Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 19, 2016 4:48 pm

Ovo kako je zamisljeno da se izabere novi sef je pravo dobro. Ove prezentacije i plan za 2-4 godine pokazuje da ljudi u upravi gledaju dugorocno. Ovo je jedan moderni, Evropski nivo i mnogo me raduje ta cinjenica.
Uprava :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 19, 2016 4:51 pm

ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?

daj ba ne budi dijete. to jeste njihova verzija za javnost...ali hajmo biti realni. nemaju oni para ni šupu da naprave. to je neki taldžija u dogovoru sa načelnikom zapikao za stanove i poslovne prostore, eventualno hotel ili kombinovano. jer ti iz svega vidiš da oni računaju na ono što je nama uskraćeno + izmjene regulacionog plana, jer je tamo još uvijek zabrana gradnje (zbog čega je trenutno do donošenja novog plana nemoguć projekat sa kulama)
Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.

@ajzea hvala

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 19, 2016 4:54 pm

fk1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: jeste brate, na nasoj je strani sva dokumentacija, pa izbacili su na zvanicnoj sve papire i dokaze da posjedujemo sve za izgradnju istoka. Ne znam sta pricas o ovome uopste? Da ti nisi jedan violinin placenik da ovdje predlazes sta bi bilo najbolje? Nit ti, ni ostali nemaju PRAVO da pricaju o papirima i ostalim pravima oko izgradnje tribine istok, tu su sposobni ljudi u klubu i mi im vjerujemo, uradit ce ono najbolje za nas.
Ne, nije on Violinin placenik. On je jedan od najboljih forumasa kojeg smo u bezbroj navrata prizivali i sa nestrpljenjem cekali kada ce napisati prvi post. :kafa:

Ne treba im nista dati, taman govna pocrkala od muke. Imaju oni spremno nesto, jedino sto ih koci jeste zemljiste..
Ali su braca ! :lol:
"Mi smo spremni da sjednemo i dogovorimo se, nemamo nikakvih problema sa izgradnjom istoka. Eto, mi cemo im dati citavih sedamdeset kvadrata poslovnih prostora. Znaci, na to smo spremni, dati im svih sedamdeset kvadrata ali da nam oni zauzvrat daju tristo kvadracica."
Sorry onda, jbg, tako mi je izgledao, ispizdio me u sec cim napisa da su nasa braca :cigara:
Da malo čitaš vidio bi da nigdje nisam napisao da su braća. Kad sam rekao naši mislio sam više na pravna lica i SD i klubove. A napisao sam da znam da je tamo sad šljam i da se nadam da će i tu nekad doći novi ljudi.

hvala @ajzea i ovdje

neroazzuro
Kontakt:

čet maj 19, 2016 4:56 pm

Ma nema ona stoka nista sa sportom, a kamoli sa FK Zeljeznicarom.
Da se njih istjera iz SD onda bi se mozda moglo nesto sanjat u tom smislu zajednistva.
One zivo zaboli za RK, KK i ostale "Zeljeznicare".

delinjo
Kontakt:

čet maj 19, 2016 5:05 pm

ponosannavas je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:još jedna dvorana do tek otvorene dvorane, izgrađene našim parama?

daj ba ne budi dijete. to jeste njihova verzija za javnost...ali hajmo biti realni. nemaju oni para ni šupu da naprave. to je neki taldžija u dogovoru sa načelnikom zapikao za stanove i poslovne prostore, eventualno hotel ili kombinovano. jer ti iz svega vidiš da oni računaju na ono što je nama uskraćeno + izmjene regulacionog plana, jer je tamo još uvijek zabrana gradnje (zbog čega je trenutno do donošenja novog plana nemoguć projekat sa kulama)
Jbg pisana riječ se nekad pogrešno protumači. Znam ja sve ko su oni, ali ja nekako volim to naše neko jedinstvo koje je uvijek bilo Željo. Nekako bi mi bilo žao da članovi ostalih klubova ne budu tu negdje sa nama. Bojim se i da ne budu svojim vezam a odugovlačili sve to. Nekad će biti tu normalni ljudi pa će biti šteta da ne budu i oni tu blizu nas. Da ne bude Željo opet porodica. Da opet ne gleddamo košarku npr. Zna @storm da sam ja i košarkaški zaljubljenik. Pa i rukometni. Svi ti klubovi su naši. Nekako maštam da budemo ko Barsa u malom. Zar nije moguće sve to dogovorom riješiti. Vjerujem ja ovim ljudima, ali bojim se da ne bude mnogo opstrukcija. I da ne izgubimo vrijeme radi nečega što bi moglo svima valjati. Nadam se da sam bio malo precizniji. POgotovo vjeruejem tebi jer vidim da si iz te struke.

@ajzea hvala
jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

hrasno
Kontakt:

čet maj 19, 2016 5:12 pm

Dajemo 300 kvadrata SD ali pod uvjetom da oni odu iz SD, pa da vidimo onda je li im stalo do SD ili do para....

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 5:19 pm

Još 65. dana :cry: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 19, 2016 5:51 pm

Nema zajednistva sa pitarom Mehicevicem, debilom violinom i ostalim ublehama pod pokroviteljstvom smrada Koldze..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

čet maj 19, 2016 5:53 pm

Šta nas je ovo malo, da ne grmi pa net isključili :D

Grbavica
Kontakt:

čet maj 19, 2016 5:54 pm

delinjo je napisao/la: jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
Malo poštovanja prema drugim ne bi škodilo...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:05 pm

ponosannavas je napisao/la:

@ajzea hvala
o čemu mi da pričamo kad on uslovljava tim "dogovorom" nešto što sa njim nema nikakve veze - da ne koči istok i zapad? i da ima pravo na to što traži, a nema - istok i zapad se uopšte ne grade tu, i ne smetaju mu već mu samo mogu podići vrijednost...

to nije dogovor, to je ucjena. i klub se u tom smjeru službeno izjasnio.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:08 pm

Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la: jesi svjestan kakve gluposti pises...kakvo zajednistvo sa lopovima istim onim koji ne bi imali nista protiv da se ugasimo...razmisljaj malo glavom jebote
Malo poštovanja prema drugim ne bi škodilo...
I da malo vise razmislja dok cita, jer nista od ovoga sto je @delinjo napisao, forumas @zaboljisportuBiH nije rekao.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:15 pm

Gdje cete na @zaboljisport? Hajmo malo da se grlimo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cala
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:24 pm

Da je sve kako treba biti, cisto i da se medjusobno guramo naprijed davno bi se dogovorili. Medjutim vidjeli smo kakvi ljudi vode SD prije svega i sta hoce sa tom zemljom. Sa lopovima nema pregovora.

Elegant
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:25 pm

LARS1921 je napisao/la:Šta nas je ovo malo, da ne grmi pa net isključili :D
Zatisje pred buru !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

reks1
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:28 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Evo sad da se može oficijelno i zvanično poručiti Koldži ispred navijača da je bivši načelnik jer je zaje.bo klub i pravio se pametan. Da mu poručimo da će navijači Želje sve učiniti i lobirati na razne načine kod svojih navijača koji su su sigurno dominantna većina u općini u kojoj stoluje da prije svega u što većem broju izađu na izbore i glasaju protiv njega pa tamam glasali sa Sejdića i Fincija. Da ako hoće da ima promil šanse sutra odmah da donese sve potrebne dozvole umotane u dvije glave koje je obećo, a nek se on svojim vezama razračunava sa onom bagrom iz SD-a, a ne da naš klub koristi za taljenje s njima.
U vezi stadiona zamolio bih da se tamo na jesen svi podsjetimo ko je za Zelju a ko protiv.Sugestija je u svakom slucaju da se iskoristi pravo na izbor i mogucnost da se glasa za Zelju.Dovoljno je i ponistiti listic ako vec nemas svog favorita,pa, im ne ostaviti mogucnost manipulacije.Inace svaka cast za post

ChWilla
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:36 pm

samo ne biti kratkog pamćenja kao inače.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:37 pm

Općina je dužna da do 27. ili 29. maja odgovori na Zahtjev u vezi Urbanističke saglasnosti za Istok. Treba sačekati odgovor i vidjeti šta i kako dalje. Strpljen-spašen.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:51 pm

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 19, 2016 6:53 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Valjda se necu provaliti, ali ovo je mapa klubova s najvise titula iz drzava kojih dolaze?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava