Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 2:04 am

Grbavica je napisao/la:Kad već spomenuste igrače iz tih dana, nešto gledam i sjetih se Zdenka Baotića. Zna li neko gdje je Zdenko sad? Na internetu piše da mu je zadnji klub bio Otelul Galati 2010. godine. Doduše na internetu piše i da je tajni agent :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Zdenko Baotić (born March 9, 1985) is a Bosnian football goalkeeper. He is a secret agent.
https://en.wikipedia.org/wiki/Zdenko_Baoti%C4%87" target="_blank
dal je moguce da smo mi njega platili 100hiljada

fk1921

uto maj 31, 2016 2:06 am

https://www.youtube.com/watch?v=4xYpHGHR3Mk

ih kad bi se vratio :D on sam i 9 igraca koji smetaju... :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Grbavica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:07 am

A u sezoni 06/07 Jahić, Kamber i Pelak sve zajedno "otišli" za 50 hiljada € :rofl1: Yebem ti ženo maiku kakvo je to vrijeme bilo, ne ponovilo se.

Pa čuveni Romeo Filipović i parola "Romeo jjebemo ti Juliju" nakon što je bacio dres nakon izmjene. Ima li neko sliku ove parole možda?
slika
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u uto maj 31, 2016 2:12 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:11 am

Grbavica je napisao/la:Kad već spomenuste igrače iz tih dana, nešto gledam i sjetih se Zdenka Baotića. Zna li neko gdje je Zdenko sad? Na wikipediji i transfermarktu piše da mu je zadnji klub bio Otelul Galati 2010. godine. Doduše na wikipediji piše i da je tajni agent :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Zdenko Baotić (born March 9, 1985) is a Bosnian football goalkeeper. He is a secret agent.
Ne znam za Baotica ali znam da je u toj generaciji bio Dino Muharemovic, fantastican igrac bio.Rano batalio fudbal a ja sam mislio da ce imati karijeru kao niko sa ovih prostora.Sad je u Americi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:12 am

LARS1921 je napisao/la:Evo nove slike salona, postavio admin sa 1921.ba foruma

slika

slika

slika
Prelijepo ovo izgleda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Grbavica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:17 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Kad već spomenuste igrače iz tih dana, nešto gledam i sjetih se Zdenka Baotića. Zna li neko gdje je Zdenko sad? Na wikipediji i transfermarktu piše da mu je zadnji klub bio Otelul Galati 2010. godine. Doduše na wikipediji piše i da je tajni agent :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Ne znam za Baotica ali znam da je u toj generaciji bio Dino Muharemovic, fantastican igrac bio.Rano batalio fudbal a ja sam mislio da ce imati karijeru kao niko sa ovih prostora.Sad je u Americi.
Na Malti je Dino. Ima svoj kafić.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:23 am

Grbavica je napisao/la:A u sezoni 06/07 Jahić, Kamber i Pelak sve zajedno "otišli" za 50 hiljada € :rofl1: Yebem ti ženo maiku kakvo je to vrijeme bilo, ne ponovilo se.

Pa čuveni Romeo Filipović i parola "Romeo jjebemo ti Juliju" nakon što je bacio dres nakon izmjene. Ima li neko sliku ove parole možda?
slika
Nedavno je nasao, i ne znam iz kojeg razloga je nisam sacuvao. Daleko najjaca parola na ovim prostorima. :rofl:

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:24 am

Grbavica je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:

Na Malti je Dino. Ima svoj kafić.
Sjecam se onog Kvarnerskog turnira,do 20 godina,on i Dialiba razvalili dole sve.Pricalo se da je završio u Americi,ništa se nije culo za njega.

diego1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:24 am

Sjecam se da je Baotic imao perverzno auto ! Mislio sam da ce napraviti neku karijeru !
Dino Muharemovic igrao u onoj generaciji Ratka Ninkovica,kakva je tad euforija bila ! Dobi nas Modrica 2-1 na Grbavici,nismo navijali prvih 26 min zbog rahmetli Anera ! Nek me neko ispravi ako grijesim !!

kalechw
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:32 am

kad ste kod tih mracnih godina, ima li negdje snimak gola sto nam je borac zabio mozda 2004-5, 40-ak metara sa strane na gol prema jugu... po meni najbolji go na grbavici poslije rata :rofl: :rofl:

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:43 am

Salon izgleda odlicno :karanje:
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića? :mrgreen: :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

diego1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:45 am

Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno :karanje:
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića? :mrgreen: :D
Muamer Vugdalic igrao stopera !! :ganja:
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !! :kafa:

malta071
Kontakt:

uto maj 31, 2016 3:01 am

Eh cuj Dialiba...

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 3:02 am

malta071 je napisao/la:Eh cuj Dialiba...
koga bi ti :ganja:

malta071
Kontakt:

uto maj 31, 2016 3:34 am

LARS1921 je napisao/la:
Ma kralju nemam neke posebne zelje. Jedino sto ocekujem od novog trenera je par talenata na kojim cemo da se dobro oparimo I borbu za titulu.
Stvarno nadam se da je uprava imala na umu cinjenicu da novi sss ima par igraca na radaru koji nam mogu donijeti poboljsanje u igri ili profit.
Vodeci se cinjenicom da je jedini plus doticnog rad sa mladjim fudbalerima ocekujem da u tom pogledu napredujemo.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 3:43 am

kalechw je napisao/la:kad ste kod tih mracnih godina, ima li negdje snimak gola sto nam je borac zabio mozda 2004-5, 40-ak metara sa strane na gol prema jugu... po meni najbolji go na grbavici poslije rata :rofl: :rofl:
Koliko se sjecam, jedini takav go smo primili protiv Celika. Sabic nam ga dao upravo tako kako si ti opisao. slika

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 4:04 am

Sad se ja prisjetih jednog derbija.Čini mi se 2008. godina u Kupu.
Izvukosmo pitare,taman rekoh prva tekma na Grbavici,potrefi se prva smjena u školi,ne moram bježat.Kad ku.rac snijeg zapado,odgodiše derbi.
Sljedeće sedmice se igro,ja druga smjena..bacim folušku starcima šatro bolestan.Stari na poslu,stara u drugu smjenu krenula.Kako ona preko vrata,tako i ja.I stižem na derbi,ulazim na stadion,smještam de na tribinu kad pade jedan id nasmješnijih golova.Turković ga zabiberi za pitare.Ne znam,ali toliko mi je taj gol ostao u sjećanju,baš se uvijek prisjetim kad Želji ne ide,pa poredim onaj popišani osjećaj od tada,pa sadašnji.Pa sve poredim redom,od igrača,stručnog štaba,Uprave.Sada je sve mnogo bolje.Osim jednog,one raje na Jugu,old school dresova,šalova,transova.To ne mogu poredit sa ovim sad,tad su svi živjeli za vikend,ali svi.
I eto na kraju taj derbi dobismo 3-1,pa u revanšu Dialiba se prediskazo pitarima za sva vremena.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 4:05 am

malta071 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Ma kralju nemam neke posebne zelje. Jedino sto ocekujem od novog trenera je par talenata na kojim cemo da se dobro oparimo I borbu za titulu.
Stvarno nadam se da je uprava imala na umu cinjenicu da novi sss ima par igraca na radaru koji nam mogu donijeti poboljsanje u igri ili profit.
Vodeci se cinjenicom da je jedini plus doticnog rad sa mladjim fudbalerima ocekujem da u tom pogledu napredujemo.
Stoji i ta, ali bih ga volio opet vidjeti kod nas pa nek sve pukne

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:31 am

LARS1921 je napisao/la:Nekadašnji as Željezničara, Dragan Škrba, mogao bi da se vrati na Grbavicu. Naime, Plavi su raspisali konkurs za trenera golmana, a nekadašnji pouzdani čuvar mreže, prema našim saznanjima, prikuplja nepohodnu dokumentaciju i najverovatnije će konkurisati za tu poziciju. Škrba je nedavno završio školovanje za B licencu i na taj način stekao mogućnost da radi sa golmanima. Nema dileme da bi popularni Maca imao mnogo toga da prenese talentovanim golmanima Željezničara.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/legendarni-golman-plav ... -grbavicu/" target="_blank
Kako li je on vidio onaj oglas pa se hoce prijaviti na konkurs :kafa:

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 5:32 am

Je.bem ti nba i majku

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava