Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 10:52 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...
sta fali zivotu u Sarajevu, nastupanju u Zelji... mislis da je bolje u npr. Honvedu, Paide-u, Slavenu, Krki, Voluntari-u i drugim klubovima koji egzistiraju "vani".
ko se hoće zajebavati nije. ali ko hoće napredovati u igri kako se stvarno igra danas, nažalost jeste. recimo rekordni transfer tog "malog" slavena je tri puta veći od našeg, i to nije slučajno...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:53 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ne može onda biti ni bekric za europskog zelje
bas zato i nema evrope, kad on igra igraju svi :)
To mi je gore nego da ne zna.

Vrag

čet jun 02, 2016 10:56 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
nije ga htio menadžer dati nama.
Ako mislis na Husaru on mu nije menadzer. Njegove igrace samo jos pitari uzimaju
Ko mu je onda menadžer? Iskreno ne svidja mi se Ordagic kao igrač...sklon je povredama puno.... Ja sam dobio INFO od Husare da mu je nudjena neka bezveze cifra i da je dobio 50.000 KM godišnje u slobodi. Isto tako mi je rekao da ga je Hare stalno zvao u vezi Mesanovica i jos par stvari oko manjeg sarajevskog kluba i Slobode.
Stvarno ne znam koje. Ovo je meni isto receno od Tuzlaka. Cini mi se da je rekao da pored Pirica nema vise njegovih igraca u Slobodi.

exbabilon
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:57 pm

ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
jedino bi amar imao kredit. da si doveo nekoga drugog za koga se zna da mora imati platu jedno 30 hiljada, gnjev bi bio još jači da ga loše krene...
Ma naravno, trener je uvijek kriv, lakse je promijenit trenera nego 20 igraca, sve to stoji... ali uz sve to sto je on nama simpa, fino prica i to... cim prvi kiks bude ocekujem sa sjevera nesto tipa ma tjeraj janeza, koga je on trenirao prije, dosao se na nama ucit...tako da ce on sam morati izgraditi sebi poziciju pobjedama, ali nesto vjerujem da ce uspjeti.

btw Ugljesa nije Ronaldo, ali mogao bi se on kod nas fino pokazati, tipujem da ce se Zaha premjestit na klupu jako brzo, a vec na zimu traziti novi angazman nezadovoljan minutazom...

deto1921
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:58 pm

Sry za off
Jel zna neko sutra repku prenosi li neko na tv?? Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:59 pm

deto1921 je napisao/la:Sry za off
Jel zna neko sutra repku prenosi li neko na tv?? Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:59 pm

Hurmasica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:slika
Đe faks?
Ovako se kupuju novinari :kafa: Sad je jasno zasto je Ligata bio tih na Press-u, obecao mu Miske "paket" :ganja:

@Plava Porodica , zavrseno za sutra :ganja:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet jun 02, 2016 11:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Lampard
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:02 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...
sta fali zivotu u Sarajevu, nastupanju u Zelji... mislis da je bolje u npr. Honvedu, Paide-u, Slavenu, Krki, Voluntari-u i drugim klubovima koji egsistiraju "vani".
napisah za evropskog zelju sigurno za njega nema mjesta..kad smo mogli za zolu govorit kako je los, vakav , nakav onda se trebamo zapitat o kome o cemu..
Ova mi prica vazda bode oči, al vazda. Radinovic ima 22 godine, Carlos Bacca je imao 25 godina kad je dosao u Evropu kao ribar. Jel neko rekao da je valjao bio bi u Evropi vec? Konoplyanka ima 26 i sa 25 je napravio prvi transfer i sad ti meni reci kako se to ne može poredit bla bla bla, a ja kao stari sportski radnik cu ti rec da imas igrace koji cvjetaju ranije i naravno one koji cvjetaju kasnije.

Model1964

čet jun 02, 2016 11:02 pm

exbabilon je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
jedino bi amar imao kredit. da si doveo nekoga drugog za koga se zna da mora imati platu jedno 30 hiljada, gnjev bi bio još jači da ga loše krene...
Ma naravno, trener je uvijek kriv, lakse je promijenit trenera nego 20 igraca, sve to stoji... ali uz sve to sto je on nama simpa, fino prica i to... cim prvi kiks bude ocekujem sa sjevera nesto tipa ma tjeraj janeza, koga je on trenirao prije, dosao se na nama ucit...tako da ce on sam morati izgraditi sebi poziciju pobjedama, ali nesto vjerujem da ce uspjeti.

btw Ugljesa nije Ronaldo, ali mogao bi se on kod nas fino pokazati, tipujem da ce se Zaha premjestit na klupu jako brzo, a vec na zimu traziti novi angazman nezadovoljan minutazom...
Neko je napisao da je Kostič pregrmio Marakanu i zna šta je pritisak. Poznavajuči mentalni sklop Sovenaca, on če napraviti rezultat, odnosno titulu. Poslije dolazi teži dio jer če povečati cjenu. Neče biti neki tamo trener nego osvajač šampionata. Iz tog razloga gospodo, platite više :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:04 pm

Model1964 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Neko je napisao da je Kostič pregrmio Marakanu i zna šta je pritisak. Poznavajuči mentalni sklop Sovenaca, on če napraviti rezultat, odnosno titulu. Poslije dolazi teži dio jer če povečati cjenu. Neče biti neki tamo trener nego osvajač šampionata. Iz tog razloga gospodo, platite više :)
Meni je to sasvim posteno :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:05 pm

Nek on osvoji, placat ce ga storm ako treba

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:07 pm

Vardy 29 godina :shock: :kafa:

Model1964

čet jun 02, 2016 11:09 pm

LARS1921 je napisao/la:Nek on osvoji, placat ce ga storm ako treba
Vala mogao bi i ti učestovati sad kad si napredovao :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:10 pm

Model1964 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nek on osvoji, placat ce ga storm ako treba
Vala mogao bi i ti učestovati sad kad si napredovao :D
De begaj :D Nudio sam banove ko mi uplati pare niko nece

nemam ja koristi od ovog :D

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:10 pm

Kada ćemo saznati ostatak stručnog štaba? Zaboravih do kad je onaj rok za prijavu..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:11 pm

Hurmasica je napisao/la:Kada ćemo saznati ostatak stručnog štaba? Zaboravih do kad je onaj rok za prijavu..
Jel ono do sedmog juna?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ipe
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:13 pm

Miloš je Kostić, mehko Ć :D Čisto da se riješi dilema.

exbabilon
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:18 pm

Jahica na stopera i stoperski par nam bivsi i sadasnji A reprezentativac BiH. Moze i Dzidic.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:19 pm

exbabilon je napisao/la:Jahica na stopera i stoperski par nam bivsi i sadasnji A reprezentativac BiH. Moze i Dzidic.
Obojica su top igraci, valjalo bi da makar jedan potpise :pljesak:

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:19 pm

Dzeko ako ne ove, onda sljedece se vraca, ne moze on vise u inostranstvu :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava