Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 19, 2016 11:43 pm

MrRiccoli je napisao/la:I sto sam zaboravio sad kad smo finansijski dosta bolji ni pod razno ne dozvoliti da nam se ponovi slucaj Hodzic i slicno vec sve uraditi da se mega talenti potpisu pa uzmu fine pare

Sent from my C5303 using Tapatalk
teško je to, pogotovo za ove mališane, mislim da prije 16-te god ne mogu ići amaterski ugovori
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

IlProfessore
Kontakt:

čet maj 19, 2016 11:55 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
sljedeci sinisa, berina i adna x2 :titula:
Čuj ti adne... znači omasti se brk :rofl1:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 12:00 am

fedeltafrotta je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:I sto sam zaboravio sad kad smo finansijski dosta bolji ni pod razno ne dozvoliti da nam se ponovi slucaj Hodzic i slicno vec sve uraditi da se mega talenti potpisu pa uzmu fine pare

teško je to, pogotovo za ove mališane, mislim da prije 16-te god ne mogu ići amaterski ugovori
Doduse to jeste problem al vjerujem opet da ima nacina pa makar to bilo da ce i igrac i roditelji biti sigurni da ce im dijete moci ako nista onda barem dobiti priliku u prvom timu sto sad realno ne mogu misliti jer smo puno toga doveli iako i to razumijem jer smo probali sve ne bi li ipak izborili evropu ali sad treba fino pocistiti i raskinuti sa bar 6-7 igraca jer smo 4 vec doveli i dovesti jos nekog samo u slucaju da je bas pojacanje i vidjeti sta je sa mladima s kim ce se potpisati ugovor i sta ce se sa onim sto vec imaju potpisano racuna li se na njih ili ne jer ipak smo nagomilali igraca valja to sve platiti jos ne igramo evropu.

1921.ba
Kontakt:

pet maj 20, 2016 12:03 am

pa ima metod, to je ono sto je klub objavio da misimovic stipendira vec par malaca, kao sto je ona denijal i slicni, to je jedini nacin
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MrRiccoli
Kontakt:

pet maj 20, 2016 12:41 am

fedeltafrotta je napisao/la:pa ima metod, to je ono sto je klub objavio da misimovic stipendira vec par malaca, kao sto je ona denijal i slicni, to je jedini nacin
Znam znam i svaka cast na tome, ali malo sam ljut sto smo brzo zaboravili Zeljina djeca mislim naravno da nam jece igrati samo nasa djeca i da ako imamo novca da cemo dovesti i neka pojacanja ali sam ljut sto su nam djeca sjedila na tribinama i nikako nisu dobijala sansu osim memije i kjosevskog ali doduse to je do mulalica

diego1921
Kontakt:

pet maj 20, 2016 12:55 am

Moze li neko napisato kako je Mujagic prosao na probi , jesu li zadovoljni ?

GospodinZoi
Kontakt:

pet maj 20, 2016 1:06 am

Petrovićev njemački način razmišljanja najbolje oslikava podatak da noć nakon osvojenog trofeje nije spavao. I dok će mnogi pomisliti da je proveo uz čašicu i muziku, on je sa ekipom u kafani bio samo pola sata do prije ponoći. Umjesto kući, na zasluženi odmor vratio se na stadion.

"Bio sam na stadionu i u svojoj kancelariji radio do pola pet ujutru. Ja ništa ne prepuštam slučaju. Kod mene svaki igrač ima karton u koji se sve upisuje. Prvo analiza utakmice, drugo analiza njegove igre, tako da fudbaler koji kod mene trenira u svakom momentu može dobiti detaljne podatke. Bilježim kada je dobro odigrao, kad loše, povrede, foliranja, pristup igri, rad na treningu, svaki detalj", rekao je Slavko Petrović za Nezavisne novine... ZANIMLJIVO :D
FKZTMK

Ajzea
Kontakt:

pet maj 20, 2016 1:20 am

GospodinZoi je napisao/la:Petrovićev njemački način razmišljanja najbolje oslikava podatak da noć nakon osvojenog trofeje nije spavao. I dok će mnogi pomisliti da je proveo uz čašicu i muziku, on je sa ekipom u kafani bio samo pola sata do prije ponoći. Umjesto kući, na zasluženi odmor vratio se na stadion.

"Bio sam na stadionu i u svojoj kancelariji radio do pola pet ujutru. Ja ništa ne prepuštam slučaju. Kod mene svaki igrač ima karton u koji se sve upisuje. Prvo analiza utakmice, drugo analiza njegove igre, tako da fudbaler koji kod mene trenira u svakom momentu može dobiti detaljne podatke. Bilježim kada je dobro odigrao, kad loše, povrede, foliranja, pristup igri, rad na treningu, svaki detalj", rekao je Slavko Petrović za Nezavisne novine... ZANIMLJIVO :D
U cemu li je kvaka oko Petrovica? :kafa:

slika
slika

Sto se ismijah u kasne sate. :rofl:

PS
Daj Slavka, ali da na prvi trening dodje sa majicom na kojoj ce velikim slovima biti ispisano: "Oprostite mi moju ruznu proslost. Oprostite mi na nepromisljenim izjavama."
Koliki je, imat ce dovoljno mjesta i za jos dvije recenice. :kafa:

diego1921
Kontakt:

pet maj 20, 2016 1:33 am

Izgleda ovi na klixu imaju dobru robu !! :ganja:

nikson
Kontakt:

pet maj 20, 2016 4:59 am

E nece san na oci al se makar moze zamisljat....Europa liga mi protiv Seville, Hervas postize gol i slavi ga :D :mrgreen:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

mula
Kontakt:

pet maj 20, 2016 8:31 am

storm_raider je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Kokot prvak crnogorske lige, a Joco osvojio kup sa Radnikom...

Obojica u Evropi, grohotom nam se smiju :rofl1:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Ma nek osvoje i Ligu prvaka što se mene tice, samo nek ne igraju u Želji!
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 8:36 am

pa nisu se njihovi promašaji prestali računati protiv našeg bodovnog salda kad su otišli...tek će sad.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

pet maj 20, 2016 8:40 am

Kako napreduju radovi na stadionu. Ima li kakvog habera za istok ?

IvanOsim
Kontakt:

pet maj 20, 2016 8:40 am

slikaslika

Evo Kvesic kaze da je Mulalic radio dobar posao i da se nada da cemo opet naci dobrog trenera, a Jahic kaze da nije kontaktirao sa novim ljudima u Zelji, ali da mu je drago da su dosli ljudi koji gledaju prije svega uspjeh kluba.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

pet maj 20, 2016 8:57 am

e on zna da je radio... :rofl:
gradi željo boli te *****

IvanOsim
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:01 am

Ne sumnjam da ti znas bolje od njeg..

FKZ1921
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:10 am

SWRA_1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Nema treninga...Neki su vec na odmoru(oni s kojima je izvrsena analiza ucinka u protekloj sezoni,dogovoreno sta je trebalo dogovoriti za narednu...). A svi ce to zavrsiti do ponedjeljka.
Ko je dogovorio kad nemamo strucni stab?

P.S.
Samo jedna informacija, da se ne širi bezveze nešto što nije tačno. Ivica Osim nema nikakve veze sa izborom novog šefa struke, niti hoće, niti može (od bolesti) da se petlja u to. I ja sam imao pogrešnu informaciju, zato ovo sad pišem. Čisto da ne bude poslije, ako se ne pokaže dobar izbor, pljuvanja po Švabi.
Sa igračima koji imaju ugovor sa klubom,ima se štošta pričati i dogovarati i bez stručnog štaba.

Tryg
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:18 am

Ma nista je ne vjerujem debelom patuljku iz Bijeljine, fol on isao radio do pola pet u kancelariji, koga ba ti fermas, bio pola sata u kafani, pa odakle taj bojler od mekinja jel? De ba mani se suplje i prestani se prodavati. Na svakom pressu jaceg kluba si se prodavao i pricao suplje.

Malo manju sisu ima od Azmira i on neke Njemacke metode prosipa po Bosni i supljira. De ba, samo budala mu moze vjerovati, haj ti kod kona taman si po njihovom profilu gradjen.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

damirfile
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:18 am

:lol: :lol: :lol: :palacgore: :palacgore:

ponosannavas
Kontakt:

pet maj 20, 2016 9:25 am

delinjo je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?

daj ba ne budi dijete. to jeste njihova verzija za javnost...ali hajmo biti realni. nemaju oni para ni šupu da naprave. to je neki taldžija u dogovoru sa načelnikom zapikao za stanove i poslovne prostore, eventualno hotel ili kombinovano. jer ti iz svega vidiš da oni računaju na ono što je nama uskraćeno + izmjene regulacionog plana, jer je tamo još uvijek zabrana gradnje (zbog čega je trenutno do donošenja novog plana nemoguć projekat sa kulama)
Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.

@ajzea hvala
jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
VIdi da ti kažem. Nisam se uvrijedio fakat (vidim kasnije da si se izvinio). Recimo tebe pamtim kao nekoga koga su prozivali da je drugi @aldin tj da ima više profila na forumu a da je ovaj tvoj jedan od tih. I ja sam čak tako mislio daok nije neko rekao da te zna i da je nidje veze to.
Moramo jbg malo čitati šta neko napiše i pokušati shvatiti šta hoće reći. Ovdje to mnog ljepše izgleda sve ali znam da je tamo stalno neko na prvu odgovorao i to na jednu rečenicu a nije pročitao sve i to ubacio u neki kontekst.
@ivicahuljev ili neko vidim čak govori da neki imaju korisiti možda od tog hotela vjerovatno misleći na mene jer sam ja napisao kako treba pričati.

Evo da probam još objasniti moj stav. Vjerujem da se pričalo ali sam uvijek za to da se iscrpi priča do max pa onda ide na sudove i sl. Nisam siguran jesmo li iscrpili priču. Nisam bio u pregovaračkom timu pa ne znam možda bi i ja rekao odmah ko ih je.. U tom stilu sam i pisao. U tom stilu i pišem ivjek ako nešto ne znam, a ovdje velika većin nas ne zna detalje. naši jesu to fino obrazložili ali opet nema dovoljno detalja niti se sve može napisati. Ja našima vjerujem, ali pričam uvijek sa ako ovo nisu mogli bi ovo jer ne znam tačno detalje. U detljiama se može kriti dosta toga. Može neki pravnik protumačiti nešto da mi imamo prednost, a previdi neki detalj koji nas sjebe na sudu. Nadam se da neće.
Sa druge strane, u tom SD nisu samo Senad i VIolina. Isto kako što sam branio svojevremeno Gredu kojeg su svi napadali da nije Greda sam u klubu, tako i ovdje nisu oni sami. Ima tamo i poštenih ljudi. Na kraju krajeva mislim da skupštinu SD koja je iznad njih čine i ljudi iz fudbala. U tom SD su još uvijek vjerovatno neki ljudi koji su i potpisali da nam daju stadion. NIsu oni šljam. U skupštini SD su i ljudi iz drugih klubova koji možda nikakve veze nemaju sa ovom dvojicom trojicom levata koji to sve vode. Što mi nebi preuzeli i to SD lagano. Napraviti koncepciju kako lagano ući u skupštinu i sl. i to bi moglo ono udruženje navijača koje sam spominjao. Ostvariti kontakte sa pravim Željovcima u tom SD i u klubovima koji ga čine, a ne jeb.. sve svima odmah na prvu. Možda bi se i oni osokolili kad bi neko stao iza njih. Ovako možda i strhuju od tog violine karanane.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u pet maj 20, 2016 9:28 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava