Uprava

Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?
daj ba ne budi dijete. to jeste njihova verzija za javnost...ali hajmo biti realni. nemaju oni para ni šupu da naprave. to je neki taldžija u dogovoru sa načelnikom zapikao za stanove i poslovne prostore, eventualno hotel ili kombinovano. jer ti iz svega vidiš da oni računaju na ono što je nama uskraćeno + izmjene regulacionog plana, jer je tamo još uvijek zabrana gradnje (zbog čega je trenutno do donošenja novog plana nemoguć projekat sa kulama)
Da malo čitaš vidio bi da nigdje nisam napisao da su braća. Kad sam rekao naši mislio sam više na pravna lica i SD i klubove. A napisao sam da znam da je tamo sad šljam i da se nadam da će i tu nekad doći novi ljudi.fk1921 je napisao/la:Sorry onda, jbg, tako mi je izgledao, ispizdio me u sec cim napisa da su nasa bracaAjzea je napisao/la:Ne, nije on Violinin placenik. On je jedan od najboljih forumasa kojeg smo u bezbroj navrata prizivali i sa nestrpljenjem cekali kada ce napisati prvi post.fk1921 je napisao/la: jeste brate, na nasoj je strani sva dokumentacija, pa izbacili su na zvanicnoj sve papire i dokaze da posjedujemo sve za izgradnju istoka. Ne znam sta pricas o ovome uopste? Da ti nisi jedan violinin placenik da ovdje predlazes sta bi bilo najbolje? Nit ti, ni ostali nemaju PRAVO da pricaju o papirima i ostalim pravima oko izgradnje tribine istok, tu su sposobni ljudi u klubu i mi im vjerujemo, uradit ce ono najbolje za nas.
Ne treba im nista dati, taman govna pocrkala od muke. Imaju oni spremno nesto, jedino sto ih koci jeste zemljiste..
Ali su braca !![]()
"Mi smo spremni da sjednemo i dogovorimo se, nemamo nikakvih problema sa izgradnjom istoka. Eto, mi cemo im dati citavih sedamdeset kvadrata poslovnih prostora. Znaci, na to smo spremni, dati im svih sedamdeset kvadrata ali da nam oni zauzvrat daju tristo kvadracica."
jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jeboteponosannavas je napisao/la:Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?
daj ba ne budi dijete. to jeste njihova verzija za javnost...ali hajmo biti realni. nemaju oni para ni šupu da naprave. to je neki taldžija u dogovoru sa načelnikom zapikao za stanove i poslovne prostore, eventualno hotel ili kombinovano. jer ti iz svega vidiš da oni računaju na ono što je nama uskraćeno + izmjene regulacionog plana, jer je tamo još uvijek zabrana gradnje (zbog čega je trenutno do donošenja novog plana nemoguć projekat sa kulama)
@ajzea hvala
Malo poštovanja prema drugim ne bi škodilo...delinjo je napisao/la: jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
o čemu mi da pričamo kad on uslovljava tim "dogovorom" nešto što sa njim nema nikakve veze - da ne koči istok i zapad? i da ima pravo na to što traži, a nema - istok i zapad se uopšte ne grade tu, i ne smetaju mu već mu samo mogu podići vrijednost...ponosannavas je napisao/la:Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?
@ajzea hvala
I da malo vise razmislja dok cita, jer nista od ovoga sto je @delinjo napisao, forumas @zaboljisportuBiH nije rekao.Grbavica je napisao/la:Malo poštovanja prema drugim ne bi škodilo...delinjo je napisao/la: jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
Zatisje pred buru !LARS1921 je napisao/la:Šta nas je ovo malo, da ne grmi pa net isključili
U vezi stadiona zamolio bih da se tamo na jesen svi podsjetimo ko je za Zelju a ko protiv.Sugestija je u svakom slucaju da se iskoristi pravo na izbor i mogucnost da se glasa za Zelju.Dovoljno je i ponistiti listic ako vec nemas svog favorita,pa, im ne ostaviti mogucnost manipulacije.Inace svaka cast za postRodom s mejtaša je napisao/la:
Evo sad da se može oficijelno i zvanično poručiti Koldži ispred navijača da je bivši načelnik jer je zaje.bo klub i pravio se pametan. Da mu poručimo da će navijači Želje sve učiniti i lobirati na razne načine kod svojih navijača koji su su sigurno dominantna većina u općini u kojoj stoluje da prije svega u što većem broju izađu na izbore i glasaju protiv njega pa tamam glasali sa Sejdića i Fincija. Da ako hoće da ima promil šanse sutra odmah da donese sve potrebne dozvole umotane u dvije glave koje je obećo, a nek se on svojim vezama razračunava sa onom bagrom iz SD-a, a ne da naš klub koristi za taljenje s njima.
Valjda se necu provaliti, ali ovo je mapa klubova s najvise titula iz drzava kojih dolaze?LARS1921 je napisao/la: