http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... najperisteEisenbahner1921 je napisao/la:koji BOOOOM hahahaha
Zvanična nas zaje*ala pravo, sad novinari moraju nanovo izmišljati priče o Milošu
Dobrodošao LošMi, da nas što više puta obraduješ

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... najperisteEisenbahner1921 je napisao/la:koji BOOOOM hahahaha
Zvanična nas zaje*ala pravo, sad novinari moraju nanovo izmišljati priče o Milošu
De ba Sablja smiri se i ukucaj na google pa uporedi, ili bar procitaj zadnjih 10 stranica ove teme pa ces vidjeti referanse Vukomanovica. Pogledaj malo sta je radio po Francuskoj i Grckoj. Nemoj biti padobranac.EdisMulalic je napisao/la:Po cemu si to zakljucio? Sto je to Vukomanovic toliki bauk za Kostica? Sto je vodio Standard u nekoliko utakmica?Tryg je napisao/la:Zar nije bilo logicnije ovakav covjek da nam vodi omladinski pogon, ne znam fakat, ali ovaj se nece puno zadrzati, pas bio ko slago. Nadam se da grijesim i da cu ja biti pas. Ali Vukomanovic je za ovog Murinjo.
Plavo - Bijeli je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... najperisteEisenbahner1921 je napisao/la:koji BOOOOM hahahaha
Nismo mu mogli naci mjesto za kancelariju.Charlie Sheen je napisao/la:uslovi koje je trazio Ivan,nasi nisu mogli pokriti...
Nismo mu mogli dati kancelarijuCharlie Sheen je napisao/la:uslovi koje je trazio Ivan,nasi nisu mogli pokriti...
Bit ce Zeljo opet sampion!Hurmasica je napisao/la:
Neka je sa srećom ovom dvojcu! Imate punu podršku!
Pa o tome se prvo poprica okvirno, nema sanse da je usao u ozbiljnu pricu i uzi izbor a da se o tome nije promuhabetilo makar maloCharlie Sheen je napisao/la:uslovi koje je trazio Ivan,nasi nisu mogli pokriti...
Kostić je vodio ekipu umesto prvog trenera Slaviše Stojanovića, koji je suspendovan zbog isključenja na utakmici protiv IBV-a u prošlom kolu.
"Došli smo da odigramo dobru utakmicu, znali smo šta je naš tim sposoban da odigra i na šta je sposoban. Možda nije najbolja prilika jer smo vrući, ali na ovakvom nivou kvalifikacija kriterijum sudjenja bi trebalo da bude malo više objektivniji. Kriterijumi kod penala i žutih kartona nisu bili na istom nivou", rekao je Kostić na konferenciji za novinare posle utakmice u Odesi.
Na konstataciju ukrajinskih novinara da su fudbaleri Zvezde igrali prljavo, Kostić je rekao da to nije tačno i da su oni bili korektni.
"Fudbal ima svoja pravila i fudbal je sport kontakta. Ja nisam video danas nijedan prljav start, ni sa jedne, ni sa druge strane. Ali, za ono za šta smo mi dobili kartone, igrači černomoreca nisu. Naši momci nisu igrali prljavo, odigrali su korektnu utakmicu", rekao je on.
Kostić je kazao da veruje da će se Zvezda i pored ovog poraza plasirati u sledeću rundu.
"Utakmicu smo počeli vrlo otvoreno, agresivno i kod 0:0 smo imali dve izgledne prilike. Nadam se i verujem da ćemo da prodjemo u naredni krug takmičenja", naveo je Kostić.
HAHAHAHAH, eto ti ces reci...Neandertalac je napisao/la:Definitivno, u sportskom dijelu uprava gubi kompas. Koliko god ne zelim da je tako, skoro svi njihovi potezi na tom polju to egzaktno dokazuju.
I definitivno, titula ako ne dodje na Grbavicu, mozete otsupiti. Taman 22 stadiona izgradili.
Ovo je primjer pravog Budzetskog *****Neandertalac je napisao/la:Definitivno, u sportskom dijelu uprava gubi kompas. Koliko god ne zelim da je tako, skoro svi njihovi potezi na tom polju to egzaktno dokazuju.
I definitivno, titula ako ne dodje na Grbavicu, mozete otsupiti. Taman 22 stadiona izgradili.
Ma prica ti nije argumentovana, ne slazem se. Jedno stoji, da nikakvu karijeru nemaju do sad ni jedan, a ni drugi. A sve ostalo je u pet deka, perspektivni, i mladi. Kako jedan, tako i drugiTryg je napisao/la:De ba Sablja smiri se i ukucaj na google pa uporedi, ili bar procitaj zadnjih 10 stranica ove teme pa ces vidjeti referanse Vukomanovica. Pogledaj malo sta je radio po Francuskoj i Grckoj. Nemoj biti padobranac.EdisMulalic je napisao/la:Po cemu si to zakljucio? Sto je to Vukomanovic toliki bauk za Kostica? Sto je vodio Standard u nekoliko utakmica?Tryg je napisao/la:Zar nije bilo logicnije ovakav covjek da nam vodi omladinski pogon, ne znam fakat, ali ovaj se nece puno zadrzati, pas bio ko slago. Nadam se da grijesim i da cu ja biti pas. Ali Vukomanovic je za ovog Murinjo.
Kako cemo odustati kad smo vidjeli da samo tako mozemo donijeti vece pare u klubHadzijalagic je napisao/la:Ovaj mu asistent Lesnik ima bolje referenceNema veze, izabrali smo a jesmo li dobro izabrali vrijeme ce pokazati.. Po meni jedino sto je bas dobro je sto ima bogato iskustvo rada sa mladim igracima i to govori da nismo odustali od strategije proizvodnje igraca..
Sad dovesti kvalitetnog kondicionog i nadam se da ce izabrati nekog ko se dokazao i ko ima ozbiljan posao iza sebe..
ok, hoces to sada svaki dan govoriti, napravi trans pa nosi svaku tekmu hocu titulu, sigurno ce im pomoci i biti podstrek za toNeandertalac je napisao/la:Definitivno, u sportskom dijelu uprava gubi kompas. Koliko god ne zelim da je tako, skoro svi njihovi potezi na tom polju to egzaktno dokazuju.