Na kraju krajeva zasto mi ne bismo na tim famoznim kvadratima napravili stambenu jedinicu u kojoj bi stanovala i zivjela djeca koja su nasi polaznici a nisu iz Sarajeva ,pa cak i da imamo par stanova za prinove dok se ne snadju i nadju nesto bolje,pa da mi idemo u visinuza_zivot_cijeli je napisao/la:da u SDu sjede ljudi koji zaista zele dobrobit sportistima koji nastupaju pod imenom Zeljeznicar prvi bi bio za dogovor u kojem bi im FK izasao u susret na bilo koji nacin pa i direktno materijalno. red je, jel!
ali ono hoce hotel praviti!?
evo im karna, i njma i Koldzi pa kad nikad Grbavicu ne bi napravili.
Ma ako ce ici, nek pljunu milion za njega najmanje, kao i za Stevu.Format je napisao/la:E sto me sjeba ovo "ako ostanem u Želji"
Pa dobro, ne mora nista znaciti, na kraju krajeva i nama je u cilju da uzmemo lovu za njega, ako uleti dobra ponuda dobro i nama i njemu..Format je napisao/la:E sto me sjeba ovo "ako ostanem u Želji"
šta misliš kako je meni bilo, ja ispred njega, pa hajd postavi sljedece pitanjeFormat je napisao/la:E sto me sjeba ovo "ako ostanem u Želji"
Vratili ih iz mrtvih..diego1921 je napisao/la:Nadam se da ce Miroslav i Ivan produziti do 2018,da i mi zaradimo koji dinar !! Valjali smo im dosta,red bi bio !!
O tome pricam,sad su interesantni mnogim klubovima!! Mislim ako dodje dobra ponuda ne bi imao nista protiv da neko od njih ode,al ako ce ostati da pokusaju osvojiti titulu,onda je to najmanje sto mogu uraditi, poslije svega !!Okolele je napisao/la:Vratili ih iz mrtvih..diego1921 je napisao/la:Nadam se da ce Miroslav i Ivan produziti do 2018,da i mi zaradimo koji dinar !! Valjali smo im dosta,red bi bio !!
To je taHurmasica je napisao/la:Mašala, mašala
2004 godiste,kazu najveci talenat !!LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Neko u komentarima na fb stavio, sta im uradi mali
Ne sluti mu tu shishu da moramo i njega ganjatdiego1921 je napisao/la:2004 godiste,kazu najveci talenat !!LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=bVUPvdB ... e=youtu.be[/video]
Neko u komentarima na fb stavio, sta im uradi mali
Jedino Jahic i Kvesic sto ima veze sa nama koliko vidimbaxuz87 je napisao/la: