Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 8:59 pm

tm8782 je napisao/la:Eh ljudi dragi kad vidimo kako drugi prenose vijesti o nama, ne moze covjek biti ravnodusan. Hvala svima koji su prenijeli ovu vijest. Od tv stanica do printanih medija. Hvala. Misljenja sam da nigdje na svijetu nema neki forum i sl. a da su navijaci jednog kluba ovako slozni. Pri tome da se vecina istih ne poznaje i ne zna ko se nalazi iza nekog acc-a. Da bi ustrajali u svemu ovome moramo pruzuti podrsku ljudima u klubu, vjerujte da im ona puno znaci. Odlucniji su svaki dan u svojim namjerama, a imaju toliko dusmana oko sebe. Znaju odakle im dolaze najvece opasnosti ali oni idu odlucno dalje. Kapa im do poda, a Boga mi i vama svima. Fudbal postoji zbog navijaca, a imajuci u vidi da su u klubu sve navijaci koji su zasukali rukave i krenuli u borbu sa svim i svacim. Bez ocekivanja nekih naknada od strane kluba. Stoga nemojte zaboraviti da smo mi uprava, a uprava smo mi. Ili obrnuto svejedno je. Sve ce biti i proci, a Zeljo je vjecan!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Baš tako druže :pljesak:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:04 pm

nece se ponoviti 2003. nikad vise!!! samo cvrsto i dugotrajno mozemo pobjediti dusmane i neprijatelje kluba!!!
100/94/37/34 - i to je to!

exdomorocki
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:05 pm

Kapiten je napisao/la:Hoce li sef dovesti i kondicionog ? Ako hoce, nadam se da ce nekog jebenog lika :D
Ne vjerujem,mislim da ce biti konkurs.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

diego1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:06 pm

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!

avlami97
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:06 pm

Users browsing this forum: avlami97, bistrikboy, blueheart, cala, darkness, diego1921, fk1921, Hurmasica, miretm, Omar500, Plava Porodica, Veteran, Zvaka72 and 44 guests
44 gosta, Bujrum napišite što, nije ovo Sjeverna Koreja niti FALSIFIKATORSKO UDRUŽENJE. :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:07 pm

Da se najezis kakvi posto na zadnje 2 stranice... :palacgore: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:09 pm

Je li se to nesto desilo pa na ovim zadnjim stranicama se poziva da skupimo redove i ustrajemo? Nisam upratio, tek sam kuci sad stigao!

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:Je li se to nesto desilo pa na ovim zadnjim stranicama se poziva da skupimo redove i ustrajemo? Nisam upratio, tek sam kuci sad stigao!
Ništa posebno, samo pišemo ono što stvarno i osjećamo prema Želji i trenutnim ljudima u klubu. :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:10 pm

U SRCU NOSIM TE JA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 9:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:Je li se to nesto desilo pa na ovim zadnjim stranicama se poziva da skupimo redove i ustrajemo? Nisam upratio, tek sam kuci sad stigao!
Ma oko ovih svih desavanja u zadnja dva dana...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Grbavica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:12 pm

Bar ovdje raja može prepoznati kvalitet, nešto dobro i nešto pošteno. A isto tako vrlo brzo se provale šupci, papci i muljatori kao i oni sa lošim namjerama. Jednostavno, ne možeš podvaljivati i prodavati folušku. Možeš pokušati, ali u ovom gradu takvi ne uspjevaju. Očit primjer je juče bio kada se pojavio onaj sa dva tri acc. I drago mi je što su trenutno takvi ljudi u i oko kluba, kao i na ovom forumu.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pet maj 27, 2016 9:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:13 pm

Grbavica je napisao/la:Bar ovdje raja može prepoznati kvalitet, nešto dobro i nešto pošteno. A isto tako vrlo brzo se provale šupci, papci i muljatori kao i oni sa lošim namjerama. Jednostavno, ne možeš podvaljivati i prodavati folušku. Možeš pokušati, ali u ovom gradu takvi ne uspjevaju. Očit primjer je juče bio kada se pojavio onaj sa dva tri acc. I drago mi je što su trenutno takvi ljudi u i oko kluba, kao i na ovom forumu.
Ma svi disemo kao jedno... Treba biti realan i reci da nas je ovo sto uprava radi i ujedinilo, a tako nam malo treba.. Nevjerovatno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:15 pm

Uh dobro je, bilo me presjeklo. Svaka cast na postovima, nema se sta dodati. To je uglavnom to i nek crknu dusmani, mi smo najjaci! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

neroazzuro
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:17 pm

Boga mi, ja sam totalno opusten.
Smijesno je ovo sto pokusavaju papcici :zeljeznicar1:

teteac8684
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:20 pm

Vrlo jednostavno VOLIM TE ZELJO!!! Maksimalna podrska Upravi!!! Idemo dalje, jako, glava gore, ponosno, jer MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:20 pm

Ima li neko upucen da li je izgradanja istoka ugrozena ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

j68
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:24 pm

Naprijed Željo, nema potrebe da lokomotiva staje na usputnim stanicama. Samo proći i mahnuti ovima što zavide. Naš cilj su velike stanice, velike stvari. Pustiti miševe, lagano svojim putem do svojih ciljeva.

avlami97
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:25 pm

storm_raider je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Bar ovdje raja može prepoznati kvalitet, nešto dobro i nešto pošteno. A isto tako vrlo brzo se provale šupci, papci i muljatori kao i oni sa lošim namjerama. Jednostavno, ne možeš podvaljivati i prodavati folušku. Možeš pokušati, ali u ovom gradu takvi ne uspjevaju. Očit primjer je juče bio kada se pojavio onaj sa dva tri acc. I drago mi je što su trenutno takvi ljudi u i oko kluba, kao i na ovom forumu.
Ma svi disemo kao jedno... Treba biti realan i reci da nas je ovo sto uprava radi i ujedinilo, a tako nam malo treba.. Nevjerovatno.
Ma kako ne bi i ujedinila. Poželimo da se natkrije zapadna tribina - Uprava renovira kompletan zapad; poželimo da nam se ušminka semafor - Uprava nam kupi novi, poželimo da se renovira WC - Uprava nam napravi 10 novih, poželimo da nam se dovede neko zvučno ime - Uprava nam dovedu Zahu, lendru, M. Stevanovića, poželimo čiste stolice - Uprava nam kupi nove, poželimo veći izbor u Fan Šopu - Uprava nam napravi duplo veći, poželimo transparentnost - Uprava nam u bobu kaže broj prodatih ulaznica. Sve što nismo imali prije imamo sada i onda dođe neki papak i kaže da ja ovdje pišem za petobanku. :lol: :lol: :lol:

I sada se par falsifikatora, radi sitnosopstveničkih interesa, našlo da to sve razjebe. Pa ko je ovdje LUD, osim mene, naravno :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cikazubo
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:25 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=D8S2lvd_mQg[/video]
Ni drzave, ni vlasti sve nisu mogle da te ugase !
Btw slusam ove pjesme, i primjetio sam da na utakmicama ne pustaju vise one mamute, a bas fine pjesme imaju..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pet maj 27, 2016 9:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:27 pm

slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava