Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 9:41 pm

boccaccio je napisao/la:Nema sta,rekao sam i prošli put da su sami sebi zapucali i definitivni autogol i to u devedesetku.

Uprava još to u sljedećem napadu,oduzme loptu,pa preko dobrog centarsuta doceka na volej i zabije u još jednu devedesetku za rutinsku pobjedu . Čini mi se ako protivnici nastave, da će se uprava naljutiti pa im u stilu vrhunskih ekipa iz lige petice, počne nemilosrdno trpati golove i da će ih napuniti do vrha. Malo glavom,malo kroz noge ,a onda će im ga suknuti petom ,pa za kraj makazicama za opsti delirij na prepunoj novoj grbavici. Jer tako to rade velike ekipe,kada ih protivnik naljuti.
Ma reakcija raje mi jasno daje do znanja da su kontraefekat izazvali. I to nevjerovatan kontraefekat, jer ovakav, zaista, nisam ocekivao.

Model1964

uto maj 31, 2016 9:41 pm

terabajt je napisao/la:Koldžo lopove lahko ćemo mi sa vijolinom iza ovoga stoji Kolžo ne može seoski kabadahija violina ovo ni smisliti niti ima dovoljno moći i para da plati ove naručene emisije.
ZNA SE KO STOJI IZA OVOGA.
I veči od njega su u igri ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

hrasno
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:42 pm

Mene i dalje tvrdnja o 20 klubova u SD nervira, pa bih volio da mi pomognete da ih nabrojimo, Jer ono sto ja znam da se takmice su:
FK Željezničar, KK Željezničar, Šahovski klub ( 1 liga fbih), Stonitenis ( 1 liga fbih-muskarci), Kuglacki klub ( 1 liga fbih), Streljacki klub Željezničar, Judo klub, Tekvando klub, Ski klub Željezničar ( ne znam postoje li ), Klub Dizaca tegova Željezničar,

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:44 pm

hrasno je napisao/la:Mene i dalje tvrdnja o 20 klubova u SD nervira, pa bih volio da mi pomognete da ih nabrojimo, Jer ono sto ja znam da se takmice su:
FK Željezničar, KK Željezničar, Šahovski klub ( 1 liga fbih), Stonitenis ( 1 liga fbih-muskarci), Kuglacki klub ( 1 liga fbih), Streljacki klub Željezničar, Judo klub, Tekvando klub, Ski klub Željezničar ( ne znam postoje li ), Klub Dizaca tegova Željezničar,
Ima i ono Planinarsko društvo Željezničar. Onaj Senad "langituda" Mehičević nabroja i da u rukometnom klubu trenira preko stotinu djece, samo ne znam gdje treniraju i gdje se takmiči taj klub :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

uto maj 31, 2016 9:44 pm

Model1964 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:@Model svaka čast za ovu analizu i informacije... ŠTO se tiče stopera koji prenosi loptu nek Uprava dovede Lucia
:ganja:
:lol: to mu je omiljeni igrač, tako kažu
Fakat!!?
Sad ce @Krips napisat "Misimović je kontaktirao Lucia" :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mahalac_14
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:45 pm

Izgleda da će Ahmed Muftić/Mustafić/Muftičević i kako još već ne, ostati bez ''punoljetsva'' što se tiče osvojenih titula, baš kao i veliki Roger Grand Slamova. :(
Spoiler:
:ganja: :ganja:

teteac8684
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:45 pm

Nema, nema pretplateee, za sve ti hvala Ahmedeee.... :ganja: :karanje:

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:46 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:@Model svaka čast za ovu analizu i informacije... ŠTO se tiče stopera koji prenosi loptu nek Uprava dovede Lucia
:ganja:
:lol: to mu je omiljeni igrač, tako kažu
Fakat!!?
Ja već poslao skaute na menadžeru. :cigara: :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:47 pm

Samo da upoznam širu javnost, cesija kao legalan način prenosa obligacionih prava je u zakonu poznata, dokumentovana i definisana još davne 1749, jedan od najpoznatijih ugovora o cesiji je ugovor između USA i Rusije kada je Rusija cesirala USA kompletnom teritorijom Aljaske 1867 i naplatila to nešto preko 7 miliona. Toliko o nelegalnosti ugovora o cesiji, nastavak u sljedećem izdanju :rofl:
イビチャ・オシム

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:47 pm

boccaccio je napisao/la:Nema sta,rekao sam i prošli put da su sami sebi zapucali i definitivni autogol i to u devedesetku.

Uprava još to u sljedećem napadu,oduzme loptu,pa preko dobrog centarsuta doceka na volej i zabije u još jednu devedesetku za rutinsku pobjedu . Čini mi se ako protivnici nastave, da će se uprava naljutiti pa im u stilu vrhunskih ekipa iz lige petice, počne nemilosrdno trpati golove i da će ih napuniti do vrha. Malo glavom,malo kroz noge ,a onda će im ga suknuti petom ,pa za kraj makazicama za opsti delirij na prepunoj novoj grbavici. Jer tako to rade velike ekipe,kada ih protivnik naljuti.
:pljesak:

Model hvala buraz za sve ove informacije :palacgore:

Spomenuše zemljište Jusuf Džonlić kasarne to je jako dobra lokacija a faktički u gradu (iza stare Zore). Šta kaže gudalo oni hoće neboder, jok eto gledat ćemo kako Grbavica propada i narednih 50 godina, normalno da hoćemo jer ćemo od toga direktno izgraditi stadion a pomoćni teren i onako nema nikakvu svrhu osim što ponekad treniramo tu. Jbg ne može ništa na lijepe oči, moraš nešto uložiti da bi dobio.

Ovaj demant naših je bio "pišanje sa Kule" po dotičnoj novinarki :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Model1964

uto maj 31, 2016 9:48 pm

ChWilla je napisao/la:naravno da oni ne stoje zaista iza ovoga. ali svejedno diskredituju u očima ljudi ono što hoće da urade...
Stariji Manijaci se vjerovatno sječaju tipa po imenu Neretva :)
Njegova čuvena misao glasi NAJBOLJE PROLAZIM KAD ME NEOZBILJNO SHVATAJU :D
Ovo napucavanje kerova iz SD je upravo to.
Krene priča, zakotrlja se kava da je. Poslije je teško razmotati zamršeno klupko i utvrditi prave činjenice. U tom primjeru nema druge nego rezati makazama ;) . to im je cilj.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Tryg
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:48 pm

Gori forum.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ellaxaz
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:49 pm

Leon_Professional je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:Izlija sakama ubio experta :palacgore:

Fuad Kasumovic zvani Expert

"Član stranke SDA od 1990. godine.

Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo je Kasumovića teretilo za nesavjestan rad, jer je kao direktor Carinske uprave FBiH potpisao nalog za transfer 69.000 KM carinarnici u Tuzli na ime materijalnih troškova i zakupa prostorija. Novac je iskorišten za kupovinu stana jednog službenika Uprave.

Centralna izborna komisija je 2008. godine Tužilaštvu BiH dostavila izvještaj protiv Kasumovića zbog sumnje da u imovinskom kartonu iz 2007. godine nije prijavio cjelokupnu imovinu.

Finansijska policija FBiH je 2003. godine podnijela izvještaj Tužilaštvu SBK-a u kojem je Kasumović osumnjičen da je sebi i drugim funkcionerima Carinske uprave FBiH isplatio novčanu naknadu za nepostojeći odvojeni život."
Samo da citiram da ne ostane nezamjeceno. Experte, sta si ovo radio, jadna ti majka.

Kasumovic ima vise djela nego Mesa Selimovic.
Npr. vecina privatnih elektrana u Srednjoj Bosni na rijeci Vrbasu oko G. Vakufa su u njegovom vlasnistvu, naravno u dokumentaciji stoji nesto trece.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hurmasica
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:

:pljesak:

Model hvala buraz za sve ove informacije :palacgore:

Spomenuše zemljište Jusuf Džonlić kasarne to je jako dobra lokacija a faktički u gradu (iza stare Zore). Šta kaže gudalo oni hoće neboder, jok eto gledat ćemo kako Grbavica propada i narednih 50 godina, normalno da hoćemo jer ćemo od toga direktno izgraditi stadion a pomoćni teren i onako nema nikakvu svrhu osim što ponekad treniramo tu. Jbg ne može ništa na lijepe oči, moraš nešto uložiti da bi dobio.

Ovaj demant naših je bio "pišanje sa Kule" po dotičnoj novinarki :ganja:
Kasarna se inače nalazi u Trnovu ako je vjerovati ovima iz sd-a :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

Izgleda da se obistinilo ono što sam već negdje pisao, ali i ono što je tema u mojoj ekipi...nismo imali para za ono što smo htjeli, ali niti oni nisu bili zainteresovani pretjerano za dolazak ovdje. Na žalost. Ovo rješenje je neka sredina, ali da je u njemu mnogo rizika, iskreno jeste. ONO ŠTO NE ZNAM je kakvi su nam dometi sa ovim trenerom, koliko možemo napraviti, kako će se on uklopiti, kako će ga igrači prihvatititi, hoće li moći fizički i mentalno ispoštovati ono što on traži, kakvu ćemo igru imati i šta će biti rezultat svega toga....mnogo pitanja i nepoznanica. O tome možemo ne prije polusezone kada ćemo moći rezimirati njegov stil rada, igre, pristupa i rezultata. ONO ŠTO ZNAM je da nisam želio nikoga od trenera iz premijer lige, kao ni povratak Amara, koji su mnogi priželjkivali. Mislim da je došlo vrijeme da pokušamo nešto novo, nešto drukčije, pa vidjećemo jesmo li bili u pravu.
Sviđa mi se da će biti fokusa na mlađim igračima i na omladinskom pogonu, jer definitivno ne vidim druge opcije za stalne izvore finansiranja u budućnosti osim razvoja i prodaje igrača iz vlastite škole, ili eventualno vraćanja u život igrača koji imaju izazova u karijeri (primjer Stevanović, Zaha, Lendrić).
Kao najbitnije stvari našeg daljnjeg razvoja u budućnosti vidim jakog kondicionog trenera, sportskog direktora, i odnose prema, i u savezu. Mislim da bez ove tri stvari nemamo šanse za titulu. Sam kvalitet ekipe nije dovoljan, ali nadam se da su ljudi u upravi kluba svjesni svega ovoga. Za kraj, ja bi bio zadovoljan i plasmanom u Europu prve godine lige 12, a titula bi bila izvrsna...kup me iskreno ne zanima, i tu bi šansu dao mlađim i manje korištenim igračima...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Jaozinho22

uto maj 31, 2016 9:50 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: :lol: to mu je omiljeni igrač, tako kažu
Fakat!!?
Bježi od Lucia nije on maloljetnica koja je neki dan završila deveti razred :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

FKZ1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:Izlija sakama ubio experta :palacgore:

Fuad Kasumovic zvani Expert

"Član stranke SDA od 1990. godine.

Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo je Kasumovića teretilo za nesavjestan rad, jer je kao direktor Carinske uprave FBiH potpisao nalog za transfer 69.000 KM carinarnici u Tuzli na ime materijalnih troškova i zakupa prostorija. Novac je iskorišten za kupovinu stana jednog službenika Uprave.

Centralna izborna komisija je 2008. godine Tužilaštvu BiH dostavila izvještaj protiv Kasumovića zbog sumnje da u imovinskom kartonu iz 2007. godine nije prijavio cjelokupnu imovinu.

Finansijska policija FBiH je 2003. godine podnijela izvještaj Tužilaštvu SBK-a u kojem je Kasumović osumnjičen da je sebi i drugim funkcionerima Carinske uprave FBiH isplatio novčanu naknadu za nepostojeći odvojeni život."
Samo da citiram da ne ostane nezamjeceno. Experte, sta si ovo radio, jadna ti majka.
Ekspertu se nema sta prigovoriti...Znam da u Zenici i G.Vakufu ima imovinu vrijednu vise desetina miliona km(nek mi ekspert oprosti ako to nije sve i ako ima jos negdje kakve crkavice). Ne mozes to imati ako si cijeli radni vijek proveo u drzavnim institucijama a nisi ekspert.

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:51 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Fakat!!?
Bježi od Lucia nije on maloljetnica koja je neki dan završila deveti razred :DD:
Prebacimo se na chat,roknut će nas Larsson.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:52 pm

Posalji skaute da pogledaju izvjesnog violinu :-)...kazu osvojio 17 trofeja
21 10 4

Petrović Slavko

chile
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:52 pm

Pored svega najjaca izjava je violina osvoio 17 trofeja i on voli Zelju vise od svih nas.
Pazi 17 trofeja u cemu li mozda pisanju uz vjetar.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava