Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 1:35 am

Omar500 je napisao/la:''Potpisujte sa Jahom odmah, sam nam se nudi. Kakvo bi on pojacanje samo bio, igrac koji moze na skoro svim pozicijama kvalitetno odigrati..
p.s. Kontaktirali smo i jednog naseg bivseg igraca, meni licno jednog od nasih najdrazih, ima ogromnu platu za nase uslove u svojoj sadasnjoj ekipi. Da nije trcao za parama i da je gradio karijeru sad bi mozda igrao i u nekoj ekipi iz liga petice. Ponavljam jos jednom, samo smo ga kontaktirali, hoce li biti nesto vise vidjet cemo..''
Kopirano s jednog foruma, vjerovatno se zna na koga je autor mislio, opis kaze sve. Zvuci nevjerovatno, ali i da ostane samo na kontaktu, sto vjerovatno hoce, nevjerovatno je koliko iz uprave ciljaju na visoko. Pa ja bi bio u nevjerici kad bi nam i Jahic dosao, jer je igracina i po, a ja stvarno vise od toga ne smijem, bojim se zamisljati. Uprava, svaka vam cast :klanjase2:
Isto što je i KrajPriče spominjao, misli se na istog.

nikad_izvini
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:37 am

Vidim da dusmanluka ne fali. Al' neće proći, samo nas još više grupisu i mobilizuju.

Besplatan post od mene

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:39 am

Ma poenta planine je da se igrači izoluju i da se fokusiraju na rad, razlika u visinskim ili gradskim pripremama je mala ( koliko se sjećam oko +10 % max ), bilo gdje da vježbaš punim intezitetom imaćeš napredak, uzmi loptu i opremu pa po mahali treniraj napravićeš osjetan pomak u svemu.
イビチャ・オシム

Virtu4L

pet maj 27, 2016 1:40 am

Đe se to plaćaju postovi
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

rios
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:40 am

Virtu4L je napisao/la:Nećemo sad pretjerivati, visinske pripreme jesu korisne, povećavaju kapacitet pluća, samim tim i kondiciju, ali ne prave betmene od igrača.

Ispade da bi za 10 dana na Jahorini od Livaje napravili Mascherana.
Igrao ja termin prije par godina,sve raja s kojom sam nekad trenirao,raznih pozicija je tu bilo,od stopera,veznjaka,krila,napadaca,ma svega..I s nama je tu bio jedan momak,studirao na FASTO-u sa ovim drugom jednim,momak bukvalno dvije lijeve noge,nit zna primiti,nit zna dodati,al svaki termin zavrsi sa po 10 golova na kontu :ganja: Sto,zato sto jaranika nakon sat vremena termina,kad mi svi vec popadamo,sam igra i odbranu i napad,daje golove,sprijeci kontru protivnika pa trci sam kontru za svoju ekipu..Jednom rijecju momak je bio masina :ganja:
Uvijek sam volio igrati s njim,budem najbolji asistent-samo mu nabijes loptu i on ce je stici :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:43 am

Izlija je napisao/la:Ma poenta planine je da se igrači izoluju i da se fokusiraju na rad, razlika u visinskim ili gradskim pripremama je mala ( koliko se sjećam oko +10 % max ), bilo gdje da vježbaš punim intezitetom imaćeš napredak, uzmi loptu i opremu pa po mahali treniraj napravićeš osjetan pomak u svemu.
Veliku razliku bi napravile planinske pripreme, ali kada bi se odradjivale u kontinuitetu. Ne mozes ih odvesti jednom na "fudbalerski pohod" i ocekivati znacajniji efekat. Dakle, planinske pripreme su od izuzetne vaznosti taman setali 2h i vise bih volio kada bi pripreme organizovale na Bjelasnici nego da umacu guzove u Turskoj ili da bespotrebno idu u Medjugorje.

@Virtual
Eh, moj ti... Kakav danak neiskustvu.

Virtu4L

pet maj 27, 2016 1:56 am

Ajzea je napisao/la:@Virtual
Eh, moj ti... Kakav danak neiskustvu.
Nisam u toku, vidim milion stranica ispisano, ni pola nisam pročitao :oops1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

malta071
Kontakt:

pet maj 27, 2016 3:20 am

Nakon mnogo ispisanih stranica, rasprave, doze primitivizma (koja ce nadam se u buducnosti biti sankcionisana) I kao sto to obicno biva na nasoj temi, mnostva dobrih postova zelio bih da se vratim na jednu temu a to je +1 u ugovoru Lendrica.
Ne postoji ugovor u kojem klub odlucuje da li ce produziti ugovor na jos jednu godinu samo tako.
Mozda uz povecana primanja, mozda u slucaju da treba ponuditi istu cifru kao sto rival nudi pa da imas pravo prvog izbora, ali u slucaju da su primanja veca ili u bilo kojem slucaju atraktivnija klub se ne pita.
Zdrav razum nalaze da ne mozes vezati +1 ugovorom niti Livaju a ne klasu od igraca kakav je Lendric. Poenta je da se ne bi razocarali u slucaju odlaska ili neproduzivanja ugovora pomenutog.

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 5:25 am

Pristavio kafu,danas čokolade nema,ali keks je tu u tacni.Bujrum naletite da dočekamo boom zajedno..Ali prvo se najavite da pristavim vodu na vrijeme :cigara: :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 27, 2016 5:35 am

Ko jucer, eto me, pristavi je. Kupit cu ja cokoladu :kafa:

LARSSON
Kontakt:

pet maj 27, 2016 5:37 am

Pozlit ce vam od tolike kafe, nacekat cete se :D

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 5:46 am

Leon_Professional je napisao/la:Ko jucer, eto me, pristavi je. Kupit cu ja cokoladu :kafa:
Pristavio.Kupi ako nafataš na akciji neku :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:02 am

S obzirom da nam pripreme počinju 15.06. (ako se ne varam tako je napisano), krajnji rok za izbor novog stručnog štaba bi trebao biti sredina sljedeće sedmice...Sve preko toga bi, po mom mišljenju, bilo pomalo neozbiljno...I ko god to bio (svako ima neke svoje favorite, zbog ovog ili onog, nebitno) jedino mjerilo će biti teren, igra, rezultati...Tako da, ko god bio izabran, imat će moju maksimalnu podršku, kao i cijeli stručni štab... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:36 am

Pristavljam je i ja :shisha:
Željezničar ante portas !

Velahalve
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:43 am

I ja pristavio :D

SWRA_1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:52 am

Treba nam trener i da napravi plan priprema

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:01 am

Vukomanovic i Kostic su sinoc dobili po 3 glasa, a Smajic 1. Tako da su prva dvojica glavni kandidati.
Nasi su jos razgovarali sa Rahimicem (Elvirom), ali ne za sefa.
Na mob. sam pa ne mogu da postavim sliku.

damirfile
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:13 am

Leon_Professional je napisao/la:Vukomanovic i Kostic su sinoc dobili po 3 glasa, a Smajic 1. Tako da su prva dvojica glavni kandidati.
Nasi su jos razgovarali sa Rahimicem (Elvirom), ali ne za sefa.
Na mob. sam pa ne mogu da postavim sliku.
Ovo sa elvirom bi bilo odlično, bilo kakav odnos da li u vezi igrača, uprave ili nečeg trećeg bi bilo odlično. Sportista od glave do pete pošten bio bi od velike pomoći.
Još da mu vidite babu koji u 6. deceniji igra futbala po dvoranama sa dvadesetogodišnjacima sve bi vam bilo jasno kakva je to sportska porodica :ganja:
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u pet maj 27, 2016 8:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:14 am

[video]http://www.youtube.com/watch?v=YWBYmJHldxU[/video]

al ne fula brat :D

Tryg
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:28 am

Kome ovo treba pristavljat? :mrgreen:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava