pon maj 23, 2016 11:58 am
Nisam sinoć imao snage za malo duži post a i sad sam malo malaksao pa ću probati da skratim, kao neko ko je pravio kuću sebi od temelja do krova znam kolika su odricanja to raditi kalkulišući sa budžetom, iako nas dvoje radi i primanja nisu minimalna trudili smo se da ne potežemo za velikim kreditima i zaduženjima pa smo se u tom periodu morali odreći brojnih stvari koje čine razliku između života i preživljavanja. Kada to preslikam sada na klub i stanje u kojem se on nalazi meni je jasno da bez pomoći sa strane i pronalaska investitora koji bi rasteretili budžet Željo će morati malo stisnuti kaiš i štedjeti na kvalitetnom igračkom kadru i ostalom osoblju kako bi nastavio sa projektom izgradnje naše kuće. Vidimo svi posljedice vraćanja dugova iz predhodnog perioda i nadam se da ćemo svi pomalo smanjiti apetite kao dobra djeca što bi trebali da uradimo i na taj način pomognemo klubu da što bezbolnije, sa što manje pritiska i nepotrebne glavobolje izgradimo naš dom koji će nam biti mirna luka u nadolazećim godinama. Iako ni sam nisam sebi još došao od činjenice da nam je evropa kliznula kroz prste za ovu sezonu pokušavam da ostanem čvrsto na zemlji i da trenutno sivilo zamjenim budućim sjajem koji se polahko nazire. Put do kova nad glavom je dug i trnovit ali će biti interesantno to sve posmatrati i moći reći da smo bili dio priče izgradnje stadiona pa makar i u minimalnom mogućem smislu, mada smatram da je najveći vid pomoći podrška kada je teško i kada se pokažemo kao prijatelji onog u kojeg se kunemo ako ništa razumjevajući situaciju u kojoj se nalazi i neočekujući nerealne troškove i izdatke dok kuću gradi. I ja bih volio titulu svake druge godine barem a u pauzi između titula kup da mlatimo ali...
Doći će i ti dani abd
VTŽ
イビチャ・オシム