kalechw je napisao/la:sta je sa zvanicnom vise za ugljesu ??

Ovdje imas fascinantan primjer hegemonije gospodina Maneta nad zvanicnom stranicom kluba. Mane reko pa proreko.
kalechw je napisao/la:sta je sa zvanicnom vise za ugljesu ??
Nisi jedinirios je napisao/la:Znaci sudeci prema onoj FB prepisci Ugljesa je nas igrac definitivno!? Nisam upoznat bas s njegovoim kvalitetima,ono gledao sam ga protiv nas i kad su igrali protiv Celika,ima potencijala u momku,ali nije bas da sam ostao pod vau utiskom,ono da na prvi pogled vec mogu da ga vidim u provoj postavi,kao sto npr. Memisevica mogu,ili bi mogao vidjeti Ordagica..Ali moguce da grijesim,ponavljam nisam ga puno puta gledao.Konkurencija ce mu biti Zahirovic i Blagojevic jelde? U svakom slucaju zestoko,Jovan je vec etablirano ime u Zelji,Zahirovic velike reputacije,nije bio na nivou bas visokom ovaj drugi dio,ali jos uvijek ja od njega ocekujem da zasija punim sjajem,moze on to u PL sigurno,posebno pod novim trenerom izgleda voli radilice.Eh Ugljesa nek radi,nek se bori za mjesto pa vidjet cemo..Neka dobre i jake konkurencije![]()
Svaka cast za semafor,bas lijepo izgledaI jesam li ja jedini kojem i ova zemlja na istoku bolje izgleda od one rusevne tribine obrasle korovom?
Mane više nego fkzeljeznicar.baAjzea je napisao/la:kalechw je napisao/la:sta je sa zvanicnom vise za ugljesu ??
Ovdje imas fascinantan primjer hegemonije gospodina Maneta nad zvanicnom stranicom kluba. Mane reko pa proreko.
BHDragons je napisao/la:Nisi jedinirios je napisao/la:Znaci sudeci prema onoj FB prepisci Ugljesa je nas igrac definitivno!? Nisam upoznat bas s njegovoim kvalitetima,ono gledao sam ga protiv nas i kad su igrali protiv Celika,ima potencijala u momku,ali nije bas da sam ostao pod vau utiskom,ono da na prvi pogled vec mogu da ga vidim u provoj postavi,kao sto npr. Memisevica mogu,ili bi mogao vidjeti Ordagica..Ali moguce da grijesim,ponavljam nisam ga puno puta gledao.Konkurencija ce mu biti Zahirovic i Blagojevic jelde? U svakom slucaju zestoko,Jovan je vec etablirano ime u Zelji,Zahirovic velike reputacije,nije bio na nivou bas visokom ovaj drugi dio,ali jos uvijek ja od njega ocekujem da zasija punim sjajem,moze on to u PL sigurno,posebno pod novim trenerom izgleda voli radilice.Eh Ugljesa nek radi,nek se bori za mjesto pa vidjet cemo..Neka dobre i jake konkurencije![]()
Svaka cast za semafor,bas lijepo izgledaI jesam li ja jedini kojem i ova zemlja na istoku bolje izgleda od one rusevne tribine obrasle korovom?
Kakva je ovo ograda?BHDragons je napisao/la:
Ne znam je li bilo, stavljeno je na jednoj stranici na fb![]()
E cuj nije nista pokazao zadnju sezonu kod nas....svasta.....Funk je napisao/la:Dosta nam je starudija. Kakav Jahic... Pa zadnju sezonu koju je igrao kod nas nije nista spec pokazao a kamoli sad kad je povrijedjen i star.
Lijepo bi bilo dovesti nekog mladjeg, igraca koji ima zelju da igra a ne istrosene igrace.
ZeljeznaIvanOsim je napisao/la:m
Kakva je ovo ograda?BHDragons je napisao/la:
Ne znam je li bilo, stavljeno je na jednoj stranici na fb![]()
Naturalno lazesAjzea je napisao/la:Siva, 'nako povisoka.
http://imgur.com/a/jrm8D" target="_blankSWRA_1921 je napisao/la:Dajte uploadujte te slike na neki servis na netu, ne mogu gledati na poslu nista jer su vjerovatno sa fcb.
I ja sam odnio licno u klub a popunio sam upitnik al nije na odmet valjda nam neko objasniIvanOsim je napisao/la:Sad kad malo bolje procitam moguce da to vazi samo za ove sto su preko racuna placali, a ja sam direktno u klub, ali ja sam popunio upitnik bez da sam fino procitao..
Treba ti onda deset kamiona da konstantno voze i ovaj ima dosta praznog hoda.Elegant je napisao/la:Gledaj bagera što kopa!Grbavica je napisao/la:Ajzea pokušava upaliti semafor da napiše "Ugljesha wollim tee <3"
Znam da je iznajmljivanje ovih masina skupo, ali kad bi bila dva mnogo bi brze islo.
Sta ovo rade na semaforu?
Naljutili su ih opasno dusmaniCARSONIO je napisao/la:Evu u Avazu Siljak tvrdi da ce istok biti gotov do kraja godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj sliku, link, neštoCARSONIO je napisao/la:Evu u Avazu Siljak tvrdi da ce istok biti gotov do kraja godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ništa, samo ga nemojte direktno gledati u oči, može vas žik. Ili jednostavno ponesete one maske za varenje i čim ga ugledate natakarite ih na glavu.Leon_Professional je napisao/la:Buraz ako te strah hajd skupa cemo otici, nek nam dodje Sanel, pa makar mi zavrsili na intenzivnoj.Omar500 je napisao/la: Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu ba![]()