Daj Boze da uspijete, mada tesko, nema ovdje toliko kapaciteta kao tamo, a i ljudi se vec navikli.. mada polako, nista se ne postize preko noci..pile87 je napisao/la:HvalafanaticZeljin je napisao/la:Pileee u misiji sam ono sto si mi pisao, saljem na sve strane, pa valjda sta i upali![]()
![]()
Nemoj svegati pitarskih folova, znaci imas dijete ono malo pogrijesi I ti ga se odreknesBrkoo je napisao/la:Kerim je izgubio mjesto u ekipi i neka je, kad se sjetim onog momka koji je na pocetku imao toliku volju i želju, koji je svaku utakmicu i svaki trening ginuo da se dokaže i kad tog momka uporedim sa ovim sad koji je umislio da je neka zvijezda razlika je drasticna. Nakon evropskih utakmica covjek se totalno promijenio. Razumijem ja kad igrac nije u formi pa ga nece ali kad se boris uprkos lošoj formi ljudi ce znati to da nagrade. Sve je do Memije, hoce li zapeti da pokaze ono sto zna ili ne. Kod Edisa ce igrati oni najbolji, ne imena i to je nesto sto mi se jako sviđa..
Pa dajte o cemu je rijec na pp ili bilo gdje ako mozemo i mi da pomognemoIvanOsim je napisao/la:Daj Boze da uspijete, mada tesko, nema ovdje toliko kapaciteta kao tamo, a i ljudi se vec navikli.. mada polako, nista se ne postize preko noci..pile87 je napisao/la:HvalafanaticZeljin je napisao/la:Pileee u misiji sam ono sto si mi pisao, saljem na sve strane, pa valjda sta i upali![]()
![]()
Druže nije problem u gresci, svi grijesimo ali je problem odnos prema klubu, svi mi vidimo da nije u formi nismo slijepi samo mene prvog boli njegovo ponasanje na terenu, totalna qrcobolja koju je pokazao u prethodnoj polusezoni, da je on pokazao da mu je stalo niko mu ne bi "a" rekao. On treba da se brine o tome kako ce igrati na terenu a ne jesu li se i ko se prodao iz ekipe. Meni je licno Memija jedan od dražih igraca ali mi je Željo važniji od svakog igraca. Sve je na Memiji, on ako se nametne treneru igrat ce, ako ne ima i klupa dok se ne izbori za status prvotimca..MumeTM je napisao/la:Nemoj svegati pitarskih folova, znaci imas dijete ono malo pogrijesi I ti ga se odreknesBrkoo je napisao/la:Kerim je izgubio mjesto u ekipi i neka je, kad se sjetim onog momka koji je na pocetku imao toliku volju i želju, koji je svaku utakmicu i svaki trening ginuo da se dokaže i kad tog momka uporedim sa ovim sad koji je umislio da je neka zvijezda razlika je drasticna. Nakon evropskih utakmica covjek se totalno promijenio. Razumijem ja kad igrac nije u formi pa ga nece ali kad se boris uprkos lošoj formi ljudi ce znati to da nagrade. Sve je do Memije, hoce li zapeti da pokaze ono sto zna ili ne. Kod Edisa ce igrati oni najbolji, ne imena i to je nesto sto mi se jako sviđa..![]()
Misljenja sam da trebamo imati strpljenja s Memijom, to je neko moje misljenje.
Umislio se jeste I sigurno ima malo I toga sto su prodati Baja I Amir a on nije cak ni u prvom timu.
Sve to utice na njega I nadam se da ce ga neko pritisnuti da ukljuci mozak, klupa nece sigurno.
Utakmice pripremne necu komentarisati, jos kad dodas 8-9 novih igraca koji trebaju da se tek uigraju. Nema ni Sablja prvih 11 u glavi. Široki ce biti tezak protivnik.
Naravno tu smo svi zbog Želje sigurno ali skrenu ti s teme brate, Memija potencijalni reprezentativac koji Želji moze navuci dobrih para.Brkoo je napisao/la:Druže nije problem u gresci, svi grijesimo ali je problem odnos prema klubu, svi mi vidimo da nije u formi nismo slijepi samo mene prvog boli njegovo ponasanje na terenu, totalna qrcobolja koju je pokazao u prethodnoj polusezoni, da je on pokazao da mu je stalo niko mu ne bi "a" rekao. On treba da se brine o tome kako ce igrati na terenu a ne jesu li se i ko se prodao iz ekipe. Meni je licno Memija jedan od dražih igraca ali mi je Željo važniji od svakog igraca. Sve je na Memiji, on ako se nametne treneru igrat ce, ako ne ima i klupa dok se ne izbori za status prvotimca..MumeTM je napisao/la:Nemoj svegati pitarskih folova, znaci imas dijete ono malo pogrijesi I ti ga se odreknesBrkoo je napisao/la:Kerim je izgubio mjesto u ekipi i neka je, kad se sjetim onog momka koji je na pocetku imao toliku volju i želju, koji je svaku utakmicu i svaki trening ginuo da se dokaže i kad tog momka uporedim sa ovim sad koji je umislio da je neka zvijezda razlika je drasticna. Nakon evropskih utakmica covjek se totalno promijenio. Razumijem ja kad igrac nije u formi pa ga nece ali kad se boris uprkos lošoj formi ljudi ce znati to da nagrade. Sve je do Memije, hoce li zapeti da pokaze ono sto zna ili ne. Kod Edisa ce igrati oni najbolji, ne imena i to je nesto sto mi se jako sviđa..![]()
Misljenja sam da trebamo imati strpljenja s Memijom, to je neko moje misljenje.
Umislio se jeste I sigurno ima malo I toga sto su prodati Baja I Amir a on nije cak ni u prvom timu.
Sve to utice na njega I nadam se da ce ga neko pritisnuti da ukljuci mozak, klupa nece sigurno.
Utakmice pripremne necu komentarisati, jos kad dodas 8-9 novih igraca koji trebaju da se tek uigraju. Nema ni Sablja prvih 11 u glavi. Široki ce biti tezak protivnik.