Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 21, 2016 11:30 pm

LARS1921 je napisao/la:
cala je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Moze neko preporucit film al da valja?
Sta te zanima? :D
Komedija ili da se šamaraju

Ne volim one sajnsfikšn, putovanje u svemire, sazvjeđa :D
Equalizer sa Denzelom
21 10 4

Petrović Slavko

nookey
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub maj 21, 2016 11:30 pm

Invitation
10 cloverfield road

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:32 pm

storm_raider je napisao/la:Larson voli Ckalju.
Volim ja i janje al nema :D

@vrbanjusa gledao :D

@pinki taj prvi mozda, horore jok :D

cala
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
cala je napisao/la:
Sta te zanima? :D

Sve Ip man, The Raid 2 dijela. A jedina komedija koju sam u zadnje vrijeme gledao da valja je Deadpool xD. Moze i Spy proci

Leon_Professional
Kontakt:

vrbanjusa je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
cala je napisao/la: Sta te zanima? :D

Equalizer sa Denzelom
Prejak film! Obavezno pogledaj, ima marisane bas :ganja:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub maj 21, 2016 11:36 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:34 pm

cala je napisao/la: Sve Ip man, The Raid 2 dijela. A jedina komedija koju sam u zadnje vrijeme gledao da valja je Deadpool xD. Moze i Spy proci
Od kineza samo dzekija i onaj film mr nice guy :D

cuj petrovic imao nesrecu :o

cala
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
cala je napisao/la: Sve Ip man, The Raid 2 dijela. A jedina komedija koju sam u zadnje vrijeme gledao da valja je Deadpool xD. Moze i Spy proci

Ma vjeruj mi, neces se pokajati. Znaju i azijati itekako napravit film.

vrbanjusa
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:42 pm

LARS1921 je napisao/la:

Shaolin, ima i Dzekija ali je sporedna uloga :-)
21 10 4

Petrović Slavko

SWRA_1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:43 pm

Sve neki insajderi na forumu jbte, kao nemojte pricati, unositi nemir, a prvi oni sire informacije koje im je neko povjerio. Previse informacija curi iz kluba, treba to profesionalnije raditi. Evo oko trenera, sutra u slucaju bilo kakvog, ne daj Boze, loseg rezultata naci ce se delegati koji ce reci, e jesam li rekao da on nije za nas, trebali smo Vukomanovica, mlad, dobar trener, iskustvo iz Belgije koja forsira najbolju omladinsku skolu u Evropi, vidimo po reprezentaciji, trebali smo norvezanina, vidi mu cv, sta fali i malo ga vise platiti, pa trebali smo nase trenere koji poznaju ligu, bla bla, i slicne kenjatore, medju kojima i sebe ubrajam. ;) Zato bolje malo svi da sutite i objavljujete samo ono sto je gotova stvar. ;)

P.S. Vidim i dalje se provlaci prica da Ivica Osim ucestvuje u odabiru trenera, evo post charuge
Samo jedna informacija, da se ne širi bezveze nešto što nije tačno. Ivica Osim nema nikakve veze sa izborom novog šefa struke, niti hoće, niti može (od bolesti) da se petlja u to. I ja sam imao pogrešnu informaciju, zato ovo sad pišem. Čisto da ne bude poslije, ako se ne pokaže dobar izbor, pljuvanja po Švabi.
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u sub maj 21, 2016 11:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

deto1921
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:47 pm

Kapiten je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=5JtcNNA7IYk[/video]
Samir Mekic pred Turnir prijateljstva u Bijeljini.

Momci koji će nas predstavljati:
1. Nikola Mijović
2. Gianni Miladina
3. Jasmin Kršić
4. Novica Elek
5. Malik Drinjak
6. Amar Lukovac
7. Dženan Ćosić
8. Kerim Bezdrob
9. Alen Nuhanović
10. Sanjin Ćeman
11. Haris Kolar
12. Ahmed Hasanović
13. Dušan Ristović
14. Benjamin Šačirbegović
15. Aldin Fejzić
16. Aslan Bajraktari
17. Amar Šoše
18. Dženan Osmanović
zipa Giannia :mrgreen: :lol:

UTORAK: 13:45 Zagreb – Željezničar (SK1)
SRIJEDA: 15:30 Crvena zvezda – Željezničar (SK1)
Treće kolo, četvrtak, 26.05:
Raspored utakmica će biti naknadno objavljen.

Drago mi je da mozemo ovo pratiti. Moze li neko upuceniji reci ima li ovdje kakvih vecih talenata ? Ja znam samo Ahmeda Hasanovica, a i ovaj Lukovac je cini mi se prosle godine igrao gore.
Gianni komšo moj , mali opasan golman i veliki talenat kolko sam mogao kroz pricu cuti. :)

Vrag

sub maj 21, 2016 11:48 pm

Zootopia
Kung fu panda 3

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:57 pm

Mora neka informejšn brzo na zvaničnu.Danas se slabo piskaralo,nemam šta čitat dok kafu pijem :cigara:

a i moraju novinarčići štagod objavit..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sub maj 21, 2016 11:58 pm

Vrag je napisao/la:Zootopia
Kung fu panda 3
Prcaj prcaj :D

Kapiten
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:13 am

Kamiondzije ponovo voze.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Ajzea
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:36 am

SWRA_1921 je napisao/la:Sve neki insajderi na forumu jbte, kao nemojte pricati, unositi nemir, a prvi oni sire informacije koje im je neko povjerio. Previse informacija curi iz kluba, treba to profesionalnije raditi. Evo oko trenera, sutra u slucaju bilo kakvog, ne daj Boze, loseg rezultata naci ce se delegati koji ce reci, e jesam li rekao da on nije za nas, trebali smo Vukomanovica, mlad, dobar trener, iskustvo iz Belgije koja forsira najbolju omladinsku skolu u Evropi, vidimo po reprezentaciji, trebali smo norvezanina, vidi mu cv, sta fali i malo ga vise platiti, pa trebali smo nase trenere koji poznaju ligu, bla bla, i slicne kenjatore, medju kojima i sebe ubrajam. ;) Zato bolje malo svi da sutite i objavljujete samo ono sto je gotova stvar. ;)

P.S. Vidim i dalje se provlaci prica da Ivica Osim ucestvuje u odabiru trenera, evo post charuge
Samo jedna informacija, da se ne širi bezveze nešto što nije tačno. Ivica Osim nema nikakve veze sa izborom novog šefa struke, niti hoće, niti može (od bolesti) da se petlja u to. I ja sam imao pogrešnu informaciju, zato ovo sad pišem. Čisto da ne bude poslije, ako se ne pokaže dobar izbor, pljuvanja po Švabi.
Poselami @Charuga, veze on nema.

bianco blu
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:45 am

Lisa Ann is horny :DD:

LARSSON
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:47 am

bianco blu je napisao/la:
Lisa Ann is horny :DD:
:karanje:

dell21
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:48 am

Tu ima tuče koliko hoces hahaha

LARSSON
Kontakt:

ned maj 22, 2016 12:52 am

dell21 je napisao/la:Tu ima tuče koliko hoces hahaha
Evo pocinju balkanske prevare na obnu, pa mozda bude navečer i krim tim 2, inspektor lucic i primorac

AnelZ
Kontakt:

ned maj 22, 2016 4:08 am

Jao rasprave oko stadiona na prije nekih desetak stranica :D

Odmah da napisem naredne stvari:

- za rekonstrukciju u obliku koju mi obavljamo za istok su ti potrebni isti papiri kao i za gradnju od nule, te informacije mozete pronaci na stranici opcine i procitajte. Pa da izgradis jedan obican zid potrebni su ti svi ti papiri i ja se nadam da ce vlasti poceti strozije primjenjivati te kriterije i na generalno stanovnistvo. Ako tezimo evropskoj Grbavici i evropskom Zeljeznicaru to onda podrazumjeva i postovanje zakona

- moja pretpostavka je da za sada imamo samo dozvolu da rusimo istok, stoga ona izjava na zvanicnoj da su ovi trenutni radovi zbog sigurnosti. No i samo rusenje ce potrajati sedmicu-dvije jer ima onde zemlje

- naravno da trebamo da ganjamo prvo papire prije gradnje, stoga smatram da cemo gradjevinsku dozvolu (koja ide poslije urbanisticke) za prvu fazu istoka dobiti do kraja juna

- jug ide na sprat, klub je izricito rekao da ce pratiti idejni projekat napravljen od I.D.E.A. iz 2013. godine (pa nije se utrosilo bezveze oko 100.000 KM za isti pa da se sada pisa po njemu) i nema sanse da sada izvode neke tako velike akrobacije sa tim planom. Cak sam spreman da se kladim u godisnju ulaznicu za jug u vezi ovoga (moze licna doplata ako se kupuje godisnja za drugu tribinu) koliko sam uvjeren iako postoji 15% sansa da izgubim :D

- klub je rekao da 2017. krece izgradnja PRVE faze juga te da se priblizava golu na uzor na sjever. Time nije zelio reci da se tribina gradi na uzor na sjever, vec da se priblizava po uzoru na istu. Upravo zbog ove prve faze sam uvjeren da ostaje idejni projekat na snazi, tj. dva sprata (3125 donji, 1443 gornji). Sto se tice navijanja, pa na nama je da ga podignemo na jedan veci nivo onda jer tribina na sprat to zahtjeva odnas. Zelimo biti najbolji, hajmo pokazati da znamo se prilagoditi svakoj situaciji :)

- sjever se planira da ima oko 3548 sjedalica nakon izgradnje stadiona posto se gube zdenke. Istok se na kraju planira da ima 6877 sjedalica (4728 donja, 2149 gornja) prema idejnom projektu no trenutno imamo sumnju u tu brojku zbog ovih najavljenih radova gdje prva faza kaze da ce imati 2850 te da ce druga faza imati jednak kapacitet sto bi smanjilo tu tribinu na oko 5700, eventualno 6000 zbog ukidanja ulaza na donjem spratu kada se napravi gornji. Iskreno se nadam da ostaje na ovih planiranih 6877 te da ova trenutno najavljena prva faza istoka nije kompletni donji dio planirane tribine

- zapad je planiran da ima 4728 sjedalica (2984 donja, 1744 gornja) te ce na njemu biti jos 568 VIP mjesta, 170 mjesta za novinare (od cega 56 za stolovima) te 90 mjesta za komentatore na 30 stolova. Uz to ce se jos nalaziti i VIP loža te TV studija kao i dodatne prostorije za VIP i medije

- neko je spomenuo prostorije za igrace ispod juzne tribine, to nije moguce jer je po pravilima UEFA nalozeno da ona moraju biti u sklopu glavne tribine kada je rijec o cetvrtoj kategoriji, u blizini sa prostorijama za sluzbena lica, doping prostorije i sl. Na istoj tribini se moraju nalaziti i VIP mjesta te mjesta za medije i zvanice.

- u sklopu sjeverne tribine je planom predvidjeno da bude klupski muzej i fan shop

Ove sve informacije su na internetu i mozete ih licno procitati. Klub je izricito rekao da ce pratiti idejni projekat od I.D.E.A. iz 2013. koji je objavljen na velikom broju portala i naravno da onda vecini informacija koje dobijem usporedjujem sa istim i donosim zakljucke. Naravno, nisam ni ja bez greske tako da se sigurno nece sve ovo gore ostvariti kako je napisano iako bi bilo odlicno kada bi :)

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava