciju neko mlađi.

Samo lijevo krilo :violina:

Ajzea
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:54 pm

baxuz87 je napisao/la:Zna se ko su Željini vojnici i ko su ljudi koji žive Želju! Vi pogađajte koji su, a ja ću vam samo reći da to nisu oni kojima se daju nadimci, epiteti isl. To su momci koji glavu u torbu stavljaju idući po nekakvim vukojebinama samo da bi vidjeli svoga Želju. To su momci koji od usta odvajaju da bi skupili za koreografije, zastave, gostovanja.
Oni su Željo, a ne ljudi kojima su puna usta ljubavi, a za sve imaju račun.
U srz !
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako se misli šta dovoditi krajnje je vrijeme.
Kad ujutru hadžija zaposti gotovo je.
:rofl:

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:55 pm

godrina je napisao/la:
osim halvadzica i stevanovica ko jos igra krilnu poziciju ? nemoj samo izmisljat pozicije i ubacivat enisa
meni je zao hasanovica i zerica tesko da ce dobit priliku sa ovoliko veznih igraca, a i mujagic i beganovic naprijed... ne bi trebali te momke zapostavit
stanic,memija,stevanovic

godrina
Kontakt:

ned jun 05, 2016 9:58 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
godrina je napisao/la:
stanic,memija,stevanovic
sve je to u slucaju nuzde, isto kao i enis na stoperu
ako mislimo u junu na krpljenje pozicija nema tu kuveta
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:05 pm

lijevo krilo je neophodno i najveća potreba. ali što se tiče desnog memija je dosad i dalje svoje najbolje partije za nas dao na krilu a ne na beku. i to uopšte po meni nije krpljenje. iako mu je potencijal sigurno veći na beku.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava