Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 15, 2016 11:45 pm

simeeee :palacgore:

Hurmasica
Kontakt:

pon feb 15, 2016 11:52 pm

Memija je pao u formi i to svi vidimo i to je jedini razlog što je trenutno Siniša ispred njega. Da može bolje može to smo svi vidjeli, do njega je samo. Sa trenutnim brojem igrača imamo konkurenciju na svakoj poziciji i nečije nonšalantno ponašanje se neće tolerisati pa makar to bilo i naše dijete. Memija samo treba da se trzne, počne igrati kako zna i on je sigurno ispred Siniše :palacgore:

IvanOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 16, 2016 12:06 am

pile87 je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Pileee u misiji sam ono sto si mi pisao, saljem na sve strane, pa valjda sta i upali :rofl:
Hvala slika slika slika
Daj Boze da uspijete, mada tesko, nema ovdje toliko kapaciteta kao tamo, a i ljudi se vec navikli.. mada polako, nista se ne postize preko noci..

Brkoo
Kontakt:

uto feb 16, 2016 12:07 am

O cemu je to rijec ?

logme
Kontakt:

uto feb 16, 2016 12:10 am

Pozdrav društvo, pratim vas već 5 minuta :mrgreen: .
Jedva vas nađoh jbt

Ajzea
Kontakt:

uto feb 16, 2016 12:59 am

Kada odes jednom ne vracas se vise, al' sjecanje na tebe zivjet ce dok disem !

Mirza Rascic !

Brkoo
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:00 am

Otišao je primjer kako klub se voli, a to južnu tribinu najviše boli :cry: :cry:
Rahmet ti duši Mirza :( :cry:

MumeTM
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:08 am

Brkoo je napisao/la:Kerim je izgubio mjesto u ekipi i neka je, kad se sjetim onog momka koji je na pocetku imao toliku volju i želju, koji je svaku utakmicu i svaki trening ginuo da se dokaže i kad tog momka uporedim sa ovim sad koji je umislio da je neka zvijezda razlika je drasticna. Nakon evropskih utakmica covjek se totalno promijenio. Razumijem ja kad igrac nije u formi pa ga nece ali kad se boris uprkos lošoj formi ljudi ce znati to da nagrade. Sve je do Memije, hoce li zapeti da pokaze ono sto zna ili ne. Kod Edisa ce igrati oni najbolji, ne imena i to je nesto sto mi se jako sviđa.. :zeljeznicar1:
Nemoj svegati pitarskih folova, znaci imas dijete ono malo pogrijesi I ti ga se odreknes :?
Misljenja sam da trebamo imati strpljenja s Memijom, to je neko moje misljenje.
Umislio se jeste I sigurno ima malo I toga sto su prodati Baja I Amir a on nije cak ni u prvom timu.
Sve to utice na njega I nadam se da ce ga neko pritisnuti da ukljuci mozak, klupa nece sigurno.

Utakmice pripremne necu komentarisati, jos kad dodas 8-9 novih igraca koji trebaju da se tek uigraju. Nema ni Sablja prvih 11 u glavi. Široki ce biti tezak protivnik.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 16, 2016 1:14 am

IvanOsim je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Pileee u misiji sam ono sto si mi pisao, saljem na sve strane, pa valjda sta i upali :rofl:
Hvala slika slika slika
Daj Boze da uspijete, mada tesko, nema ovdje toliko kapaciteta kao tamo, a i ljudi se vec navikli.. mada polako, nista se ne postize preko noci..
Pa dajte o cemu je rijec na pp ili bilo gdje ako mozemo i mi da pomognemo

Sent from my C5303 using Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:22 am

MumeTM je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Kerim je izgubio mjesto u ekipi i neka je, kad se sjetim onog momka koji je na pocetku imao toliku volju i želju, koji je svaku utakmicu i svaki trening ginuo da se dokaže i kad tog momka uporedim sa ovim sad koji je umislio da je neka zvijezda razlika je drasticna. Nakon evropskih utakmica covjek se totalno promijenio. Razumijem ja kad igrac nije u formi pa ga nece ali kad se boris uprkos lošoj formi ljudi ce znati to da nagrade. Sve je do Memije, hoce li zapeti da pokaze ono sto zna ili ne. Kod Edisa ce igrati oni najbolji, ne imena i to je nesto sto mi se jako sviđa.. :zeljeznicar1:
Nemoj svegati pitarskih folova, znaci imas dijete ono malo pogrijesi I ti ga se odreknes :?
Umislio se jeste I sigurno ima malo I toga sto su prodati Baja I Amir a on nije cak ni u prvom timu.
Sve to utice na njega I nadam se da ce ga neko pritisnuti da ukljuci mozak, klupa nece sigurno.

Utakmice pripremne necu komentarisati, jos kad dodas 8-9 novih igraca koji trebaju da se tek uigraju. Nema ni Sablja prvih 11 u glavi. Široki ce biti tezak protivnik.
Druže nije problem u gresci, svi grijesimo ali je problem odnos prema klubu, svi mi vidimo da nije u formi nismo slijepi samo mene prvog boli njegovo ponasanje na terenu, totalna qrcobolja koju je pokazao u prethodnoj polusezoni, da je on pokazao da mu je stalo niko mu ne bi "a" rekao. On treba da se brine o tome kako ce igrati na terenu a ne jesu li se i ko se prodao iz ekipe. Meni je licno Memija jedan od dražih igraca ali mi je Željo važniji od svakog igraca. Sve je na Memiji, on ako se nametne treneru igrat ce, ako ne ima i klupa dok se ne izbori za status prvotimca..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:33 am

Nije ovo lose danas uopste bilo

MumeTM
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:36 am

Brkoo je napisao/la:
MumeTM je napisao/la:

Druže nije problem u gresci, svi grijesimo ali je problem odnos prema klubu, svi mi vidimo da nije u formi nismo slijepi samo mene prvog boli njegovo ponasanje na terenu, totalna qrcobolja koju je pokazao u prethodnoj polusezoni, da je on pokazao da mu je stalo niko mu ne bi "a" rekao. On treba da se brine o tome kako ce igrati na terenu a ne jesu li se i ko se prodao iz ekipe. Meni je licno Memija jedan od dražih igraca ali mi je Željo važniji od svakog igraca. Sve je na Memiji, on ako se nametne treneru igrat ce, ako ne ima i klupa dok se ne izbori za status prvotimca..
Naravno tu smo svi zbog Želje sigurno ali skrenu ti s teme brate, Memija potencijalni reprezentativac koji Želji moze navuci dobrih para.
To bi trebalo znaciti da ga moramo malo paziti jos je nase djete. Slazem se da formu treba popraviti ali kako kad je na klupi?
Bice bolje aBd :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:38 am

10 mjeseci kako je naš brat preselio..
Rahmet ti duši Mirza.

Tryg
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:41 am

U ova kasna doba sjetio sam se jednog dobrog forumasa, PL-BIH 1 mu je bio nick. Ako nas citas druze, pridruzi se i ti :)

A ovo sto djelite po pp pile, javite i meni mozda mogu sta pogurat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:46 am

Tek sam sad pregledao ovaj sazetak i koliko vidim najveci problem je sebicnost i nadam se da ce se igracima utuviti u glavuu da igraju za tim a ne za sebe..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto feb 16, 2016 1:46 am

Meni takodjer :)

JoseMourinho
Kontakt:

uto feb 16, 2016 2:12 am

E jbg sad i ovdje neke tajne zayebancije :D

Ajzea
Kontakt:

uto feb 16, 2016 2:47 am

phpBB [video]

"U glavi i dalje odzvanja kako pucaš od smijeha, leđa nam je okrenula sreća,
odgovor ne znam, sudbina je kurva kakve nema !"

Majko moja, zar već 10 mjeseci :cry:

ISB87
Kontakt:

uto feb 16, 2016 7:06 am

slika

:cry: :cry: :cry:

teteac8684
Kontakt:

uto feb 16, 2016 7:24 am

Pripremne utakmice su jedno, a prvenstvena nešto sasvim drugo... Najvažnije je da nema povreda, da se polako uigravaju...Za Široki ćemo, siguran sam, biti u dobrom stanju jer znamo svi šta nam pobjeda donosi... :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava