-------- Hervas -------
--Ugljesa -- Blagojevic--
Uh veznog reda...
Ko ih veze?Elegant je napisao/la:Popovic, Dzidic se vezu za nas !
Konkurs traje do sedmog, vjerovatno cekaju da se i on zavrsi, a do prozivke bi trebao biti izabran.bianco blu je napisao/la:zna li ko dokle se došlo sa izborom za trenera golmana?
Ma kompletirat će se sve do početka pripremaOmar500 je napisao/la:Konkurs traje do sedmog, vjerovatno cekaju da se i on zavrsi, a do prozivke bi trebao biti izabran.bianco blu je napisao/la:zna li ko dokle se došlo sa izborom za trenera golmana?
Nabroji ihCharlie Sheen je napisao/la:**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.
dobar kondicioni je prijeko potrebanHurmasica je napisao/la:Ma kompletirat će se sve do početka pripremaOmar500 je napisao/la:Konkurs traje do sedmog, vjerovatno cekaju da se i on zavrsi, a do prozivke bi trebao biti izabran.bianco blu je napisao/la:zna li ko dokle se došlo sa izborom za trenera golmana?, eto na ovom portalu je izašlo da bi se i Dragan Škrba trebao prijaviti na konkurs, a posebno me interesuje ko će nam biti kondicioni trener.
Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.sofronije je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali. Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice
A sta HIN je , ne mozes biti pametan, kad ne znamo ni ko ce otici ali po meni je jaka konkurencija za sredinu ali bas basLeon_Professional je napisao/la:Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.sofronije je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali. Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice
Zaha - Blagi - Javi, a na klupi imaju Secer, Radinovic, Dado, Bekric koji imaju istu sansu da budu u prvih 11 kao i Zaha i Blagi, mislim da je samo Javi 100% siguran.
osim halvadzica i stevanovica ko jos igra krilnu poziciju ? nemoj samo izmisljat pozicije i ubacivat enisaCharlie Sheen je napisao/la:**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.
U srz !baxuz87 je napisao/la:Zna se ko su Željini vojnici i ko su ljudi koji žive Želju! Vi pogađajte koji su, a ja ću vam samo reći da to nisu oni kojima se daju nadimci, epiteti isl. To su momci koji glavu u torbu stavljaju idući po nekakvim vukojebinama samo da bi vidjeli svoga Želju. To su momci koji od usta odvajaju da bi skupili za koreografije, zastave, gostovanja.
Oni su Željo, a ne ljudi kojima su puna usta ljubavi, a za sve imaju račun.
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako se misli šta dovoditi krajnje je vrijeme.
Kad ujutru hadžija zaposti gotovo je.
stanic,memija,stevanovicgodrina je napisao/la:osim halvadzica i stevanovica ko jos igra krilnu poziciju ? nemoj samo izmisljat pozicije i ubacivat enisaCharlie Sheen je napisao/la:**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.
lijevo krilo i po meni stoper su nam deficitarne pozicije
meni je zao hasanovica i zerica tesko da ce dobit priliku sa ovoliko veznih igraca, a i mujagic i beganovic naprijed... ne bi trebali te momke zapostavit
sve je to u slucaju nuzde, isto kao i enis na stoperuCharlie Sheen je napisao/la:stanic,memija,stevanovicgodrina je napisao/la:osim halvadzica i stevanovica ko jos igra krilnu poziciju ? nemoj samo izmisljat pozicije i ubacivat enisaCharlie Sheen je napisao/la:**** mater ako je iko ovog popovica gledao 2 puta u zivotu al eto predlaze se,frajeru je kako ja znam primarna pozicija desno krilo gdje smo pofino popunjeni i ne znam koji ce nam *****.
lijevo krilo i po meni stoper su nam deficitarne pozicije
meni je zao hasanovica i zerica tesko da ce dobit priliku sa ovoliko veznih igraca, a i mujagic i beganovic naprijed... ne bi trebali te momke zapostavit