Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 4:46 pm

Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.

godrina
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:48 pm

jel se zna koliko smo mi placali rentanje hadisona ??
ma aBd onaj trenutak kad svi pocnemo plakat pjevajuci Grbaicu na prvoj euro utakmici nece moci niko platit, oj sav se jezim vec od pomisli
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

cala
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:49 pm

Ne racunaju tu ljudi dosta stvari. Cijena ovih radova mi ni malo nije sumnjiva.
A ono sto mi nije jasno je, odakle pare? Sa istokom ide na milion maraka hladno a evo mi navijaci smo pokrili 1/4 toga, ovi mali sponzori ce pokriti slican dio sto znaci da klub iz svoje kase placa polovicu a jos nismo nista dobili od grada i drzave. Na sve to, Siljak govori da ce zavrsiti istok citav do kraja godine, ako sam dobro shvatio.
Ja mislim da je Miske uzeo sam da radi pa ce mu se kasnije vracat kroz poslovne prostore ili nesto.
To ili su nasli nekog velikog sponzora.
Zadnja izmjena: cala, dana/u pet jun 03, 2016 5:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:55 pm

Da je nešto u ovim radovima mutno, onda sumnjam da bi Klub preko svoje zvanične stranice iznosio podatke o troškovima izgradnje.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

DR.HOUSE
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:57 pm

mene bi bilo stid sumnjati u ljude koji iznose u fening sve troskove ....
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:00 pm

Ja sam reko da sam laik,šta me napadate odma.
Ništa teže u životu nisam nosio od vreće cementa i brašna i to one od 25 kg, šta ja znam koliko košta.
Ja vjerujem da je Uprava našla najeftinije moguće opcije za sve,ali nisam znao da su ovi radovi ipak ovoliko skupi.Takav vakat valjda jeb.iga :DD:

GRADI ŽELJO BOLI TE KU.RAC!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:10 pm

Kakve su ovo teorije zavjere ,ne mogu da vjerujem ! Nemojte se cuditi onda kad nas neko pljuje sa strane a vi im dajeete povoda !!
***** bi vi meni znali nesto detaljno !Izgradio bi ono sto mislim da treba i samo bi rekao kostalo je tolko,pa ti dumaj kolko je kostao zapad a kolko agregat !! Ko god sumnja u ovu upravu nek se stidi i nek se napusi vodene lule,al domace !! :shisha:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:11 pm

exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:17 pm

ne ulazeci u to koliko smo sta platili, ko gdje sjedi i sl. drago mi je da smo za odredjene poslove angazirali drzavne/javne kompanije.

placamo poreze, doprinose, poslove ugovaramo sa drzavnim kompanijama, obilazimo skole i promoviramo sport, ucestvujemo u humanitarnim akcijama.... e to je drugari nas ZELJO!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:19 pm

pa niko ne kaze da se muti nesta sta vam je ba.
Cifre za nas laike jesu astronomske jer mi veze nemamo kako to sve ide i cini nam se da ne treba tu tako puno para. Ali nam se samo cini...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Jaozinho22

pet jun 03, 2016 5:21 pm

Jel se to opet sve rastalilo ? :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

FKZ1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:25 pm

Nevjerovatni smo mi...neki...
Volimo oko para,to je čudo. Ito tuđih,naravno. I po pravilu o stvarima o kojima pojma nemamo.

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:32 pm

molim upravu da prestanu sa ovim obavjestenjima o utrosenim novcima itd.....sa Bosnjom ne mzoes tako mnoge ste razmazili....mi smo vidjeli vasu namjeru i prestanite sa tom praksom jer i tada ce se naci neko kome ne odgovara....na kraju objavi koliko je kostalo i to je to....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 5:32 pm

delinjo je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Tek kad vidim ove iznose počinjem biti svjestan koliko ustvari ovo sve mnogo košta. Trebamo malo biti realni i zadovoljni sa svakim urađenim korakom. Jer bez nekog investitora ozbiljnog kojem će se ponuditi ili zemlja ili prostori nikad se stadion neće napraviti u cjelosti. Svaka čast na ovom svemu do sada
zasto nece,po kojoj logici ??? mi da svake godine ulozimo 500 hiljada za par godina bi stadion bio nov novcat...ko nam je kriv pa su nam prosle uprave bile kriminalne i nisu marke ulozile u stadion....evo ovo je nacin....svake godine se nesto moze uraditi ...
Jeste nije nemoguće ali da svake godine imaš zagarantovane prihode koje možeš izdvojiti samo za stadion. Previše ste managera igrali pa niste realni ni sekunde... Po procjenama i nekim planovima treba jedno 15 miliona da se ostvari po maketi, pokriven istok jug i tako to. Ako misliš da se od 500 milja može praviti stadion živiš u ružičastom svijetu.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:33 pm

Vala ova uprava nije poštena, doveli Uglješu i sakrili ga :ganja:. Garant Šiljak sebi Natašu prigrabio :kafa:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pet jun 03, 2016 5:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 5:35 pm

Blueworld21 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Tek kad vidim ove iznose počinjem biti svjestan koliko ustvari ovo sve mnogo košta. Trebamo malo biti realni i zadovoljni sa svakim urađenim korakom. Jer bez nekog investitora ozbiljnog kojem će se ponuditi ili zemlja ili prostori nikad se stadion neće napraviti u cjelosti. Svaka čast na ovom svemu do sada
zasto nece,po kojoj logici ??? mi da svake godine ulozimo 500 hiljada za par godina bi stadion bio nov novcat...ko nam je kriv pa su nam prosle uprave bile kriminalne i nisu marke ulozile u stadion....evo ovo je nacin....svake godine se nesto moze uraditi ...
Jeste nije nemoguće ali da svake godine imaš zagarantovane prihode koje možeš izdvojiti samo za stadion. Previše ste managera igrali pa niste realni ni sekunde... Po procjenama i nekim planovima treba jedno 15 miliona da se ostvari po maketi, pokriven istok jug i tako to. Ako misliš da se od 500 milja može praviti stadion živiš u ružičastom svijetu.
eh to ce zavisiti od sportskog segmenta i evropeee....znaci sada se tu malo karte trebaju baciti....da svake godine zaradimo kao prosle u evropi ....mogli bi non stop nesto na stadionu raditi i dograditi ga u okviru mogucnosti ....pa skotnaj samo koliko je od rata proslo ...da je svake godine ulozeno 100 hiljada do sada bi to licilo na nesto ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:37 pm

Hurmasica je napisao/la:Vala ova uprava nije poštena, doveli Uglješu i sakrili ga :ganja:. Garant Šiljak sebi Natašu prigrabio :kafa:
Evo natasa stavila klip iz auta, putuje negdje se Ugijem. Pitanje je gdje :ganja:

exbabilon
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:38 pm

starigrad je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.
osim toga, rad je kjkp, odnosno, drzavna firma, u kojoj selim "samo" vrsi funkciju direktora. hiljade guzica je zinulo na tu funkciju i, za mene, realno gledajuci, nema smisla ocekivati da se selim kocka sa funkcijom koju obavlja. koliko sam upucen, pomogne i on koliko moze i "smije" (npr. njihove grtalice su sklanjale snijeg sa terena zimus). kod ovih privatnih firmi, u par primjera, vidi se da su dio posla ili usluge odradili kao donaciju. velika je razlika izmedju javnih i privatnih firmi u ovakvim situacijama i ne mogu se stavljati u istu ravan po pitanju donacija i besplatnih ili umanjenih cijena radova.
Hvala na odgovoru obojici. Kad @starigrad ovako napise i ima neke logike, sutra bi se neko drugi javio i rekao, a što nama(meni) ne može džaba, kako je Želji moglo... Uglavnom argumentovani odgovori piju vode, a ova priča Bošnjo voli oko tuđih para, ne smijemo sumnjat u upravu..macku o rep. Pare su i moje, Grbavica je i moja, Željo je i moj. Post sam i napisao da mi neko otvori oči, a ne da ja otvaram oči..Manite se takmičenja ko je veći Željovac i ko više brani upravu, svi smo na istoj strani.

neroazzuro
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:40 pm

Bilo je samo pitanje vremena kad ce neko pocet problematizovat utrosene cifre.
E sto mozemo s.rat, to je cudo jedno...

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 5:42 pm

delinjo je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
eh to ce zavisiti od sportskog segmenta i evropeee....znaci sada se tu malo karte trebaju baciti....da svake godine zaradimo kao prosle u evropi ....mogli bi non stop nesto na stadionu raditi i dograditi ga u okviru mogucnosti ....pa skotnaj samo koliko je od rata proslo ...da je svake godine ulozeno 100 hiljada do sada bi to licilo na nesto ...
Dobro to svakako stoji, sve uprave do sad su sa dobijenim novcem samo koristile za tim i neki trenutni uspjeh koji nakon izvjesnog vremena pokaže da je trenutan i prolazan. Po meni idemo u dobrom pravcu sto se svega tice. Treba imati strpljenja i sve ce doći na svoje. Nije isto kad neki dobar igrač dodje na jebaliste ili kad vidi plavi salon sav sredjen ljude u upravi sa svim zubima u vilici i tako to, sad ce svaki iole dobar igrač odabrati nas za razliku od prethodnih godina gdje smo mogli dovesti dobrog igrača jedino ako je neki nas povratnik ili ako je malac zaljubljenik u plavu boju. Uglavnom strpljenj spašen jer trebamo da znamo da su svi ovi ljudi u sadašnjem sazivu uprave prije svega veliki navijači pa onda sve ostalo... Mi smo Zeljini Željo je Naš!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava