Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 11:55 pm

starigrad je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Ovo par dijasporaca sam se nasao prozvan, jer znam da sam jedini :mrgreen:
bez uvrede, ali ti onda ne pratis pazljivo temu. tu je slovenac (ne mogu da sjetim nika, onaj sto mu je naka baba nesto gatala pred derbi), sajo iz svedske, jovanmaksimovic... garant ih ima jos.

uglavnom, ovdje je problem sto nema kulture dijaloga. cim se neko ne slaze sa drugim i drugacijim misljenjem, problem. skace se na prvu, vrijedja, ponizava... nije zgoreg nekad saslusati i drugu stranu, pa pobiti argumentima i dijalogom ono sa cim se ne slazes. al", jok, lakse linijom manjeg otpora, odnosno, ja sam u pravu i tu nema price.

bojim se da ce, vremenom, kvalitet ovog foruma pasti. ja i ne pisem mnogo, ali sve citam (detaljno i pazljivo ono sto mi privuce paznju i ima smisla), tako da cu tesko doci u situaciju neke glupe rasprave, pa me kvalitet postova i price i ne dotice previse. ali, nismo svi isti.
Hahahaha joj nostalgije :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Elegant
Kontakt:

pet jun 03, 2016 11:58 pm

Hurmasica je napisao/la:slika

Ljubi ga majka 'nako žutog :mrgreen: :zeljeznicar1:
Kakvo ovo zbunje viri iza juga zar nisu to sve pokrcili ? Slovo "O" ako imaju bijelih stolica ne bi bilo lose podebljati.

Stadion je bombona, jos kad krene ovo jace sa istokom bice jos ljepsi. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:00 am

Ta šuma što viri je naslonjena na ogradu, tako da kada budu novu ogradu stavljali maknut će i to šiblje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:02 am

sta kaze Miske brat ovo je tek pocetak .....neki ce da crknu od muke :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

tm8782
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:04 am

Eh jesmo li se malo uzobiljili. Ajzea mi nema ocito je otisao na docek, da bude u prvim redovima. Znaci danas cemo napokon rijesiti tu dogo ocekivanu sagu. Jos jaci zvanicno za jednog fudbalera koji ce po nekom mom misljenju pomrsiti svima racune za mjesto u timu. Misljenja sam da je novi sef uvidio da nam fale jos te dvije pozicije i da ce i to biti popunjeno. Uglavnom ocekuje nas turbulentan period na svim poljima. Idemo jako!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

chile
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:05 am

Kako ste krenuli rastjerat cete raju s foruma... kao da se nakupilo par aldina.
Vijesti iskacu na zvanicnoj, stadion, igraci, sef struke a ovdje se palamudi o finansijama, natasama i raznim glupostima.
Valjda ljudi nece dignut ruke od foruma...
Za nadati se da bar od 13 kad se ekipa okupi i ovdje se uozbilji koliko toliko jer ga pretjerujete.
Ako nemas sta konkretno napisat onda ne vidim svrhu spamanja i nabijanja broja postova.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:08 am

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:10 am

tm8782 je napisao/la:Eh jesmo li se malo uzobiljili. Ajzea mi nema ocito je otisao na docek, da bude u prvim redovima. Znaci danas cemo napokon rijesiti tu dogo ocekivanu sagu. Jos jaci zvanicno za jednog fudbalera koji ce po nekom mom misljenju pomrsiti svima racune za mjesto u timu. Misljenja sam da je novi sef uvidio da nam fale jos te dvije pozicije i da ce i to biti popunjeno. Uglavnom ocekuje nas turbulentan period na svim poljima. Idemo jako!!!

Hocemo li imati cijeli tim na raspolaganju u ponedjeljak kad pocnu pripreme, tj. da li cemo do tad dovesti sve igrace sto nam trebaju?

storm_raider
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:15 am

Leon_Professional je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Eh jesmo li se malo uzobiljili. Ajzea mi nema ocito je otisao na docek, da bude u prvim redovima. Znaci danas cemo napokon rijesiti tu dogo ocekivanu sagu. Jos jaci zvanicno za jednog fudbalera koji ce po nekom mom misljenju pomrsiti svima racune za mjesto u timu. Misljenja sam da je novi sef uvidio da nam fale jos te dvije pozicije i da ce i to biti popunjeno. Uglavnom ocekuje nas turbulentan period na svim poljima. Idemo jako!!!

Hocemo li imati cijeli tim na raspolaganju u ponedjeljak kad pocnu pripreme, tj. da li cemo do tad dovesti sve igrace sto nam trebaju?
Odgovoricu ja, nece se @tm ljutiti. Tesko je jos uvijek to znati, Kostic je tek dosao, a nasi ljude ocekuju sve preko noci. Idealno je da najbitniji igraci, koji ce biti dovedeni, prodju sve pripreme.

fcz
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:15 am

E vako mi je trenutno u glavi

slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

bianco blu
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:16 am

fcz je napisao/la:E vako mi je trenutno u glavi

slika
jooojjjj

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:20 am

storm_raider je napisao/la: Odgovoricu ja, nece se @tm ljutiti. Tesko je jos uvijek to znati, Kostic je tek dosao, a nasi ljude ocekuju sve preko noci. Idealno je da najbitniji igraci, koji ce biti dovedeni, prodju sve pripreme.
Zahvaljujem. Pitam jer to nam je bio cilj da sklopimo ekipu do priprema, a i ovo testiranje na pocetku je vrlo bitno pa i zbog toga pitam.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 04, 2016 12:21 am

bianco blu je napisao/la:

slika
jooojjjj
Dobra ti ta glava... :)

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

cikazubo
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:25 am

slika
A ljepote covjece, ne mogu se nagledat :pljesak:

storm_raider
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:26 am

slika
Kada ovo vidim, sve pada u vodu... :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:28 am

Ovaj istok ce stvarno da bude prelijepa tribina. Gradi Zeljooo!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:30 am

Evo storm je vec odgovorio po pitanju igrackog kadra. Nasi se nadaju da ce biti do priprema sve gotovo. Trener je taj koji odlucuje. Mada kako sam ga skonto odlucan je da sve ide svojim tokom....

delinjo
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:31 am

slika
joj svaka cast....ne mogu se nagledati majke mi
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:31 am

Drugacije je kad ovako vidis sliku, nevjerovatno izgleda. I molim vas da sirite malo manje negativne energije po forumu, i ja razumijem da neko moze imati drugacije misljenje, ali moze se to izvesti na lijep nacin, bez pljuvanja, jer se izaziva kod drugih ljudi reakcija, koji su sretni s ovom upravom nenormalno, jer rade savrseno u svim segmentima. Pa ne tako davno, imali smo svakakve likove u upravama, igraci nam dolazili na probe, a tu je svega bilo, jedva opstajali. Naravno, i ja cu uputiti kritiku za nesot, niko nije savrsen, ali toliko lijepih stvari se desava. Secerovic vjerovatno je solidan igrac i ne zasluzuje da se pljuje po njemu ili ljudima koji su ga doveli, a doveden je sigurno uz saglasnost strucnog staba.

Bit ce Zeljo opet sampion! :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Charlie Sheen
Kontakt:

sub jun 04, 2016 12:38 am

SAMO MOLIM ALLAHA DA OVO NE ZNACI ODLAZAK JOVANA :klanjase2: :klanjase2:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava