mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
Jeste nije nemoguće ali da svake godine imaš zagarantovane prihode koje možeš izdvojiti samo za stadion. Previše ste managera igrali pa niste realni ni sekunde... Po procjenama i nekim planovima treba jedno 15 miliona da se ostvari po maketi, pokriven istok jug i tako to. Ako misliš da se od 500 milja može praviti stadion živiš u ružičastom svijetu.delinjo je napisao/la:zasto nece,po kojoj logici ??? mi da svake godine ulozimo 500 hiljada za par godina bi stadion bio nov novcat...ko nam je kriv pa su nam prosle uprave bile kriminalne i nisu marke ulozile u stadion....evo ovo je nacin....svake godine se nesto moze uraditi ...Blueworld21 je napisao/la:Tek kad vidim ove iznose počinjem biti svjestan koliko ustvari ovo sve mnogo košta. Trebamo malo biti realni i zadovoljni sa svakim urađenim korakom. Jer bez nekog investitora ozbiljnog kojem će se ponuditi ili zemlja ili prostori nikad se stadion neće napraviti u cjelosti. Svaka čast na ovom svemu do sada
eh to ce zavisiti od sportskog segmenta i evropeee....znaci sada se tu malo karte trebaju baciti....da svake godine zaradimo kao prosle u evropi ....mogli bi non stop nesto na stadionu raditi i dograditi ga u okviru mogucnosti ....pa skotnaj samo koliko je od rata proslo ...da je svake godine ulozeno 100 hiljada do sada bi to licilo na nesto ...Blueworld21 je napisao/la:Jeste nije nemoguće ali da svake godine imaš zagarantovane prihode koje možeš izdvojiti samo za stadion. Previše ste managera igrali pa niste realni ni sekunde... Po procjenama i nekim planovima treba jedno 15 miliona da se ostvari po maketi, pokriven istok jug i tako to. Ako misliš da se od 500 milja može praviti stadion živiš u ružičastom svijetu.delinjo je napisao/la:zasto nece,po kojoj logici ??? mi da svake godine ulozimo 500 hiljada za par godina bi stadion bio nov novcat...ko nam je kriv pa su nam prosle uprave bile kriminalne i nisu marke ulozile u stadion....evo ovo je nacin....svake godine se nesto moze uraditi ...Blueworld21 je napisao/la:Tek kad vidim ove iznose počinjem biti svjestan koliko ustvari ovo sve mnogo košta. Trebamo malo biti realni i zadovoljni sa svakim urađenim korakom. Jer bez nekog investitora ozbiljnog kojem će se ponuditi ili zemlja ili prostori nikad se stadion neće napraviti u cjelosti. Svaka čast na ovom svemu do sada
Evo natasa stavila klip iz auta, putuje negdje se Ugijem. Pitanje je gdjeHurmasica je napisao/la:Vala ova uprava nije poštena, doveli Uglješu i sakrili ga. Garant Šiljak sebi Natašu prigrabio
Hvala na odgovoru obojici. Kad @starigrad ovako napise i ima neke logike, sutra bi se neko drugi javio i rekao, a što nama(meni) ne može džaba, kako je Želji moglo... Uglavnom argumentovani odgovori piju vode, a ova priča Bošnjo voli oko tuđih para, ne smijemo sumnjat u upravu..macku o rep. Pare su i moje, Grbavica je i moja, Željo je i moj. Post sam i napisao da mi neko otvori oči, a ne da ja otvaram oči..Manite se takmičenja ko je veći Željovac i ko više brani upravu, svi smo na istoj strani.starigrad je napisao/la:osim toga, rad je kjkp, odnosno, drzavna firma, u kojoj selim "samo" vrsi funkciju direktora. hiljade guzica je zinulo na tu funkciju i, za mene, realno gledajuci, nema smisla ocekivati da se selim kocka sa funkcijom koju obavlja. koliko sam upucen, pomogne i on koliko moze i "smije" (npr. njihove grtalice su sklanjale snijeg sa terena zimus). kod ovih privatnih firmi, u par primjera, vidi se da su dio posla ili usluge odradili kao donaciju. velika je razlika izmedju javnih i privatnih firmi u ovakvim situacijama i ne mogu se stavljati u istu ravan po pitanju donacija i besplatnih ili umanjenih cijena radova.za_zivot_cijeli je napisao/la:mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
Dobro to svakako stoji, sve uprave do sad su sa dobijenim novcem samo koristile za tim i neki trenutni uspjeh koji nakon izvjesnog vremena pokaže da je trenutan i prolazan. Po meni idemo u dobrom pravcu sto se svega tice. Treba imati strpljenja i sve ce doći na svoje. Nije isto kad neki dobar igrač dodje na jebaliste ili kad vidi plavi salon sav sredjen ljude u upravi sa svim zubima u vilici i tako to, sad ce svaki iole dobar igrač odabrati nas za razliku od prethodnih godina gdje smo mogli dovesti dobrog igrača jedino ako je neki nas povratnik ili ako je malac zaljubljenik u plavu boju. Uglavnom strpljenj spašen jer trebamo da znamo da su svi ovi ljudi u sadašnjem sazivu uprave prije svega veliki navijači pa onda sve ostalo... Mi smo Zeljini Željo je Naš!delinjo je napisao/la:eh to ce zavisiti od sportskog segmenta i evropeee....znaci sada se tu malo karte trebaju baciti....da svake godine zaradimo kao prosle u evropi ....mogli bi non stop nesto na stadionu raditi i dograditi ga u okviru mogucnosti ....pa skotnaj samo koliko je od rata proslo ...da je svake godine ulozeno 100 hiljada do sada bi to licilo na nesto ...Blueworld21 je napisao/la:Jeste nije nemoguće ali da svake godine imaš zagarantovane prihode koje možeš izdvojiti samo za stadion. Previše ste managera igrali pa niste realni ni sekunde... Po procjenama i nekim planovima treba jedno 15 miliona da se ostvari po maketi, pokriven istok jug i tako to. Ako misliš da se od 500 milja može praviti stadion živiš u ružičastom svijetu.delinjo je napisao/la:
zasto nece,po kojoj logici ??? mi da svake godine ulozimo 500 hiljada za par godina bi stadion bio nov novcat...ko nam je kriv pa su nam prosle uprave bile kriminalne i nisu marke ulozile u stadion....evo ovo je nacin....svake godine se nesto moze uraditi ...