Eto slika. Sudanikosov je mob bolji.sudanikos je napisao/la:
Nemoj lagit, znamo da te uprava plaća i da imaš sva sredsta obezbjeđena da nam mažeš oči nekim bagerimastorm_raider je napisao/la: Eto slika. Sudanikosov je mob bolji.
hehedelinjo je napisao/la:potpisujemSWRA_1921 je napisao/la:Ja bih ovim putem da se sjetim mama Aletica, Ligetija i Ace malenog. Napusite se kurca naseg
Plavo - Bijeli je napisao/la:Hocel biti DLC za istocnu tribinu? Da odmah uzmem season pass za sveceze je napisao/la:Nešto kontam, ako bi istok trebao biti gotov do kraja ove godine, možda ne bi bilo loše da pred kraj polusezone, možda i ranije, klub izbaci u pretprodaju polugodišnje za istok po nešto nižim cijenama. Nešto kao "preorder".
Fakat bager dva puta zarovio i odma neki radovi lafoLARS1921 je napisao/la:Nemoj lagit, znamo da te uprava plaća i da imaš sva sredsta obezbjeđena da nam mažeš oči nekim bagerimastorm_raider je napisao/la: Eto slika. Sudanikosov je mob bolji.
Zeno, zvat ce se Senad!Minjore je napisao/la:Fakat bager dva puta zarovio i odma neki radovi lafoLARS1921 je napisao/la:Nemoj lagit, znamo da te uprava plaća i da imaš sva sredsta obezbjeđena da nam mažeš oči nekim bagerimastorm_raider je napisao/la: Eto slika. Sudanikosov je mob bolji.
Muradifnikson je napisao/la:Kako se zove taj sto vozi bager, taj sto je prvi zamahnuo tom kasikomE tako ce se mali zvati
Prije nekih 3-4 dana sam to procitao i sta pobrkao imena i sad ti trebas ovdje doci i nekoga vrijedjati??? Smijesno! Lika sam javno popljuvo i evo ovom prilikom mu se i javno izvinjavam ako bi nekim ludim slucajem ovo i procitao.za_zivot_cijeli je napisao/la:sergejevic je napisao/la:![]()
Je li moguce da je tesko procitati ime i prezime covjeka prije komentara. Neko iznad je stavio link izjave i lijepo pise LJUPKO Petrovic. Trener Radnika je Slavko Petrovic.![]()
malo se cita i zna ali je vazno da se pise
Dodji sutra ujutru u 08:30 i reci da imas dogovoren sastanak kod mene!nikson je napisao/la:Mozel se radit besplatno u Megamixu samo da znam sta ce se kad desiti u klubu da mogu ovdje handrit ljude s boomovima![]()