Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 4:31 pm

kalechw je napisao/la:sta je sa zvanicnom vise za ugljesu ?? :shisha:
slika
Ovdje imas fascinantan primjer hegemonije gospodina Maneta nad zvanicnom stranicom kluba. Mane reko pa proreko.

BHDragons
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:31 pm

rios je napisao/la:Znaci sudeci prema onoj FB prepisci Ugljesa je nas igrac definitivno!? Nisam upoznat bas s njegovoim kvalitetima,ono gledao sam ga protiv nas i kad su igrali protiv Celika,ima potencijala u momku,ali nije bas da sam ostao pod vau utiskom,ono da na prvi pogled vec mogu da ga vidim u provoj postavi,kao sto npr. Memisevica mogu,ili bi mogao vidjeti Ordagica..Ali moguce da grijesim,ponavljam nisam ga puno puta gledao.Konkurencija ce mu biti Zahirovic i Blagojevic jelde? U svakom slucaju zestoko,Jovan je vec etablirano ime u Zelji,Zahirovic velike reputacije,nije bio na nivou bas visokom ovaj drugi dio,ali jos uvijek ja od njega ocekujem da zasija punim sjajem,moze on to u PL sigurno,posebno pod novim trenerom izgleda voli radilice.Eh Ugljesa nek radi,nek se bori za mjesto pa vidjet cemo..Neka dobre i jake konkurencije :palacgore:

Svaka cast za semafor,bas lijepo izgleda :palacgore: I jesam li ja jedini kojem i ova zemlja na istoku bolje izgleda od one rusevne tribine obrasle korovom? :mrgreen:
Nisi jedini :ganja:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:33 pm

Ici ce brze ravnanje tribine kad se beton rascisti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:35 pm

I onaj korov nabijem na k... nema gdje ga nema :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kalechw
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:36 pm

Ajzea je napisao/la:
kalechw je napisao/la:sta je sa zvanicnom vise za ugljesu ?? :shisha:
slika
Ovdje imas fascinantan primjer hegemonije gospodina Maneta nad zvanicnom stranicom kluba. Mane reko pa proreko.
Mane više nego fkzeljeznicar.ba :rofl: :rofl:

rios
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:38 pm

BHDragons je napisao/la:
rios je napisao/la:Znaci sudeci prema onoj FB prepisci Ugljesa je nas igrac definitivno!? Nisam upoznat bas s njegovoim kvalitetima,ono gledao sam ga protiv nas i kad su igrali protiv Celika,ima potencijala u momku,ali nije bas da sam ostao pod vau utiskom,ono da na prvi pogled vec mogu da ga vidim u provoj postavi,kao sto npr. Memisevica mogu,ili bi mogao vidjeti Ordagica..Ali moguce da grijesim,ponavljam nisam ga puno puta gledao.Konkurencija ce mu biti Zahirovic i Blagojevic jelde? U svakom slucaju zestoko,Jovan je vec etablirano ime u Zelji,Zahirovic velike reputacije,nije bio na nivou bas visokom ovaj drugi dio,ali jos uvijek ja od njega ocekujem da zasija punim sjajem,moze on to u PL sigurno,posebno pod novim trenerom izgleda voli radilice.Eh Ugljesa nek radi,nek se bori za mjesto pa vidjet cemo..Neka dobre i jake konkurencije :palacgore:

Svaka cast za semafor,bas lijepo izgleda :palacgore: I jesam li ja jedini kojem i ova zemlja na istoku bolje izgleda od one rusevne tribine obrasle korovom? :mrgreen:
Nisi jedini :ganja:
:mrgreen: :palacgore:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SWRA_1921
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:38 pm

Dajte uploadujte te slike na neki servis na netu, ne mogu gledati na poslu nista jer su vjerovatno sa fcb. :|

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:44 pm

:r m
BHDragons je napisao/la:slika
Ne znam je li bilo, stavljeno je na jednoj stranici na fb :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Kakva je ovo ograda?

phily
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:44 pm

slika

slika

sa fb
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:51 pm

Funk je napisao/la:Dosta nam je starudija. Kakav Jahic... Pa zadnju sezonu koju je igrao kod nas nije nista spec pokazao a kamoli sad kad je povrijedjen i star.

Lijepo bi bilo dovesti nekog mladjeg, igraca koji ima zelju da igra a ne istrosene igrace.
E cuj nije nista pokazao zadnju sezonu kod nas....svasta.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fanaticZeljin

čet jun 02, 2016 4:53 pm

IvanOsim je napisao/la::r m
BHDragons je napisao/la:slika
Ne znam je li bilo, stavljeno je na jednoj stranici na fb :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Kakva je ovo ograda?
Zeljezna :mrgreen:
Srcu draga, boja PLAVA !

Ajzea
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:56 pm

Siva, 'nako povisoka.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 02, 2016 4:57 pm

Ajzea je napisao/la:Siva, 'nako povisoka.
Naturalno lazes
Željezničar ante portas !

kenant
Kontakt:

čet jun 02, 2016 5:01 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Dajte uploadujte te slike na neki servis na netu, ne mogu gledati na poslu nista jer su vjerovatno sa fcb. :|
http://imgur.com/a/jrm8D" target="_blank

Nadam se da ces tu moci pogledat. :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 5:03 pm

IvanOsim je napisao/la:Sad kad malo bolje procitam moguce da to vazi samo za ove sto su preko racuna placali, a ja sam direktno u klub, ali ja sam popunio upitnik bez da sam fino procitao..
I ja sam odnio licno u klub a popunio sam upitnik al nije na odmet valjda nam neko objasni

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 5:04 pm

Elegant je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ajzea pokušava upaliti semafor da napiše "Ugljesha wollim tee <3"
slika
Gledaj bagera što kopa!

Znam da je iznajmljivanje ovih masina skupo, ali kad bi bila dva mnogo bi brze islo.

Sta ovo rade na semaforu?
Treba ti onda deset kamiona da konstantno voze i ovaj ima dosta praznog hoda.

Sent from my C5303 using Tapatalk

CARSONIO
Kontakt:

čet jun 02, 2016 5:12 pm

Evu u Avazu Siljak tvrdi da ce istok biti gotov do kraja godine :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 5:13 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

čet jun 02, 2016 5:13 pm

CARSONIO je napisao/la:Evu u Avazu Siljak tvrdi da ce istok biti gotov do kraja godine :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Naljutili su ih opasno dusmani :shisha:

Grbavica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 5:14 pm

CARSONIO je napisao/la:Evu u Avazu Siljak tvrdi da ce istok biti gotov do kraja godine :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Daj sliku, link, nešto :shisha:

Ta ograda je sređivanje ulaza na jug i valjda nove kapije, maloprije prođoh i nisam zavirivo. :roll:

Leon_Professional je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu ba :mrgreen: :mrgreen:
Buraz ako te strah hajd skupa cemo otici, nek nam dodje Sanel, pa makar mi zavrsili na intenzivnoj.
Ma ništa, samo ga nemojte direktno gledati u oči, može vas žik. Ili jednostavno ponesete one maske za varenje i čim ga ugledate natakarite ih na glavu.
slika
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u čet jun 02, 2016 5:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

Prijava