delinjo je napisao/la:ponosannavas je napisao/la:ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?
daj ba ne budi dijete. to jeste njihova verzija za javnost...ali hajmo biti realni. nemaju oni para ni šupu da naprave. to je neki taldžija u dogovoru sa načelnikom zapikao za stanove i poslovne prostore, eventualno hotel ili kombinovano. jer ti iz svega vidiš da oni računaju na ono što je nama uskraćeno + izmjene regulacionog plana, jer je tamo još uvijek zabrana gradnje (zbog čega je trenutno do donošenja novog plana nemoguć projekat sa kulama)
Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.
@ajzea hvala
jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
VIdi da ti kažem. Nisam se uvrijedio fakat (vidim kasnije da si se izvinio). Recimo tebe pamtim kao nekoga koga su prozivali da je drugi @aldin tj da ima više profila na forumu a da je ovaj tvoj jedan od tih. I ja sam čak tako mislio daok nije neko rekao da te zna i da je nidje veze to.
Moramo jbg malo čitati šta neko napiše i pokušati shvatiti šta hoće reći. Ovdje to mnog ljepše izgleda sve ali znam da je tamo stalno neko na prvu odgovorao i to na jednu rečenicu a nije pročitao sve i to ubacio u neki kontekst.
@ivicahuljev ili neko vidim čak govori da neki imaju korisiti možda od tog hotela vjerovatno misleći na mene jer sam ja napisao kako treba pričati.
Evo da probam još objasniti moj stav. Vjerujem da se pričalo ali sam uvijek za to da se iscrpi priča do max pa onda ide na sudove i sl. Nisam siguran jesmo li iscrpili priču. Nisam bio u pregovaračkom timu pa ne znam možda bi i ja rekao odmah ko ih je.. U tom stilu sam i pisao. U tom stilu i pišem ivjek ako nešto ne znam, a ovdje velika većin nas ne zna detalje. naši jesu to fino obrazložili ali opet nema dovoljno detalja niti se sve može napisati. Ja našima vjerujem, ali pričam uvijek sa ako ovo nisu mogli bi ovo jer ne znam tačno detalje. U detljiama se može kriti dosta toga. Može neki pravnik protumačiti nešto da mi imamo prednost, a previdi neki detalj koji nas sjebe na sudu. Nadam se da neće.
Sa druge strane, u tom SD nisu samo Senad i VIolina. Isto kako što sam branio svojevremeno Gredu kojeg su svi napadali da nije Greda sam u klubu, tako i ovdje nisu oni sami. Ima tamo i poštenih ljudi. Na kraju krajeva mislim da skupštinu SD koja je iznad njih čine i ljudi iz fudbala. U tom SD su još uvijek vjerovatno neki ljudi koji su i potpisali da nam daju stadion. NIsu oni šljam. U skupštini SD su i ljudi iz drugih klubova koji možda nikakve veze nemaju sa ovom dvojicom trojicom levata koji to sve vode. Što mi nebi preuzeli i to SD lagano. Napraviti koncepciju kako lagano ući u skupštinu i sl. i to bi moglo ono udruženje navijača koje sam spominjao. Ostvariti kontakte sa pravim Željovcima u tom SD i u klubovima koji ga čine, a ne jeb.. sve svima odmah na prvu. Možda bi se i oni osokolili kad bi neko stao iza njih. Ovako možda i strhuju od tog violine karanane.