Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 3:44 pm

http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... aja/20622/" target="_blank

Dobro je sto imamo i ovih manjih sponorskih ugovora

Dominic
Kontakt:

pet jun 03, 2016 3:45 pm

Zna li neko koliko kosta iznajmljivanje stadiona za reprezentaciju, ako bi nam U21 zaigrala u septembru? Kosevo nam je ranije kostalo 8000 KM za euro utakmice a ne znam koliko je FS BiH placao za BP i druge stadione za mladu reprezentaciju (cuo sam da je BP za A selekciju 10 000 KM po utakmici). To bi nam bio dodatni prihod u budzet koji godinama nismo imali.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 03, 2016 3:55 pm

http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... aja/20622/" target="_blank
...Ukoliko uzmemo u obzir i vrijednost radova koji su izvršeni u februaru mjesecu 2016. godine u iznosu od 139.595,81 KM, ukupna vrijednost izvršenih radova u 2016. godini iznosi 563.858,57 KM.
Svaka cast na uradjenom i na objavljovanju ovih podataka! :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pet jun 03, 2016 3:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 03, 2016 3:56 pm

Plavi orkestar je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... aja/20622/
...Ukoliko uzmemo u obzir i vrijednost radova koji su izvršeni u februaru mjesecu 2016. godine u iznosu od 139.595,81 KM, ukupna vrijednost izvršenih radova u 2016. godini iznosi 563.858,57 KM.
Svaka cast na uradjenom i na objavljivanju ovih podataka! :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 3:59 pm

Polahko ba raja.
Stadion se počeo graditi,akoBogda i sagradit će se.Sa stadionom i nova trava.Novo sve.
Idemo dio po dio,onoliko koliko možemo mi finansirati uz pomoć sponzora,navijača,općine,saveza,kantona,UEFE.
Važno je da smo krenuli.Prvi na redu je istok,i ne mogu dočekati dan kada prvi put na novi istok kročim.
Zato saburajte,biće po nekoj mojoj procjeni ddo 100-tog Željinog rođendana sve gotovo.I otvorićemo ga protiv Barse. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Blueworld21
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:00 pm

Tek kad vidim ove iznose počinjem biti svjestan koliko ustvari ovo sve mnogo košta. Trebamo malo biti realni i zadovoljni sa svakim urađenim korakom. Jer bez nekog investitora ozbiljnog kojem će se ponuditi ili zemlja ili prostori nikad se stadion neće napraviti u cjelosti. Svaka čast na ovom svemu do sada

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:02 pm

Blueworld21 je napisao/la:Tek kad vidim ove iznose počinjem biti svjestan koliko ustvari ovo sve mnogo košta. Trebamo malo biti realni i zadovoljni sa svakim urađenim korakom. Jer bez nekog investitora ozbiljnog kojem će se ponuditi ili zemlja ili prostori nikad se stadion neće napraviti u cjelosti. Svaka čast na ovom svemu do sada
zasto nece,po kojoj logici ??? mi da svake godine ulozimo 500 hiljada za par godina bi stadion bio nov novcat...ko nam je kriv pa su nam prosle uprave bile kriminalne i nisu marke ulozile u stadion....evo ovo je nacin....svake godine se nesto moze uraditi ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

zubanovic89
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:03 pm

Ovo znaci da smo na trenutnu rekonstrukciju stadiona potrosili pare koje su navijaci uplatili + 100 000 klub + 30tak hiljada donacije. Ovo znaci da za istok trenutno imamo 100 000 maraka, 50 000 od A To Z group i 50 000 od grada (pod uslovom da ovih 50 000 nije uracunato u ovih 100 000 koje je klub ulozio iz prihoda). Dalje, ovo znaci da nam fali 300 000 maraka za istok. Opcina je planirala 200 000 maraka za pomocni teren i ta sredstva bi se mogla prebaciti za izgradnju istoka, zbog cega nasi vec nekoliko puta to objavljuju na zvanicnoj jer bi sa tim mi prakticno zatvorili finansije, ostalih 100 000 se moze namaci kroz manje sponzore i donacije firmi. Ovo znaci da u narednom periodu pritisak na Koldzu i opcinsko vijece mora biti veci nego ikad da se ove pare prebace a ne da se cekaju izbori i da se manipulise sa njima jer one su odavno planirane za nas.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:04 pm

1. Ukupna vrijednost radova: 424.262,76 KM

Obezbijeđeno na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba: 267.951,00 KM

E tek ovako shvatiš pravu vrijednost ove akcije. Svaka čast za sve :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:05 pm

Nemojte me krivo shvatiti, ali ne mogu da ne napišem da su meni ove neke cifre astronomske. Nisam ove struke, pišem onako kao obični građanin. Ne bi ga meni u kući po ovim cijenama niko radio. Sa ovakvim cijenama teško ćemo mi daleko dogurati što se tiče radova. Opet kažem, ko se u ovo razumije možda mu je ovo normalno, ali meni kao laiku je ovo astronomija. Neće nama ni 50 miliona biti dovoljno da se napravi stadion prema onom prijektu. Skupa je ovo zaje.ban.cija.

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:07 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Nemojte me krivo shvatiti, ali ne mogu da ne napišem da su meni ove neke cifre astronomske. Nisam ove struke, pišem onako kao obični građanin. Ne bi ga meni u kući po ovim cijenama niko radio. Sa ovakvim cijenama teško ćemo mi daleko dogurati što se tiče radova. Opet kažem, ko se u ovo razumije možda mu je ovo normalno, ali meni kao laiku je ovo astronomija. Neće nama ni 50 miliona biti dovoljno da se napravi stadion prema onom prijektu. Skupa je ovo zaje.ban.cija.
zavisi kako gledas....moj rodjak je narpavio kucu za 20 milja 3 sprata ali je 40 ljudi radilo na mobu :rofl: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:11 pm

I ja sam laik,ali ovo mi poskupo izgleda :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:15 pm

Eee... valjalo je poravnati onaj parking, prije asfaltiranja, šta se tu kamiona pijeska istreslo :D , a o građevinskim radovima da ne pričam...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:20 pm

Kosorić bi mogao od prve minute igrati protiv Japana :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:24 pm

Ma jeste, ali bilo je tu dosta radova, i vecina troskova je otisla na zapadnu tribinu jbg. Nece ti niko nista dzaba raditi, a sve cifre su na svom mjestu kada skontas neke stvari. Valjalo je sve to osposobiti za euro utakmice, a kada skontamo, dobit je ogromna, mozemo igrati euro utakmice u europi, a sve se to uradilo u pola godine :)
Eh, da nam je kakva opstina i drzava, kapalo bi sa svih strana pomalo i ovo bi jos brze islo, ovako moramo sami, bar ove inicijalne korake. Najteze je poceti, a mi smo to uradili, svi zajedno, i uprava, i navijaci, jer ovaj odziv sve pokazuje. U dvadeset godina, da se svake godine izdvajalo za stadion, sada bi vec imali odlicno stanje, pa i prije jos. Ovako, valja popravit sve sto je propadalo godinama. Milioni maraka su otisli iz Zeljeznicara u tudje dzepove, sada su se napokon neke stvari promijenile. Ponosan sam na nasu Grbavicu, a ne sumnjam da ce se jos raditi na njoj. Zelja mi je jos da posjecenost bude bolja, bez ozbira na utakmicu, a to je do navijaca i simpatizera, jer se cine svi koraci od strane uprave da zadovolje bas nas, navijace. Mnogo bolji uslovi na stadionu, imamo dobre igrace, doveo se perspektivan trener, stvarno ne znam sta bi se jos moralo uraditi.
I da, nesto mislim da ne bi uprava najavljivala radove za istocnu tribinu da racunaju na ovih 200 hiljada iz opstine, jer to nikad nije sigurno. Imaju oni sigurno neku rezervu i ne bi se zalijetali, profesionalci su to. :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:27 pm

Omar500 je napisao/la:Ma jeste, ali bilo je tu dosta radova, i vecina troskova je otisla na zapadnu tribinu jbg. Nece ti niko nista dzaba raditi, a sve cifre su na svom mjestu kada skontas neke stvari. Valjalo je sve to osposobiti za euro utakmice, a kada skontamo, dobit je ogromna, mozemo igrati euro utakmice u europi, a sve se to uradilo u pola godine :)
Eh, da nam je kakva opstina i drzava, kapalo bi sa svih strana pomalo i ovo bi jos brze islo, ovako moramo sami, bar ove inicijalne korake. Najteze je poceti, a mi smo to uradili, svi zajedno, i uprava, i navijaci, jer ovaj odziv sve pokazuje. U dvadeset godina, da se svake godine izdvajalo za stadion, sada bi vec imali odlicno stanje, pa i prije jos. Ovako, valja popravit sve sto je propadalo godinama. Milioni maraka su otisli iz Zeljeznicara u tudje dzepove, sada su se napokon neke stvari promijenile. Ponosan sam na nasu Grbavicu, a ne sumnjam da ce se jos raditi na njoj. Zelja mi je jos da posjecenost bude bolja, bez ozbira na utakmicu, a to je do navijaca i simpatizera, jer se cine svi koraci od strane uprave da zadovolje bas nas, navijace. Mnogo bolji uslovi na stadionu, imamo dobre igrace, doveo se perspektivan trener, stvarno ne znam sta bi se jos moralo uraditi.
I da, nesto mislim da ne bi uprava najavljivala radove za istocnu tribinu da racunaju na ovih 200 hiljada iz opstine, jer to nikad nije sigurno. Imaju oni sigurno neku rezervu i ne bi se zalijetali, profesionalci su to. :)
Siguran sam

NoKe
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:30 pm

Pravimo stadion..nije vikendica jbt.. kosta puno,al hocemo evropsku Grbavicu.. samo naprijed :zeljeznicar1:

mirsad94
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:32 pm

Jedino mi malo poskupo ovi gradjevinski radovi vise od sto milja za rekonstrukciju zapada samo za gradjevinske radove, al hajd ne znamo kako se su dogovorili na dnevnicu ili djuture :lol: :lol: . Gradi Zeljo boli te ku.rac. Puna podrska upravi.

cala
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:35 pm

Sta vam je ba ljudi, nije gradnja jeftina. Culi ste Siljka da treba 88.000KM samo za FARBANJE REFLEKTORA.
Izgradnja stadiona nije jeftina a samo skontajte da je ovo minimum minimuma za evropske utakmice. Sa PRVOM FAZOM istoka ova cifra ide na milion. Znaci prva faza, donja etaza beton i stolice. Zamislite koliko ce trebati za drugu fazu gdje ce trebati vise materijala i plus krov (a sjetite se da je ono malo krova na zapadu kostalo ~50k).
A neko govorio moze se za 10 miliona stadion napraviti :roll:

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 4:39 pm

cala je napisao/la:Sta vam je ba ljudi, nije gradnja jeftina. Culi ste Siljka da treba 88.000KM samo za FARBANJE REFLEKTORA.
Izgradnja stadiona nije jeftina a samo skontajte da je ovo minimum minimuma za evropske utakmice. Sa PRVOM FAZOM istoka ova cifra ide na milion. Znaci prva faza, donja etaza beton i stolice. Zamislite koliko ce trebati za drugu fazu gdje ce trebati vise materijala i plus krov (a sjetite se da je ono malo krova na zapadu kostalo ~50k).
A neko govorio moze se za 10 miliona stadion napraviti :roll:
Ma ljudi grubo racunaju te stvari, moras uzet u obzir teren koji nije pogodan za gradnju, evo primjer istoka, moras srusit onaj stari beton, iskopat svu zemlju, pa problemi s 2 platoa razlicite visine itd itd, zamislite koliko ce tek tesko biti srusiti jug, pa sama priprema terena ce biti jednako skupa i teska kao izgradnja nove tribine..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava